Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9455580/16 Témák: 18953 Tagok: 112635 Legújabb tag: afor88 Online: (80/2
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 

Köszöntők

(üzenet: 1, Hobbi)
 

ozon23



Tagság: 2021-04-28 17:38:20
Tagszám: #137305
Hozzászólások: 1184
1. Elküldve: 2023-07-02 11:37:13,

Köszöntők

[1.]

Névnapi köszöntők
Az ünnepi alkalmak mindig különleges pillanatokat jelentenek az életünkben, és a névnapok egy olyan lehetőség, amikor kifejezhetjük szeretetünket és tiszteletünket azok iránt, akiknek ez az ünnepük. Az alábbiakban szeretnék megosztani néhány kedves köszöntőt, amelyekkel felköszöntöd szeretteidet a névnapjuk alkalmából.

1. Kedves (Név)! Boldog névnapot kívánok neked! Legyen ez a nap tele mosollyal, szeretettel és boldogsággal. Köszönöm, hogy vagy az életemben!

2. Drága (Név)! Szeretettel köszöntelek névnapodon. Legyen ez a nap tele örömmel és meglepetésekkel, hiszen te megérdemled a legjobbat!

3. Kedves (Név)! Boldog névnapot kívánok! Legyen ez az ünnepi napod tele boldogsággal, szeretettel és áldásokkal. Köszönöm, hogy mindig ott vagy nekem!

4. Drága (Név)! Szeretettel köszöntelek névnapodon. Legyen ez a napod tele vidámsággal és örömmel, és teljenek be vágyaid és álmaid!

5. Kedves (Név)! Boldog névnapot kívánok neked! Köszönöm, hogy vagy a barátom/a családtagom/a szerettem. Legyen ez a napod tele boldogsággal és szeretettel.

Én tapasztalatom és véleményem szerint a névnapok kiváló alkalmak arra, hogy megmutassuk szeretteinknek, mennyire fontosak nekünk, és mennyire értékeljük őket az életünkben. Egy példa erre a saját életemből az, amikor egy kedves barátomnak köszöntöttem névnapját egy meglepetés bulival, ahol összegyűltünk közeli barátokkal, hogy boldoggá tegyük a napját és ünnepeljük vele.

Remélem, hogy ezek a köszöntők segítenek neked kifejezni szeretetedet és jókívánságaidat a szeretteid felé névnapjuk alkalmából.

Névnapi köszöntők névre szóló
Kedves (Név),

Örömmel köszöntelek a névnapodon! Ezen a különleges napon szeretném kifejezni szeretetemet és jókívánságaimat feléd. Legyen ez a napod tele boldogsággal, örömmel és szeretettel.

Drága (Név), számodra kívánom, hogy mindig találd meg az életben azokat a pillanatokat, amelyek boldoggá tesznek, és azokat az embereket, akikkel boldogan oszthatod meg az életedet. Legyenek álmaid és vágyaid valóra válnak, és mindig találj örömöt a mindennapokban.

Az a szerencse ért, hogy része lehetszek az életednek, és hogy megünnepelhetem veled ezt a különleges napot. Köszönöm, hogy mindig ott vagy nekem, és hogy a barátom/rokonomban/szerelmemben lehetek. Nagyon sokat jelentesz nekem, és mindig számíthatsz rám.

Boldog névnapot, (Név)! Legyen ez a nap emlékezetes és felejthetetlen számodra, és az új évben hozzon számodra sikert, boldogságot és sok-sok szeretetet.

Szeretettel:
(Neved)

Én tapasztalatom és véleményem szerint a névnapok olyan alkalmak, amikor kifejezhetjük szeretetünket és megbecsülésünket azok iránt, akiknek ez a különleges napjuk van. Egy példa erre a saját életemből az, amikor egy jó barátomnak meglepetés köszöntést szerveztünk névnapjára, ahol közös élményeket osztottunk meg és boldogságot hoztunk az életébe.

Remélem, hogy ezzel a személyre szabott köszöntővel még szebbé teheted a névnapodat, és hogy az ünneplés emlékezetes pillanatokat hoz számodra.

Köszönjük, hogy velem tartottál, és boldog névnapot kívánok neked!
Névnapi köszöntők nőknek
Kedves (Név),

Boldog névnapot kívánok Neked, kedves (Név)! Ezen a különleges napon szeretném kifejezni megbecsülésemet és szeretetemet feléd. Az ünneped alkalmával szeretném megköszönni mindazt a szeretetet, gondoskodást és törődést, amit az életünkben megosztasz velünk.

(Név), Te egy olyan nő vagy, aki által inspirálódom. Az erőd, kitartásod és önzetlen szereteted mindig példaként szolgál számomra. Büszke vagyok rá, hogy Veled lehetek, és hogy része lehetek az életednek.

Egy nő, mint amilyen Te vagy, képes megmozgatni a világot és pozitív hatást gyakorolni az emberekre. Az energiád és örömöd ragadós, és mindig képes vagy mosolyt csalni az arcunkra. Az a szerencse ért, hogy a barátnőm/rokonom/kolléganőm vagy, és a közelséged mindig felvidítja a napomat.

Kívánom, hogy ezen a különleges napon érezd magad különlegesen, szeretve és megbecsülve. Legyenek álmaid, céljaid és vágyaid beteljesülése előtted álljanak, és minden napodat töltse be boldogság és siker teljes teljesítés.

Boldog névnapot, (Név)! Köszönöm, hogy vagy az életemben, és mindig legyél büszke önmagadra, hiszen olyan különleges nő vagy, aki megérdemli a legnagyobb elismerést és szeretetet.

Szeretettel:
(Neved)

Én tapasztalatom és véleményem szerint a névnapok remek alkalmak arra, hogy kifejezzük megbecsülésünket és szeretetünket azok iránt, akiknek ez a különleges napjuk van. Egy példa erre az életemből, amikor barátnőmnek egy meglepetés vacsorát szerveztem a kedvenc éttermében, hogy ünnepeljük a névnapját és kifejezzük neki, mennyire fontos számunkra.

Remélem, hogy ezzel a személyre szabott köszöntővel még szebbé teheted a névnapodat, és hogy az ünneplés emlékezetes pillanatokat hoz számodra.

Boldog névnapot kívánok neked, és köszönöm, hogy velem tartottál!

Névnapi köszöntők képek
Használj kreatív eszközöket, például képszerkesztő programokat vagy online képgyűjteményeket, ahol megtalálhatod a kívánt névnapi köszöntőképeket. Ezeken a platformokon számos szép és megfelelő képet találhatsz, amelyeket szívesen megoszthatsz az ünneplő személlyel.

Ezek az eszközök lehetővé teszik, hogy testreszabott névnapi köszöntőket hozz létre a kívánt szöveggel és díszítéssel. Használhatsz aranyos, vidám vagy elegáns képeket, amelyek illenek az ünneplő személy stílusához és ízléséhez.

Ha példaképeket szeretnél látni, javaslom, hogy keress névnapi képeslapokat, névnapi képek gyűjteményét vagy használj online képszerkesztő alkalmazást, ahol megtalálod az inspirációt.

Remélem, hogy ezek az útmutatások segítenek neked megtalálni és létrehozni a megfelelő névnapi köszöntő képet.

Névnapi köszöntők férfiaknak
Kedves (Név),

Boldog névnapot kívánok Neked! Ezen a különleges napon szeretném kifejezni tiszteletemet és jókívánságaimat. Legyen ez a nap tele boldogsággal, szeretettel és szép pillanatokkal!

(Név), olyan ember vagy, aki mindig inspirál másokat. Az elhivatottságod, erőd és bölcsességed példaértékű. Köszönöm, hogy mindig ott vagy, hogy meghallgatsz, támogatsz és inspirálsz minket.

Ez az ünnepi alkalom azért van, hogy rád emlékezzünk és méltassuk a fontos szerepedet az életünkben. Köszönöm, hogy mindig ott vagy nekünk, hogy tanácsokkal és szeretettel támogatsz bennünket.

Kívánok Neked egy boldog és sikeres évet, amelyet szeretet, boldogság és egészség kísérjen. Legyenek valóra vált álmaid és elért céljaid. Tudom, hogy mindenre képes vagy, és nagyszerű dolgok várnak rád.

Boldog névnapot, (Név)! Köszönöm, hogy vagy az életemben és áldás vagy számomra.

Szeretettel,
(Neved)

Én tapasztalatom, véleményem szerint egy példát:

Kedves Gábor,

Boldog névnapot kívánok Neked! Örömömre szolgál, hogy ünnepelhetjük ezt a különleges napot. Mindig példaértékű voltál számomra, aki erővel, bölcsességgel és jó humorral rendelkezik.

Köszönöm, hogy mindig ott vagy, hogy támogass és segíts engem. Az életedben elért sikerek és eredmények inspirálnak, hogy higgyek saját álmaimban és legyek a legjobb változatom.

Remélem, hogy ezen a különleges napon megtalálod az örömöt és boldogságot. Kívánom, hogy minden vágyad valóra váljon, és az élet mindig kedvező legyen irányodban.

Boldog névnapot, Gábor! Köszönöm, hogy vagy az életemben és örömmel osztom meg ezt a különleges ünnepet veled.

Szeretettel,
Péter
Kedves (Név),

Névnapi köszöntők nőknek facebookra
Boldog névnapot kívánok Neked! Remélem, hogy ezen a különleges napon sok szeretettel és boldogsággal leszel körülvéve. Emlékezz arra, hogy mennyire különleges vagy és mennyi örömet adsz az embereknek az életedben.

Szeretném megköszönni, hogy része vagy az életemnek. Mindig inspirálsz és bátorítasz, és az erőd és elkötelezettséged példakép számomra. Az életedben elért eredmények és sikerek nagyszerűek, és büszkék vagyunk rád.

Remélem, hogy ez a névnapod a boldogságról, szeretetről és meghitt pillanatokról szól majd. Érezd magad különlegesen, mert megérdemled a legjobbat. Kívánom, hogy minden álmod valóra váljon és minden napodat mosollyal tölthesd.

Boldog névnapot, (Név)! Legyél büszke arra, hogy ilyen csodálatos ember vagy, és mindig hozz ki minden napodból a legjobbat.

Szeretettel,
(Neved)
Névnapi köszöntők lányomnak
Drága (Lányom neve),

Boldog névnapot kívánok Neked, édes lányom! Az életed egyik legszebb napját ünnepeljük, és szeretném kifejezni, mennyire büszke vagyok rád és mennyire szeretlek téged.

Az idő gyorsan repül, és olyan büszke vagyok rád, hogy láthatom, ahogy felnősz és kiteljesedsz. Te vagy a legszebb ajándék az életemben, és minden napodat szeretettel és örömmel töltöm veled.

Szeretném megköszönni a boldogságot és a szeretetet, amit mindig hozol az életembe. Az erőd, az intelligenciád és a kitartásod példakép számomra. Neked köszönhetem, hogy minden nap inspiráló vagyok, hogy jobb ember legyek.

Remélem, hogy ezen a különleges napon érezni fogod, mennyire szeretlek és támogatlak téged. Minden álmot és vágyat, amit szíved mélyén hordozol, kívánom, hogy valóra váljon. Tudom, hogy képes vagy bármire, amit elhatározol, és mindig melletted leszek az utadon.

Boldog névnapot, drága lányom! Ölellek szeretettel és kívánom, hogy az életed mindig tele legyen boldogsággal, örömmel és sikerekkel.

Szeretettel,
(Neved)

Névnapi köszöntők férfinak
Kedves (Férfi neve),

Boldog névnapot kívánok Neked, kedves (Férfi neve)! Ezen a különleges napon szeretném megünnepelni a létezésedet és kifejezni, mennyire fontos vagy az életemben.

Az életed egy újabb évfordulójához érkeztél, és szeretném megköszönni mindazt, amit hozzátettél az életemhez. Te vagy az ember, aki mindig mellettem áll, aki támogat, bátorít és inspirál.

Az erőd, az elszántságod és a kitartásod mindig lenyűgöznek. Tudom, hogy minden kihívással szembe tudsz nézni, és mindig a legjobbat hozod ki magadból. Büszke vagyok rád, és hálás vagyok, hogy lehetek a barátod/férjed/apád/testvéred.

Az életed során rengeteg sikert értél el, és tudom, hogy még sok nagyszerű dolog vár rád. Legyen ez a névnapod egy újabb lépés az álmaid felé vezető úton. Minden vágyad és célod valóra váljon, és érezd, hogy mindig melletted vagyok, hogy támogatlak és segítek.

Boldog névnapot, kedves (Férfi neve)! Kívánom, hogy ez a nap mosolyt csaljon az arcodra, és hogy az életed mindig tele legyen boldogsággal, szeretettel és teljesített vágyakkal.

Szeretettel,
(Neved)

Névnapi köszöntők sms
Kedves (Neve),

Boldog névnapot kívánok Neked! Legyen ez a nap tele örömmel, szeretettel és boldogsággal! Minden jót kívánok neked az új évben és remélem, hogy valóra válnak az álmaid és vágyaid. Számíthatsz rám mindig, hiszen a barátságunk nagyon fontos számomra. Élvezd ki a napot és kényeztesd magad valami finommal!

Szeretettel,
(Neved)
Névnapi köszöntők megköszönése
Kedves (Név),

Nagyon köszönöm a gyönyörű köszöntést és a kedves gondolatokat a névnapom alkalmából! Nagy örömmel tölt el, hogy ilyen kedves emberek vesznek körül, és hogy gondoltak rám ezen a különleges napon. Nagyon hálás vagyok érte!

Szeretném megköszönni a figyelmet, a szeretetet és az összes jókívánságot, amiket kaptam. Minden egyes üzenet és gratuláció nagyon sokat jelent számomra, és megteszi a napomat szebbé és boldogabbá.

Köszönöm, hogy részese lehettem ennek az emlékezetes napnak, és hálás vagyok, hogy ilyen csodálatos emberek vesznek körül. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen támogató és szerető közösség tagja lehetek.

Mégegyszer köszönöm mindazt, amit értem tettetek! Nagyon hálás vagyok, és értékelem a barátságot és szeretetet, amit irányomban mutattatok.

Szeretettel,
(Neved)

Idézet:


nonet.hu





(TÉMANYITÓ)
Kiváló dolgozó
ozon23 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 

Köszöntők

(üzenet: 1, Hobbi)
 
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.0042228698730469 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2023. E-mail