Azonnal elvihető 3 db pearl(fehér) színű dzsungáriai törpehörcsög fiú, barátságosak, kézhez szoktatottak, nem harapnak, március 7-én születtek. A szülők nem rokonok, tenyésztőtől vannak. Gondos gazdik jelentkezését várom :) Érd.: +36703419096 vagy mrstyrus@hotmail.com további adatok: http://szegedihorik.atw.hu
Fehér(pearl) színű 4 hetes dzsungáriai törpehörcsög kislány keres gondos és szerető gazdit, nagyon barátságos, kézhez szoktatott, szülők nem rokonok, tenyésztőtől vannak. Érdeklődni telefonon +36703419096, vagy e-mailben: mrstyrus@hotmail.com
(szeged)
2 kék kis dzsungi fiú törpehörcsög karácsonyra azonnal elvihető tenyésztőtől (december 3-án születtek). Nem harap, kézhez szoktatottak. A kishörcsögökért nem jöttek ezért újra meghirdettem őket. December 24-én 14órától átvehetőek késő estig és az ünnepek alatt is, késő délután, és este. Ha sürgős, telefonon azonnal elérhet a 20/507-0028-as számon.
A kicsikről képek megtekinthetők a honlapomon:
http: //walhalladzsungitenyeszet.ewk .hu/
Ezen kívül elérhető vagyok mail-en is: dwarfhamsters2010@gmail.com
D e leggyorsabb megoldás a telefon.
Jelenleg már csak a 2kék eladó, a többinek már van gazdija.[color=darkblue][/color]
Eladó törpehörik! Vadas lány, mandi lány, vadas fiú, kék lány van az alomban. Helyileg Hajdúszoboszlón vannak.
Képek és információk: www.deltahamster.ewk.hu (email: horik2009@citromail.hu ill. telefon: 30/42-00-446)
Minden kérdésre szívesen válaszolok!!!
"Nem beszél,hát nem is hazudik
Nem ígér,mégis odaadja mindenét,
Nem szól,és mégis többet mond,
mint amit valaha ember mondott"
Megszülettek Lujzi és Lucky kölykei.
Ez az utolsó almuk!
3 vadas, hím kölyök van!
Előjegyezhető babyhörcsögök! Különböző színekben, különböző szülőktől!
Színek: pearl(fehér), kék, mandarin.
Pestre szállítás megoldott!
2010. április 22-én született kölyök eladó! Az anyja bézs (Zizi), és az apja vadas(Lucas). Az alomban 6 kölyök volt, már csak ez az egy kis vadas hím eladó. Ez a párosítás megismételhetetlen, mivel a kicsi apukája sajnos elpusztult A kicsit és az anyját megbeszélt időpontban meg lehet tekinteni. A kölyök szelíden,egészségesen kerül majd gazdihoz.
Csak olyan gazdit jelentkezését várom,aki tényleg akarja a kicsit és jól fog bánni vele. Értelemszerűen tenyészpárt nem tudok adni,csak esetleg a (természetesen más szülőktől származó) következő alomból.
Elvihető: 2010. május 20-tól.
Képek és információk: www.deltahamster.ewk.hu (email: horik2009@citromail.hu ill. telefon: 30/42-00-446)
Minden kérdésre szívesen válaszolok!!!
Pestre szállítás megoldott!!!
"Nem beszél,hát nem is hazudik
Nem ígér,mégis odaadja mindenét,
Nem szól,és mégis többet mond,
mint amit valaha ember mondott"