--------------------------------------------------------------------------------
Tegnap elmentünk Ödönkét,(aki Roni lett az új keresztségben) meglátogatni,hát lányok betette a fenekét a tutiba
Nagyon jó kutya,teljesen meg vannak vele elégedve az új gazdik,akik nagyon jó fejek,rengeteget simogatják,játszanak vele,bent alhat,sétálni viszik,a porta gyönyörű,szóval nagyon boldog vagyok!
Nézzétek:
--------------------------------------------------------------------------------
Tegnap Ödönke próbaidőre gazdihoz költözött!!!
A XVI. kerületbe ,Rákosszentmihályra,kinti-benti kutyusnak!
Remélem minden rendben lesz vele,szerdán du megyek is szemrevételezni.Papa,mama egész nap otthon van,fiatalabb generáció,és egy 14 éves kislánygazdi is van a háznál,nem fog unatkozni!
Gazdikkal:
Hogy valami jót is írjak a szomorúság után,tegnap este sikerült megszereznem Egon tesóját ÖDÖNKÉT Max volt olyan kedves és elhozta nekem!
Köszönöm mindenkinek a közbenjárásokat!
Judit néninél állomásozik egyelőre,de szerintem vasárnap kiviszem a menhelyre,mert nagyon igényli a társaságot,szert embert,kutyát egyaránt,kedves energiabomba
És képzeljétek!Pontosan ugyan -olyan terepszínűféle nyakörve van ,mint amit Egonnak vettem,és másfél évig hordott
Én ezt is jelnek tekintem,tuti tesók
Egon-klón van az illatoson!
Biztos,hogy rokoni kapcsolatban áll az én gyöngyvirágommal,ugyanaz a hátsó malc-segg,nyuszi-láb,elülső nagytappancsok...minden