Ez a Csömöri Állatvédők nyitott fóruma. 
Bárki írhat, nem szükséges regisztráció. 

Az OFFOLDA és a Munka topic kizárólag a szervezet tagjainak, belső használatra működik.

A többi topic nyitott, bárkit szívesen látunk!!!! 

WEBLAPUNK ITT!!! 

FOTÓGALÉRIÁNK ITT!!!

Csömörkuty

Tagság: 2005-11-27 14:41:03 Tagszám: #24099 Hozzászólások: 6625 			 | 

10.  Elküldve: 2009-10-30 12:03:26, x. Túl a szivárványhídon! GERDA a kikötött roti
 | 
                [1.] |  

új képtára:

Csömöri Állatvédők 
 Elérhetőségek: Telefon: Barbi  06 30/368-26-82, E-mail:    [email protected]
				 |  

|   |  
  |  
          Kiváló dolgozó  
 | 
             | 

Csömörkuty

9.  Elküldve: 2009-04-28 03:47:57, x. Túl a szivárványhídon! GERDA a kikötött roti
 | 
                [2.] |  

kluhus
 17505. Elküldve: 2009-04-26 20:23:38  [20.] 
 -------------------------------------------------------------------------------

MIÉRT?? 
 Április 20-án az Egyesületünk egyik tagja egy műanyag madzagon kikötve találta a menhely kapujába a rotit. A "szerető és gondos" gazda egy kevéske vizet és egy darab száraz kenyeret rakott mellé. A tűző napon ki tudja mióta lehetett kikötve. 
 Bevezettük az egyik kennelbe, nagyon nehezen indult meg és nagyon lassú léptekkel haladt előre. A kennelben lefeküdt az elkészített párnára és csak feküdt, feküdt. Elvittük orvoshoz, vérvétel, kivizsgálás, de nem sok reményt fűzött az orvos a rendbejöveteléhez. 
 Kínlódása a mai napig tartott............vége...........elment. 
 Nehéz szívvel gondolunk rá, próbáltunk rajta segíteni, de már nem lehetett, a nálunk töltött négy nap alatt annyi simogatást és törődést kapott, amit talán soha nem kapott eddig. Miért...miért tette vele ezt a "gazdája", hogy kidobta, mint egy szemetet? 
 És ahelyett hogy az eddigi "családja" körében tölthette volna az utolsó napjait vagy szenvedés nélkül, a gazdája keze általi simogatás közben szenderült volna örök álomra, egyedül, magányosan és szomorúan kellett átmennie a szivárványhídon, maga sem értve MIÉRT???? 
 Csömör, 2009. április 24.  
  Csömöri Állatvédők 
				 |  

|   |  
  |  
          Kiváló dolgozó  
 | 
             | 

kluhus

Tagság: 2005-01-12 09:15:28 Tagszám: #15090 Hozzászólások: 17797 			 | 

8.  Elküldve: 2009-04-24 21:34:55, x. Túl a szivárványhídon! GERDA a kikötött roti
 | 
                [3.] |  

K.Barbi

17476. Elküldve: Ma, 10:48:13  [16.] 

--------------------------------------------------------------------------------
 Rettentően nagy vérvesztése volt valamitől.Reggelre megjött a vérképe is,ami szintén nagyon rossz eredményket mutatott,de szervi bajt nem láttak egyértelműen,valami belső véveszteség lehett.Ha még élt volna,transzfúzióra küldték volna. 
 De ez már csak történelem...  

Facebook oldalunk
  Csömöri Állatvédők 
				 |  

|   |  
  |  
          Kiváló dolgozó  
 | 
             | 

kluhus

7.  Elküldve: 2009-04-24 21:33:40, x. Túl a szivárványhídon! GERDA a kikötött roti
 | 
                [4.] |  

Rózsa2

3679. Elküldve: Ma, 11:23:25  [8.] 

--------------------------------------------------------------------------------
 Amikor tegnap ráfektettem a párnára, éreztem, hogy meg fog halni. 

Jó, hogy az infúzió alatt olyan sokat simogattuk. 

Remélem nem fájt neki! 

Azért szeretném tudni, hogy a laboreredményből kiderült-e valami, vagy tényleg a belső vérzés vitte el. Az a kaki a kocsiban és a földön szurokfekete volt! 

Facebook oldalunk
  Csömöri Állatvédők 
				 |  

|   |  
  |  
          Kiváló dolgozó  
 | 
             | 

kluhus

6.  Elküldve: 2009-04-24 21:32:21, x. Túl a szivárványhídon! GERDA a kikötött roti
 | 
                [5.] |  

K.Barbi

3676. Elküldve: Ma, 10:07:43  [11.] 

Gerda meghalt.    

Facebook oldalunk
  Csömöri Állatvédők 
				 |  

|   |  
  |  
          Kiváló dolgozó  
 | 
             | 

kluhus

5.  Elküldve: 2009-04-24 21:28:05, x. Túl a szivárványhídon! GERDA a kikötött roti
 | 
                [6.] |  

Rózsa2

3671. Elküldve: Tegnap, 20:40:43  [16.] 

Ma Barbival elvittük Gerdát, a rottweilert Sterczer dokihoz. Egyelőre nem lehet tudni mi az oka az elesettségének: babézia? / de nem volt benne kullancs!/, teljesen vérszegény ,ami utalhat valami belső vérzésre is. 
 Mindenesetre kapott infúziót mindenféle antibiotikumokkal és kis adag imizollal, vett tőle vért, én gyorsan beszaladtam vele a Lehel útra. 
 Reggel Bori visszaviszi, addigra már lehet látni a labor eredményt is. 

Nagyon elfáradt, lerogyott a párnára. 

Nagyon izgatott volt az út végén, szegény bekakilt a kocsiba, büdöset és szurok feketét!! 
 Nincsenek jó kilátásai. 

Nagyon sajnálom! És lehet, hogy érdemes lenne a fényképpel együtt egy cikket írni a Hírmondóba, hátha felismeri valaki kinek a kutyája lehetett . legalább hadd útáljuk!! 

Facebook oldalunk
  Csömöri Állatvédők 
				 |  

|   |  
  |  
          Kiváló dolgozó  
 | 
             | 

kluhus

4.  Elküldve: 2009-04-22 21:39:09, x. Túl a szivárványhídon! GERDA a kikötött roti
 | 
                [7.] |  

G.Ildikó

3636. Elküldve: Ma, 16:36:03  [6.] 

A roti reggel hányt , nem evett semmit, de délben már ivott. A hasa nagyon furcsán lóg, és nagy, de a derekánál nem kövér.Alig mozgott ma, és nagyon rossz kedvű. Ha találkoztok környékbeli orvossal, kérdezzétek meg, nem volt-e ott. A jobb első lábán a leborotválás egész friss. jó lenne tudni, mi baja. 

Facebook oldalunk
  Csömöri Állatvédők 
				 |  

|   |  
  |  
          Kiváló dolgozó  
 | 
             | 

kluhus

3.  Elküldve: 2009-04-22 21:35:47, x. Túl a szivárványhídon! GERDA a kikötött roti
 | 
                [8.] |  

G.Ildikó

3607. Elküldve: Tegnap, 21:03:26  [35.] 

A roti, mikor kijött ,és megsimogattam morgott, én el kezdtem mosogatni, ő körbeszaglászott. Gyengék valahogy a hátsó lábai, vagy az izületei nem mozognak eléggé.Aztán odajött a hátam mögé, és lefeküdt. Onnantól kezdve bármit csinálhattam vele. A szeméből próbáltam kiszedni a sok genyót, de nem sikerült teljesen. Tettem bele krémet, később egész szépen kinyitotta a szemét. A jobb első lábán le van borotválva a szőr, nem rég kapott vénás injekciót. 

Facebook oldalunk
  Csömöri Állatvédők 
				 |  

|   |  
  |  
          Kiváló dolgozó  
 | 
             | 

Biakuty

Tagság: 2005-06-21 06:26:16 Tagszám: #19869 Hozzászólások: 39428 			 | 

2.  Elküldve: 2009-04-20 13:42:00, x. Túl a szivárványhídon! GERDA a kikötött roti
 | 
                [9.] |  

Rózsa2
 17432. Elküldve: Ma, 13:17:07  [1.] 

Ez a rotweiler szuka, vágott farkú, nagyon sárgák a fogai, a jobb lába egy részéről lerágta a szőrt. 
 Nehezen jár, furán viszi a hátulját. Kifejezetten túlsúlyos, szeme, füle ápolatlan. 
 Nagyon fáradt volt, és csoda, hogy nem kapott hőgutát a tűző napon. Még jó hogy Éva fél tizenegykor ott volt, de bevinni ő sem merte, mert a rotiktól ő is fél. 
 Nagyon jámbor, nem kell tőle félni, még a kajás edényt is el tudtam húzni a szája elől. 
 Gerdának kereszteltem. Az viszont valószínű, hogy fajtatiszta.  

Rózsa2
 17435. Elküldve: 2009-04-20 15:32:22  [90.] 
 Ma feltétlenül nyugalomban kéne hagyni. Éva, amikor indult haza, észrevette, hogy kihányta a kajáját. Visszament és kitakarított nála. Hagyott némi kaját, hátha később megeszi. 
 Az izgalom, a ma történt dolgok a kikötés, a meleg mind nagyon megviselhette.  

HEK
 17437. Elküldve: 2009-04-20 16:07:11  [88.] 
 Nem lehet hogy vemhes?  

Rózsa2
 17440. Elküldve: 2009-04-20 18:55:20  [85.] 
 Hááááááááát! Nem vagyok nagy szakértő ebben a dologban, de megsimogattam a pocakját és teljesen puha./ Ha kiskutya lenne benne,úgy gondolom, keményebb lenne. / 
 Meg korban sem fér bele a képbe! 

Persze minden lehet!  
  Kóborka Állatvédő Egyesület [Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2009-04-28 03:30:59]
				 |  

|   |  
  |  
          Kiváló dolgozó  
 | 
             | 

Csömörkuty

1.  Elküldve: 2009-04-20 11:58:50, x. Túl a szivárványhídon! GERDA a kikötött roti
 | 
                [10.] |  

K.Barbi
 17423. Elküldve: Ma, 10:43:55  [2.] 
 Sziasztok! 

Most hívott az Évi,hogy kikötöttek egy rotit a menhelyhez     
 Egyelőre nem tudja,fiú e vagy lány. 
 ... 
  Csömöri Állatvédők 
				 |  

|   |   | 
(TÉMANYITÓ) |  
  |  
          Kiváló dolgozó  
 |