Szia! Olvastam egy bejegyzésedet kutyabefogadással kapcsolatban. Győri vagyok, van egy fél éves Beagle-öm, és 2 hónapra keresek neki helyet amíg rendeződik a lakás kérdésünk. Nem tudom sajnos ismerőseimre, rokonaimra bízni. Ha esetleg tudnál segíteni ebben, annak nagyon örülnék. Természetesen ha még aktuális! Köszönöm!
Sziasztok! A segítségeteket kérem!
Egy hét múlva költöznöm kell, sürgősen gazdit keresek egy Rottweiler-Bordói dog keverék kutyusnak. 4 éves kan, nagyon barátságos, egyáltalán nem agresszív, könnyen tovább tanítható. A cicákat sajnos nem szereti.
De a gyerekeket igen. Fényképet küldök email-ben, mert ide nem tudtam feltölteni.
Aki be tudná őt fogadni kérem jelentkezzen, akár ideiglenes befogadó is megfelel.
Érdeklődni szeretnék, hogy kistestű kutyát be tudna-e fogadni?Ha nem találok neki rövid időn belül gazdát, akkor a "tulajdonos" le fogja lövetni. Sajnos a Misina Állatotthon nem válaszolt a levelemre, ezért magán úton próbálok elindulni.
Ha tudna esetleg másvalakit, aki segítene, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.
Sziasztok!
3 hím kiscicának sürgősen gazdi kellene.Jelenleg a dunaföldvári állatkórházban vannak,mert a "gazdájuk" el akarta altatni őket.Hála az orvosoknak,ez nem történt meg,így esélyt kaptak arra,hogy egy szerető gazdihoz kerüljenek.A cicák nagyon szépen fejlődnek 2 fekete van és egy vörös-cirmos A szállításban esetleg tudok segíteni. Ha valakit érdekel,akkor írjon az anitakornyei@freemail.hu email címre.
Ideiglenesen mi is tudunk vállalni macskatűrő kutyust.
Ideiglenesen vagy öribe pedig cicát- aki inkább kölyök legyen, mert 3 másik mellé jönne.
30/96-42-600
Győrben lakom, kertes házban. Kölyökkutyust, vagy cicán kívül bármilyen más kisállatot tudnék befogadni a fél éves német dogom és 4 hónapos golden retrieverem mellé. Ők alapvetően kinti kutyák. Elhelyezés megoldható házban vagy kertben is. Van egy üres hőszigetelt kutyaólam. :)
Gárdonyi kertes családi házba jöhetne 2 fő lakni ideiglenesen saját kutyáival, igy nem kéne elszakadniuk egymástól Csak igy tudnék segiteni, mert Bp.-en lakom és a kutyáim nem fogadnak el más kutyát.06209458567
Szivesen befogadok ideiglenes egy cicát (vagy ha nem jelentkezik a gazdi, akkor örökre). Amit figyelembe kell venni, hogy ingázok Szolnok-Miskolc között minden héten vonattal. Természetesen a cicát vinném magammal mindig. De ki lehet tenni bármelyiküket is az utazásnak (4-5 óra)? Szolnokon lakásban, Miskolc közelében pedig kertes háznál élne 2 másik cicával és egy kutyussal. Csakhogy hétköznap egyedül lenne szegény napközben. Nehéz ügy...
Zöldfülű
Leíratkozott felhasználó
65. Elküldve: 2010-10-12 15:43:03,
Ideiglenes befogadók jelentkezése
[15.]
Levélben kaptam:
Molnar Lidia felajanlotta, ha arrol van szo, o nagyon szivesen befogad ideiglenesen allatokat az iszap sujtotta teruletekrol.
Pecelen laknak kertes hazban,van ket kutyajuk.
Ideiglenesen fogadna be, foleg olyan allatokat,akiket a gazdi majd a kesobbiekben visszavar. Itt nem csak kutyarol vagy macskarol van szo, hanem barmilyen haztaji allatrol-malac, csirke, kecske, tehen… tehat teljesen mindegy, olyan allat akinek ideiglenes befogado kell.
Ellatast tudja vallalni, viszont az ideszallitast nem.
Kerlek jelezzetek, ha kell ez a segitseg vagy ha esetleg tudjatok, hogy kivel erdemes felvennem a kapcsolatot ilyen allatokkal kapcsolatban.
Ideiglenesen örökbe tudunk fogadni kistestű kutyust (lehetőleg kölyök) aki nem bántja a cicákat;vagy cicát,ha nem kóborlós,nekünk is van több cicánk;esetleg hörcsögöt,tengerimalacot,törpenyuszit,vagy más rágcsálót.
Budapesten lakunk kertes házban.e-mailom: scarabeus@eszkombajn.hu
írhattok bármikor,a telefonszámot és címet konkrét jelentkezés esetén megadom.
Tudok vállalni 1 kistestű vagy nagyobb de békés kant. Budapesten lakásba. maccsok is jöhetnek, de csak ha valaki tud kölcsönözni ketrecet. Bp XIX.
06202509660
Macimama | Válasz erre | Hozzáadás a kedvencekhez 2010-10-10 16:08:47
Szia!
1.A barátnőm mondta, hogy tudna befogadni kutyust, a lényeg hogy van szuka legyen vagy kutyakompatibilis kan, mert neki is több kutyája van. Budapesten, a XV. kerületben lakik.
Réka: 20/490-19-92
2.És én is befogadnék pici cicát, ha van. Sajnos, nagyot nem tudok, a nagy macsekot a kutyám hajkurássza, de a kicsikkel kijön. Én a IV. kerületben lakom.
Maresz: 30/210-51-81