Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9484975/1 Témák: 19320 Tagok: 113270 Legújabb tag: Calorine_P Online: (59/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:

Melyik bukmékert érdemes választani Magyarországon?

(üzenet: 2, Egészség)

Calorine_P

Tagság: 2025-09-23 21:05:03
Tagszám: #140466
2. Elküldve: Tegnap, 21:09:02,

[1.]

Melyik sportágra tervezed a fogadásokat? Már körülbelül egy éve fogadok sporteseményekre, és én is emlékszem, milyen volt, amikor elkezdtem. Regisztráltam a https://mostbet-hu.com/ bukmékernél, és kis összegekkel kezdtem, neked is ezt ajánlom az elején. Főleg futballra fogadok, mert azt szeretem a legjobban, és jól ismerem a csapatokat és a játékot. Ha akarod, leírhatom neked, hogyan végzem el a saját elemzésemet, mielőtt fogadást kötök. Ez nagyon fontos, mert az elemzés során rájöhetsz, hogy érdemesebb egy másik csapatra fogadni, nem pedig arra, amelyikre eredetileg tervezted.
Zöldfülű
Calorine_P adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   

Samie

Tagság: 2025-09-23 20:11:55
Tagszám: #140465
1. Elküldve: Tegnap, 20:13:57,

[2.]

Üdvözlet mindenkinek, van itt valaki Magyarországról? Lehet, hogy valaki közületek sportfogadásokat köt? Szeretném kipróbálni, ezért keresek egy megfelelő bukmékert. Hol kötötök sportfogadásokat, és minden tetszik nektek?
(TÉMANYITÓ)
Zöldfülű
Samie adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   

(üzenet: 2, Egészség)

/ 1 
Lista: 
Kép:
Smile:

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.0038599967956543 másodperc alatt generálódott.

Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2023. E-mail