martigi 8986. Elküldve: 2011-10-04 09:21:22 [20.]
-------------------------------------------------------------------------------
Nem tudom, hogy van-e valaki, aki még emlékszik Brad-re, a régi csapatból, amikor még a kóborka is bérelt Tárnokon kenneleket...
De jó látni ezt a boldog kutyát! Hallo Frau Agnes Bora.
Es ist schon eine weile her, dass Sie von uns gehört haben, aber sicherlich erinnern Sie sich noch an den dreibeinigen Brad Pitt.
Pitti ist nun schon seit 1,5 Jahren bei uns zu Hause, und fühlt sich "pudelwohl".
Hier ein paar neue Fotos von ihm und seinen Mädels.
Liebe Grüße
Fam. Sauermann und Rudel.
P.S. Wir würden uns sehr freuen, wenn Sie sich bei uns melden würden.
agi0001 Hozzászólások: 4177
12115. Elküldve: Tegnap, 17:23:59 [25.]
--------------------------------------------------------------------------------
Csupa jó hírem van:
Betti nagyon jó helyen van, 2000 nm-es kertben, és a család snacijával úgy tűnik, kijönnek.
Rékát (vagy Ropit?) szoktatják a macskához egyelőre úgy tűnik, rendben van.
Anubisznak úgy tűnik, megvan a helye
Kicsi Bambi (Eszter mentvénye) annyira édes, hogy az ideiglenese megtartja
A német csapat is megérkezett, éjjel, rögtön mentek fürödni, most már mindenki illatos
Boró Hozzászólások: 73
12069. Elküldve: Tegnap, 13:42:47 [12.]
--------------------------------------------------------------------------------
Tényleg szép, a baj csak az, hogy Brad egyedüli kutyának való..
agi0001 Hozzászólások: 4160
12070. Elküldve: Tegnap, 13:46:57 [11.]
Nem így hirdettük, hanem, hogy minden kutyával jól kijön.
12072. Elküldve: Tegnap, 17:32:59 [9.]
A hirdetésben az van, amit Bora mond, márpedig ő mind a 100 kutyát nem ismerheti Aki ismeri a kutyát, mert ideiglenesben volt nála, vagy járt ki hozzá, az jó lenne, ha updatelné az infókat.
Boró Hozzászólások: 73
12073. Elküldve: Tegnap, 18:23:09 [8.]
Félreértettétek. Minden kutyával jól kijön, csak ha többen vannak együtt, akkor nagyon teper, tolakszik, fellök mindenkit a gazdiért, a kajáért, kicsit bunkó. Egyedül nyugodt, dorombolós cica.
buksi4 Hozzászólások: 2600
12075. Elküldve: Tegnap, 21:12:35 [6.]
Szerintem a két rhodesian lány majd megneveli.
12068. Elküldve: Tegnap, 08:30:41 [13.]
Háromlábú szépségünk, Bratt itt fog nyomorogni, két rhodesian szuka mellett.
Az első gondolatom az volt, hogy engem esetleg nem fogadnának örökbe?
Még mindig semmi infó Biakuty?
Tegnap és ma megpróbáltam Martigitől informálódni, de a privit nem olvassa el. A fórumon meg ahová írni szokott, figyelemre sem méltat. Remélem, hogy Bratt jól van és már talán gazdihoz is került azóta.
Azért köszi a segítséget Biakuty.