Még annyit fűznék hozzá hogy csatlakozni lehet hozzájuk kipróbálni a termékeiket és megismertetni másokkal én Komárom -Esztergom megyei Tatabányai vagyok ha érdekel valakit szívesen meghívóm egy termék bemutatóra.
Nem tudom, ki milyen márkájú áloe terméket próbált ki, én most olyat keresek, ami nem ízesített, nem tartalmaz hozzáadott cukrot, és lehetőleg tartósítószert se (mert pl. a Foreverben szorbát mellett benzoát tartósítószer is van, ami nem kifejezetten egészséges).
Szóval, ha valaki tud valami ilyet, akkor hálás lennék, ha megosztaná velem az infót.
Szívesen segítek ezzel kapcsolatban, bármilyen kérdésed van a termékekről vagy egyéb egészség-szépség-wellness témában válaszolok, illetve szakembereket mozgósítok.
Én már tapasztaltam példáúl fogkrém formájában is. Amit a TV-ben reklámoznak fogkrémek elbújhatnak az Aloe Veras mögött.
De tényleg. Ha gondolod probáld ki valamely terméket. Ezt nem azért írom, hogy rád erőltessem, de ha érdekel, veszteni nem veszthetsz semmit. :)
És tényleg nagyon jók!
Sziasztok.
Mielőt elkezdeném, azt leszögezném, hogy rossz indulatú emberek ne írjanak. Ha valakinek rossz tapasztala van-volt, írja le mi volt az és lehet hogy találunk megoldást a gondjára. De akinek bejönnek az ilyen termékek, készítmények vagy érdeklődnek és szeretnének többet megtudni róluk, azok is bátran írjanak.
Szeretném, ha mindenki megosztaná velünk a JÓ tapasztalatait. Rossz tapasztalatokat is írhatok, de csak ésszerű érvekkel. Ha csak veszekedni akartok, ne itt tegyétek.
Várlak titeket!