Írd le röviden a kutya történetét, megjelölve benne a nevét, életkorát, valamint a menhely nevét, ahonnan kihoztad, és csatolj maximum két képet róla/rólatok! A beküldött történeteket a Facebookon publikáljuk. A legtöbbet "lájkolt" három kutyasztori beküldőjének 20-20 ezer forintos Julius-K9 vásárlási utalványt adunk. A cégvezetés által kiválasztott kutya története "A kutya" című folyóiratban is megjelenik riport formájában.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.314982668513694.85538.100000058903561&type=3 5 hónapos Staffordshire Bull Terrier kan kutyus, kizárólag leinformálható helyre eladó, igényes gazdinak.
Családi környezetből, gyerekhez szokott, kedves és barátságos kiskutya keresi új szerető családját! Hasonló helyre szeretnénk eladni Őt.
Angol szülő-pár, mentes a fajtát terhelő genetikai betegségektől: L2HGA és HC gen. clear! Oltások, mikrocsip, féreghajtva.
Törzskönyvvel az ár külön egyeztetés kérdése.
A kutyust Mike-nak hívják. (Ejtds: Májk.)
Nagyon aktív,energikus kiskutya,főleg sportcélra ajánljuk!
Székesfehérváron a Széchenyi utcában és a Tóvárosi Ltp-en teleszórták méreggel a füves területet és a kutyasétáltató helyeket!Még a családi házban élő kutyusokat se kímélték.Esti sétám alatt szembesültem egy zokogó nénivel akinek elpusztult a kutyája,Ő volt egyetlen társa:-(Eddigi információim szerint 3 kutyus nyalta fel a mérget,sajnos semelyik sem élte túl:-(..pedig nem ettek a mérgezett kajából,"csak" belenyaltak.
Sziasztok!!!
Szeretnék csináltatni csapat pólókat de csak úgy tudok árajánlatot kérni ha kb-ra meg tudom mondani miből hány darab kéne.
Mondom mit szeretnék csináltatni:
Női ujjatlan póló
Női rövid ujjú póló
Pulóver (kapucnis belebújós)
Mivel fiúk kevesen vannak így nekik rövid ujjú pólóra gondoltam de ha van rá igény rákérdezek az ujjatlanra is csak akkor szóljatok.
Kérlek jelezzetek vissza, h kit mi és hány darab érdekelne, h kérhessek árajánlatot.
Természetesen ez nem kötelez még semmire sem de ha nem tudom mennyi kell nem tudnak még kb-ra sem árat mondani.
Viki
Sziasztok sajtok!
Ide is felirom hátha valaki nem olvassa a facebookot.
VOltunk Gyulán a IX. Junior Európa Bajnokságon ahol az alábbi eredményeket értük el:
Biggie:
-egyéni jumping-hibátlan 8. hely
-egyéni agility-hibátlan ?. hely
-csapat agility-hibátlan 4. hely
-csapat jumping-hibátlan 7. hely
Maya:
-egyéni jumping-hibátlan 5. hely
-egyéni agility-kizárás
-csapat agility-4. hely és lett egy zóna hibánk ha jól emlékszem
-csapat jumping-hibátlan 7. hely
!!!Midi csapat összetett 3. hely!!! A magyar bagázs nekem szavazta meg a kupát szóval nagy-nagy boldogság van! Európa Bajnokok lettünk
Sziasztok!
Ő itt Bambi akit ma délután találtam Székesfehérváron a Vértanú utcában. SOS gazdit keres különben a napokban megy a menhelyre, mert nálunk 3. kutyának sok lenne már. Félős nagyon idegen helyen, megijed az autóktól de ha biztonságban érzi magát akkor bújós, játékos kis fickó. 2-3 éves kan kutya, közepes méretü talán valami foxi meg németjuhász lehet benne.
Ez akart lenni a nyakörve...