Annyira azért nem vészes a helyzet. Amúgy mi csak vagy lazacolajat, vagy biotint szoktunk adni nekik, persze nem egyszerre. De már szőrösödik szerencsére, csak azért kell még idő. A diófa megvan. Bár én szívem szerint kivágnám, mert nagyon rossz helyen van. De a kutyák imádják. Eleszik előlünk is. Már csak arra kéne megtanítani őket, hogy a héját legalább egy helyre szórják, de ez még nem megy nekik Komáromba jöttök? (Adica, és Moren is)
Adj neki valamit ami kicsit serkenti a szőrnövekedést (pl. Aptus Eforion olaj), és fürdesd meg többször egymás után volumenizáló samponnal. Nagyon sokat segít! Úgy felfrissül a vérkeringése meg a bőre, hogy pár hónap alatt megduplázódik a szőre. Legalábbis nekünk bevált.
Köszönöm mindenkinek. Nagyon büszke vagyok Aidára. Főként, hogy nagyon sok bíró látta már (hozzáértők is, és sok külföldi) és szinte mindenkinek tetszett. Remélem így is marad, csak szőrösödhetne végre, még mindig csupasz szegényem.
Aidának végre megérkezett a Szlovák Jch igazolása, így már (MEOE) HJCH, (MKSZ) HJCH, és SKJCH címmel is büszkélkedhet.
Bár nem ide tartozik, és sokan nem értékelik, de nagyon büszke vagyok rá, hisz Aida a hétvégi fehérvári MKSZ CAC-on (Sajna egyedül volt Hosszúszőrű Collie, de a többi fajtából azért volt konkurencia) CAC, BOB, BOG I, BIS I,
Nagyon büszke vagyok rá, ilyen eredményünk még nem volt [IMG][/IMG]
(sajnos elég nagy sár volt)
Gratulálok minden új championnak!
És nagyon örültem az OMSe győzelmünknek. Lévén nagyon nehezen jutok ki egy egy kiállításra.
Fél évvel előtte kell terveznem mielőtt még kiadnák a beosztást. De akkor is havonta csak egyszer kapok szabad hétvégét. most megpróbálom rávenni a főnököm hogy úgy írja a beosztásért ,hogy legalább havi egyszer elmehessek egy egy kiállításra.
Sofy baba (Rineweld Blue Balys) ma OMSE-én CAC lett, ezzel teljesítette a Hungária Champion feltételeit + Sofy, Malkia és Silme, tenyészcsoport győztes.