dátum - növekvő
dátum - csökkenő
Betonheverő Gazdaság Hadsereg Házi kedvencek Ismerkedés Oktatás Politika Tudomány Vallás, filozófia XXX Hobbi Járművek Játékok Kultúra Mozi Sport Utazás Zene Divx:-) DTP Dvd Elektrotechnika Flash Hardver Internet Linux Mobiltelefonok Mp3 OS Programozás Sat Sound Web Windows nincs
A blue-merle szín (üzenet: 835 , Brit pásztorkutyák )
kék bordó szürke lila barna türkiz zöld
Skin #1 Skin #2 Skin #3 Skin #4 Skin #5 Skin #6 Skin #7 Skin #8 Skin #9
Tiszta anyja. Nagyon szép!
[IMG] [/IMG]
[IMG] [/IMG]
Androma Noemi Blue Ice, she is from Rineweld Charm Of Colors
Jaj de szép!
[IMG] [/IMG]
Noemi
Ismét Előkerültem!
keresés közben rábukkantam sherry új fotójára és közben visszaolvastam.
Royalnak gyönyörű színe, bájos arca és feje van valamint impoáns gyönyörűséges bundája!
Nekem is nagyon tetszik.
Azonban a szőr alatt sajnos..
Lényeg: én nem használnám a tenyésztésben.
Happy Birthday Sherry!
Rineweld Charm Of Colors - Sherry
1 year old
[IMG] [/IMG]
Ki tudja?
Gondolod, hogy így titkolóznék, ha igen? Nem kérlek, teljesen natúrban sikerült neki ez a kunszt.
Moren idősebb nővére. Azaz félig-meddig a nővére. Most volt 5. De most egy igazi fullextrás Rineweld vedlést produkált.
Az más a szukákat leamortizálják a babák.
De ott vannak kárpótlásul a gyönyörű kiskutyák. Én is alig várom hogy legyen egy lányunk!
Képtáram
Rineweld collies
És még csak most "kezdi"? Hát, de jó nektek. Mi meg most "kezdünk" normálisan kinézni. Relatív. Egy hónapja még megkérdezték tőlem, hogy lenyírattam-e.
dátum - növekvő
dátum - csökkenő
Betonheverő Gazdaság Hadsereg Házi kedvencek Ismerkedés Oktatás Politika Tudomány Vallás, filozófia XXX Hobbi Járművek Játékok Kultúra Mozi Sport Utazás Zene Divx:-) DTP Dvd Elektrotechnika Flash Hardver Internet Linux Mobiltelefonok Mp3 OS Programozás Sat Sound Web Windows nincs