Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9454992/0 Témák: 18952 Tagok: 112610 Legújabb tag: Elisse Online: (80/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 

Gyógygomba információk egy helyen!

(üzenet: 15, Egészség)
 

Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
31. Elküldve: 2021-09-22 22:36:26,

Gyógygomba információk egy helyen!

[1.]

A 240 millió lakosú indiai állam teljesen felszámolta a covidot az ivermektinnel

'Kérem Dr. Kásler Miklós tisztelt miniszter urat: szíveskedjék TOVÁBBÍTANI a Magyar Orvosi Kamarának és az O.Gy.É.I.-nek a covid-betegség TÉNYLEGES, újabb és újabb fertőzéshullámokat NEM gerjesztő MEGGYÓGYÍTHATÓSÁGÁRÓL szóló, KÖZÉRDEKŰ híradásokat, - mert az én címemről érkezőket visszadobják. – Úgy látszik, hogy nem érdekli őket az, hogy az embereket nemcsak sorozatosan vakcinázni lehet, hanem végleg megmenteni is a covid-betegségtől.
Tisztelettel:

Kincsesné Salca Mária"

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
30. Elküldve: 2021-09-22 18:48:31,

Gyógygomba információk egy helyen!

[2.]

A 240 millió lakosú indiai állam teljesen felszámolta a covidot az ivermektinnel


2021. szeptember 20., hétfő: Ethan Huff
Indian state with 240 million people completely eradicated covid with ivermectin( Természetes hírek )Hogyan győzte le a több mint 240 millió lakosú indiai állam a Vuhan koronavírust (Covid-19)? Egyszerű. Az emberek ivermektint szedtek .

Az Észak-Indiában található Uttar Pradesh hivatalosan bejelentette, hogy mind a 33 körzete „koronavírusmentes”, köszönhetően az ottani vezetők jóindulatú törekvésének, hogy mindenkinek „ló féreghajtót” biztosítsanak.

A felépülési arány a kínai vírusból Uttar Pradesh-ban óriási 98,7 százalék, ami közvetlenül az ivermektin nagyszabású profilaktikus használatának tulajdonítható.

A nyugati média és egészségügyi intézmények szerint „nincs bizonyíték” arra, hogy az ivermektin bármilyen előnnyel járna a kínai baktériumok elleni küzdelemben. A valós élet, a helyszíni bizonyítás szerint Indiában azonban az ivermektin valóban csoda volt .

Nem is olyan régen az ivermektint a Journal of Antibiotics a bélparaziták kezelésére szolgáló „csodaszernek” nevezte. Az ivermektin feltalálói Nobel -díjat is kaptak az anyag felfedezéséért.

Most azonban az ivermektint „veszélyesnek” és „nagy kockázatúnak” gyalázza a média és a kormány. Folyamatosan azt mondják nekünk, hogy az ivermektin csak szarvasmarháknak vagy lovaknak való, annak ellenére, hogy az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság (FDA) még 1996 -ban jóváhagyta emberi felhasználásra.
India olyan területei, amelyek az ivermektin helyett a „vakcinákat” választották, az új esetek hatalmas felszökést tapasztalták

2020 májusában és júniusában az ivermektint széles körben alkalmazták az Agra Uttar Pradesh körzetében dolgozó légzőszervi szakembereknek. Abban az időben ez egy kísérlet volt, hogy lássák, hogyan reagál a kiválasztottak szervezete.

Dr. Anshul Pareek szerint megfigyelték, hogy „egyikük sem fertőződött meg a Covid-19-el, annak ellenére, hogy napi kapcsolatban voltak olyan betegekkel, akiket pozitívnak teszteltek a vírusra.”.

Ezt a sikeres kísérletet követően az állam kormánya úgy határozott, hogy hivatalosan szankcionálja az ivermektin kínai vírus elleni gyógyszerként történő alkalmazását, nemcsak az egészségügyi dolgozók, hanem később a lakosság számára is.

"Annak ellenére, hogy ez az állam a legnagyobb népességbázissal és magas népsűrűséggel bír, viszonylag alacsony pozitivitási arányt és eseteket kaptunk egymillió lakosra" - magyarázta Pareek.

Augusztusban Uttar Pradesh tisztviselői értesítést adtak ki, amelyben azt tanácsolták az ottani orvosoknak, hogy 12 mg ivermektint szedjenek „a világjárvány hatásainak visszaszorítása érdekében”. Ez az ajánlás nagyon sikeresnek bizonyult.

„Ez a gyógyszer egész hatékonyan véd a COVID-19 ellen”- ismerte el a kormány. „Ezért felkérünk minden állampolgárt, hogy ezt a tablettát szedje.”

Az apró dél-indiai Kerala államban eközben a Fauci-influenza új „esetei” szárnyalnak. Ennek oka az, hogy az ivermektin helyett Kerala az „oltások” mellett döntött, amelyek több betegséget terjesztenek.

„A Kerala áprilisban felvette az ivermektint az állam COVID-kezelési iránymutatásába, de használatát csak súlyos esetekre vagy társult betegségekre korlátozta, vagyis késői kezelésként tartották fenn, ha egyáltalán alkalmazták” - számolt be a WND .

„Kerala augusztus 5-én teljesen felhagyott az ivermektin használatával.”

Kerala azonban inkább kivétel, mint norma. India egészében az oltási arány jelenleg 5,8 százalék körül mozog, így a világ egyik legkevésbé oltott országa.

"Azt állítják, hogy az ivermektin a közönséges influenza és sok más vírusos fertőzés ellen is hatékony" - írta a WND egyik hozzászólója . "Ha ez igaz, akkor nem csoda, hogy a gyógyszeripari mamutvállalatok szeretnék elnyomni."

"Az Ivermectin teljesen biztonságos, de a kormány nem akarja, hogy ezt tudja" - jegyezte meg egy másik. "A gyógyszernek kevés mellékhatása van, sok milliószor írták fel, és ismert, hogy 21 különböző vírust, köztük a SARS-CoV-2-t is elpusztítja."

Az Ivermectint évek óta biztonságosan használják, és szabadalomtól mentes.

A legfrissebb hírek a Vuhan-koronavírus (Covid-19) megtévesztésről és az ivermektin elleni keresztes hadjáratról a Fascism.news oldalon találhatók .

A cikk forrásai a következők:

WND.com

NaturalNews.com
figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
29. Elküldve: 2021-09-22 14:13:08,

Gyógygomba információk egy helyen!

[3.]

Több mint 160 szakértő „szükségtelennek, hatástalannak és nem biztonságosnak” minősíti a COVID elleni védőoltásokat erőteljes levélben

Több tucat orvosi szakértő adott ki figyelmeztetést ebben a hónapban a COVID-19 elleni vakcinákra vonatkozóan , amelyek „szükségtelennek, hatástalannak és nem biztonságosnak” ítélik meg az ütéseket , és valószínűleg „előre látható tömeges halálesetekhez” vezetnek.


„Röviden, a rendelkezésre álló bizonyítékok és tudomány azt jelzik, hogy a COVID-19 elleni vakcinák szükségtelenek, hatástalanok és nem biztonságosak” -mondta a COVID-19 etikai orvosok két héttel ezelőtti nyílt levelükben. "A kísérleti COVID-19 vakcinázást engedélyező, kényszerítő vagy kezelő szereplők súlyos, szükségtelen és indokolatlan egészségügyi kockázatoknak teszik ki a populációkat és a betegeket."

A Dr. Stephen Frost által alapított Doctors for COVID-19 Ethics nevű csoport több mint 160 orvosszakértőt számlál a világ minden tájáról az aláírók között. Tagjai között van Dr. Mike Yeadon, professzor Sucharit Bhakdi MD, a németországi Mainzi Johannes Gutenberg Egyetem Orvosi Mikrobiológiai és Higiéniai Intézetének korábbi elnöke és Dr. Wolfgang Wodarg, a Parlament Parlamenti Közgyűlésének egészségügyi bizottságának korábbi vezetője. az Európa Tanács.

Az orvosok több levelet írtak az Európai Gyógyszerügynökségnek a COVID-19 elleni védőoltással kapcsolatos kérdésekről, és cenzúrával szembesülnek, bár legutóbbi levelük itt található archiválva . A csoport megtalálható a Twitteren is . Bizonyságtételük tükrözi a szakértők - például Dr. Janci Chunn Lindsay és Dr. Peter McCullough - növekvő felhívásait , hogy megállítsák az ütéseket.

"Egy hatalmas jéghegy csúcsa"

A hónap elején írt levelükben a COVID-19 etikai orvosok hangsúlyozták a vakcinák súlyos egészségügyi következményeit mind az egészségesek, mind a betegek számára, mondván, hogy a felvételek „nem biztonságosak sem a címzettek, sem azok számára, akik használják vagy engedélyezik használatukat. ”

Rámutattak a „halálos és nem halálos véralvadási zavarok kockázatára, beleértve a vérzési rendellenességeket, az agyi trombózist, a stroke-ot és a szívrohamot”, „a betegség antitestfüggő fokozódását”, az autoimmun reakciókat és az „oltóanyag-szennyeződések lehetséges hatásait” a rohanó gyártáshoz és a szabályozatlan termelési szabványokhoz. ”

"Az állításokkal ellentétben, hogy a vakcinázás utáni vérbetegségek" ritkák ", a vakcina számos gyakori mellékhatása (fejfájás, hányinger, hányás és hematoma-szerű" kiütések "a test felett) trombózist és más súlyos rendellenességeket jelezhet"-mondták a szakértők. "A jelenleg a média figyelmét felkeltő alvadási események valószínűleg csak a" hatalmas jéghegy csúcsa "."

„Az immunológiai alapozásnak köszönhetően a véralvadás, a vérzés és más nemkívánatos események kockázata várhatóan nőni fog minden újraoltással és minden közbeiktatott koronavírus-expozícióval”-tette hozzá a COVID-19 Ethics orvosai. "Idővel, akár hónapok, akár évek, ez mind a vakcinázást, mind a koronavírusokat veszélyessé teszi a fiatal és egészséges korosztály számára, akik számára oltás nélkül a COVID-19 nem jelent érdemi kockázatot"-érveltek.
A COVID-19 elleni oltások „hatalmas számban” ölnek meg embereket: Kormányzati súrolási statisztikák a vakcinákkal kapcsolatos halálesetekről

"Ahogy a dohányzás az első elvek alapján tüdőrákot okozhat és előre jelezhető volt, úgy várható, hogy minden gén-alapú vakcina véralvadási és vérzési rendellenességeket okoz, molekuláris hatásmechanizmusuk alapján"-mondták. "Ezzel összhangban az ilyen típusú betegségeket minden korcsoportban megfigyelték, ami a vakcina ideiglenes felfüggesztéséhez vezetett szerte a világon."

„A vakcina bevezetése óta a COVID-19 előfordulása számos területen nőtt , ahol magas az oltási arány. Ezenkívül a COVID-19 halálesetek többszörös sorozata következett be röviddel az oltások megkezdése után az idős otthonokban ”-mondta az orvos. "Ezek az esetek nemcsak az antitest-függő fokozódásnak, hanem a vakcinák általános immunszuppresszív hatásának is köszönhetőek, ami arra utal, hogy bizonyos betegeknél fokozott a Herpes zoster előfordulása."

„Függetlenül attól, hogy pontosan milyen mechanizmusok felelősek ezekért a halálesetekért, arra kell számítanunk, hogy a vakcinák inkább növelni fogják, mint csökkenteni fogják a COVID-19 halálozását”-folytatták.

A csoport hangsúlyozta, hogy a szúrások technikailag kísérleti jellegűek maradnak, ami sok esetben jogilag kizárja a kötelező oltást:

„A vakcinák definíció szerint kísérleti jellegűek. A fázis 3. kísérleteiben 2023 -ig maradnak. A címzettek emberi alanyok, akik jogosultak ingyenes tájékozott beleegyezésre Nürnberg és más védelem alapján, beleértve az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének 2361. számú határozatát és az FDA sürgősségi felhasználási engedélyének feltételeit. ”

"Az immunrendszer teljes támadása"

A COVID-19 etikai orvosai különösen figyelmeztettek az olyan vakcinákra, mint a Pfizer és a Moderna, amelyek az új mRNS vakcinázási módszerre támaszkodnak .

„A kezdeti tapasztalatok azt sugallhatják, hogy az adenovírus eredetű vakcinák (AstraZeneca/Johnson & Johnson) súlyosabb káros hatásokat okoznak, mint az mRNS (Pfizer/Moderna) vakcinák. Azonban az ismételt injekció beadásával az előbbiek hamarosan antitesteket indukálnak az adenovírus vektor fehérjéi ellen ” - állítják az orvosok. "Ezek az antitestek ezután semlegesítik a vakcina vírus részecskéinek nagy részét, és megsemmisítik őket, mielőtt bármilyen sejtet megfertőzhetnek, és ezáltal korlátozzák a szövetkárosodás intenzitását."

„Ezzel szemben az mRNS vakcinákban nincs fehérje antigén, amelyet az antitestek felismerhetnek. Így az immunitás meglévő mértékétől függetlenül a vakcina mRNS eléri célját - a test sejtjeit - mondták. „Ezek majd kifejezik a tüskefehérjét, és ezt követően elszenvedik az immunrendszer teljes támadását. Az mRNS vakcinákkal a súlyos mellékhatások kockázata gyakorlatilag minden egyes injekció beadásával nő. ”

"Látszólagos előnyük az utóbbival szemben a legmagasabb fokú."

Felesleges oltások, „nincs középtávú vagy hosszú távú adat”

„A legtöbb országban a legtöbb ember immár immunis lesz a SARS-CoV-2-vel szemben”-jegyezték meg a szakértők, rámutatva, hogy a koronavírus becsült túlélési aránya világszerte 99,8% . „Függetlenül a betegség súlyosságától, most elegendő immunitással rendelkeznek ahhoz, hogy megóvják őket a súlyos betegségektől az újbóli expozíció esetén. A lakosság többsége egyáltalán nem részesül az oltásból. ”

A COVID-19 Ethics Orvosai szerint a vírus továbbra is kezelhető azok számára, akiket súlyos fertőzés veszélye fenyeget. "A bizonyítékok konvergenciája azt jelzi, hogy a meglévő gyógyszerekkel történő korai kezelés ~ 85% -kal, illetve 75% -kal csökkenti a kórházi ápolást és a halálozást"-magyarázták, kiemelve " sok kipróbált és valódi gyulladáscsökkentő, vírusellenes és véralvadásgátló gyógyszert, valamint monoklonális antitestek, cink, valamint C- és D -vitamin. ”

„A természetes T-sejtes immunitás erősebb és átfogóbb védelmet nyújt minden SARS-CoV-2 törzs ellen, mint a vakcinák, mert a természetes alapú immunitás több vírus epitópot és kostimulációs szignált ismer fel, nem csupán egyetlen (tüske) fehérjét”-folytatták.

Az orvosok levelében cáfolták azt az állítást is, miszerint oltásra van szükség a vírus tünetmentes fertőzés útján történő terjedésének megakadályozására.

"A vakcinákat a tünetmentes fertőzés megelőzésének eszközeként és a" tünetmentes átvitel "néven hirdették"-mondta a COVID-19 Ethics orvosai. „A„ tünetmentes átvitel ”azonban az érvénytelen és megbízhatatlan PCR teszteljárások és értelmezések műalkotása , ami magas hamis pozitív arányhoz vezet. A bizonyítékok azt mutatják, hogy a PCR-pozitív, tünetmentes emberek egészséges hamis pozitívak, nem hordozók. ”

A csoport idézett egy kínai tanulmányt, amely közel 10 millió embert vizsgált, és megállapította, hogy a tünetmentes COVID -hordozók gyakorlatilag soha nem továbbítják a vírust. "Ezzel szemben a Betegség -ellenőrzési Központ által idézett, a tünetmentes átvitelre vonatkozó állításokat hivatkozó dokumentumok hipotetikus modelleken, nem pedig empirikus tanulmányokon alapulnak" - mondták. "Nyilvánvalóan a vakcinák nem szükségesek a súlyos betegségek megelőzésére."

A szakértők aggodalmukat fejezték ki a COVID-19 elleni vakcinák hatékonyságával kapcsolatban is, és kijelentették, hogy „nincsenek középtávú vagy hosszú távú longitudinális adatok”, amelyek bizonyítják a vakcina hatékonyságát. Kritizálták a koronavírus elleni oltóanyag-kísérleteket, megjegyezve, hogy az Európai Gyógyszerügynökség „megjegyezte a Comirnaty (Pfizer mRNS) vakcina kapcsán, hogy a súlyos COVID-19-es esetek„ ritkák voltak a vizsgálatban, és ebből statisztikailag nem lehet következtetni ”.

"A kockázat-haszon számítás tehát világos, a kísérleti vakcinák szükségtelenek, hatástalanok és veszélyesek." „Ezért a„ mások védelmére ”irányuló védőoltásnak valójában semmi alapja nincs” - fejezték be levelüket, és kijózanító figyelmeztetésben részesítették a lövéseket.

"A kísérleti COVID-19 vakcinázást engedélyező, kényszerítő vagy kezelő szereplők súlyos, szükségtelen és indokolatlan egészségügyi kockázatoknak teszik ki a populációkat és a betegeket"-mondták. „A vakcinagyártók okkal mentesítették magukat a jogi felelősség alól a nemkívánatos események miatt. Amikor bekövetkezik az oltás elhalálozása és ártalma, a felelősség az oltóanyag engedélyezéséért, beadásáért és/vagy oltási útlevél útján történő kényszerítéséért felelős személyeket terheli, amelyek egyike sem igazolható józan, bizonyítékokon alapuló kockázat-haszon elemzéssel. ”


a cikk forrása

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
25. Elküldve: 2021-09-13 21:43:08,

Gyógygomba információk egy helyen!

[4.]

Julius Andan Világ a színfalak mögött teljes hangoskönyv

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
24. Elküldve: 2021-09-13 20:06:27,

Gyógygomba információk egy helyen!

[5.]

Aggasztó információ derült ki a Pfizer vakcinájáról: óriási bajt okozhat a kamasz fiúknál

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
23. Elküldve: 2021-09-12 19:45:46,

Gyógygomba információk egy helyen!

[6.]

EGY OROSZ SZÍNÉSZNŐ MEGRÁZÓ BESZÉDE A DÍJÁTADÓN

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
21. Elküldve: 2021-09-11 13:09:20,

Gyógygomba információk egy helyen!

[7.]

A rendszer már a gyermekeket vette célba!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
20. Elküldve: 2021-09-11 12:45:15,

Gyógygomba információk egy helyen!

[8.]

Zacher Gábor: Ezek a szerek úgy változtatnak meg bennünket, hogy nem tudunk beleszólni a változás folyamatába

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
16. Elküldve: 2021-09-08 12:32:54,

Gyógygomba információk egy helyen!

[9.]

VNTV - Mi a veszélyesebb: a HPV vírus vagy az ellene adott oltás? -- Dr. Ébert Jenő, Partl Viktória

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
15. Elküldve: 2021-09-07 22:04:07,

Gyógygomba információk egy helyen!

[10.]

Gyógygomba és egyéb információk

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
12. Elküldve: 2021-09-05 09:24:26,

Gyógygomba információk egy helyen!

[11.]

Eric Claptonnak elege van a vakcinákból és a korlátozásokból

Hazugság, hogy a koronavírus elleni vakcinák valóban biztonságosak – mondta a világhírű brit zenész, Eric Clapton, aki nemrég az AstraZeneca durva mellékhatásairól is beszámolt, amit személyesen élt át. Pár hete azt is bejelentette: ahol oltási igazolványhoz kötik a látogatók beengedését, olyan helyszíneken nem vállal fellépést.
https://www.youtube.com/watch?v=fR-psfLDZ8c

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
10. Elküldve: 2021-09-04 23:10:31,

Gyógygomba információk egy helyen!

[12.]

ÚJRA KENNEDY! - Kubínyi Tamás 210903CN! ÁKTV

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
6. Elküldve: 2021-09-03 18:33:23,

Gyógygomba információk egy helyen!

[13.]

Alcyon Plejádok

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
3. Elküldve: 2021-07-16 18:10:55,

Gyógygomba információk egy helyen!

[14.]

Szertettel ajánlom Kubinyi Tamás Világcenzúra Ellen című adásának megtekintését ami az oldalon található legalul az archívumban.
http://www.kubinyitamas.hu/

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   

DXNHUNTagság: 2012-05-27 17:32:43
Tagszám: #104946
Hozzászólások: 1
1. Elküldve: 2012-05-27 17:34:53,

Gyógygomba információk egy helyen!

[15.]

Az ősi kultúrák embere már évszázadokkal (ill. évezredekkel) ezelőtt tudott arról, hogy egyes gombáknak nemcsak tonizáló hatásuk van az ember szervezetére, hanem jól meghatározott gyógyhatással is bírnak, azonban e tényeket a modern kor kutatói csupán az utóbbi évtizedekben erősítették meg.

Mivel a gombák és az állatok közös ősei a sokkal korábbi múltban keresendők, mint a magasabb rendű növényeké, protozaoáké és baktériumoké, a gyógyító gombák hatékony anyagok lehetnek az embereket sújtó betegségekkel szemben. A természetben előrforduló jelenségek között különösnek tatható az, hogy sok esetben mi is éppen azoktól a kórokozóktól szenvedünk, amelyek a gombákat is megbetegítik, de nem vagyunk érzékenyek azokra akórokozókra, amelyek a növényeket betegítik meg. Egyes tudósok véleménye szerint ez azrét lehetséges, mert a fejlődéstörténetben 460 millió évre visszamenve van egy, a gombákkal közös ősünk (egy kezdetleges szervezet) és ennek köszönhetően közös védekezési mechanizmusunk alakult ki a kórokozó mikróbákkal szemben.

Ez az érdekes tudományos elképzelés adhat segítséget és részleges magyarázatot az orvosoknak, természetgyógyászoknak, gyógyfüveseknek és a gyógyításban nem jártas embereknek ahhoz megértéséhez, hogy a napjaink legkomolyabb egészségügyi problémáival szemben miért lehetnek az ún. gyógyító vagy gyógyhatású gombák nagy segítségünkre.

Gyógygomba a természet ereje! A tradicionális távol-keleti gyógyítók évezredek óta használják a gyógygombákat különböző betegségek gyógyítására. A gyógygombák jótékony tulajdonságaival egyre többen foglalkoznak, egyre több kutatás középpontjában állnak. Az eddig lezajlott kutatások szerint rákos daganatok esetén a leghatékonyabb gyógygombák a Ganoderma lucidum,Cordyceps sinensis és a Maitake gyógygomba.

Gyógygomba információk egy helyen!

http://gyogygomba.info/
(TÉMANYITÓ)
Zöldfülű
DXNHUN adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 

Gyógygomba információk egy helyen!

(üzenet: 15, Egészség)
 
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.011957883834839 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2023. E-mail