Itt találtam meg a nekem megfelelő orvost: http://www.docplanner.hu/borgyogyasz/gyor aki szaktudásával segített komoly bőrproblémáimon. Különböző orvosok közül lehet válogatni, van itt: bőrgyógyász győr, aneszteziológus, pszichológus.
A bőr felső rétegeibe jól felszívódik.
A kendermagolaj flavonoidjai (apigenin, vitexin) jelentős antioxidáns hatásúak, ezért védelmezik a bőrt a napsugárzás káros UV-B sugárzása ellen.
Niacin tartalmának köszönhetően optimálisan hidratálja a száraz bőrt, növeli a rugalmasságát és tartását, megakadályozva ezzel az öregedéssel (korosodással) járó tünetek (ráncosodás, kiszáradás, kirepedés) kialakulását.
Gyorsan és tartósan jelentkező hatása van akár az egész testfelületre is kiterjedő psoriazis esetén.
Hatóanyagai: nemesített, hibrid kendermagból készült olaj.
Használata: a krémet naponta 2-3 alkalommal vékonyan masszírozzuk a bőrbe. Maradéktalanul felszívódik, nem hagy zsíros nyomot.
Sziasztok!
szerintem a bőrproblémákra a fényterápia a legjobb.én azt használom de nem csak arra a betegségre jó csak a fényterápia hanem azontúl sok különböző problémára is!
Kezelni kell és türelmet igényel Idős korra az izületre terjed. 5 ezer gaussos északi pólusú mágnessel napi fél óra kezeléssel szinte tünetmentes. Jelentkezz! Étrendi tanácsot is adok (recept szerűen)
KIADTA: Dr. Pfeifenróth Anna, akupunktőr, klinikai laboratóriumi vizsgálatok szakorvosa
A Sunrider termékei teljes értékű táplálékok. Nem a betegségeket (tüneteket) kezeljük velük, hanem helyreállítjuk a természetes regenerációt (egészséget).
Először az italokkal tisztítjuk, utána a kapszulákkal tápláljuk szervezetünket, így helyreáll az öngyógyító képessége.
Ha a pénztárcánk vastagsága nem engedi fontossági sorrendben vannak felsorolva.
Bőrgomba:
Calli napi 2 liter
Alpha 20 C napi 3x1 kapszula
Sunbreeze-el és gyümölcsmosóval kenegetni
Bőrrák:
Calli, Alpha 20 C, Conco, Prime Again, Vita Fruit
Candida gomba:
Calli, Fortune Delight (2 literben 1 Fortune Delight naponta)
4-5 csepp gyümölcsmosó a Calli-ba
3x2 csepp Suncare a Calli-ba
Quinary 5 db kapszula naponta
Vita Dophylus 1 csomag naponta
Fibertone 2 kapszula naponta
Alpha 20 C, Assimilade, Lifestream gyorsítja a helyreállást, 4 héten keresztül ajánlott
Talán tudok neked segíteni a problémáddal kapcsolatban.
A nuszi18@freemail.hu email címen elérsz. Amit én ajánlok nem egy gyógyszer, csak egy lehetőség.
puszi,nyuszika
Zöldfülű
Leíratkozott felhasználó
15. Elküldve: 2005-03-06 09:37:11,
Bőrbajok
[11.]
Úgy látom nem sok embernek van problémája, ez jó! Ha mégis van, nyugodtan írjatok! Hátha szolgálnánk egymásnak jó ötlettel, tapasztalatokkal!
már több olyan emberkével foglalkoztunk, akinek pikkelysömöre volt, 1 hónap alatt nem lehet kigyógyítani az lletőt, de kb egy év alatt teljesen elmúltak nekik. Régóta foglalkozunk olyan emberekkel, akiknek valamilyen bőrbetegségük volt, de sikeresen tudtunk segíteni. Jó persze az ember egy het alatt ne varjon csodat, plane ha mar regotaszenved a betegsegben. Konkret termekeket tudok ajanlani. Javasolnam Neked is, hogy írj a melinda.bartal@freemail.hu ra vagy írd meg ide a mail címedet és a problemaddal kapcsolatban tudok bővebb infot adni.
Hello,
tudom miről van szó, ha lehet küld el a mail címedet a melinda.bartal@freemai.hu ra mert ide annyi mindent (lényeget) nem tudom leírni, az e-mail címedre nagyon szívesen átküldöm.