Mit érdemes választani az IviBet bukmékernél: sportot vagy e-sportot? (üzenet: 2, Egészség) |
|
|
|
 JasonY

Tagság: 2025-09-25 19:02:07 Tagszám: #140468 Hozzászólások: 2 |
2. Elküldve: Tegnap, 22:54:45, Mit érdemes választani az IviBet bukmékernél: sportot vagy e-sportot?
|
[1.] |
Hogyan lehet összehasonlítani két teljesen különböző sportágat? Nekem személy szerint az e-sport jobban tetszik, főleg, ha élőben lehet fogadni. Talán azért, mert a fociban nem vagyok igazán otthon. Nemrég regisztráltam az IviBet bukméker-nél. Próbáltam 25 € tenni egy CS:GO tornára. Az Astralis – Natus Vincere meccsen az Astralis győzelmére az odds 1.85 volt. Nekem az élő fogadások egyszerűen érzelemrobbanást jelentenek, minden kör befolyásolja a piacot, és azonnal kell dönteni, fogadok-e vagy sem. Te hogyan szoktál fogadni?
|
|
|
Zöldfülű
|
|
 MaxZ

Tagság: 2025-09-25 22:10:53 Tagszám: #140471 Hozzászólások: 3 |
1. Elküldve: Tegnap, 22:23:04, Mit érdemes választani az IviBet bukmékernél: sportot vagy e-sportot?
|
[2.] |
Az IviBet bukmékernél látom, hogy vannak klasszikus sportfogadások és e-sport is. Tanakodok, mert mind a foci, mind a CS:GO tetszik. Például érdekes lenne fogadni a Dinamo Zagreb – Slovan Bratislava meccsre, és összehasonlítani ezt egy top e-sport tornával. Mit gondoltok, mire érdemesebb fogadni, mi a szórakoztatóbb?
|
| |
(TÉMANYITÓ) |
|
Zöldfülű
|
|
Mit érdemes választani az IviBet bukmékernél: sportot vagy e-sportot? (üzenet: 2, Egészség) |
|
|
|
|