Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9458158/35 Témák: 18975 Tagok: 112721 Legújabb tag: Holly Online: (149/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 48 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 1184 üzenet

ozon23


Tagság: 2021-04-28 17:38:20
Tagszám: #137305
Hozzászólások: 1184
1. Elküldve: 2023-07-02 11:37:13 [1.]

Névnapi köszöntők
Az ünnepi alkalmak mindig különleges pillanatokat jelentenek az életünkben, és a névnapok egy olyan lehetőség, amikor kifejezhetjük szeretetünket és tiszteletünket azok iránt, akiknek ez az ünnepük. Az alábbiakban szeretnék megosztani néhány kedves köszöntőt, amelyekkel felköszöntöd szeretteidet a névnapjuk alkalmából.

1. Kedves (Név)! Boldog névnapot kívánok neked! Legyen ez a nap tele mosollyal, szeretettel és boldogsággal. Köszönöm, hogy vagy az életemben!

2. Drága (Név)! Szeretettel köszöntelek névnapodon. Legyen ez a nap tele örömmel és meglepetésekkel, hiszen te megérdemled a legjobbat!

3. Kedves (Név)! Boldog névnapot kívánok! Legyen ez az ünnepi napod tele boldogsággal, szeretettel és áldásokkal. Köszönöm, hogy mindig ott vagy nekem!

4. Drága (Név)! Szeretettel köszöntelek névnapodon. Legyen ez a napod tele vidámsággal és örömmel, és teljenek be vágyaid és álmaid!

5. Kedves (Név)! Boldog névnapot kívánok neked! Köszönöm, hogy vagy a barátom/a családtagom/a szerettem. Legyen ez a napod tele boldogsággal és szeretettel.

Én tapasztalatom és véleményem szerint a névnapok kiváló alkalmak arra, hogy megmutassuk szeretteinknek, mennyire fontosak nekünk, és mennyire értékeljük őket az életünkben. Egy példa erre a saját életemből az, amikor egy kedves barátomnak köszöntöttem névnapját egy meglepetés bulival, ahol összegyűltünk közeli barátokkal, hogy boldoggá tegyük a napját és ünnepeljük vele.

Remélem, hogy ezek a köszöntők segítenek neked kifejezni szeretetedet és jókívánságaidat a szeretteid felé névnapjuk alkalmából.

Névnapi köszöntők névre szóló
Kedves (Név),

Örömmel köszöntelek a névnapodon! Ezen a különleges napon szeretném kifejezni szeretetemet és jókívánságaimat feléd. Legyen ez a napod tele boldogsággal, örömmel és szeretettel.

Drága (Név), számodra kívánom, hogy mindig találd meg az életben azokat a pillanatokat, amelyek boldoggá tesznek, és azokat az embereket, akikkel boldogan oszthatod meg az életedet. Legyenek álmaid és vágyaid valóra válnak, és mindig találj örömöt a mindennapokban.

Az a szerencse ért, hogy része lehetszek az életednek, és hogy megünnepelhetem veled ezt a különleges napot. Köszönöm, hogy mindig ott vagy nekem, és hogy a barátom/rokonomban/szerelmemben lehetek. Nagyon sokat jelentesz nekem, és mindig számíthatsz rám.

Boldog névnapot, (Név)! Legyen ez a nap emlékezetes és felejthetetlen számodra, és az új évben hozzon számodra sikert, boldogságot és sok-sok szeretetet.

Szeretettel:
(Neved)

Én tapasztalatom és véleményem szerint a névnapok olyan alkalmak, amikor kifejezhetjük szeretetünket és megbecsülésünket azok iránt, akiknek ez a különleges napjuk van. Egy példa erre a saját életemből az, amikor egy jó barátomnak meglepetés köszöntést szerveztünk névnapjára, ahol közös élményeket osztottunk meg és boldogságot hoztunk az életébe.

Remélem, hogy ezzel a személyre szabott köszöntővel még szebbé teheted a névnapodat, és hogy az ünneplés emlékezetes pillanatokat hoz számodra.

Köszönjük, hogy velem tartottál, és boldog névnapot kívánok neked!
Névnapi köszöntők nőknek
Kedves (Név),

Boldog névnapot kívánok Neked, kedves (Név)! Ezen a különleges napon szeretném kifejezni megbecsülésemet és szeretetemet feléd. Az ünneped alkalmával szeretném megköszönni mindazt a szeretetet, gondoskodást és törődést, amit az életünkben megosztasz velünk.

(Név), Te egy olyan nő vagy, aki által inspirálódom. Az erőd, kitartásod és önzetlen szereteted mindig példaként szolgál számomra. Büszke vagyok rá, hogy Veled lehetek, és hogy része lehetek az életednek.

Egy nő, mint amilyen Te vagy, képes megmozgatni a világot és pozitív hatást gyakorolni az emberekre. Az energiád és örömöd ragadós, és mindig képes vagy mosolyt csalni az arcunkra. Az a szerencse ért, hogy a barátnőm/rokonom/kolléganőm vagy, és a közelséged mindig felvidítja a napomat.

Kívánom, hogy ezen a különleges napon érezd magad különlegesen, szeretve és megbecsülve. Legyenek álmaid, céljaid és vágyaid beteljesülése előtted álljanak, és minden napodat töltse be boldogság és siker teljes teljesítés.

Boldog névnapot, (Név)! Köszönöm, hogy vagy az életemben, és mindig legyél büszke önmagadra, hiszen olyan különleges nő vagy, aki megérdemli a legnagyobb elismerést és szeretetet.

Szeretettel:
(Neved)

Én tapasztalatom és véleményem szerint a névnapok remek alkalmak arra, hogy kifejezzük megbecsülésünket és szeretetünket azok iránt, akiknek ez a különleges napjuk van. Egy példa erre az életemből, amikor barátnőmnek egy meglepetés vacsorát szerveztem a kedvenc éttermében, hogy ünnepeljük a névnapját és kifejezzük neki, mennyire fontos számunkra.

Remélem, hogy ezzel a személyre szabott köszöntővel még szebbé teheted a névnapodat, és hogy az ünneplés emlékezetes pillanatokat hoz számodra.

Boldog névnapot kívánok neked, és köszönöm, hogy velem tartottál!

Névnapi köszöntők képek
Használj kreatív eszközöket, például képszerkesztő programokat vagy online képgyűjteményeket, ahol megtalálhatod a kívánt névnapi köszöntőképeket. Ezeken a platformokon számos szép és megfelelő képet találhatsz, amelyeket szívesen megoszthatsz az ünneplő személlyel.

Ezek az eszközök lehetővé teszik, hogy testreszabott névnapi köszöntőket hozz létre a kívánt szöveggel és díszítéssel. Használhatsz aranyos, vidám vagy elegáns képeket, amelyek illenek az ünneplő személy stílusához és ízléséhez.

Ha példaképeket szeretnél látni, javaslom, hogy keress névnapi képeslapokat, névnapi képek gyűjteményét vagy használj online képszerkesztő alkalmazást, ahol megtalálod az inspirációt.

Remélem, hogy ezek az útmutatások segítenek neked megtalálni és létrehozni a megfelelő névnapi köszöntő képet.

Névnapi köszöntők férfiaknak
Kedves (Név),

Boldog névnapot kívánok Neked! Ezen a különleges napon szeretném kifejezni tiszteletemet és jókívánságaimat. Legyen ez a nap tele boldogsággal, szeretettel és szép pillanatokkal!

(Név), olyan ember vagy, aki mindig inspirál másokat. Az elhivatottságod, erőd és bölcsességed példaértékű. Köszönöm, hogy mindig ott vagy, hogy meghallgatsz, támogatsz és inspirálsz minket.

Ez az ünnepi alkalom azért van, hogy rád emlékezzünk és méltassuk a fontos szerepedet az életünkben. Köszönöm, hogy mindig ott vagy nekünk, hogy tanácsokkal és szeretettel támogatsz bennünket.

Kívánok Neked egy boldog és sikeres évet, amelyet szeretet, boldogság és egészség kísérjen. Legyenek valóra vált álmaid és elért céljaid. Tudom, hogy mindenre képes vagy, és nagyszerű dolgok várnak rád.

Boldog névnapot, (Név)! Köszönöm, hogy vagy az életemben és áldás vagy számomra.

Szeretettel,
(Neved)

Én tapasztalatom, véleményem szerint egy példát:

Kedves Gábor,

Boldog névnapot kívánok Neked! Örömömre szolgál, hogy ünnepelhetjük ezt a különleges napot. Mindig példaértékű voltál számomra, aki erővel, bölcsességgel és jó humorral rendelkezik.

Köszönöm, hogy mindig ott vagy, hogy támogass és segíts engem. Az életedben elért sikerek és eredmények inspirálnak, hogy higgyek saját álmaimban és legyek a legjobb változatom.

Remélem, hogy ezen a különleges napon megtalálod az örömöt és boldogságot. Kívánom, hogy minden vágyad valóra váljon, és az élet mindig kedvező legyen irányodban.

Boldog névnapot, Gábor! Köszönöm, hogy vagy az életemben és örömmel osztom meg ezt a különleges ünnepet veled.

Szeretettel,
Péter
Kedves (Név),

Névnapi köszöntők nőknek facebookra
Boldog névnapot kívánok Neked! Remélem, hogy ezen a különleges napon sok szeretettel és boldogsággal leszel körülvéve. Emlékezz arra, hogy mennyire különleges vagy és mennyi örömet adsz az embereknek az életedben.

Szeretném megköszönni, hogy része vagy az életemnek. Mindig inspirálsz és bátorítasz, és az erőd és elkötelezettséged példakép számomra. Az életedben elért eredmények és sikerek nagyszerűek, és büszkék vagyunk rád.

Remélem, hogy ez a névnapod a boldogságról, szeretetről és meghitt pillanatokról szól majd. Érezd magad különlegesen, mert megérdemled a legjobbat. Kívánom, hogy minden álmod valóra váljon és minden napodat mosollyal tölthesd.

Boldog névnapot, (Név)! Legyél büszke arra, hogy ilyen csodálatos ember vagy, és mindig hozz ki minden napodból a legjobbat.

Szeretettel,
(Neved)
Névnapi köszöntők lányomnak
Drága (Lányom neve),

Boldog névnapot kívánok Neked, édes lányom! Az életed egyik legszebb napját ünnepeljük, és szeretném kifejezni, mennyire büszke vagyok rád és mennyire szeretlek téged.

Az idő gyorsan repül, és olyan büszke vagyok rád, hogy láthatom, ahogy felnősz és kiteljesedsz. Te vagy a legszebb ajándék az életemben, és minden napodat szeretettel és örömmel töltöm veled.

Szeretném megköszönni a boldogságot és a szeretetet, amit mindig hozol az életembe. Az erőd, az intelligenciád és a kitartásod példakép számomra. Neked köszönhetem, hogy minden nap inspiráló vagyok, hogy jobb ember legyek.

Remélem, hogy ezen a különleges napon érezni fogod, mennyire szeretlek és támogatlak téged. Minden álmot és vágyat, amit szíved mélyén hordozol, kívánom, hogy valóra váljon. Tudom, hogy képes vagy bármire, amit elhatározol, és mindig melletted leszek az utadon.

Boldog névnapot, drága lányom! Ölellek szeretettel és kívánom, hogy az életed mindig tele legyen boldogsággal, örömmel és sikerekkel.

Szeretettel,
(Neved)

Névnapi köszöntők férfinak
Kedves (Férfi neve),

Boldog névnapot kívánok Neked, kedves (Férfi neve)! Ezen a különleges napon szeretném megünnepelni a létezésedet és kifejezni, mennyire fontos vagy az életemben.

Az életed egy újabb évfordulójához érkeztél, és szeretném megköszönni mindazt, amit hozzátettél az életemhez. Te vagy az ember, aki mindig mellettem áll, aki támogat, bátorít és inspirál.

Az erőd, az elszántságod és a kitartásod mindig lenyűgöznek. Tudom, hogy minden kihívással szembe tudsz nézni, és mindig a legjobbat hozod ki magadból. Büszke vagyok rád, és hálás vagyok, hogy lehetek a barátod/férjed/apád/testvéred.

Az életed során rengeteg sikert értél el, és tudom, hogy még sok nagyszerű dolog vár rád. Legyen ez a névnapod egy újabb lépés az álmaid felé vezető úton. Minden vágyad és célod valóra váljon, és érezd, hogy mindig melletted vagyok, hogy támogatlak és segítek.

Boldog névnapot, kedves (Férfi neve)! Kívánom, hogy ez a nap mosolyt csaljon az arcodra, és hogy az életed mindig tele legyen boldogsággal, szeretettel és teljesített vágyakkal.

Szeretettel,
(Neved)

Névnapi köszöntők sms
Kedves (Neve),

Boldog névnapot kívánok Neked! Legyen ez a nap tele örömmel, szeretettel és boldogsággal! Minden jót kívánok neked az új évben és remélem, hogy valóra válnak az álmaid és vágyaid. Számíthatsz rám mindig, hiszen a barátságunk nagyon fontos számomra. Élvezd ki a napot és kényeztesd magad valami finommal!

Szeretettel,
(Neved)
Névnapi köszöntők megköszönése
Kedves (Név),

Nagyon köszönöm a gyönyörű köszöntést és a kedves gondolatokat a névnapom alkalmából! Nagy örömmel tölt el, hogy ilyen kedves emberek vesznek körül, és hogy gondoltak rám ezen a különleges napon. Nagyon hálás vagyok érte!

Szeretném megköszönni a figyelmet, a szeretetet és az összes jókívánságot, amiket kaptam. Minden egyes üzenet és gratuláció nagyon sokat jelent számomra, és megteszi a napomat szebbé és boldogabbá.

Köszönöm, hogy részese lehettem ennek az emlékezetes napnak, és hálás vagyok, hogy ilyen csodálatos emberek vesznek körül. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen támogató és szerető közösség tagja lehetek.

Mégegyszer köszönöm mindazt, amit értem tettetek! Nagyon hálás vagyok, és értékelem a barátságot és szeretetet, amit irányomban mutattatok.

Szeretettel,
(Neved)

Idézet:


nonet.hu
Téma: Köszöntők Fórum: Hobbi
(TÉMANYITÓ)
Kiváló dolgozó
ozon23 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ozon23


Tagság: 2021-04-28 17:38:20
Tagszám: #137305
Hozzászólások: 1184
215. Elküldve: 2022-07-23 19:23:57 [2.]

Irigységről idézet ??

Idézet:„A rozsda felemészti a vasat, az irigység pedig felemészti magát.” – Dán közmondás

„Az irigységünk mindig tovább tart, mint azok boldogsága, akiket irigyelünk.” – François de la Rochefoucauld

„Az irigység a lélek kicsinysége, amely nem lát tovább egy bizonyos ponton, és ha nem foglalja el az egész teret, kirekesztettnek érzi magát.” – William Hazlitt – Irigységről idézet

„Vigyázz, ne rejtőzködj az irigységnek nevezett bűnre, nehogy mások boldogsága legyen a te gyötrelem, és Isten áldása ne legyen a te átok.” – Wellins Calcott

„Ne értékeld túl azt, amit kaptál, és ne irigyelj másokat. Aki irigy másokat, az nem nyer nyugalmat.” – Buddha

„Kevés embernek az a jellemzője, hogy irigység nélkül tiszteli a boldogult barátját.” – Aiszkhülosz

„Soha nem bölcs dolog más szerencsétlenségét keresni vagy kívánni. Ha a rosszindulat vagy az irigység kézzelfogható lenne, és formája lenne, az egy bumeráng alakja lenne.” – Charley Reese

“A mások iránti irigységünk emészt fel leginkább minket.” – Alekszandr Szolzsenyicin

“Az irigység, ha minden oldalról körülveszi mások jólétének fénye, mint a tűzkörbe zárt skorpió, halálra szúrja magát.” – Charles Caleb Colton – Irigységről idézet

„Semmi sem élesíti a látást úgy, mint az irigység.” – Thomas Fuller

„Az emberek úgy vannak kialakítva, hogy mindenki azt vállalja, amiben a másikat sikeresnek látja, akár van rá alkalmassága, akár nem.” – Johann Von Goethe

„Az irigység a többi összetevő mellett az igazságszeretet keverékét tartalmazza. Inkább dühösek vagyunk a meg nem érdemelt, mint a megérdemelt szerencsére.” – William Hazlitt

Lehet, hogy tetszeni fognak ezek a hamis baráti idézetek, amelyek perspektívát adnak az igaziak és a nem valódiak közötti különbségről.

“Ó, milyen keserű dolog a boldogságot egy másik ember szemével nézni.” – William Shakespeare

“Az irigység kibékíthetetlenebb, mint a gyűlölet.” – François de la Rochefoucauld

„Bolondokat emeljenek a gúnyunk, ne az irigység. Mert az irigység egyfajta dicséret.” – John Gay

„Az irigység a saját egyediségünk és önértékünk megbecsülésének hiányának a tünete. Mindannyiunknak van valamit adni, amit senki másnak.”- Ismeretlen – Irigységről idézet

„Az irigység másokra lövöldöz, és önmagát is megsebzi.”- Angol közmondás

„Tartsátok távol magatokat az irigységtől; felemészti és elveszi a jó cselekedeteket, mint ahogy a tűz megemészti és megégeti a fát.” – Mohamed

„Az irigység mindig összekapcsolódik a férfi énjének összehasonlításával; és ahol nincs összehasonlítás, ott nincs irigység.” – Francis Bacon

„Az irigy ember soványodik felebarátja kövérségétől.” – Szókratész

Féltékenységi irigységről idézetek a családról

“Az irigység olyan, mint a légy, amely áthalad a test összes hangzó részen, és a sebeken lakozik.” – Arthur Chapman

„Féltékenység – saját magad kínzása, mert attól félsz, hogy más kínozna.” – Paul Chatfield

“Soha ne pazarold a féltékenységet egy igazi férfira: a képzeletbeli férfi az, aki hosszú távon mindannyiunkat kiszorít.” – George Bernard Shaw – Irigységről idézet

„A féltékenységben több az önszeretet, mint a szerelem.” – François de la Rochefoucauld, Maxims, 1665

„Az irigység időpocsékolás.”- Ismeretlen szerző

„Az irigyek nem egyszer halnak meg, hanem annyiszor, ahányszor az irigyeltek tapsot nyernek.” – Baltasar Gracián, spanyol nyelvű fordítás

„Nem a szerelem a vak, hanem a féltékenység.” – Lawrence Durrell, Justine, 1957

„Soha nem bölcs dolog más szerencsétlenségét keresni vagy kívánni. Ha a rosszindulat vagy az irigység kézzelfogható lenne, és formája lenne, az egy bumeráng alakja lenne.” – Charley Reese

„Aki nem féltékeny, az nem szerelmes.” – Ágoston

„A féltékenyek zavaróak másoknak, de kínok önmaguknak.” – William Penn, Some Fruits of Solitude, 1693 – Irigységről idézet

„A szerelem távcsövön keresztül néz; irigység, mikroszkópon keresztül.” – Josh Billings

Féltékenységi irigységről idézetek

„Az irigység annak a művészete, hogy a másik ember áldásait számold a saját áldásai helyett.” – Harold Coffin

“A féltékenység nem több, mint egyedül érezni magát a mosolygó ellenségekkel szemben.” – Elizabeth Bowen

„A tiszta szerelem nem enged teret a féltékenységnek.” – James Lendall Basford (1845-1915), Sparks from the Philosopher’s Stone

“Az irigység vékony, mert harap, de soha nem eszik.” – Spanyol közmondás – Irigységről idézet

„A féltékenység egyszerűen és egyértelműen az a félelem, hogy nincs értéked. A féltékenység bizonyítékokat keres, hogy bebizonyítsa a lényeget – hogy másokat előnyben részesítenek és jobban megjutalmaznak, mint te. Egyetlen alternatíva van – az önérték. Ha nem tudod szeretni magad, nem fogod elhinni, hogy szeretnek. Mindig azt fogod gondolni, hogy ez hiba vagy szerencse.” – Jennifer James

„A féltékenység a romantikában olyan, mint a só az ételben. Egy kevés fokozhatja az ízt, de a túl sok elronthatja az élvezetet, és bizonyos körülmények között életveszélyes is lehet.” – Maya Angelou

„A féltékenység a nagy túlzó.” – Johann Christoph Friedrich von Schiller, Fiesco összeesküvése, 1783 – Irigységről idézet

„A féltékenység és a szerelem testvérek.” – Orosz közmondás

***************************************************************************************************************
Irigységről idézet ???

Téma: Versek Idézetek Gyüjteménye! Fórum: Hobbi
Kiváló dolgozó
ozon23 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ozon23


Tagság: 2021-04-28 17:38:20
Tagszám: #137305
Hozzászólások: 1184
214. Elküldve: 2022-07-23 19:20:33 [3.]

Fontos vagy nekem idézet ??

Idézet:„Hadd mondjam el a titkot, ami a célomhoz vezetett. Az erőm kizárólag a kitartásomban rejlik.” – Louis Pasteur

Fontos vagy nekem idézetek a célokról
„A sikeres ember és mások közötti különbség nem az erő hiánya, nem a tudás hiánya, hanem az akarat hiánya.” – Vince Lombardi Jr.

„Haladj tovább, és nagy az esélye, hogy megbotlik valamiben, talán akkor, amikor a legkevésbé számítasz rá. Soha nem hallottam arról, hogy valaki valaha is megbotlott volna valamiben, amikor leül. – Charles F. Kettering – Fontos vagy nekem idézet

„Néhányan hátradőlnek. De azok, akik előrehajolnak, készen állnak arra, hogy először áthaladjanak a célvonalon! – TF Hodge, From Within I Rise: Spirituális diadal a halál felett és tudatos találkozás az „isteni jelenléttel”

„Bár hallhatsz kiabálásomat, és láthatsz sírni – makacs leszek, édes bébi, ha látni fogsz meghalni.” – Langston Hughes

„Az élet nagyon érdekes. A végén a legnagyobb fájdalmaid közül néhány a legnagyobb erősséged lesz.” – Drew Barrymore

Fontos vagy nekem idézetek a türelem inspirálására
“A türelemnek és kitartásnak varázslatos hatása van, amely előtt a nehézségek eltűnnek, az akadályok pedig eltűnnek.” – John Quincy Adams

“Ha egy álom összeomlik és ezer darabra hullik, soha ne félj felvenni egyet ezek közül a darabokból, és újrakezdeni.” – Flavia Weedn – Fontos vagy nekem idézet

“A különbség a nehéz és a lehetetlen között az, hogy a lehetetlenhez kicsit hosszabb idő kell.” – Lady Aberdeen

Inspiráló fontos vagy nekem idézetek, amelyek bátorítanak
„A folyók tudják ezt: nem kell sietni. Egy nap odaérünk.” – AA Milne, „Micimackó”

“A különbség a kitartás és a makacsság között az, hogy az egyik erős akaratból származik, a másik pedig az erős akaratból.” – Henry Ward Beecher

„Nem arról van szó, hogy olyan okos vagyok, hanem arról, hogy tovább maradok a problémákkal.” – Albert Einstein

Inspiráló fontos vagy nekem idézetek, amelyek bátorítanak


„Legyen bátorságod elkezdeni, kitartásod a folytatáshoz és kedvességed, hogy mindezt széppé tedd.” – Maxime Lagacé

„A patak és a szikla összecsapásában mindig a patak győz – nem az erővel, hanem a kitartással.” – H. Jackson Brown

„Az életkor ráncosítja a testet. A leszokás ráncosítja a lelket.” – Douglas MacArthur

Inspiráló fontos vagy nekem idézetek, amelyek bátorítanak
„Meddig érdemes próbálkozni? AMÍG!” – Jim Rohn

fontos vagy nekem idézetek, amelyek inspirálnak a lehetetlen elérésére

„Nem félek a viharoktól, mert megtanulom vitorlázni a hajómat.” – Louisa May Alcott

„Néha át kell menned egy hídon, máskor pedig fel kell égetned. De mindig építs egyet, és soha ne veszítsd el az életbe vetett hitedet.” – Dodinszkij – Fontos vagy nekem idézet

“Mindig lehetetlennek tűnik, amíg meg nem készül.” – Nelson Mandela

„A kudarc gyakran a sötét kora reggeli órája, amely megelőzi a siker napjának hajnalát.” – Leigh Mitchell Hodges

„Az útkanyar nem az út vége… Hacsak nem sikerül bekanyarodnia.” – Helen Keller

“Lehet, hogy többször is meg kell vívnod egy csatát, hogy megnyerd.” – Margaret Thatcher

„A kitartás révén sok ember nyer sikert abból, ami úgy tűnt, hogy biztos kudarcnak tűnt.” – Benjamin Disraeli – Fontos vagy nekem idézet

„Ahogy visszagondolok az életemre, rájövök, hogy valahányszor azt hittem, hogy valami jótól elutasítanak, valójában valami jobbra irányítanak át.” – Steve Maraboli

„A kudarc egyszerűen az újrakezdés lehetősége, ezúttal intelligensebben.” – Henry Ford

Fontos vagy nekem idézetek az akadályok leküzdéséről
„A történelem bebizonyította, hogy a legjelentősebb győztesek általában szívszorító akadályokba ütköztek, mielőtt diadalmaskodtak volna. Azért nyertek, mert nem voltak hajlandók elcsüggedni a vereségük miatt.” – BC Forbes

„Állandóság, kitartás és kitartás minden akadály, csüggedés és lehetetlenség ellenére: ez az, ami mindenben megkülönbözteti az erős lelket a gyengétől.” – Thomas Carlyle

„A siker nem véletlen. Ez kemény munka, kitartás, tanulás, tanulás, áldozatkészség és legfőképpen annak szeretete, amit csinálsz vagy tanulsz csinálni.” – Pele – Fontos vagy nekem idézet

„Sok vereséggel találkozhatsz, de nem szabad legyőzni. Valójában szükség lehet a vereségekkel való szembenézésre, hogy tudd, ki vagy, miből emelkedhetsz ki, hogyan tudsz még kijönni belőle.” – Maya Angelou

„A kitartás minden diadal titka.” – Victor Hugo

„A kitartás 19-szer kudarcot vall, és 20-at sikerül.” – Julie Andrews

“A nagy műveket nem erő, hanem kitartás végzi.” – Samuel Johnson

“Az ember, aki hegyet mozgat, kis köveket hord el.” ― Konfuciusz , Konfuciusz: Az analektusok

„Az, hogy egyszer kudarcot vall, nem jelenti azt, hogy mindenben kudarcot vall.” – Marilyn Monroe – Fontos vagy nekem idézet

“A dolgok azoknak mennek a legjobban, akik a legjobbat hozzák ki abból, ahogy a dolgok működnek.” – John Wooden

„Ne add fel a nehézségek idején. Tarts ki, mert ezeknek vége lesz.” – Edward Dunedin

Fontos vagy nekem idézet a sikerhez

„Ahol nincs küzdelem, ott nincs erő” – Oprah

„Ha valaki kitart a kötelessége mellett, és csendben van, az a legjobb válasz a szidalmakra.” – George Washington

„A tisztaság, a türelem és a kitartás a három alapvető feltétele a sikernek és mindenekelőtt a szeretetnek.” – Swami Vivekananda – Fontos vagy nekem idézet

„A folyamatos erőfeszítés – nem az erő vagy az intelligencia – a kulcs a potenciálunk felszabadításához.” – Winston Churchill

“A lehetetlen és a lehetséges közötti különbség az ember eltökéltségében rejlik.” – Tommy Lasorda

​​„Az energia és a kitartás mindent legyőz.” – Benjamin Franklin

„Amikor a csapások felfedik az erődet, és tudod, mit tudsz elviselni, a természet elfojthatatlan ereje leszel.” – Abigail Damoah

„A kitartás az a kemény munka, amit azután végez, hogy belefáradt a már elvégzett kemény munkába.” – Newt Gingrich – Fontos vagy nekem idézet

„A közepes képességű emberek néha azért érnek el kiemelkedő sikereket, mert nem tudják, mikor kell abbahagyni. A legtöbb férfi azért sikeres, mert eltökélt.” – George E. Allen

„Kétség esetén nyomjon egy kicsit tovább, majd nyomja tovább.” – George S Patton tábornok, Jr.

Inspiráló fontos vagy nekem idézetek, amelyek emlékeztetnek arra, hogy soha ne add fel
“A karakter abból áll, amit a harmadik és a negyedik próbálkozásra teszel.” – James A. Michener

„Kitartással a csiga elérte a bárkát.” – Charles Spurgeon

„Nem az határozza meg az életünket, amit időnként teszünk. Ezt tesszük következetesen.” – Anthony Robbins

„A legtöbb fontos dolgot a világon olyan emberek hajtották végre, akik tovább próbálkoztak, amikor úgy tűnt, egyáltalán nincs remény.” – Dale Carnegie – Fontos vagy nekem idézet

„A bátorság az, ha nincs erő a folytatáshoz; ez akkor megy, amikor nincs erőd.” – Teddy Roosevelt

„Kitartás. Tökéletesség. Türelem. Erő. Helyezze előnyben szenvedélyét. Ez észnél tart.” – Criss Jami

„A bátorság nem mindig ordít. Néha a bátorság az a halk hang a nap végén, amely azt mondja: “Holnap újra megpróbálom.” – Mary Anne Radmacher

“A feladás az egyetlen biztos út a kudarchoz.” – Gena Showalter – Fontos vagy nekem idézet

„Próbálkozz, amíg nem marad több esélyed.” – Aimee Carter

„Akinek tud lenni türelme, megvan, amit akar.” – Benjamin Franklin

***************************************************************************************************************
Fontos vagy nekem idézet ???

Téma: Versek Idézetek Gyüjteménye! Fórum: Hobbi
Kiváló dolgozó
ozon23 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ozon23


Tagság: 2021-04-28 17:38:20
Tagszám: #137305
Hozzászólások: 1184
213. Elküldve: 2022-07-23 19:16:54 [4.]

Idézet a kitartásról ??

Idézet:„Az embernek a tanulási hajlandósággal kell kezdenie, és azt hosszú, kemény tanulással kell követnie. Szerintem ez üdvös.” – Robert A. Heinlein

„Nem veszett el minden. Ezt az üzenetet kellett továbbvinnünk. Ez az, amit igazán hittem. Nem volt ideális, de ez volt a mi valóságunk – a világ úgy, ahogy van. Most határozottnak kellett lennünk, hogy a lábunkat a fejlődés irányába mutassuk.” – Michelle Obama

– A hölgy túl sokat tiltakozik, gondolja. – William Shakespeare

„És ha elmúlik a vihar, nem fogsz emlékezni arra, hogyan jutottál túl, hogyan sikerült túlélned. Még abban sem lesz biztos, hogy a viharnak tényleg vége. De egy dolog biztos. Amikor kijössz a viharból, nem leszel ugyanaz, aki besétált. Erről szól a vihar.” – Haruki Murakami – Idézet a kitartásról

– De magában büszke volt a Wart-ra, amiért kint maradt egy sólyom után, és még büszke volt arra, hogy látta, hogy megkapta. – TH fehér

“Ahogy van idő, amikor egy okos ember tudja, hogy elég, van idő, amikor tudod, hogy harcolnod kell.” Christopher Paul Curtis

“De nem maradt más hátra, mint folytatni” – Lois Lowry

Óriási megkönnyebbülés volt, amikor a fiú elkezdett egyedül járni, sőt még gyorsabban is mozogni. De sokáig – vagy a vörösbegy számára hosszúnak tűnt – némi aggodalom forrása volt. Nem úgy viselkedett, mint a többi ember. Úgy tűnt, nagyon szeret sétálni, de volt módja annak, hogy üljön vagy feküdjön egy darabig, majd nyugtalanító módon felkelt, hogy újrakezdje. Egy nap a vörösbegynek eszébe jutott, hogy amikor a szülei megtanulták repülni, nagyjából hasonlót csinált. Rövid, néhány yardos repülést tett, majd kénytelen volt pihenni. Így aztán eszébe jutott, hogy ez a fiú repülni – vagy inkább járni – tanul Frances Hodgson Burnett – Idézet a kitartásról

„A bátyámmal 1899-ben kezdtünk komolyan érdeklődni az emberi repülés problémája iránt… Tudtuk, hogy az emberek közös megegyezéssel az emberi repülést a lehetetlenség mércéjévé fogadták. Amikor egy férfi azt mondta: „Ezt nem lehet megtenni; az ember akár meg is próbálhat repülni” – a lehetetlenség végső határát fejezte ki. – Wright testvérek

Itt vagyunk – a sokaság, akik annyira hűségesek akartak lenni, akik időnként vereséget szenvedtek, beszennyezték az életet, és akiket a megpróbáltatások legyőztek, az élet megpróbáltatásainak véres ruháját viselték, de mindezen keresztül a hithez ragaszkodtak. – Brennan Manning

Idézet a kitartásról Kristin Hannah


“Ha van valami, amit soha nem csinálok, akkor hagyja abba.” – Kristin Hannah

„A világ néha megtörténik veled, ezt gondolom. Az embereknek pedig tovább kell haladniuk rajta, amennyire csak tudnak.” – Elizabeth Gilbert – Idézet a kitartásról

„Furcsa világ ez, szomorú világ, nyomorúságokkal, bajokkal és bajokkal teli világ. És mégis, amikor King Laugh jön, mindannyiukat az általa játszott dallamra táncolja. A vérző szívek, a templomkert kiszáradt csontjai és a hulló könnyek együtt táncolnak arra a zenére, amit a mosolytalan szájával csinál. Ó, mi férfiak és nők olyanok vagyunk, mint a megfeszített kötelek, amelyek különböző módon húznak minket. Aztán jönnek a könnyek, és mint az eső a köteleken, felerősítenek minket, míg talán túl nagy lesz a terhelés, és elszakadunk. De Laugh király úgy jön, mint a napsütés, és újra levezeti a feszültséget, mi pedig elbírjuk, hogy folytassuk munkánkat, mi legyen az.” – Bram Stoker

– Nem tudtam, hogy tud táncolni. “Tánc?” Mary Alice szipogott. „Alig tud járni. Mit gondolsz, mit csináltam egész héten? Társastánc leckéket adtam neki. És a nagy csuhé végigtaposott a lábamon. Egy életre nyomorék vagyok.” – Richard Peck

„A legjobbnak lenni azt jelenti, hogy megtervezed az életed, hogy soha ne állj le addig, amíg el nem éred, amit akarsz, és addig folytatod, amíg meg nem kapod, ami ezután következik. És akkor még többet keresel.” – Tim S. Grover – Idézet a kitartásról

Bár életem boldogsága és gyönyöre ott van elásva, mégsem tettem koporsót szívemnek, és nem pecsételtem le örökre a legjobb érzelmeimre. A mély szenvedés csak erősebbé tette őket; szerintem kellene, mert finomítania kell a természetünket. – Charles Dickens

– És te velem vagy. És az utazás véget ért. De miután végigjöttem, még nem akarom feladni. Valahogy nem olyan, mint én, ha megérted. – JRR Tolkien

– Meg kell próbálnunk nem elsüllyedni gyötrelmeink alatt, Harry, hanem küzdenünk kell tovább. – JK Rowling

– De annak a fügének mély gyökerei vannak, és éppúgy hozzátartozik ahhoz az udvarhoz, mint annak a tölgynek és diónak… Nem adja fel. Feladja, meg fog halni. Van egy leckét abból a kis fából, Cassie lány, mert olyanok vagyunk. Azt csináljuk, amit kell, és nem adjuk fel. Nem tehetjük.” – Mildred Taylor – Idézet a kitartásról

„Fontos harcolni és újra harcolni, és folytatni a harcot, mert csak akkor lehet a gonoszt távol tartani, bár soha nem lehet teljesen felszámolni.” – JK Rowling

„A világ egyszerűen nem utasíthat vissza senkit és semmit, ami a szenvedély helyéről származik. Maradj arra koncentrálva, amit szeretsz, folytasd, és bízz benne, hogy azok, akiknek az üzeneted el kell jutniuk, meg fogják tenni.” – Cara Alwill Leyba – Idézet a kitartásról

„Minden a kitartásról szól, és hagyd, hogy a szenvedélyed vezessen. Ha van szenvedélyed, nem tudsz elbukni.” – Cara Alwill Leyba

Idézet a kitartásról Muata Ashby

„A tudatlanság karmai közül megszabadulni nem olyan egyszerű, mint megismerni annak okát. Még ha őszinte vagy is, és valóban hiszel a jóga filozófiájában és a misztikus spiritualitásban, minden szellemi erőfeszítésed a tudatlanság tagadására az elején kudarcot vall.” – Muata Ashby

“Mert a kitartás nem lemondást jelent, elviselni a dolgokat úgy, ahogy vannak, évről évre ugyanabban a régi kerékvágásban maradni, vagy lábtörlőnek lenni, amelyen megtörölhetik a lábukat.” – Eugene Peterson – Idézet a kitartásról

„A kitartás egyik formája az a napi fegyelem, hogy megpróbáljuk a dolgokat jobban csinálni, mint tegnap.” – Angela Duckworth

– Mindig túl korai feladni. – Norman Vincent Peale

„A Sirius 1-et egy óra múlva vetették el. Azt hiszem, nevezhetnénk „kudarcnak”, de én jobban szeretem a „tanulási tapasztalat” kifejezést. – Andy Weir

„És amikor a szerelem kétszer jött el hozzánk, és kétszer hazudott nekünk, úgy döntöttünk, hogy soha többé nem szeretünk, ami tisztességes volt velünk szemben, és tisztességes szeretni magát.” – Frantz Fanon

„Sírni szeretnék, de a bánat hülyeség. Szeretnék hinni, de a hit egy temető.” – Frantz Fanon – Idézet a kitartásról

– Más szóval – folytatta -, nem tudsz lovagolni. Ez egy hátrány. Meg kell tanítanom, ahogy haladunk. Ha nem tud lovagolni, el tud esni? – Gondolom, bárki eleshet – mondta Shasta. „Úgy értem, el tudsz-e esni és újra felállni anélkül, hogy sírnál, és újra fel tudsz szállni és újra elesni, és mégsem félsz az eleséstől?” – CS Lewis

“A legfontosabb az, hogy milyen jól megy át a tűzön.” – Charles Bukowski

„Az üzletkötési stílusom meglehetősen egyszerű és egyértelmű. Nagyon magasra célzok, aztán csak drukkolok, drukkolok és drukkolok, hogy elérjem, amit keresek. Néha kevesebbel is megelégszem, mint amennyit kerestem, de a legtöbb esetben mégis azt kapom, amit akarok.” – Donald Trump – Idézet a kitartásról

„Egyszerűen azért, mert száz évvel az indulásunk előtt megnyaltak minket, nem ok arra, hogy ne próbáljunk meg nyerni.” – Harper Lee

„Gatsby hitt a zöld lámpában, az orgasztikus jövő évről évre visszahúzódik előttünk. Akkor elkerült minket, de ez mindegy – holnap gyorsabban futunk, kinyújtjuk a karjainkat. . . . És aztán egy szép reggelen – így tovább szálltunk, csónakok az áramlattal szemben, szüntelenül visszahordtuk a múltba. – F. Scott Fitzgerald

„Ez mind egy folyamat, lépések egy úton. A válás egyenlő mértékben igényel türelmet és szigort. A válás soha nem adja fel azt a gondolatot, hogy van még tennivaló.” – Michelle Obama

***************************************************************************************************************
Idézet a kitartásról ???

Téma: Versek Idézetek Gyüjteménye! Fórum: Hobbi
Kiváló dolgozó
ozon23 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ozon23


Tagság: 2021-04-28 17:38:20
Tagszám: #137305
Hozzászólások: 1184
212. Elküldve: 2022-07-23 19:12:18 [5.]

Döntés idézet ??

Idézet:„Mindig azt a választást válasszuk, amelyiktől a legjobban félünk, mert ez az, ami segít a növekedésben.” – Caroline Myss

„Végül csak azokat a lehetőségeket bánjuk, amelyeket kihagytunk, és azokat a döntéseket, amelyekre vártunk.” – Névtelen

„Néha a legnehezebb és a helyes dolog ugyanaz.” – Névtelen

“Egy nagy életbeli döntés soha nem választás, hanem annak felismerése, hogy a döntést már meghozták.” – Doug Cooper – Döntés idézet

„Néha a legkisebb döntések is örökre megváltoztathatják az életedet.” – Névtelen

„Hozza meg és legyen magabiztos a saját döntéseiben. Ne keresd az emberek jóváhagyását mindenhez. Éld az életed és csinálj, amit akarsz.” – Névtelen

„Nem kell megvédened vagy megmagyaráznod a döntéseidet senkinek. Ez a te életed. Éld meg bocsánatkérés nélkül.” – Névtelen

“Amikor valaki döntést hoz, akkor valóban egy erős áramlatba merül, amely olyan helyekre viszi, amelyekről álmában sem gondolt, amikor először döntött.” – Paulo Coelho – Döntés idézet

„Minden döntés hoz magával valami jót, néhány rosszat, néhány tanulságot és némi szerencsét. Az egyetlen biztos, hogy a határozatlanság sok évet lop sok embertől, akik végül azt kívánják, bárcsak lett volna bátorságuk ugrani.” – Doe Zantamata

„A bölcs ember maga dönt. A tudatlan ember követi a közvéleményt.” – Kínai közmondás

„Te és csak te vagy felelős az életed döntéseiért és döntéseiért.” – Robert T. Kiyosaki

„Maradjon elkötelezett a döntései mellett, de maradjon rugalmas a megközelítésében.” – Tony Robbins – Döntés idézet

„Nagyon fontos tudni, hogy ki vagy. Döntéseket hozni. Hogy megmutassa, ki vagy.” – Malala Yousafzai

“Nem nehéz döntést hozni, ha tudod, mik az értékeid.” – Roy Disney

“Az életedben minden pozitív változás egy világos, egyértelmű döntéssel kezdődik, miszerint vagy teszel valamit, vagy abbahagyod.” – Névtelen

„Ha megszületett a döntés, ne nézz hátra, ne találgasd másodszor a döntéseidet.” – Muhammad Ali

„Életünk teremtő ereje mi vagyunk, és ha körültekintően megtanuljuk a dolgokat, inkább saját döntéseinken keresztül, semmint körülményeinken keresztül tudjuk elérni ezeket a célokat.” – Stephen Covey – Döntés idézet

„Nem változtathatod meg egyik napról a másikra az úticélodat, de egyik napról a másikra megváltoztathatod az irányt.” – Jim Rohn

„A határozatlanság döntés.” – Névtelen

„Az egészséges döntések kulcsa, hogy tiszteld jövőbeli énedet. Tiszteld őt, bánj vele úgy, mint egy barátoddal vagy egy szeretteddel. Egy Stanford-tanulmány kimutatta, hogy azok, akik láttak egy fényképet jövőbeli énjükről, okosabb pénzügyi döntéseket hoztak.” – AJ Jacobs

“Az életben néha olyan döntéseket kell hoznod, amelyek neked a legjobbak, nem mindenki másnak.” – Névtelen

„Döntés nélkül nem tudsz előrehaladni.” – Jim Rohn – Döntés idézet

„A rossz döntéstől való szükségtelen félelem a jó döntések nagy buktatója.” – júniusi tábor

“Ha döntés előtt állsz, válaszd azt az utat, amely táplálja a lelkedet.” – Dorothy Mendoza sor

„Az élet tele van nehéz döntésekkel, és azok nyernek, akik meghozzák azokat.” – Dan Brown – Döntés idézet

„Az önszeretet, az elhivatottság és az elszántság bizonyos szintje szükséges ahhoz, hogy a legjobb életet élhesd. Szóval nézz befelé. Nézd meg életed minden területét, és tedd fel magadnak a következő kérdéseket: Jó úton haladok? Fejlődöm mentálisan, érzelmileg és lelkileg? Bármi, ami ezt akadályozza, bármi, ami akadályoz abban, hogy a legjobb életedet éld, hozd meg azt a nehéz döntést, hogy elengeded.” – Névtelen

„Semmi sem történik addig, amíg nem döntesz. Hozz döntést, és figyeld az életed előrehaladását.” – Oprah Winfrey

„Te vagy a saját életed vezérigazgatója, kezdj el vezetői döntéseket hozni még ma.” – Stephen Luke – Döntés idézet

„Bármit is döntesz, ügyelj arra, hogy boldoggá tegyen.” – Névtelen

„Ha egy fontos döntést hozol, először kérdezd meg, hogy ez közelebb visz-e a céljaidhoz vagy távolabb. Ha a válasz közelebb van, húzza meg a ravaszt. Ha távolabb van, válasszon mást. A tudatos döntéshozatal kritikus lépés álmai megvalósításában.” – Jillian Michaels

„A döntés pillanataiban alakul ki a sorsod.” – Tony Robbins – Döntés idézet

Mindannyian hozunk döntéseket, fontolja meg ezeket a döntési idézeteket, amikor az élet választással kapcsolatos kapcsolatokról gondolkodik. A döntéseket azután hozzák meg, hogy mérlegelte a lehetőségeit. Egy döntésnek véglegesnek kell lennie, mi a jó a tiédben, és mi a következménye annak?

Mások úgy tekintenek a kudarcra, mint egy lehetőségre a múltbeli döntések újragondolására és új stratégiák kidolgozására. Catherine Pulsifer lehetőség

Ha valaki el tudja fogadni, hogy minden körülménye és életeseménye az ő döntései eredménye, akkor az egyén azonnal visszanyeri alkotási erejét. Michael Austin Jacobs, Változtasd meg a perspektívádat, változtasd meg az életed motivációját

Kisebb jelentőségű döntés meghozatalakor mindig előnyösnek tartottam az összes pro és kontra mérlegelést. Sigmund Freud

A nap idézete
Soha nem tudhatod, mikor fog megváltozni az életed. Soha nem tudhatod, hogy egy döntés mikor lesz drámai hatással az életedre és megváltoztatja sorsod alakulását. Dani Johnson

Lehet, hogy nem irányítod az összes veled történõ eseményt, de dönthetsz úgy, hogy ezek nem csökkentik. Maya Angelou, Levél a lányomnak

Döntés inspiráló idézetek
Vannak esetek, amikor a döntés elhalasztása előnyös. Gyakran megfontolt és hatékony döntést hoz, ha egy meghatározott ideig hagyunk gondolkodni valamin, hogy az agyunk át tudja dolgozni. Nancy Morris, Halogasd most, biztató

Azt gondolhatjuk, hogy döntéseinket pusztán a logika és a racionalitás vezérli, de érzelmeink mindig szerepet játszanak a jó döntéshozatali folyamatunkban. Salma Stockdale, jó kommunikációs készségek – Döntés idézet

TE döntöd el, mik a korlátaid, és TE döntöd el, hogy milyen szinten leszel sikeres. Te vagy a felelős azért az időért, amit ezen a bolygón töltesz. Les Brown, A siker törvényei

***************************************************************************************************************
Döntés idézet ???

Téma: Versek Idézetek Gyüjteménye! Fórum: Hobbi
Kiváló dolgozó
ozon23 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ozon23


Tagság: 2021-04-28 17:38:20
Tagszám: #137305
Hozzászólások: 1184
211. Elküldve: 2022-07-23 19:08:44 [6.]

Gondolat idézet ??

Idézet:„Több mint 9000 lövést hibáztam el pályafutásom során, majdnem 300 meccset veszítettem el. 26-szor bíztak bennem, hogy megnyertem a meccset, és elhibáztam. Újra és újra és újra elbuktam az életemben . És ez az, amiért nekem sikerül.” – Michael Jordan

„Mondj valami pozitívat, és meglátsz valami pozitívat.” – Jim Thompson

„Csak a tervre, az útitervre és a bátorságra van szüksége ahhoz, hogy elérje célját.” – Earl Nightingale

„Tanítsa elméjét arra, hogy minden helyzetben meglátja a jót.” -Ismeretlen

„Ha pozitív tud maradni egy negatív helyzetben, akkor nyer.” -Ismeretlen

„Maradj pozitív. Jobb napok jönnek.” -Ismeretlen

“Csak a sötétben láthatod a csillagokat.” – Martin Luther King, Jr.

„A lehetőségben lakom.” – Emily Dickinson

„Egy célt nem mindig az a cél, hogy elérjük, gyakran egyszerűen csak arra szolgál, hogy megcélozzuk.” – Bruce Lee

“Egy 2-es számú ceruza és egy álom bárhová elvisz.” – Joyce Meyer

„Gyengéd módon megrázhatod a világot.” – Mahatma Gandhi

“Légy önmagad, és az emberek kedvelni fognak.” – Jeff Kinney

„Minden napnak megvannak a maga ajándékai .” – Marcus Aurelius

„Ahhoz, hogy kiteljesedett életet élhessünk, folyamatosan meg kell teremtenünk életünk „ami következik”. Álmok és célok nélkül nem lehet élni, csak létezni, és nem ezért vagyunk itt.” – Mark Twain – Gondolat idézet

„Próbálj szivárvány lenni valakinek a felhőjében.” – Maya Angelou

“Ami mögötted van, és ami előtted van, elsápad ahhoz képest, ami benned van.” – Ralph Waldo Emerson

“Abban a pillanatban, amikor kételkedsz abban, hogy tudsz repülni, abbahagyod, hogy valaha is képes vagy rá.” – Peter Pan JM Barrie – Gondolat idézet

„Gondolkodj és csodálkozz. Csodálkozz és gondolkodj.” – Dr. Suess

„Csak a rekord drágám, nem minden pozitív változás pozitív az elején.” – SC Lourie

„Egy gyertyáról több ezer gyertyát lehet meggyújtani, és a gyertya élettartama nem rövidül meg. A boldogság soha nem csökken attól, hogy megosztjuk veletek.” – Buddha

„Amikor kifejezzük hálánkat, soha nem szabad elfelejtenünk, hogy a legnagyobb elismerés nem a szavak kiejtése, hanem az, hogy azok szerint élünk.” – John F. Kennedy

„A kedvesség egyetlen cselekménye sem megy kárba, legyen bármilyen kicsi is.” – Ezop

“A legtöbb ember kedves, ha végre meglátja őket.” – Harper Lee

„Amikor képzelődsz, akár el is képzelhetsz valamit, amiért érdemes.” – Lucy Maud Montgomery

„Amit gondolunk, azzá válunk.” -Buddha – Gondolat idézet

„Nem számít, mit mondanak neked az emberek, a szavak és ötletek megváltoztathatják a világot.” – Robin Williams

“Aki boldog, az másokat is boldoggá tesz.” -Anne Frank

„A mai nap jó a próbálkozásra.” – Quasimodo, A Notre Dame púpos

„Tegye fontossá az életét, és érezze jól magát.” – Aaron Hurst

„Válasszon optimistának, jobban érzi magát.” – Dalai Láma

„Vedd körül magad pozitív emberekkel.” – Rod Rohrich

„Közösen kell együttműködnünk a világ jobbá tételén.” – Samuel Strauch – Gondolat idézet

„Alapozza kapcsolatait a megfelelő értékekre.” – Dick Gephardt

„Légy az a változás, amelyet látni szeretnél a világban.” – Mahatma Gandhi

“Az életöröm az, ha olyan emberré válsz, akire büszke vagy.” – Bill Orender

„Az igazán gazdagok azok, akik élvezik, amijük van.” – Jiddis közmondás

„Barátaim, a szerelem jobb, mint a harag. A remény jobb, mint a félelem. Az optimizmus jobb, mint a kétségbeesés. Legyünk tehát szeretőek, bizakodók és optimisták. És meg fogjuk változtatni a világot.” – Jack Layton – Gondolat idézet

„Hagyd, hogy életed könnyedén táncoljon az idő szélén, mint a harmat a levél hegyén.” – Rabindranath Tagore

“Amikor ráébredsz, hogy az élet milyen értékes és törékeny, az egész perspektívádat megváltoztatja.” – Ryan O’Donnell

„A következő választás a legfontosabb választás.” – George Wells

„Lehet, hogy egy barát egy idegen arca mögött vár.” – Maya Angelou

„Ha süt a nap, bármire képes vagyok; nincs túl magas hegy, és egyetlen baj sem túl nehéz leküzdeni.” -Wilma Rudolph

„Lehet, hogy még nem értük el a csúcsot, de felfelé tartunk.” -Brian Nhira – Gondolat idézet

„A képzelet ereje végtelenné tesz bennünket.” – John Muir

„Tégy jót, és jó lesz hozzád.” – Adam Lowy

„Határozd meg, hogy ma meg fogod valósítani a céljaidat.” – Daniel Budzinski

„Ismerd fel, mi van benned.” – Eric Pulier

“A világ tele van varázslatos dolgokkal, amelyek türelmesen várják, hogy eszünk kiélesedjen.” – Bertrand Russell

“A szavak inspirálhatnak, a gondolatok provokálhatnak, de igazán csak a cselekvés visz közelebb álmaihoz.” – Brad Sugars

“Legyenek kevesebbek a gondjaid és többek az áldásaid.” -Ír áldás

“Kevés dolog segíthet jobban az egyénnek annál, mint ha felelősséget hárít rá, és tudatja vele, hogy megbízik benne.” -Booker T. Washington – Gondolat idézet

„Nézd a verebeket; nem tudják, mit fognak tenni a következő pillanatban. Éljünk szó szerint pillanatról pillanatra.” (Mahatma Gandhi)

„Amikor elengedem azt, ami vagyok, azzá válok, amilyen lehetek.” – Lao-ce

„Az elme a minden. Amivé gondolod, hogy leszel.” – Buddha

„Néhány ember olyannak látja a dolgokat, amilyenek, és azt mondja, hogy miért – olyan dolgokat álmodom, amelyek soha nem voltak, és azt mondom, hogy miért nem.” – George Bernard Shaw

„Ne arra törekedj, hogy sikeres legyél, hanem inkább arra, hogy értékes legyen.” – Albert Einstein

„A sikeremet ennek tulajdonítom: soha nem adtam és nem fogadtam el semmilyen kifogást.” – Florence Nightingale

„Nincs semmi a hernyóban, ami azt mondaná, hogy pillangó lesz.” – Buckminster Fuller – Gondolat idézet

„A faültetés legjobb ideje 20 évvel ezelőtt volt. A második legjobb idő most van.” – kínai közmondás

„Tedd meg az első lépést.” – Darius Fisher

“Megtanultam, hogy az emberek elfelejtik, amit mondtál, az emberek elfelejtik, amit tettél, de az emberek soha nem felejtik el, hogy milyen érzéseket keltettél bennük.” – Maya Angelou

„Egy nap vagy egy nap. A te döntésed.” -Ismeretlen

***************************************************************************************************************
Gondolat idézet ???

Téma: Versek Idézetek Gyüjteménye! Fórum: Hobbi
Kiváló dolgozó
ozon23 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ozon23


Tagság: 2021-04-28 17:38:20
Tagszám: #137305
Hozzászólások: 1184
210. Elküldve: 2022-07-23 18:51:31 [7.]

Valentin napi idézet ??

Idézet:“A virág nem virágozhat napfény nélkül, és az ember nem tud szeretet nélkül élni.” – Max Muller, filológus

“Tudod, hogy szerelmes vagy, amikor nem tudsz elaludni, mert a valóság végre jobb, mint az álmaid.” – Dr. Seuss, szerző

„A szerelem művészete… nagyrészt a kitartás művészete.” – Albert Ellis, pszichológus

“A szerelem rózsát ültetett, és a világ édes lett.” – Katharine Lee Bates, dalszerző

Valentin napi idézetek a régi iskolát idézi


“A sikeres házassághoz sokszor kell beleszeretni, mindig ugyanabba a személybe.” – Mignon McLaughlin, újságíró

„A szerelem nem forog körbe a világban. A szeretet az, amiért érdemes az utazást.” – Franklin P. Jones, mérnök

“Megöregedni velem! A legjobb még csak most jön.” – Robert Browning, költő – Valentin napi idézet

„Az eszkimóknak ötvenkét nevet adtak a hónak, mert fontos volt nekik: annyinak kell lennie a szerelemnek.” – Margaret Atwood, szerző

“Elképesztő, hogy a kicsi mennyire egyedül érzi magát, amikor szeret.” – John Bulwer, orvos

“A szerelem a legnagyobb felüdülés az életben.” – Pablo Picasso, művész – Valentin napi idézet

“Ahol szeretet van ott élet is van.” – Mahatma Ghandi, az állampolgári jogok vezetője

„A világ legjobb és legszebb dolgait nem lehet látni vagy megérinteni. Szívvel kell érezni őket.” – Helen Keller, szerző

“Az I Love You-ból sosem elég.” – Lenny Bruce, komikus

Vicces Valentin napi idézetek és üzenetek

Azt mondják, hogy a nevetés a legjobb gyógyszer, ezért miért ne mosolyoghatná meg Valentin-napját idén? Még jobb, ha érdekel egy új láng, használja ezeket a vicces Valentin-napi idézeteket, hogy megtörje a jeget és fejezze ki érzéseit túl sok sallang nélkül. Ha az Ön különleges embere szereti a jó humort, ezek az idézetek segítenek az ünnep fényében. Lapozd végig az alábbi vicces Valentin napi idézeteket és üzeneteket, hogy megtaláld a tökéleteset.

Vicces Valentin napi idézetek
“Csak a szeretet az amire szükséged van. De időnként egy kis csoki nem árt.” – Charles M. Schulz, karikaturista

„Szeretem házasnak lenni. Annyira nagyszerű, hogy találsz egy különleges embert, akit életed hátralévő részében bosszantani szeretnél.” – Rudner Rita, humorista – Valentin napi idézet

“Szeretni önmagát egy életre szóló románc kezdete.” – Oscar Wilde, drámaíró – Valentin napi idézet

„Az igaz szerelem csendben jön, transzparensek és villogó fények nélkül. Ha harangszót hallasz, vizsgáltasd meg a füledet.” – Erich Segal, szerző

– Jobban szeretem Miki egeret, mint bármely nőt, akit valaha ismertem. – Walt Disney, animátor

“A szerelem súlyos mentális betegség.” – Platón, filozófus

„Olyan férfit szeretnék, aki kedves és megértő. Túl sok ez egy milliomostól? – Gábor Zsa Zsa, színésznő – Valentin napi idézet

“Jobb szeretni és elveszíteni, mint ha hetente negyven fontot kell mosni.” – Laurence J. Peter, pedagógus

„Valentin nap nélkül a február… nos, január lenne.” – Jim Gaffigan, komikus – Valentin napi idézet

“A szerelem az, amin keresztülmentél valakivel.” – James Thurber, karikaturista

Aranyos Valentin napi idézetek

“A világnak valójában több szeretetre van szüksége és kevesebb papírmunkára.” – Pearl Bailey, színésznő

“Pénzért nem lehet szerelmet vásárolni, de javítja az alkupozíciót.” – Christopher Marlowe, drámaíró

“Ha a szeretet a válasz, meg tudnád fogalmazni újra a kérdést?” – Lily Tomlin, színésznő

“Nézd, nincs a földön olyan metafizika, mint a csokoládé.” – Fernando Pessoa, költő – Valentin napi idézet

“A szerelem olyan, mint egy homokóra, a szív megtelik, ahogy az agy kiürül.” – Jules Renard, szerző

“Lord! Vajon milyen bolond volt az, aki először feltalálta a csókot. – Jonathon Swift, politikai szatirikus

Boldog Valentin napi idézetek és üzenetek

Idejét és elismerését senki sem felejti el, akinek vidám Valentin napi kívánságot küld. Ha a szavai elkerülik, kérjen kölcsön egy idézetet vagy üzenetet, hogy valaki különleges szeretetében érezze magát. Ezek az üzenetek nagyszerűek mindenkinek, akinek szeretetet küld, és manapság az ünnep célja nem csak a romantika, hanem a szerelem minden fajtája!

Boldog Valentin napi idézetek
„Ez a tűz, amit Szeretetnek nevezünk, túl erős az emberi elmék számára. De éppen az emberi lelkek számára megfelelő.” – Aberjhani, történész

“Minden alkalommal, amikor szeretsz, szeress olyan mélyen, mintha örökké tartana.” – Audre Lorde, polgárjogi aktivista – Valentin napi idézet

“A szerelem az, amikor a vágy, hogy kívánatos legyél, annyira elvisel, hogy úgy érzed, meghalhatsz tőle.” – Henri de Toulouse-Lautrec, festő

„A szerelem valami örök; a szempont változhat, de a lényeg nem.” – Vincent van Gogh, művész – Valentin napi idézet

“Az igaz szerető mindig adósa annak, akit szeret.” – Ralph W. Sockman, lelkész

“A gravitáció nem felelős azért, hogy az emberek beleszeressenek.” – Albert Einstein, fizikus

“Szeretni nem csak egymásra nézni, hanem ugyanabba az irányba nézni.” – Antoine de Saint-Exupéry, költő – Valentin napi idézet

“Ha valaki mélyen szeret valakit, az erőt ad, míg ha valakit mélyen szeret, bátorságot ad.” – Lao-ce, filozófus

“A szívnek megvannak a maga okai, amit az értelem nem ismer.” – Blaise Pascal, matematikus

Boldog Valentin napot idézetek

“A szerelem egyetlen lélekből áll, amely két testben lakik.” – Arisztotelész, filozófus

“Amikor a szerelem nem őrültség, az nem szerelem.” – Pedro Calderon de la Barca, drámaíró – Valentin napi idézet

Soha senki nem mérte fel, még költők sem, mennyit tud elbírni egy szív. – Zelda Fitzgerald, szerző

“A szerelem metafizikai gravitáció.” – R. Buckminster Fuller, építész

“A szerelem egy vászon, amelyet a természet rendezett be és a képzelet hímzett.” – Voltaire, szerző

“Ha emlékszel rám, akkor nem érdekel, ha mindenki más elfelejt.” – Haruki Murakami, szerző – Valentin napi idézet

“A szerelem annyi, mint együtt hülyének lenni.” – Paul Valerij, költő

“A szerelem olyan állapot, amelyben egy másik ember boldogsága elengedhetetlen a saját boldogságodhoz.” – Robert Heinlein, szerző

– És hirtelen az összes szerelmes dal rólad szólt. – Ismeretlen

***************************************************************************************************************
Valentin napi idézet ???

Téma: Versek Idézetek Gyüjteménye! Fórum: Hobbi
Kiváló dolgozó
ozon23 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ozon23


Tagság: 2021-04-28 17:38:20
Tagszám: #137305
Hozzászólások: 1184
209. Elküldve: 2022-07-23 18:29:38 [8.]

Kapcsolatok idézet ??

Idézet:Szenvedek lány-szomszéd-gyulladásban, ahol a srác barátkozik veled és ennyi. – Taylor Swift

Hugh Mackay idézet: „Semmi sem tökéletes. Az élet zűrzavaros. A kapcsolatok összetettek. Az eredmények bizonytalanok. Az emberek irracionálisak”

“Semmi sem tökéletes. Az élet zűrzavaros. A kapcsolatok összetettek. Az eredmények bizonytalanok. Az emberek irracionálisak.” – Hugh Mackay – Kapcsolatok idézet

Minden férfi, akivel találkozom, meg akar védeni. Nem tudok rájönni, hogy mitől. – Mae West

Lehet, hogy a barátnőink a lelki társaink, a pasik pedig csak olyan emberek, akikkel jól lehet szórakozni. – Candace Bushnell

A nők addig nem panaszkodhatnak a férfiakra, amíg meg nem kezdik jobb ízlésüket. – Bill Maher

Egy hölgy, aki ismeri a köteleket, nem valószínű, hogy meg lesz kötve. – Mae West – Kapcsolatok idézet

Ne feledje, mindannyian megbotlunk, mindannyian. Éppen ezért kényelmes, ha kéz a kézben járunk. – Emily Kimbrough

„A kapcsolatoknak nem mindig van értelme. Főleg kívülről.” – Sarah Dessen

A feltételezések a kapcsolatok termeszei. – Henry Winkler

Az a férfi, aki feleségül vesz egy nőt, hogy tanítsa őt, ugyanannak a tévedésnek esik áldozatul, mint az a nő, aki férjhez megy, hogy megújítsa őt. – Elbert Hubbard – Kapcsolatok idézet

Túl gyakran alábecsüljük egy érintés, egy mosoly, egy kedves szó, egy figyelő fül, egy őszinte bók vagy a legkisebb törődés erejét, amelyek mindegyike képes megfordítani az életet. – Leo Buscaglia

Néha már rég tudjuk, kik akarunk lenni, és mit akarunk csinálni… jóval azelőtt tudjuk, hogyan juthatunk el odáig. Patti Callahan Henry

“Ha nem várod el, hogy az emberek tökéletesek legyenek, megkedvelheted őket olyannak, amilyenek.” – Donald Miller

Soha ne házasodj meg, Dorian. A férfiak azért házasodnak, mert fáradtak, a nők azért, mert kíváncsiak: mindketten csalódottak. – Oscar Wilde – Kapcsolatok idézet

Minden tartós kapcsolat kulcsa, hogy tudjuk, mikor kell elmenni, és mikor kell közelebb kerülni. – Doménico Cieri Estrada

A végén nem kell senkinek sem lennie, aki megért téged. Csak kell lennie valakinek, aki akar. – Robert Brault

Az igazi barát az, aki akkor lép be, amikor a világ többi része távozik. – Walter Winchell“A legjobb dolog, amihez ragaszkodni lehet az életben, egymásban van.” – Audrey Hepburn – Kapcsolatok idézet

Félünk attól, hogy túl sokat törődjünk, mert attól tartunk, hogy a másik személy egyáltalán nem törődik vele. – Eleanor Roosevelt

Az állandó kedvességgel sok mindent el lehet érni. Ahogy a nap felolvasztja a jeget, a kedvesség félreértést, bizalmatlanságot és ellenségeskedést okoz. – Albert Schweitzer

A megbocsátás minden kapcsolat olaja. – Ismeretlen

Egyetlen út sem hosszú jó társasággal. – Török közmondás

Ne próbálj mindenki számára valami lenni. Legyen valakinek mindene. – Ismeretlen – Kapcsolatok idézet“Fel kell ismernünk, hogy nem létezhetnek kapcsolatok, ha nincs elkötelezettség, ha nincs hűség, ha nincs szeretet, türelem és kitartás.” – Cornel West

Minek élünk, ha nem azért, hogy kevésbé nehezítsük meg egymás életét? – George Eliot

A legjobb módja annak, hogy emlékezzen a felesége születésnapjára, ha egyszer elfelejti. – E. Joseph Cossman

A közömbösség és az elhanyagolás gyakran sokkal több kárt okoz, mint a nyílt ellenszenv. – JK Rowling – Kapcsolatok idézet

Nem jó úgy tenni, mintha minden kapcsolatnak lenne jövője, ha a lemezgyűjteményeid hevesen nem értenek egyet, vagy ha kedvenc filmjeid nem is beszélnének egymással, ha egy partin találkoznának. – Nick Hornby

Egy kapcsolat célja nem az, hogy legyen egy másik, aki kiegészíthet téged, hanem az, hogy legyen egy másik, akivel megoszthatod a teljességedet. – Neale Donald Walsch

„Végső soron minden társaság köteléke, legyen szó házasságról vagy barátságról, a beszélgetés.” – Oscar Wilde

Olyan kapcsolatok, házasságok mennek tönkre, ahol az egyik ember tovább tanul, fejlődik és nő, a másik pedig egy helyben áll. – Catherine Pulsifer – Kapcsolatok idézet

Az, hogy egy kapcsolatban két ember milyen mértékben képes felvetni és megoldani a problémákat, kritikus jelzője a kapcsolat szilárdságának. – Henry Cloud

A férj és feleség közötti kapcsolatnak a legközelebbi barátok közé kell tartoznia. – BR Ámbédkar

Nem fejleszti ki a bátorságát attól, hogy boldog vagy a kapcsolataiban mindennap. Úgy fejleszted, hogy túléled a nehéz időket és kihívásokkal teli csapásokat. – Epikurosz

“Az az igazság, hogy mindenki bántani fog téged: csak meg kell találnod azokat, akikért érdemes szenvedni.” – Bob Marley

A kapcsolatok túl hamar véget érnek, mert az emberek nem tesznek ugyanazt az erőfeszítést, hogy megtartsanak téged, mint azért, hogy megnyerjenek téged. – Ismeretlen – Kapcsolatok idézet

Túl sok ember keresi a megfelelő személyt, ahelyett, hogy a megfelelő személy lenne. – Gloria Steinem

Legyen szó barátságról vagy kapcsolatról, minden kötelék a bizalomra épül. Enélkül nincs semmid. – Ismeretlen

Nem lehet egyszerűen lemondani valakiről, mert a helyzet nem ideális. A nagyszerű kapcsolatok nem jók, mert nincsenek problémáik. Nagyszerűek, mert mindkét ember eleget törődik a másikkal, hogy megtalálja a módját annak, hogy működjön. – Ismeretlen

“Az emberek magányosak, mert falakat építenek hidak helyett.” – Joseph F. Newton – Kapcsolatok idézet

Minden, ami irritál minket másokban, elvezethet önmagunk megértéséhez. – Carl Jung

Az igazi adakozás az, amikor azt adjuk a házastársunknak, ami fontos számukra, akár értjük, akár tetszik, egyetértünk vele, akár nem. – Michele Weiner-Davis

Nagyon régi emberi szükséglet, hogy valaki azon töprengjen, hol vagy, amikor nem jössz haza éjszaka. – Margaret Mead

Nem fejleszti ki a bátorságát attól, hogy boldog vagy a kapcsolataiban mindennap. Úgy fejleszted, hogy túléled a nehéz időket és kihívásokkal teli csapásokat. – Epikurosz – Kapcsolatok idézet
***************************************************************************************************************
Kapcsolatok idézet ???

Téma: Versek Idézetek Gyüjteménye! Fórum: Hobbi
Kiváló dolgozó
ozon23 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ozon23


Tagság: 2021-04-28 17:38:20
Tagszám: #137305
Hozzászólások: 1184
208. Elküldve: 2022-07-23 18:25:39 [9.]

Elfogadás idézet ??

Idézet:„Az első lépés a változás felé a tudatosság. A második lépés az elfogadás.” – Nathaniel Branden

„A hála feltárja az élet teljességét. Elegendővé változtatja azt, amink van, és még több. A tagadást elfogadássá, a káoszt a rendbe, a zavart világossággá változtatja. Egy étkezést lakomává, egy házat otthonná, egy idegent baráttá változtathat.” – Melody Beattie

„Ha egy gyerek a kritikával él, megtanul elítélni. … Ha egy gyerek félelemmel él, megtanul félni. … Ha egy gyerek bátorítással él, megtanul magabiztosnak lenni. … Ha egy gyerek elfogadással él, megtanul szeretni.” – Dorothy Nolte – Elfogadás idézet

“Ahogy én látom, ha szivárványt akarsz, el kell viselned az esőt.” – Dolly Parton“Abban a percben, amikor kevesebbel beérsz, mint amennyit megérdemelsz, még kevesebbet kapsz, mint amennyit megérdemelsz.” – Maureen Dowd

“Senki sem a barátod, aki a hallgatásodat követeli, vagy megtagadja a növekedéshez való jogodat.” – Alice Walker

“El kell fogadnod bármit, ami jön, és az egyetlen fontos dolog az, hogy bátran és a lehető legjobban teljesítsd, amit adnod kell.” – Eleanor Roosevelt

“A hajlíthatatlan fa könnyen eltörik.” – Laozi

“Fogadd el azokat a dolgokat, amelyekhez a sors köt, és szeresd azokat az embereket, akikkel a sors összehoz, de tedd ezt teljes szívedből.” – Marcus Aurelius – Elfogadás idézet

“Mindig lesznek olyan emberek, akik elfogadnak olyannak, amilyen vagy!” – Sakura Tsukuba, Az elfogadás idézi, hogy ki vagy

„Vannak, akik összekeverik az elfogadást az apátiával, de ez a különbség a világon. Az apátia nem tud különbséget tenni aközött, hogy min lehet és miben nem; az elfogadás teszi azt a különbséget. Az apátia megbénítja a cselekvési akaratot; az elfogadás megszabadítja azáltal, hogy megszabadítja a lehetetlen terhektől.” – Arthur Gordon Webster

„A növekedés akkor kezdődik, amikor elkezdjük elfogadni saját gyengeségünket.” (Jean Vanier) – Elfogadás idézet

„Minden igazság három szakaszon megy keresztül. Először is nevetségessé teszik. Másodszor, hevesen ellenzik. Harmadszor, ezt magától értetődőnek fogadják el.” – Arthur Schopenhauer,

Önelfogadás idézetek
“Ha röviden meg tudnám határozni a megvilágosodást, azt mondanám, hogy “annak csendes elfogadása, ami van”. – Wayne Dyer

“Bármi az életben, amit nem fogadunk el, egyszerűen bajt okoz nekünk, amíg ki nem békülünk vele.” – Shakti Gawain

“Az átadás a belső átmenet az ellenállásból az elfogadásba, a nemből az igenbe.” – Eckhart Tolle – Elfogadás idézet

“Négy diktátumot követek: nézz szembe vele, fogadd el, foglalkozz vele, aztán engedd el.” – Sheng-yen

„Fogadj el mindent magadról – úgy értem mindent, Te vagy, és ez a kezdet és a vég – nincs bocsánatkérés, nincs megbánás.” – Henry A. Kissinger

“Lehet, hogy mindannyian különböző hajókon jöttünk, de most egy csónakban vagyunk.” – Martin Luther King, Jr.

„Az egyetlen módja annak, hogy értelmet nyerjünk a változásban, ha belemerülünk, együtt mozogunk, és csatlakozunk a tánchoz.” – Alan Watts

“Ne veszítse el a bátorságát saját tökéletlenségei megfontolásában.” – Saint Francis de Sales

“Minél jobban tudod, hogy ki vagy, és mit akarsz, annál kevésbé hagyod, hogy a dolgok felzaklatjanak.” – Stephanie Perkins

“A történelem soha nem fogadja el ürügyként a nehézségeket.” – John F. Kennedy – Elfogadás idézet

“Semmilyen önfejlesztés nem tudja pótolni az önelfogadás hiányát.” – Robert Holden

“A boldogság csak az elfogadásban létezhet.” – George Orwell

“Természetesen nincs képlete a sikernek, kivéve talán az élet feltétel nélküli elfogadását, és annak, amit hoz.” Arthur Rubinstein

“Az életben két elsődleges választási lehetőség van: elfogadni a feltételeket úgy, ahogy vannak, vagy vállalni a felelősséget azok megváltoztatásáért.” – Denis Waitley

„A szépség arról szól, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ez arról szól, hogy ismerd és elfogadd azt, aki vagy.” – Ellen DeGeneres

„El tudom fogadni a kudarcot, mindenki elbukik valamiben. De nem tudom elfogadni, hogy ne próbáljam meg.” – Michael Jordan – Elfogadás idézet

“Ha elfogadjuk a korlátainkat, túllépjük azokat.” – Albert Einstein

„Természetesen az a baj a nyitott elmével, hogy az emberek ragaszkodnak ahhoz, hogy jöjjenek, és megpróbálják beletenni a dolgokat.” – Terry Pratchett

“Az ember nem érezheti jól magát a saját jóváhagyása nélkül.” – Mark Twain

“Bízz magadban. Teremtse meg azt a fajta ént, amellyel egész életében boldog lesz. Hozd ki magadból a legtöbbet azáltal, hogy a lehetőségek apró, belső szikráit a teljesítmény lángjává gyújtod.” – Golda Meir – Elfogadás idézet

“A történtek elfogadása az első lépés a szerencsétlenség következményeinek leküzdéséhez.” – William James

“Élvezd, amikor csak tudod, és tűrd ki, amikor kell.” – Johann Wolfgang von Goethe

„Elfogadni valakiben minden jót és rosszat. Nagyszerű dolog erre törekedni. A nehéz rész valójában az, hogy megcsinálom.” – Sarah Dessen

„Először önmagadat szeresd, és minden más rendben lesz. Nagyon kell szeretned magad ahhoz, hogy bármit elérj ezen a világon.” – Lucille Ball, Elfogadási idézetek a szerelemről

“Az, hogy mások véleménye rólad, az ő problémájuk, nem a tied.” – Elisabeth Kubler-Ross – Elfogadás idézet

„Talán a legfontosabb dolog, amit egy másik embernek hozunk, az a bennünk lévő csend, nem az a fajta csend, amely tele van kimondatlan kritikával vagy kemény visszahúzódással. Az a fajta csend, amely a menedék, a pihenés, az elfogadás helye valakinek olyannak, amilyen. Mindannyian ki vagyunk éhezve erre a másik csendre. Nehéz megtalálni. Jelenlétében emlékezhetünk valamire a pillanaton túlra, erőre, amelyre életünket építhetjük. A csend a hatalmas erő és a gyógyítás helye.” – Rachel Naomi Remen

„Akkor, hogy valaki teljesen lásson, és szeressék – ez egy emberi felajánlás, amely határos a csodával.” – Elizabeth Gilbert

“Ha nem tudod elviselni, hogy rosszat gondoljanak rólad, akkor szörnyű dolgokat kezdesz tenni, hogy a rosszat jónak tegyél.” – Sydney J. Harris – Elfogadás idézet

“Nem tudod megállítani a hullámokat, de megtanulhatsz szörfözni.” – Jon Kabat-Zinn

“Isten adjon nekem derűt, hogy elfogadjam azokat a dolgokat, amin nem tudok változtatni, bátorságot, hogy megváltoztassam, amin tudok, és bölcsességet, hogy tudjam a különbséget.” – Reinhold Niebuhr

„Nem a te dolgod szeretni engem, hanem az enyém” – Byron Katie

“Tudnod kell elfogadni az elutasítást és elutasítani az elfogadást.” – Ray Bradbury – Elfogadás idézet

„A tudatosság a jelen tapasztalatainak tudatos, kiegyensúlyozott elfogadása. Ennél nem bonyolultabb.” – Sylvia Boorstein

“A legjobb, ha önmagad, birodalmi, egyszerű és igaz.” – Robert Browning

“Örökké becsüld azt, ami egyedivé tesz téged, mert ha ez megy, tényleg ásítasz.” – Bette Midler

„A szíved akkora, mint egy óceán. Menj, és találd meg magad a rejtett mélységekben.” – Rumi

“A hála értelmet ad múltunknak, békét hoz a mának, és jövőképet teremt a holnap számára.” – Melody Beattie – Elfogadás idézet

„Két alapvető motiváló erő van: a félelem és a szeretet. Amikor félünk, visszahúzódunk az élettől. Amikor szerelmesek vagyunk, nyitottak vagyunk mindarra, amit az élet kínál, szenvedéllyel, izgalommal és elfogadással.” – John Lennon

“Ha elfogadásd mások elvárásait, különösen a negatívakat, akkor soha nem fogod megváltoztatni az eredményt.” – Michael Jordan

„A tényleges életben a legnagyobb fegyelemre van szükség ahhoz, hogy egyszerű legyen, és önmagunk elfogadása az erkölcsi probléma lényege és a teljes életszemlélet megtestesítője.” – Carl Jung

“A gyom csak egy nem szeretett virág.” – Ella Wheeler Wilcox – Elfogadás idézet

“Adj szeretetet és feltétel nélküli elfogadást azoknak, akikkel találkozol, és figyeld meg, mi történik.” – Wayne Dyer

„Kész voltam elfogadni azt, amin nem tudtam változtatni.” – Abdul Kalam

„A legrátermettebb túlélése a természet örök törvénye, de a legrátermettebbek ritkán az erősek. A legrátermettebbek azok, akik rendelkeznek az alkalmazkodás képességével, az elkerülhetetlen elfogadásának és az elkerülhetetlennek való megfelelés képességével, a meglévő vagy változó feltételekkel való harmonizációval.” – Dave Smalley – Elfogadás idézet

“Erős elmével kell rendelkeznünk, készek elfogadni a tényeket úgy, ahogy vannak.” – Harry S. Truman

“Elfogadó az univerzumot!” – Margaret Fuller

„El kell fogadnunk az életet olyannak, amilyen – minőségünk kihívása, amely nélkül soha nem szabad megtudnunk, miből készülünk, és soha nem szabadna felnőnünk teljes termetünkre.” – Robert Louis Stevenson

“A kölcsönzött gondolatok, akárcsak a kölcsönzött pénz, csak a kölcsönvevő szegénységét mutatják.” – Marguerite Gardiner, Blessington grófnője – Elfogadás idézet

***************************************************************************************************************
Elfogadás idézet ???

Téma: Versek Idézetek Gyüjteménye! Fórum: Hobbi
Kiváló dolgozó
ozon23 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ozon23


Tagság: 2021-04-28 17:38:20
Tagszám: #137305
Hozzászólások: 1184
207. Elküldve: 2022-07-23 18:21:58 [10.]

Nevetés idézet ??

Idézet:A kiegyensúlyozott ember az, aki egy probléma mindkét oldalát nevetségesnek találja. – Herbert Procknow

A nevetés támadásával szemben semmi sem állhat ki. – Mark Twain

Mindig nevess, amikor csak tudsz. Ez egy olcsó gyógyszer. – Lord Byron

Akiket kedvelek vagy csodálok, azok között nem találok közös nevezőt, de akiket szeretek, azok között igen: mindegyik megnevet. – WH Auden

Az optimista nevet, hogy felejtsen; a pesszimista elfelejt nevetni. – Tom Nansbury – Nevetés idézet

És maradjon meg humorérzéke. Ez nem azt jelenti, hogy vicceket kell mesélned. Ha nem tudsz másra gondolni, ha velem egykorú leszel, vedd le a ruháidat és menj a tükör elé. Garantálom, hogy nevetni fogsz. — Art Linkletter

És minden olyan napot elveszettnek kell tekintenünk, amelyen legalább egyszer nem táncoltunk. És minden igazságot hamisnak kell neveznünk, amit nem kísért legalább egy nevetés. – Friedrich Nietzsche

Ahogy a szappan a testnek, úgy a nevetés a léleknek. — Zsidó közmondás

Idézetek a nevetésről
Amint meggondoltad, nevess rajta. – Lao Tsu

A nevetés tetőpontján az univerzum az új lehetőségek kaleidoszkópjába kerül. – Jean Houston

A rák talán a legviccesebb dolog a világon, de én humorista vagyok, és még a rák sem tudott megakadályozni, hogy ne lássam a humort abban, amit átéltem. – Gilda Radner – Nevetés idézet

Mindannyiunkban benne van az élet egy szikrája, és a legfőbb törekvésünk az kell, hogy legyen, hogy ezt a szikrát kigyújtsuk egymásban. – Kenny Ausubel

A Föld virágokban nevet. – Ralph Waldo Emerson

Még az istenek is szeretik a vicceket – Platón – Nevetés idézet

Mindenki annyira fél a haláltól, de az igazi szúfik csak nevetnek: semmi sem zsarnokosítja a szívüket. Ami megüti az osztriga héját, az nem károsítja a gyöngyöt.” – Mevlana Rumi

Onnan ide, innen oda mindenhol vannak vicces dolgok. – Dr. Seuss

Istennek mosoly van az arcán. – Zsoltárok 42:5

Isten egy komikus, aki olyan közönségnek játszik, aki túlságosan fél a nevetéstől. – Henry Louis Mencken – Nevetés idézet

Komor törődés, komorság és szorongás – az életnek ezt a rozsdáját a vidámság olajával kell lemosni. A Mirth Isten gyógyszere. – Henry Ward Beecher

További nevetés idézetek a nevetésről

Aki vidám szívű, annak állandó lakomája van. – Példabeszédek 15:15

Aki örömet köt magának, Elpusztítja-e a szárnyas élet; De aki megcsókolja az örömet, ahogy repül, az örökkévalóság napfelkeltében él. – William Blake

Aki nevet, az kitart! – Mary Pettibone Poole – Nevetés idézet

A humor a hit előjátéka, a nevetés pedig az ima kezdete. – Reinhold Niebuhr

A humor az, ha nevetsz azon, ami nincs meg, amikor meg kellett volna. – James Langston Hughes

Dicsérem a vidámságot. – Prédikátor 8:15 – Nevetés idézet

Mindig is úgy éreztem, hogy a valósággal szembeni nevetés valószínűleg a létező legfinomabb hang, és egészen addig a napig tart, amikor a játékot a sötétség miatt hívják. Ebben a világban bármikor jó alkalom nevetni. – Linda Ellerbee

Nem láttam senkit meghalni a nevetéstől, de ismerek milliókat, akik azért halnak meg, mert nem nevetnek. – Dr. Madan Kataria

Soha nem sikerült volna, ha nem tudtam volna nevetni. Ez egy pillanatra kiemelett ebből a szörnyű helyzetből, épp annyira, hogy élhetővé tegye. – Frankl Viktor – Nevetés idézet

Visszavonhatatlanul eljegyeztem a nevetést, aminek a hangzása mindig is a világ legcivilizáltabb zenéjének tűnt. – Peter Ustinov

Ma követem a felfelé vezető utat; Arcomat a fény felé tartom. Magas gondolatokat fogok gondolni, ahogy haladok; Megteszem, amit helyesnek tudok. Megkeresem a virágokat az út mellett; Nevetni fogok, szeretni és erős leszek. Ezen a napon megpróbálok könnyíteni mások terhén, ahogy haladok. – Mary S. Edgar

Ha a nevetés nem tudja megoldani a problémáit, akkor feltétlenül FELOLDJA a problémáit; hogy tisztán gondolja át, mit tegyen velük – Dr. Madan Kataria – Nevetés idézet

Ha boldog vagy, és a körülötted lévők nem boldogok, nem engedik, hogy boldog maradj. Ezért boldogságunk nagy része attól függ, hogy képesek vagyunk-e boldogságot terjeszteni magunk körül. – Dr. Madan Kataria

idézet a nevetésrőlHa elhallgatsz a nevetés után, egy napon hallani fogod Istent is nevetni, hallani fogod az egész létezést nevetni – fák, kövek és csillagok veled. – Osho

Ha nem tanulsz meg nevetni a bajokon, nem lesz min nevetned, ha öreg leszel. – Edgar Watson Howe – Nevetés idézet

Ha nincs tragédia, nincs vígjáték. A sírás és a nevetés ugyanaz az érzés. Ha túl sokat nevetsz, akkor sírsz. És fordítva. – Sid Caesar

Ha egy emberi lélek belsejébe szeretne bepillantást nyerni, és megismerni az embert, ne törődjön azzal, hogy elemezze elhallgatásának, beszédének, sírásának módjait, és ne lássa, mennyire mozgatják a nemes eszmék; jobb eredményeket érhet el, ha csak nézi, ahogy nevet. Ha jól nevet, akkor jó ember… Csak azt állítom, hogy tudom, hogy a nevetés az emberi természet legmegbízhatóbb mérőeszköze. – Feodor Dosztojevszkij

Ha nem nevetnek ki, legyél az első, aki saját magadon nevet. – Benjamin Franklin – Nevetés idézet

Rossz elfojtani a nevetést. Visszamegy és átterjed a csípőre. – Fred Allen

Az egy dolog, hogy azt mondjuk: „Nem félek a haláltól”, de a hangos nevetés valahogy hazavezeti az ötletet. Ez a mi teológiánkat testesíti meg. -Fordulat. Laura Gentry

Először nevess magadon, mielőtt bárki más tehetné. – Elsa Maxwell

***************************************************************************************************************
Nevetés idézet ???

Téma: Versek Idézetek Gyüjteménye! Fórum: Hobbi
Kiváló dolgozó
ozon23 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ozon23


Tagság: 2021-04-28 17:38:20
Tagszám: #137305
Hozzászólások: 1184
206. Elküldve: 2022-07-23 18:18:01 [11.]

Mikulás idézet ??

Idézet:“Higgy a szerelemben. Higgy a varázslatban. A pokolban, higgy a Mikulásban. Higgy másokban. Higgy magadban. Higgy az álmaidban. Ha nem, akkor ki fog?”

“Légy valakinek a Mikulás; adj “Fantát”!” – Ernest Agyemang Yeboah.

“Isten azért helyezte a Mikulást a földre, hogy emlékeztessen minket arra, hogy a karácsony “boldog idő”. – Bil Keane.

“Jobb, ha vigyázol, jobb, ha nem sírsz, jobb, ha nem duzzogsz, mondom miért – a Mikulás jön a városba.” – Haven Gillespie, “Mikulás jön a városba”.

“Legyünk szemtelenek, és mentsük meg a Mikulást az utazástól.” – Gary Allan.

“Ha egy gyerek rájön, hogy a Mikulás nem az igazi, és emlékezteti őt, mennyire szerette a Mikulást, az nem fogja újra elhinni.” – Lianne Oelke.

“A cirkusz mellett nincs semmi, ami gyorsabban összepakol és kiszakad, mint a karácsonyi hangulat.” – Frank McKinney Hubbard.

“Sok mindenben hiszek. Mikulásban, mágiában, vámpírokban és még a szellemekben is, de nem hiszek a szerencsében. Jóban vagy rosszban.” – Hillary DePiano, “New Year’s Thieve”. – Mikulás idézet

“A Mikulásnak jó ötlete van – évente csak egyszer látogassa meg az embereket.” – Victor Borge.

“Tisztelni fogom a karácsonyt a szívemben, és igyekszem megtartani egész évben.” – Charles Dickens.

“Tudod, hogy öregszel, amikor a Mikulás fiatalabbnak kezd kinézni.” – Robert Paul.

“Minden idők egyik leghíresebb Mikulás-képét bámultam – Thomas Nast egyikét, a Harper’s Weeklyből, 1881.” – Phillip Andrew Bennett Low.

“Látni hinni, de néha a világ legvalóságosabb dolgai azok, amelyeket nem látunk.” – A karmester, ‘The Polar Express ‘.Mikulás idézet

“Szóval elkezdtem melegítő nadrágot hordani az ágyban, mert tényleg nincs szükségem arra, hogy a Mikulás fehérneműben lásson.” – Jeff Kinney, “Cabin Fever”.

“Santy Claus, miért, miért viszed el a karácsonyfánkat? MIÉRT?” – Cindy Lou: Hogyan lopta el a Grinch a karácsonyt.

“Jó nyaralást olyan emberek között töltenek, akiknek az időről alkotott fogalmai homályosabbak, mint a tiéd.” – John B. Priestly.

“MIKULÁS! Istenem! Mikulás, itt?! Ismerem! Ismerem!” – Buddy the Elf, ‘Elf’.

“A mágusok, mint tudod, bölcs emberek voltak – csodálatosan bölcs emberek, akik ajándékot hoztak a jászolban lévő Babának. Ők találták fel a karácsonyi ajándékozás művészetét.” – O. Henry.

“Hagytam a Mikulásnak gluténmentes sütiket és bio szójatejet, ő pedig napelemet tett a harisnyámba.” – Ismeretlen.

“A történelem olyan, mint a Mikulás : nyelvi konstrukció. Van néhány regiszterünk a Mikulás létezéséről és a történelemről – az ajándékok a fa alatt, az archívum -, de senki sem látta őket igazán.” – Alvaro Enrigue.Mikulás idézet

“Karácsony: az év egyetlen időszaka, amikor egy halott fa előtt ülve zokniból édességet eszel.” – Ismeretlen.

“Továbbra is várakozóan mosolyog. Hátrálok egy lépést. Nem akarom elkapni azt, amije van. Zavarba ejtő egyenruhán kívüli Mikulás.” – Augusten Burroughs.

“Az idő és a szeretet ajándékai minden bizonnyal az igazán boldog karácsony alapvető kellékei.” – Peg Bracken.

“Az egész világ boldog, ha jön a Mikulás.” – Maud Lindsey.

“Akinek nincs a szívében a karácsony, soha nem találja meg a fa alatt.” – Roy L. Smith.

“Hülyeség, ez az otthonom, és meg kell védenem. Itt az ideje, hogy a Mikulás komolyra forduljon.” – Michael Diack, “The Super Spud Trilogy”.

“Soha ne aggódj a karácsonyfád mérete miatt. A gyerekek szemében mind 30 láb magasak.” – Larry Wilde.

“A harisnyát óvatosan akasztották a kémény mellé, abban a reményben, hogy hamarosan ott lesz Szent Miklós.” – Clement Clarke Moore.Mikulás idézet

“Ugyanazon személynek látom a Mikulást, Joseph Smitht és Luke Skywalkert.” – Trey Parker.

“A gyerekek hisznek a Mikulásban, a felnőttek a gyermekkorban.” – Cate Kennedy, “Dark Roots”.

***************************************************************************************************************
Mikulás idézet ???

Téma: Versek Idézetek Gyüjteménye! Fórum: Hobbi
Kiváló dolgozó
ozon23 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ozon23


Tagság: 2021-04-28 17:38:20
Tagszám: #137305
Hozzászólások: 1184
205. Elküldve: 2022-07-23 17:56:31 [12.]

Idézet mosoly ??

Idézet:Mosoly Idézetek – „A mosolyod pozitív arckifejezést kölcsönöz neked, amitől az emberek jól érzik magukat körülötted.” – Les Brown

“Maradjon mosoly az arcodon, és a személyiséged legyen az autogramod.”

„A mosolygás határozottan az egyik legjobb szépségápoló. Ha jó humorérzéked van és jó hozzáállásod az élethez, az szép.” – Rashida Jones

“Semmi, amit viselsz, nem fontosabb, mint a mosolyod.” – Connie Stevens

“Mosolyogj, a boldogság pompásan látszik rajtad.”

“A mosoly továbbra is a legolcsóbb ajándék, amellyel bárkit megajándékozhatok, de ereje képes legyőzni a királyságokat.” – Ó, Mandino – Idézet mosoly

„Egy mosoly a helyes útra vezet. Egy mosoly szép hellyé teszi a világot. Ha elveszíted a mosolyod, eltévedsz az élet káoszában.” – Roy T. Bennett

„Egy mosoly a helyes útra vezet. Egy mosoly szép hellyé teszi a világot. Ha elveszíted a mosolyod, eltévedsz az élet káoszában.” – Roy T. Bennett

“Néha az örömöd a mosolyod, de néha a mosolyod lehet az örömöd.” – Thich Nhat Hanh

„Ma mosolyogj egy idegenre egyet. Talán ez az egyetlen napsütés, amit egész nap lát.”

“A mosoly és a hála erősebbé tesz.”

“Egy egyszerű mosoly. Ez a kezdete annak, hogy megnyíljon a szíve, és együtt érezzen másokkal.” – Dalai láma

„Mosolyogj, mosolyogj, mosolyogj az elmédre, amilyen gyakran csak lehetséges. Mosolyogása jelentősen csökkenti elméje könnyező feszültségét.” – Sri Chinmoy – Idézet mosoly

„Csak egy másodperc töredékébe telik mosolyogni és elfelejteni, de annak, akinek szüksége van rá, egy életen át tarthat.” – Steve Maraboli

„Csak egy másodperc töredékébe telik mosolyogni és elfelejteni, de annak, akinek szüksége van rá, egy életen át tarthat.” – Steve Maraboli

“Gyönyörűen áll rajtad a mosolyod, gyakrabban kellene viselned.”

“Ha látsz valakit, aki nem mosolyog, adj neki egyet a magad közül.”

Egy egyszerű mosoly lehet valakinek megváltása stressz és magány idején. Képzeld el a barátodat, aki gyászol. Nem ártana megosztani a mosolyát, hogy feldobja a hangulatát.

A mosolyod egy betegség. Ez fertőző. Olyan üzenetet közvetíthet, amit a szavak nem tudnak. Ennél is fontosabb, hogy másokat arra késztethet, hogy a közeledben legyenek, mivel biztonságban érzik magukat.

Nos, miért nem változtatja ezt a mosolyt egy kis nevetéssé?

Következő idézetkészletünk aranyos és vicces mosolyú idézetek, amelyektől valahogy vihogni vagy nevetni lehet. Bátorító szavak, humorral vegyítve, hogy egy kicsit boldogabbnak érezd magad.

Használhatja őket, hogy feldobja a napját vagy valaki másét. Nem csak jó érzéssel töltik el; valódi örömet és nevetést is okoznak majd.

Vicces mosoly idézetek és idézet mosoly


“Az emberek ritkán veszik észre a régi ruhákat, ha széles mosolyt viselsz.” – Lee Mildon

“Mosolyogj. Elgondolkodtat az emberekben, mire készülsz.”

„Mosollyal messzire eljuthatsz. Mosollyal és fegyverrel sokkal messzebbre juthatsz.” – Al Capone – Idézet mosoly

“Aráncoknak csak azt kell jelezniük, hol volt a mosoly.” – Mark Twain

„A mosoly minden kétértelműség választott eszköze.” – Herman Melville – Idézet mosoly

“Egy mosoly megzavarja a közeledő homlokráncolást.”

“Lehetetlen meggyőzni azt az embert, aki nem ért egyet, hanem mosolyog.” – Muriel Spark

„Mosolyogj és legyenek barátaid; viselj komor arcot, és legyen ráncod.” – George Eliot

„Sok energia kell ahhoz, hogy negatív legyen. Dolgoznod kell rajta. De a mosolygás fájdalommentes. Inkább mosolygással töltöm az energiámat.” – Eric Davis – Idézet mosoly

Vicces mosoly-idézetek – „Sok energia kell ahhoz, hogy negatív legyen. Dolgoznod kell rajta. De a mosolygás fájdalommentes. Inkább mosolygással töltöm az energiámat.” – Eric Davis

“Mosoly. Ez vagy megmelengeti a szívüket, vagy felbosszantja őket. Akárhogy is, te nyersz.”

“Mosoly. Észrevetted már, hogy a kölykök milyen könnyen barátkoznak az emberrel? Mégis csak a farkukat csóválják, és felborulnak.” – Walter Anderson – Idézet mosoly

“Ha nem használod a mosolyod, olyan vagy, mint egy ember, akinek egymillió dollárja van a bankban, és nincs csekkfüzete.” – Les Giblin

„A mosoly hatalmas fegyver; akár jeget is törhetsz vele.”

„A mosoly egy olyan arcplasztika, amely mindenki árkategóriájában megtalálható!” – Tom Wilson

“A mosoly azonnali arcplasztika és azonnali hangulatjavítás.” – Christie Brinkley – Idézet mosoly

“A ráncai vagy azt mutatják, hogy csúnya, nyűgös és szenilis vagy, vagy azt, hogy mindig mosolyogsz.” – Carlos Santana

“Csak olyan sokáig tudsz mosolyogni, utána már csak a fogak.” – Chuck Palahniuk – Idézet mosoly

Ki ne szeretne jót nevetni?

Amikor egy kicsit levertnek érzed magad, csak olvasd el a fenti idézeteket (és oszd meg őket, hogy mások is jól érezzék magukat). Egy időre biztosan elfelejti a problémáit, és ki tudja? Lehet, hogy csak ezután találja meg a megoldást.

Harmadik sorozatunk olyan híres mosoly idézetek gyűjteménye, amelyek olyan emberektől származnak, akik azt hitték, hogy egy egyszerű mosoly százszorosan megváltoztathatja bárki életét. Hittek abban, hogy mire képes egy mosoly, ezért fontosnak tartották, hogy megosszák értékeiket.

Ezeket a gyönyörű mosoly idézeteket nemcsak arra használhatja, hogy emlékeztesse magát arra, milyen jó is lehet az élet, hanem arra is, hogy mások is lássák az élet szépségét.

Híres mosoly idézetek idézet mosoly


„Ne sírj, mert vége. Mosolyogj, mert megtörtént.” – Dr. Seuss

„Kevés dolog a világon erősebb egy pozitív lökésnél. Egy mosoly. Az optimizmus és a remény világa. Egy „meg tudod csinálni”, ha nehéz a helyzet.” – Richard M. Devos – Idézet mosoly

„Mosolyogj nagyot. Gyakran nevet. Soha ne vedd természetesnek ezt az életet.”

“Mosolyogj továbbra is, mert az élet egy gyönyörű dolog, és nagyon sok mindenen lehet mosolyogni.” – Marilyn Monroe

Híres mosoly idézetek – „Mosolyogj továbbra is, mert az élet egy gyönyörű dolog, és nagyon sok mindenen lehet mosolyogni.” – Marilyn Monroe

“Mosolyogj, még ha szomorú is, mert a szomorú mosolynál szomorúbb az a szomorúság, hogy nem tudsz mosolyogni.”

“Mindig mosolyogj néha napközben, ettől boldogabbnak és fiatalabbnak érzed magad.” – Kylie Bax – Idézet mosoly

“Minden napot mosollyal kezdj, és fejezd be.” – WC-pályák

“Mosolyogj az akadályra, mert az egy híd.” – Medúza

“Egy gyengéd szó, egy kedves tekintet, egy jóindulatú mosoly csodákra képes és csodákat művel.” – William Hazlitt

“Egy gyengéd szó, egy kedves tekintet, egy jóindulatú mosoly csodákra képes és csodákat művel.” – William Hazlitt – Idézet mosoly

“Mosolyogj, ez a kulcs, amely mindenki szívének zárjába illik.” – Anthony J. D’Angelo

„Mosolyogj a szívedből; semmi sem szebb, mint egy nő (személy), aki boldog, hogy önmaga lehet.” – Kubra Sait

“Minden nap egy új kezdet. Vegyél egy mély lélegzetet, mosolyogj, és kezdd újra.”

“Semmi sem rendíti meg a mosolygó szívet.” – Santosh Kalwar – Idézet mosoly

“A mosoly egy boldogság, amit az orrod alatt találsz.” – Tom Wilson

„A mosolygás a legjobb módja annak, hogy szembenézzünk minden problémával, letörjünk minden félelmet és elrejtsünk minden fájdalmat.”

“A belső életben lévő összes gyógyszer közül a mosoly messze a legjobb gyógyszer.” – Sri Chinmoy

“Az élet olyan, mint egy tükör. Mosolyogj rá, és visszamosolyog rád.” – Békezarándok – Idézet mosoly

“A mosoly egy görbe, amely mindent egyenesbe hoz.” – Phyllis Diller

Minden nap emlékeztetned kell magad arra, hogy még ha az élet tele van akadályokkal, mindig le tudod győzni a kihívásokat.

Hogyan kezded? Mosolyogj, majd biztasd magad, hogy a végén minden rendben lesz. Ha még nincs minden rendben, akkor ez még nem a vég.

Utolsó részünk mosoly idézetekből áll, amelyek a szerelemről szólnak – egy különleges valakinek, egy barátnak, egy családtagnak vagy akár egy idegennek. Ahogy korábban említettem, a mosoly olyan üzenetet közvetíthet, amit a szavak nem tudnak. Leggyakrabban ezt az üzenetet „szerelemnek” nevezzük.

***************************************************************************************************************
Idézet mosoly ???

Téma: Versek Idézetek Gyüjteménye! Fórum: Hobbi
Kiváló dolgozó
ozon23 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ozon23


Tagság: 2021-04-28 17:38:20
Tagszám: #137305
Hozzászólások: 1184
204. Elküldve: 2022-07-23 17:53:33 [13.]

Naplemente idézet ??

Idézet:“Egy szép naplementével semmi sem zárja le az egészséges napot.”- Rachel Boston

“Amikor lenyugszik a nap, hagyd abba, amit csinálsz, és nézd meg.” – Mehmet Murat Ildan

„Lágyan eljött az este a naplementével.” – Henry Wadsworth Longfellow

“Amikor a nap lenyugszik, gyertya nem pótolhatja.” – George RR Martin

“A naplemente olyan csodálatos, hogy még maga a nap is figyeli minden nap a végtelen óceánok tükörképében!” – Mehmet Murat Ildan

„Egy napkelte vagy naplemente is lángolhat a ragyogástól, és felkeltheti a néző lelkében az összes szenvedélyt, minden vágyat.” – Balogh Mária

“Amikor csodálom a naplemente csodáit vagy a hold szépségét, a lelkem kitágul a Teremtő imádatában.” – Mahatma Gandhi

„A víz üveges és nyugodt volt, még mindig cukorka színű a naplemente utófényében.” – Stephen King naplemente idézet

„A naplemente a nap tüzes csókja az éjszakának – Crystal Woods

“Egy nagy napcsepp ott maradt a láthatáron, majd lecsöpögött és eltűnt, és az ég ragyogott azon a helyen, ahová eltűnt, és egy felszakadt felhő lógott, mint egy véres rongy. – John Steinbeck

„Minden nap van napkelte és napnyugta, és ezek teljesen ingyenesek. Ne hagyj ki belőlük oly sokat.”- Jo Walton

„A szerelem első szúrása olyan, mint a naplemente, a színek lángolása – narancs, gyöngyház rózsaszín, élénk lila…” – Anna Godbersen naplemente idézet

“Szinte lehetetlen naplementét nézni és nem álmodni.” – Bernard Williams

“Az a furcsa a naplementében, hogy valójában nem akarjuk, hogy a nap lenyugodjon, hanem azt, hogy közvetlenül a horizonton maradjon, nem alatta, nem fölötte, csak éppen rajta.” – Mehmet Murat Ildan

“A naplementék a bizonyítékok arra, hogy bármi történjék is, minden nap szép véget érhet.” – Kristen Butler

“Soha ne vesztegesd az időt semmi fontos dologra, amikor olyan naplemente van, amely alatt ülned kellene.” – C. Joybell C.

A naplemente az éjszaka nyitózenéje. – Mehmet Murat ildan naplemente idézet

Minden naplemente egy új hajnal ígéretét hozza. – Ralph Waldo Emerson

Minden naplemente egy lehetőség a visszaállításra. – Richie Norton

Twilight lehajtja a függönyt, és csillaggal tűzi rá. – Lucy Maud Montgomery

Szinte lehetetlen naplementét nézni és nem álmodni. – Bernard Williams naplemente idézet

A naplementék a bizonyítékok arra, hogy bármi történjék is, minden nap gyönyörűen végződhet. – Kristen Butler

Soha nincs egyforma napkelte vagy egyforma napnyugta. – Carlos Santana


Menj kifelé. Nézze meg a napfelkeltét. Nézze meg a naplementét. Milyen érzéseket kelt ez benned? Nagynak vagy kicsinek érzi magát tőle? Mert van valami jó abban, ha mindkettőt érzi. – Amy Grant

A naplemente a nap tüzes csókja az éjszakának. – Crystal Woods

Ha egy gyönyörű helyen van, ahol élvezheti a napkeltét és a naplementét, akkor úgy él, mint egy úr. – Nathan Phillips

Ha a világod túl gyorsan mozog, és elveszted magad a káoszban, mutasd be magad a naplemente minden színével. – Christy Ann Martine

Egyetlen nap sem éli túl napnyugtáját, hanem újra felkel, és elhozza a hajnalt. – Maya Angelou

Az égbolt tojásként tört be a teljes naplementébe, és a víz lángra kapott. – Pamela Hansford Johnson naplemente idézet

Nincs zenésebb, mint egy naplemente. – Claude Debussy

Soha ne vesztegesse az időt semmi fontos dologra, amikor olyan naplemente van, amely alatt ülnie kell. – C. JoyBell C.

Minden nap van napkelte és napnyugta, és ezek teljesen ingyenesek. Ne hagyj ki belőlük oly sokat. – Jo Walton

Leszállt az alkony: az égbolt világos, sötétlilává változott, apró ezüst csillagokkal tele. – JK Rowling

Amikor a nap lenyugszik, gyertya nem helyettesítheti. – George RR Martin

Ne feledje: a gyönyörű naplementékhez felhős égbolt kell. – Paulo Coelho

Eladom a naplementeimet, hogy jobb napkeltét írjak. – Ismeretlen szerző

Miért színesebb a naplemente, mint a napkelte? Az élet iróniája a mondás: “néha jó dolgok történnek a búcsúban.” – Ismeretlen szerző

Soha nem találkoztam olyan naplementével, amelyet ne szerettem volna. – Ismeretlen szerző naplemente idézet

A naplementék őrült narancssárga bolondok, akik a homályban tombolnak. – Jack Kerouac

A naplementék olyan gyönyörűek, hogy szinte úgy tűnik, mintha a mennyország kapuján néznénk át. – John Lubbock

Még a legszebb napoknak is meglesz a naplemente. – Ismeretlen szerző

A világ százezer városa közül mindegyiknek megvolt a maga különleges naplemente, és érdemes volt odamenni, már csak egyszer is, már csak azért is, hogy megnézzük a naplementét. – Ryu Murakami

Csak te és néhány naplementére van szükségem. – Atticus

Az a furcsa a naplementében, hogy valójában nem akarjuk, hogy a nap lenyugodjon. Azt akarjuk, hogy közvetlenül a láthatáron maradjon – nem alatta, nem fölötte – csak éppen rajta. – Mehmet Murat ildan

Szívét folyékony naplementék alkották. – Virginia Woolf naplemente idézet

Soha ne menjen túl sokáig anélkül, hogy megnézné a naplementét. – Atticus

A naplementék olyan dolgok az életben, amelyek nem várnak. – Ismeretlen szerző


A felhős napok gyönyörű vöröset varázsolnak. – Ismeretlen szerző

A naplemente olyan csodálatos, hogy még maga a nap is figyeli minden nap a végtelen óceánok tükörképében. – Mehmet Murat ildan

A gyönyörű naplementékhez felhős égre van szükség. – Paulo Coelho

Élvezze minden naplementét egy új holnap ígéretéért. – Ismeretlen szerző

Igazán értékelje a naplementét, miközben hazafelé vezet, átkozva az összes szörnyű sofőrt az úton. Legyen ott, ahol van, amikor ott van, nem pedig odakint a jövőben vagy vissza a múltban. – Valerie Harper

Kedvenc színem a naplemente. – Ismeretlen szerző naplemente idézet

A naplemente csodálatos lehetőség számunkra, hogy értékeljük mindazt a nagyszerű dolgot, amit a nap ad nekünk. – Mehmet Murat Ildan

A naplemente nézése erősebbé teszi az embert. – Anamika Mishra

Csak azokat a naplementéket nem szeretem, amelyekről lemaradtam. – Ismeretlen szerző

Amikor csodálom a naplemente csodáját vagy a hold szépségét, lelkem kitágul a Teremtő imádatában. – Mahatma Gandhi

Naplementét nézni annyit tesz, mint kapcsolatba lépni az istenivel. – Gina de Gorna

Hegyeket mászok, hogy lássam, hol alszik a nap. – Ismeretlen szerző

Minden naplemente egyben napkelte is. Minden attól függ, hogy hol állsz. – Karl Schmidt

A naplemente megmutatja, hogy az élet túl szép ahhoz, hogy ragaszkodjon a múlthoz, ezért lépjen tovább a jelenbe. – Jennifer Aquillo

Az ég narancssárga árnyalatokat vesz fel napkelte és napnyugta közben – ez a szín, amely reményt ad arra, hogy a nap csak újra felkel. – Ram Charan naplemente idézet

A napkelte valami szép kezdete: a nap. A naplemente valami szép kezdete: az éjszaka. – Juansen Dizon

Minél több felhő van az égen, annál színesebb lesz a naplemente. – Sajal Sazzad

Soha ne fordíts hátat a naplementének, mert köszönettel tartozol a napnak, amiért egész nap megvilágítottál. – Mehmet Murat ildan

A naplementék csak kis pillantások a mennyország arany utcáira. – Ismeretlen szerző

Minden naplemente egy utazás, egy utazás, hogy emlékezzünk a múlt emlékeire. – Mehmet Murat ildan

A naplementék önmagukban általában felülmúlják a napfelkeltét, de a naplementével értékeljük az elmúló békéből és elhalványult dicsőségből merített képeket. – George Stillman Hillard

Néha olyan gyönyörű a naplemente, hogy azt hiszem, ez lehet az utolsó. – Nitya Prakash

Az alkonyat suttogása a héját leváló éjszaka. – Dean Koontz

Úgy tűnik, nagyobb az érdeklődés a naplemente, mint a napkelte iránt. Talán azért, mert velünk született, félünk a sötéttől. – Richelle E. Goodrich naplemente idézet

A naplementék bizonyítják, hogy a befejezés is gyakran lehet szép. – Beau Taplin

A naplemente a legszellemibb pillanat, amikor az emberi faj találkozik az univerzum rendkívüli szellemével. – Mehmet Murat ildan

A naplementéket azért szeretik, mert eltűnnek. – Ray Bradbury

***************************************************************************************************************
Naplemente idézet ???

Téma: Versek Idézetek Gyüjteménye! Fórum: Hobbi
Kiváló dolgozó
ozon23 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ozon23


Tagság: 2021-04-28 17:38:20
Tagszám: #137305
Hozzászólások: 1184
203. Elküldve: 2022-07-23 17:41:58 [14.]

Hálás vagyok idézet ??

Idézet:Hálás vagyok az éjszakákért, amelyek reggelekké változtak, a barátokért, amelyekből család lett, és az álmokért, amelyek valósággá váltak.

Semmi sem véletlen. Mindennek, amit megtapasztalsz, pontosan úgy kell történnie, ahogyan az történik. Fogadd el a leckéket. Hálás.

Mindig lesznek olyan emberek az életedben, akik rosszul bánnak veled. Mindenképpen köszönd meg nekik, hogy megerősítettek. – Zig Ziglar – Hálás vagyok idézet

Soha ne felejtsd el, ki segített neked, miközben mindenki más kifogásokat keresett.

Nem számít, milyen nehéz lehet az élet, feküdj le hálásan mindenért, amije van.

Hálás vagyok idézetek és elismerő mondások


Az egyik legnagyobb ajándék, amit adhatsz valakinek, ha megköszönöd, hogy az életed része.

A boldogság akkor jön, ha abbahagyjuk a panaszkodást a gondjaink miatt, és hálát adunk a gondjainkért, amelyek nincsenek.

Az élet egy tengerpart. Élvezze a hullámokat.

A legjobb módja annak, hogy boldog legyél, ha a negatívumokat pozitívumokra fordítod. Ne hagyd, hogy bárki ellopja az örömödet, és légy hálás azért, amije van. – Hálás vagyok idézet

Emlékezz arra, amikor imádkoztál a mostani dolgaidért.

Ha néhány dolog rosszul sül el, szánj rá egy pillanatot, hogy hálás legyél egy pillanatra, hogy hálás legyél azért a sok dologért, ami jól megy.

Sajnos nem vagyok 185 és 6-3, és minden játékban tudok futni és elkapni a fade útvonalakat. Én végzem a piszkos munkát. jól vagyok. Hálás vagyok érte. Valakinek meg kell tennie. – Darnell Dockett

Ez a kisgyerek rám mutatott és azt mondta: “Undorítóan nézel ki!” Ez volt az első alkalom, hogy arra gondoltam, talán igen. Úgy döntöttem, jobb, ha elkezdek enni. Csak hálás vagyok, hogy viszonylag kevés heggel megúsztam. – Susan Dey – Hálás vagyok idézet

Mindent megtettem. Hálás vagyok és büszke arra, amit az életemben elértem. Remélem továbbra is ezt csinálom. – Ralph Stanley

Ha az egyetlen ima, amit valaha is elmondasz egész életedben, az a köszönöm, az elég lesz. – Eckhart mester

Hálás vagyok idézetek és elismerő mondások


A hála értelmet ad múltunknak, békét hoz a mának, és jövőképet teremt a holnap számára. – Melody Beattie

A hála feltárja az élet teljességét. Elegendővé változtatja azt, amink van, és még több. A tagadást elfogadássá, a káoszt a rendbe, a zavart világossággá változtatja. Egy étkezést lakomává, egy házat otthonná, egy idegent baráttá változtathat. – Melody Beattie – Hálás vagyok idézet

Olyan nagyszerű ajándékot kaptam. Ez egy csoda, amely soha nem szűnik meg lenyűgözni, és minden nap emlékeztet arra, hogy hálát adjak. A feleségem és a lányom sokkal több célt ad nekem. Korábban sokkal önzőbb voltam, de most azon gondolkodom, milyen példakép leszek. Csak jobb ember akarok lenni. – Jake Owen

Légy hálás azért, amid van; több lesz a végén. Ha arra koncentrálsz, ami nincs, akkor soha, de soha nem lesz elég. – Oprah Winfrey

Sok mindenért hálás lehetek. Egészséges, boldog és szeretve vagyok. – Reba McEntire – Hálás vagyok idézet

Légy hű önmagadhoz, segíts másokon, tedd minden napod remekművé, tedd a barátságot képzőművészetté, igyál mélyen jó könyvekből – különösen a Bibliából, építs menedéket egy esős nap ellen, adj hálát az áldásodért és imádkozz útmutatásért minden nap. – John Wooden

Tedd szokásoddá, hogy köszönetet mondj az embereknek. Értékelésének kifejezésére, őszintén és anélkül, hogy bármit is várna cserébe. Igazán értékeld a körülötted lévőket, és hamarosan sok mást is találsz majd magad körül. Igazán értékeld az életet, és rájössz, hogy több van benned. – Ralph Marston

Időnként a saját fényünk kialszik, és egy másik személy szikrája újra felgyújtja. Mindannyiunknak van oka mély hálával gondolni azokra, akik meggyújtották bennünk a lángot. – Albert Schweitzer – Hálás vagyok idézet

Sokszor az általunk meghozott döntéseink a legközelebbi barátaidat és családodat érintik és bántják a legjobban. Ebben a tekintetben nagyon sajnálom. De Isten megbocsátott nekem, amiért nagyon hálás vagyok. Ez lehetővé tette számomra, hogy megbocsássak magamnak, és egy napról a másikra haladjak előre. – Lex Luger

Hiszem, hogy Isten csodálatos családdal, sikeres karrierrel és szerető házassággal áldott meg az életemben, és hálás maradok ezért az áldásért. – Bonnie Tyler – Hálás vagyok idézet

Ha hálát gyakorolsz, tiszteletet érzel mások iránt. – Dalai láma

***************************************************************************************************************
Hálás vagyok idézet ???

Téma: Versek Idézetek Gyüjteménye! Fórum: Hobbi
Kiváló dolgozó
ozon23 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ozon23


Tagság: 2021-04-28 17:38:20
Tagszám: #137305
Hozzászólások: 1184
202. Elküldve: 2022-07-23 17:37:59 [15.]

Elhunytak emlékére idézet ??

Idézet:A szeretetteljes emlékek enyhítsék elvesztéseden, és vigasztaljanak meg. Szívszorító dolog búcsúzni valakitől, akit szeretünk. Legyen vigaszt az “elhunyt nevével” megosztott különleges emlékekben.

Szavakkal nem lehet kifejezni szomorúságomat. Isten vigasztalása segítsen át ezen a nehéz időszakon.

Vigasztaljon a tudat, hogy valakit, aki ilyen különleges, soha nem felejtenek el.

Szeretettel és emlékezéssel.

Aki ismeri bánatodat, hozzon békét, vigaszt és gyógyulást lelkednek.

A szavak elégtelennek tűnnek az „elhunyt nevének” elvesztése miatti szomorúság kifejezésére. A szívem veled van.

Soha nem felejtünk el valakit, aki olyan különleges, mint az „elhunyt neve”. Ő örökre a szívünkben marad. – Elhunytak emlékére idézet

Imádkozom, hogy bánatod közepette vigaszt találj a megosztott örömteli emlékekben.

Az “elhunyt neve” szeretetteljes emlékeivel.

Bár egyetlen szó sem segíthet enyhíteni az elviselt veszteséget, csak tudd, hogy nagyon közel állsz minden gondolatodban és imádságodban.

Nincsenek szavak ebben a szomorú időben. Kérlek, tudd, hogy gondolok rád, és békéért és vigasztalásért imádkozom. – Elhunytak emlékére idézet

Mindig ápolni fogjuk az “elhunyt neve” szép emlékeit.

A szívem veled van bánatod idején.

Az “elhunyt neve” nagyon hiányozni fog, de melegsége, kedvessége és szelíd lelkülete örökké emlékezetes marad.

A bíborosok akkor jelennek meg, amikor angyalok vannak a közelben

Szeretetünkkel és legmélyebb részvétünkkel emlékezünk az „elhunyt nevére”.

“Ami átjár rajtunk, az a csend, egy csendes szomorúság, egy újabb nap, egy szó, egy érintés utáni vágy. Lehet, hogy nem értjük, miért hagytad el ezt a földet ilyen hamar, vagy miért mentél el, mielőtt még készen álltunk volna elmondani. viszlát, de apránként nem csak arra kezdünk emlékezni, hogy meghaltál, hanem arra, hogy éltél. És hogy életed olyan szép emlékeket adott nekünk, hogy elfelejtsük.”- Ismeretlen szerző – Elhunytak emlékére idézet

Egy oly szépen megélt élet emlékére…egy oly mélyen szeretett szív- Ismeretlen szerző

A hajnali dicsőség virágzik, de egy óráig, de szívében nem különbözik az ezer évig élő óriási fenyőtől-Teitoku Matsunaga, japán költő

“A magunk mögött hagyott szívekben élni nem jelenti azt, hogy meghalunk.”- Thomas Campbell

“Nincs olyan kicsi láb, hogy ne tudna nyomot hagyni ezen a világon.” – Ismeretlen szerző

Akiket egy ideig a karunkban tartottunk, azokat örökké a szívünkben tartjuk- Ismeretlen szerző – Elhunytak emlékére idézet

“Bár ma nehéz túllátni a bánaton, az emlékezetben való visszatekintés vigasztaljon holnap.” – Ismeretlen szerző

Milyen lágyan, szinte némán lábujjhegyen léptél be a világunkba, csak egy pillanatig maradtál. De micsoda nyomot hagytak szívünkben lépteid – Dorothy Ferguson

Akiket szeretünk, nem mennek el,

Minden nap mellettünk járnak,

Láthatatlanul, hallatlanul, de mindig közel,

Még mindig szeretve, még mindig hiányoztak és nagyon kedvesek. – Ismeretlen szerző – Elhunytak emlékére idézet

A Földnek nincs olyan bánata, amit a menny ne tudna meggyógyítani – Thomas Moore

Mint az esőben éneklő madár,

hagyd, hogy a hálás emlékek megmaradjanak a bánat idején. – Robert Louis Stevenson

“Bárhol járt egy szép lélek,

ott vannak a szép emlékek.” – Ismeretlen szerző

“Mert a halál nem több, mint átfordulásunk időről az örökkévalóságra.” – William Penn – Elhunytak emlékére idézet

“Végül nem az életedben eltöltött évek számítanak, hanem az életed az éveidben.” – Abraham Lincoln

“A halál olyan szívfájdalmat hagy maga után, amelyet senki sem tud meggyógyítani, a szerelem olyan emléket hagy maga után, amelyet senki nem tud ellopni.”

– Egy írországi kopjafáról

“Néhány ember belép az életünkbe,

lábnyomokat hagy a szívünkben,

és soha nem vagyunk egyformák.” – Ismeretlen szerző – Elhunytak emlékére idézet

“Amikor szomorú vagy, nézz újra a szívedbe,

és meglátod, hogy valójában azért sírsz, ami örömöd volt.” -Kahlil Gibran

“Talán nem csillagok az égen,

hanem olyan nyílások, ahol szeretteink lefényképeznek,

és tudatják velünk, hogy boldogok.” – Ismeretlen szerző

“Ha elveszítesz valakit, akit szeretsz,

egy angyalt kapsz, akit ismersz.” – Ismeretlen szerző – Elhunytak emlékére idézet

“Biztosan tudom, hogy soha nem veszítjük el azokat az embereket, akiket szeretünk, még halálra sem.

Továbbra is részt vesznek minden cselekedetünkben, gondolatunkban és döntésünkben.

Szerelmük kitörölhetetlen nyomot hagy emlékeinkben.

Vigasztalást találunk abban, hogy tudjuk, hogy életünk gazdagodtak azzal, hogy megosztották szeretetüket.”- Leo Buscaglia – Elhunytak emlékére idézet

“Míg mi gyászoljuk barátunk elvesztését,

mások örülnek, hogy találkozhatnak vele a fátyol mögött.” – John Taylor

“A gyengéd emlékek enyhítsék bánatodat,

hozzon megkönnyebbülést a kedves visszaemlékezés,

És vigasztalást és békét találjon

az öröm gondolatában, amelyet szeretett személy megismerése hozott…

Mert az idő és a tér soha nem választhat el egymástól, és nem

tarthatja el szeretettét Amikor az

emlékezés igaz színekkel fest,

a boldog órák, amelyek hozzád tartoztak.” – Helen Steiner Rice

“Nincs nekünk búcsú.

Bárhol is vagy, mindig a szívemben leszel.” – Mahatma Gandhi – Elhunytak emlékére idézet

Az angyalok mindig a gyászolók közelében vannak,

hogy megsúgják nekik, hogy szeretteik biztonságban vannak Isten kezében.-Idézi Eileen Elias Freeman The Angels’ Little Instruction Book könyvében – Elhunytak emlékére idézet

“Nem az élet hossza, hanem az élet mélysége.” – Ralph Waldo Emerson
***************************************************************************************************************
Elhunytak emlékére idézet ???

Téma: Versek Idézetek Gyüjteménye! Fórum: Hobbi
Kiváló dolgozó
ozon23 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ozon23


Tagság: 2021-04-28 17:38:20
Tagszám: #137305
Hozzászólások: 1184
201. Elküldve: 2022-07-23 17:32:56 [16.]

Nagyszülők idézet ??

Idézet:“Egy nagymama úgy tesz, mintha nem tudná, ki vagy Halloweenkor.” – Erma Bombeck

„Senki nem teheti meg a kisgyermekekért azt, amit a nagyszülők. A nagyszülők mintegy csillagport szórnak a kisgyermekek életére.” – Alex Haley

“A gyereknek szüksége van egy nagyszülőre, bárki nagyszülőjére, hogy egy kicsit nagyobb biztonságban tudjon belenőni egy ismeretlen világba.” – Charles és Ann Morse

„Szerettem az otthonukat. Mindennek régebbi szaga volt, kopott, de biztonságos; az étel illata belesütött a bútorokba.” – Susan Strasberg

“A nagymama naponta csókokkal, tanácsokkal és sütikkel szolgál.” – Ismeretlen

„Mindnyájunknak egy embernek kellene lennie, aki a bizonyítékok ellenére tudja, hogyan áldjon meg minket, számomra a nagymama volt az a személy.” – Phyllis Theroux – Nagyszülők idézet

– Valamit nem igazán értesz, hacsak nem tudod elmagyarázni a nagymamádnak. – Közmondás

Szívesen visszamennék, és bejárnám a meg nem járt utat, ha tudnám, hogy a végén ugyanazt az unokát találnám. – Robert Brault

“A nagyszülő egy kicsit szülő, egy kicsit tanár és egy kicsit a legjobb barát.” – Ismeretlen – Phyllis Theroux – Nagyszülők idézet

“Mindenkinek hozzá kell férnie a nagyszülőkhöz és az unokákhoz is ahhoz, hogy teljes értékű ember lehessen.” – Margaret Mead

„A fiataloknak szükségük van valami stabilra, amihez ragaszkodhatnak – kulturális kapcsolatra, saját múltjuk érzésére, saját jövőjük reményére. Leginkább arra van szükségük, amit a nagyszülők adhatnak nekik.” – Jay Kesler

– Ha semmi sem megy jól, hívd fel a nagymamádat. – olasz közmondás – Phyllis Theroux – Nagyszülők idézet

“A nagypapáknak mindig van idejük rád, amikor mindenki túl elfoglalt.” – Ismeretlen

„Vannak apák, akik nem szeretik gyermekeiket; nincs olyan nagyapa, aki ne imádná az unokáját.” – Victor Hugo

„A nagymama mindig azt az érzést keltette benned, hogy egész nap arra várt, hogy csak téged láthasson, és most eltelt a nap.” – Marcy DeMaree – Phyllis Theroux – Nagyszülők idézet

“Szülj gyerekeket, amíg a szüleid még elég fiatalok ahhoz, hogy gondoskodjanak róluk.” – Rudner Rita

„Anyáink nagymamákként jutnak el kegyelmük teljességéhez.” – Christopher Morley

– Tudom, hogy születésem óta szeretsz, de én egész életemben szeretlek. – Ismeretlen – Phyllis Theroux – Nagyszülők idézet

„Az unokáink elfogadnak minket magunknak, szemrehányás és változtatás nélkül, ahogyan azt még életünk során senki nem tette, szüleink, testvéreink, házastársunk, barátaink – és aligha a saját felnőtt gyermekeink.” – Ruth Goode

“Soha ne legyenek gyerekei, csak unokái.” – Gore Vidal

„A nagyszülőknek ugyanazt a szerepet kell betölteniük a családban, mint egy idősebb államférfinak egy ország kormányában. Rendelkeznek azzal a tapasztalattal és tudással, amely sok évnyi életcsata túléléséből fakad, és remélhetőleg bölcsességük is van ahhoz, hogy felismerjék, miként profitálhatnak ebből az unokáik.” – Geoff Dench – Phyllis Theroux – Nagyszülők idézet

“A nagyszülők, akárcsak a hősök, éppoly szükségesek a gyermek növekedéséhez, mint a vitaminok.” – Joyce Allston

„A legtöbb nagymamának van egy kis hímvesszője. – Helen Thomson

„Az unokák nem érzik öregnek az embert; az a tudat, hogy feleségül vette egy nagymamát. – G. Norman Collie

„Nagyszüleink történelmére nem rózsaszirmokkal emlékezünk, hanem gyermekeik és gyermekeik gyermekei nevetésében, könnyében. Belénk ment a nagyszülők élete. A történelmük bennünk válik jövővé.” – Charles és Ann Morse

“Én vagyok a csillogás a nagyapám szemében…” -Ismeretlen

“A világ legjobb pedagógusai közül néhányan nagyszülők.” – Charles W. Shedd – Phyllis Theroux – Nagyszülők idézet

„Nagymamának lenni csodálatos dolog. Egy pillanatban csak anya vagy. A következőben már bölcs és történelem előtti leszel. – Pam Brown

“Te vagy a nap, nagymama, te vagy a nap az életemben.” – Kitty Tsui

“Egyetlen cowboy sem volt gyorsabb a sorsoláson, mint egy nagyszülő, aki egy baba képet húz elő a pénztárcából.” – Ismeretlen

“Ha olyan szerencsés vagy, hogy még mindig vannak nagyszülei, látogassa meg őket, ápolja és ünnepelje őket, amíg csak lehet.” – Regina Brett – Phyllis Theroux – Nagyszülők idézet

„Úgy érzem, a nagyszüleim és a szüleim óriási összeget adtak nekem. És ha ezt át tudom adni, akkor nagyon boldog leszek.” – Caroline Kennedy

„Mivel (a nagyszülők) általában szabadon szerethetik, irányíthatják és barátkozhatnak a fiatalokkal anélkül, hogy napi felelősséget kellene vállalniuk értük, ezért gyakran elérhetik a múlt büszkeségét és a kudarctól való félelmet, és bezárhatják a generációk közötti teret.” – Jimmy Carter

“Az utókor az unokák hazafias neve.” – Art Linkletter – Phyllis Theroux – Nagyszülők idézet

„Nem te választod meg a családodat. Isten ajándéka ők neked, ahogy te is vagy nekik.” – Desmond Tutu

„Az igazat megvallva, nagylánynak lenni olyan közel van a tökéletességhez, mint valaha. A tökéletes meleg ragadós zsemle gömbölyded mazsolával és dióval. Felhők kilenc, tíz és tizenegy.” – Bryna Nelson Paston

„Az egyik legerősebb kézbilincs az újdonsült nagybaba a nagyapa ujja körül.” – Joy Hargrove

„A gyerekeknek leginkább azokra az alapvető dolgokra van szükségük, amelyeket a nagyszülők bőségesen biztosítanak. Feltétel nélküli szeretetet, kedvességet, türelmet, humort, vigaszt, életleckéket adnak. És ami a legfontosabb, a süti.” – Rudy Giuliani

“Az elefántok és az unokák soha nem felejtenek.” – Andy Rooney – Phyllis Theroux – Nagyszülők idézet

„A nagyszülők a nevetés, a gondoskodó tettek, a csodálatos történetek és a szerelem elragadó keveréke.” – Ismeretlen

– Amilyen te most vagy, olyan voltunk mi is egykor. – James Joyce

“Nincs csodálatosabb annál a szeretetnél és útmutatásnál, amelyet egy nagyszülő adhat az unokájának.” – Edward Fays

***************************************************************************************************************
Nagyszülők idézet ???

Téma: Versek Idézetek Gyüjteménye! Fórum: Hobbi
Kiváló dolgozó
ozon23 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ozon23


Tagság: 2021-04-28 17:38:20
Tagszám: #137305
Hozzászólások: 1184
200. Elküldve: 2022-07-23 17:26:26 [17.]

Tanárnak idézet ??

Idézet:„Intelligencia és jellem – ez az igazi oktatás célja .” – Martin Luther King Jr.

„Az oktatás titka a diák tiszteletében rejlik.” – Ralph Waldo Emerson

„A nagyszerű tanárok együtt éreznek a gyerekekkel, tisztelik őket, és elhiszik, hogy mindegyikben van valami különleges, amire lehet építeni.” – Ann Liberman

“A tanár egy iránytű, amely aktiválja a kíváncsiság, a tudás és a bölcsesség mágneseit a tanulókban.” – Ever Garrison

“Az oktatás nem egy vödör megtöltése, hanem a tűz meggyújtása.” – William Butler Yeats

„Az ember elismeréssel tekint vissza a zseniális tanárokra, de hálával azokra, akik megérintették emberi érzéseinket.” – Carl Jung

„Az oktatás útlevél a jövőbe, mert a holnap azoké, akik ma készülnek rá.” – Malcolm X

„Mindenki, aki emlékszik saját oktatására, a tanárokra emlékszik, nem a módszerekre és technikákra. A tanár az oktatási rendszer szíve.” – Sidney Hook

„A középszerű tanár elmondja. A jó tanár elmagyarázza. A felsőbb tanár bemutatja. A nagyszerű tanár inspirál.” – William Arthur Ward

„A gyerekek valószínűleg megfelelnek annak, amit te hiszel róluk.” – Lady Bird Johnson

„Az oktatás célja, hogy felkészítse a fiatalokat arra, hogy egész életükön át képezzék magukat.” – Robert M. Hutchins

“Az a szép a tanulásban, hogy senki sem veheti el tőled.” – BB király

“Bárki, aki bármit megtesz, hogy segítsen egy gyereknek az életében, az számomra hős.” – Fred Rogers

„A jó tanár olyan, mint a gyertya – felemészti magát, hogy utat gyújtson másoknak.” – Musztafa Kemal Atatürk

„Köszönettel tartozom apámnak, hogy éltem, de a tanáromnak azért, hogy jól éltem.” – Nagy Sándor“Ami a tanár, az sokkal fontosabb, mint az, amit tanít.” – Karl Menninger

„Jó dolog megtanítani a gyerekeket számolni, de a legjobb megtanítani nekik, hogy mi számít.” – Bob Talbert

„Adj egy halat, és eszek egy napig. Taníts meg horgászni, és egy életen át eszem.” – kínai közmondás

“A tanár megfogja a kezét, megnyitja az elmét és megérinti a szívet.” – Ismeretlen

„Az oktatás nem az életre való felkészítés; az oktatás maga az élet.” – John Dewey

„A tanítás egy nagyon nemes szakma, amely alakítja az egyén jellemét, kaliberét és jövőjét. Ha az emberek jó tanárként emlékeznek rám, az lesz a legnagyobb megtiszteltetés számomra.” – APJ Abdul Kalam

„Száz év múlva mindegy, milyen autót vezettem, milyen házban laktam, mennyi pénzem volt a bankban. De lehet, hogy a világ jobb hely, mert változást hoztam egy gyerek életében.” – Forest Witcraft

„Tehetség az, hogy valakinek segíthet valaki megtanulni valamit.” – Margaret Riel

“Nagy szív kell ahhoz, hogy segítsen formálni a kis elméket.” – Ismeretlen

“A nyári vakáció az az idő, amikor a szülők rájönnek, hogy a tanárok durván alulfizetettek.” – Ismeretlen

„A tanítás nem csak munka. Ez emberi szolgálat, és küldetésként kell felfogni.” – Dr. Ralph Tyler

„A tanítás az a szakma, amely az összes többi szakmát tanítja.”- Ismeretlen

„A nagy tanár nem az, aki a legtöbb tényt közli, hanem az, akinek jelenlétében különböző emberekké válunk.” – Ralph Waldo Emerson

„A legnehezebben elsajátítható aritmetika az, amely lehetővé teszi számunkra, hogy megszámoljuk áldásainkat.” – Eric Hoffer

„Aki tudja, csinálja. Aki érti, az tanít.” – Arisztotelész

„Mi nagyobb vagy jobb ajándékot kínálhatunk a köztársaságnak, mint ifjúságunk tanítása és oktatása?” – Marcus T. Cicero

„Amikor arra törekszünk, hogy jobb tanárok legyünk, mint amilyenek vagyunk, az osztálytermekben mindenki jobbá válik.” – Robert John Meehan

“A szíved valamivel nagyobb, mint az átlagos emberi szív, de ez azért van, mert tanár vagy.” – Aaron Bacall

„A tanár hatással van az örökkévalóságra; soha nem tudja megmondani, hol áll meg a befolyása.” – Henry Adams

„A tanárok megbecsülése körüljárja az oktatás világát.” – Helen Peters

„Aki kinyitja az iskola ajtaját, bezárja a börtönt.” – Victor Hugo

„Amit egy tanár az élet táblájára ír, azt soha nem lehet kitörölni.” – Ismeretlen

„A valóban bölcs tanító nem parancsol rád, hogy lépj be bölcsessége házába, hanem inkább elméd küszöbéhez vezet.” – Khalil Gibran

„A tanítás nem egy elveszett művészet, de az iránta való tisztelet egy elveszett hagyomány.” – Jacques Barzun
***************************************************************************************************************
Tanárnak idézet ???

Téma: Versek Idézetek Gyüjteménye! Fórum: Hobbi
Kiváló dolgozó
ozon23 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ozon23


Tagság: 2021-04-28 17:38:20
Tagszám: #137305
Hozzászólások: 1184
199. Elküldve: 2022-07-23 17:17:42 [18.]

Szeretem idézet??

Idézet:„Ha rád gondolok, ébren tartok. Ha rólad álmodok, az elalszik. Az, hogy veled vagyok, életben tart.” – Ismeretlen

“Szükségem van rád, mint a szívnek dobognia.” – Ismeretlen

„Amikor azt mondom, hogy jobban szeretlek, nem arra gondolok, hogy jobban szeretlek, mint te engem. Úgy értem, jobban szeretlek, mint az előttünk álló rossz napok, jobban szeretlek, mint bármilyen harcunk. Jobban szeretlek, mint a köztünk lévő távolság, jobban szeretlek, mint bármilyen akadály, ami közénk kerülhet. Téged szeretlek a legjobban.” – Ismeretlen – Szeretem idézetek

Szeretem idézetek Neki tiszta szívből


Van az életedben egy különleges nő, akit szeretsz? Szeretnéd emlékeztetni őt, hogy milyen sokat jelent neked? Adja hozzá ezeket a fantasztikus idézeteket bármely személyre szabott ajándékhoz, amelyet örökké dédelgetni fog. Legyen szó a feleségedről, barátnődről vagy élettársadról, mindig értékelni fogja, ha tudja, mennyire szeretik. Ezek a szerelmes idézetek tökéletesek lesznek kártyákban vagy otthoni áruajándék részeként bármilyen különleges ünnep alkalmából.

“Ha tudom, mi a szerelem, az miattad van.” – Hermann Hesse

„Szerettem a bátorságába, az őszinteségébe és lángoló önbecsülésébe. És én ezekben a dolgokban hinnék, még akkor is, ha az egész világ vad gyanakvásba merülne, hogy nem olyan, amilyennek lennie kellene. Szeretem őt, és ez mindennek a kezdete.” – F. Scott Fitzgerald – Szeretem idézetek

– Esküszöm, hogy nem tudnék jobban szeretni, mint most, de tudom, hogy holnap szeretni foglak. – Leo Christopher

“Ha te száz évig élsz, én meg akarok élni száz évig mínusz egy nap, hogy soha ne kelljen nélküled élnem.” – AA Milne

“Egy férfi már félig szerelmes minden nőbe, aki hallgat rá.” – Brendan Francis

“Úgy szeretlek, ahogy bizonyos sötét dolgokat kell szeretni, titokban, az árnyék és a lélek között.” – Pablo Neruda

“A nők arra valók, hogy szeressék őket, nem pedig arra, hogy megértsék őket.” – Oscar Wilde – Szeretem idézetek

– Arra késztet, hogy jobb ember legyek. – Melvin Udall

„Ha rád gondolok, ébren tartok. Ha rólad álmodok, az elalszik. Az, hogy veled vagyok, életben tart.” – Ismeretlen

Szomorú szeretem idézetek


A megtört szívek az élet legrosszabb fájdalmát okozzák. Ha a közelmúltban összetört a szíve, vagy ismer valakit, aki megtört, reméljük, hogy a következő idézetek vigasztalást nyújtanak. Különösen, ha nehéz időszakban ünnepli a Valentin-napot, nehéz lehet egy lépést is elszakadni attól a boldog, romantikus szerelemtől, ami körülötted történik. Használja ezeket az idézeteket, hogy tudja, hogy az élet csak hullámvölgyekből áll, még a szerelemben is.

„Soha nincs ideje vagy helye az igaz szerelemnek. Véletlenül történik, egy szívdobbanás alatt, egyetlen felvillanó, lüktető pillanatban.” – Sarah Dessen

“A szerelem az az állapot, amelyben egy másik ember boldogsága elengedhetetlen a saját boldogságodhoz.” – Robert A. Heinlein – Szeretem idézetek

„A szerelem soha nem hal meg természetes halállal. Meghal, mert nem tudjuk, hogyan pótoljuk a forrását. Meghal a vakságtól, a hibáktól és az árulásoktól. Betegségbe és sebekbe hal bele; meghal a fáradtságtól, a hervadástól, a szennyeződéstől.” – Anais Nin

“Nem az a szerető, aki nem szeret örökké.” – Euripidész

“Szeretni annyi, mint égni, lángolni.” – Jane Austen

„A szerelem nem úgy kezdődik és végződik, ahogy mi gondoljuk. A szerelem csata, a szerelem háború; a szerelem felnőtté válás.” – James Baldwin – Szeretem idézetek

“A végén rájövünk, hogy szeretni és elengedni ugyanaz lehet.” – Jack Kornfield

„A szerelem öröme csak egy pillanatig tart. A szerelem fájdalma egy életen át tart.” – Bette Davis

„Egyáltalán szeretni annyi, mint sebezhetőnek lenni. Szeress bármit, és a szíved összetörik és összetörik. Ha meg akarod őrizni, hogy épségben maradjon, ne add oda senkinek, még állatnak sem. Óvatosan tekerje körbe hobbikkal és apró luxuscikkekkel; kerülje el az összes összefonódást. Zárd be biztonságosan önzésed koporsójába vagy koporsójába. De abban a koporsóban, biztonságosan, sötéten, mozdulatlanul, levegőtlenül, meg fog változni. Nem lesz eltörve; törhetetlenné, áthatolhatatlanná, jóvátehetetlenné válik. Szeretni annyi, mint sebezhetőnek lenni.” – CS Lewis – Szeretem idézetek

„A szerelem megszelídíthetetlen erő. Amikor megpróbáljuk irányítani, elpusztít minket. Amikor megpróbáljuk bebörtönözni, rabszolgává tesz minket. Amikor megpróbáljuk megérteni, elveszettnek és zavarodottnak érezzük magunkat.” – Paulo Coelho

“A szerelem olyan rövid, a felejtés olyan hosszú.” – Pablo Neruda

“A szerelem olyan dolog, ami tele van törődéssel és félelmekkel.” – Ovidius – Szeretem idézetek

“A szerelem nem szerelem, amíg a szerelem sebezhető.” – Theodore Roethke
***************************************************************************************************************
Szeretem idézet???

Téma: Versek Idézetek Gyüjteménye! Fórum: Hobbi
Kiváló dolgozó
ozon23 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ozon23


Tagság: 2021-04-28 17:38:20
Tagszám: #137305
Hozzászólások: 1184
198. Elküldve: 2022-07-23 17:14:30 [19.]

Tanítás idézet??

Idézet:„Soha nem tanítom a tanítványaimat; Csak azokat a feltételeket próbálom biztosítani, amelyek között tanulhatnak. – Albert Einstein

“A tanítás a megértés legmagasabb formája.” – Arisztotelész

“Amikor egy tanít, ketten tanulnak.” – Robert Heinlein – Tanítás idézet

“A tanár hatással van az örökkévalóságra: soha nem tudja megmondani, hol áll meg a befolyása.” – Henry Adams

“Senkinek nem taníthatok semmit, csak elgondolkodtathatom.” – Szókratész

„Aki tudja, tegye. Akik értenek, tanítanak. – Arisztotelész – Tanítás idézet

“A tanárok tanítanak valakit valamit, ebben a sorrendben.” – Samuel Natale

“Nem lehetek tanár anélkül, hogy fel nem fedném, ki vagyok.” – Paulo Freire

„A te munkád nem az, hogy a rugdosó és sikoltozó világot új tudatosságba vond. A te dolgod az, hogy egyszerűen végezd a dolgodat… szentül, titokban, csendben… és azok, akiknek “szemük látni és fülük hallani” válaszolnak. – Az arturiánusok

“Az igazi tanár megvédi tanítványait saját személyes befolyása ellen.” – Amos Bronson Alcott – Tanítás idézet

“Egy teljesen racionális társadalomban a legjobbak lennének a tanárok, a többieknek pedig valami mással kellene megelégednünk.” – Lee Iacocca

– A középszerű tanár elmondja. A jó tanár elmagyarázza. A felsőbb tanár bemutatja. A nagyszerű tanár inspirál. – William Arthur Ward

“A legjobb tanárok azok, akik meggondolják magukat.” – Terry Heick

‘Nem tanító vagyok, hanem ébresztő.’ – Robert Frost – Tanítás idézet

‘A jó tanár olyan, mint a gyertya – felemészti önmagát, hogy megvilágítsa az utat másoknak.’ – Mustafa Kemal Atatürk

„A megfelelő tanítás könnyen felismerhető. Hibátlanul tudhatod, mert felébreszti benned azt az érzést, amely azt mondja neked, hogy ezt mindig is tudtad. – Frank Herbet

„Egy nagyszerű tanár tud gemkapoccsal kalkulust és üres mezőben irodalmat tanítani. A technológia csak egy másik eszköz, nem cél. – Ismeretlen

“Nem taníthatod meg a rákot egyenesen járni.” – Arisztophenész

„A tanítás az egyetlen szakma, amely az összes többi szakmát létrehozza.” – Ismeretlen – Tanítás idézet

„Az a tanár, aki úgy próbál tanítani, hogy nem ösztönzi a tanulót a tanulás iránti vágyra, hideg vasat kalapál.” – Horace Mann

“A jó tanítás 1/4 felkészítés és 3/4 színház.” – Gail Goldwin

– A legrosszabb ellenséged a legjobb tanárod. – Buddha

‘Egy oktató feladata, hogy megtanítsa a tanulókat meglátni magukban az életerőt.’ – Joseph Campbell

„Minden tanítás puszta hivatkozás. Az igazi élmény a saját életed. – Ming-Dao Deng – Tanítás idézet

‘Az ‘oktatás’ szó az e gyökből származik, az ex, out és a duco, én vezetem. Kivezetést jelent. Számomra az oktatás egy kivezető út abból, ami már ott van a tanuló lelkében. – Muriel Spark

„A tanítás művészete tudni, hogyan kell javasolni.” – Henri-Frédéric Amiel

„A tanítás csak annak bemutatása, hogy lehetséges. A tanulás lehetővé teszi önmagad számára. – Paulo Coelho

„A tudomány működését éppúgy tanítanám, mint azt, amit a tudomány tud.” – Neil deGrasse Tyson

„A tanároknak három szeretetük van: a tanulás szeretete, a tanulók iránti szeretet és az első két szerelem összehozásának szeretete.” (Scott Hayden) – Tanítás idézet

“Mindent megtaníthatsz az embernek, amit tudsz, de csak a tapasztalat fogja meggyőzni arról, hogy amit mondasz, az igaz.” -Richelle E. Goodrich

„Nincs kudarc. Csak visszajelzés.” – Robert Allen

„A tanár sikerének legnagyobb jele az, ha azt mondhatja: „A gyerekek most úgy dolgoznak, mintha nem is léteztem volna.” – Maria Montessori

Kérdezd meg: “Hogyan fognak a legjobban tanulni?” nem a „Tanulhatnak?” – Jaime Escalante (íme egy rövid életrajz az Escalante-ról, ha nem ismeri az élete alapján készült filmet, a „Stand and Deliver”). – Tanítás idézet

‘Lényeges megérteni, hogy a csatákat elsősorban a szívben nyerik meg… (az emberek) a legfigyelemreméltóbb módon reagálnak a vezetésre, és ha egyszer megnyerted (az ő) szívüket, (ők) bárhová követni fognak. – Vince Lombardi

„Nagy szív kell ahhoz, hogy kis elméket formáljunk.” – Ismeretlen

‘A jó tanár olyan, mint a gyertya – felemészti magát, hogy utat gyújtson másoknak.’ – Musztafa Kemal Atatürk
***************************************************************************************************************
Tanítás idézet???

Téma: Versek Idézetek Gyüjteménye! Fórum: Hobbi
Kiváló dolgozó
ozon23 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ozon23


Tagság: 2021-04-28 17:38:20
Tagszám: #137305
Hozzászólások: 1184
197. Elküldve: 2022-07-23 16:35:20 [20.]

Halál évforduló idézet??

Idézet:Bár ma nehéz túllátni a bánaton, az emlékezetben való visszatekintés segíthet holnap megvigasztalni.” – Ismeretlen

„A jó embereknek meg kell halniuk, de a halál nem ölheti meg a nevüket” – Példabeszéd

„Míg mi gyászoljuk barátunk elvesztését, mások örülnek, hogy a fátyol mögött találkozhatnak vele.” – John Taylor

„Az élet örök, a szerelem halhatatlan, a halál pedig csak egy horizont; és a horizont nem más, mint sóhajunk határa” – Rossiter Worthington Raymond

“Azokat, akiket szeretünk és elveszítünk, mindig szívhúrok kötik össze a végtelenbe.” – Terri Guillemets

„Milyen szerencsés vagyok, hogy van valami, amitől olyan nehéz a búcsú” – AA Milne – Halál évforduló idézet

„Azok szívében élni, akiket szeretünk, soha nem halunk meg.” – Thomas Campbell

„Akiket szeretünk, azok nem mennek el, minden nap mellettünk sétálnak. Láthatatlan, hallatlan, de mindig közel; még mindig szeretett, még mindig hiányzik és nagyon kedves” – Anonymous

„Az életedben oly sok embert megérintettél, halálodban sok élet megváltozott.” – Melinda Jones – Halál évforduló idézet

„A veszteség emlékeztethet bennünket arra, hogy maga az élet ajándék” – Louise Hay és David Kessler

„Amit egykor élveztünk és nagyon szerettünk, soha nem veszíthetjük el, mert mindaz, amit mélyen szeretünk, a részünkké válik.” – Helen Keller

„Talán nem a csillagok ezek, hanem inkább a mennyország nyílásai, ahol elveszetteink szeretete átárad és ránk ragyog, hogy tudassuk, hogy boldogok” -Ismeretlen

„A fájdalom elmúlik, de a szépség megmarad.” – Pierre Auguste Renoir – Halál évforduló idézet

„A szerelem egyre teltebbé, gyorsabbá, megrendítőbbé válik, ahogy szaporodnak az évek.” – Zane Gray

„Nem mindig a könnyek mérik a fájdalmat. Néha ez a mosoly, amit hamisítunk.” – Ismeretlen – Halál évforduló idézet

“Amikor egy nagy ember meghal, a fény, amit maga mögött hagy, évekig az emberek ösvényein hever.” – Henry Wadsworth Longfellow

Egy éves halál évforduló idézetek
Általában a halál 1. évfordulója a legnehezebb. Az idő nagyszerű gyógyító, de egy év még nagyon friss, így a bánat és a kétségbeesés érzései továbbra is megmaradnak. Ezek az idézetek és mondások segíthetnek megbékélni egy halálesettel, vagy egy kis vigaszt nyújthatnak egy barátnak/családtagnak, aki szerettei távozásának 1. évfordulója előtt áll.

Eltelt egy év, és még mindig jobban hiányzol, mint amennyit el tudnék mondani. Nyugodjon békében

Még egy teljes év után is jobban fáj a vesztesége, mint valaha. sosem felejtelek el.

Ahogy telik minden nap, egyre jobban hiányzol nekünk. Nyugodjon békében

Egy év nem tűnik olyan hosszú időnek, de nélküled örökkévalóságnak tűnt. Egy nap sem telik el, nem vágyunk vissza rád

Még egy év után is fáj a szívem érted. Te voltál életem fénye, és mindig emlékezni fogok az együtt töltött időre – Halál évforduló idézet

Mindig lesz helyed a szívemben, és egy év, két vagy akár az örökkévalóság sem fogja látni, hogy emléked elhalványul. Szeretlek kedvesem.

Azok a különleges emlékek, amiket alkottunk, segítenek tovább élni, még akkor is, ha elmentél. A mai napot, elhunytának 1. évfordulóját arra fogom használni, hogy emlékezzek arra, milyen csodálatos ember voltál.

Az idő olyan lassan telik, és még egy egész év után sem hiszem, hogy teljesen elfogadtam, hogy elmentél. – Halál évforduló idézet

Az elvesztésed fájdalma soha nem múlik el. Egy év után még mindig elvesztem nélküled

„Emlékszem az első napra nélküled… soha nem voltam a régi” – Jennifer Ross

1 éve a mai napig új angyalt kapott a mennyország és elvesztettem a lelki társamat. Soha nem fogsz elfelejteni szerelmem

Egy év bánat és fájdalom, de még mindig csak te vagy az, akire gondolok. Nyugodjon békében – Halál évforduló idézet

Mióta elmentél, csak bánatot éreztem. Vágyom, hogy utoljára láthassalak, és elmondhassam, mennyire hiányzol.

Halálod egy éves évfordulóján egy igazi inspirációra emelek egy poharat.

Ugyanolyan érzésekkel ünnepeljük az elmúlásának évét, mint minden másnap – szomorúan, hogy elmentél, és azt kívánjuk, bárcsak utoljára elmondhatnánk, mennyire törődünk veled
***************************************************************************************************************
Halál évforduló idézet???

Téma: Versek Idézetek Gyüjteménye! Fórum: Hobbi
Kiváló dolgozó
ozon23 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ozon23


Tagság: 2021-04-28 17:38:20
Tagszám: #137305
Hozzászólások: 1184
196. Elküldve: 2022-07-23 16:32:28 [21.]

Szomorúság idézetek??

Idézet:A szomorúság elszáll az idő szárnyain. – Jean de La Fontaine

A szomorúság csak egy fal két kert között. – Kahlil Gibran

“A szomorúság egyfajta védekezés is.” – Ivo Andrich

Nem szabad hagyni, hogy szomorúság hatalmába kerítsen. – Jacqueline Kennedy Onassis

A falak, amelyeket magunk köré építünk, hogy távol tartsuk a szomorúságot, szintén távol tartják az örömöt. – Jim Rohn

Meg kell értenünk, hogy a szomorúság egy óceán, és néha megfulladunk, máskor pedig úszni kényszerülünk. – RM Drake

A szomorúság működése a világ egyik furcsa rejtvénye. Ha nagy szomorúság gyötör, úgy érezheti magát, mintha lángra lobbantott volna, nemcsak a hatalmas fájdalom miatt, hanem azért is, mert szomorúságod átterjed az életedre, mint egy hatalmas tűz füstje. – Lemony Snicket – Szomorúság idézetek

Vannak pillanatok, amikor azt kívánom, bárcsak visszaforgathatnám az órát, és elvihetném az összes szomorúságot, de az az érzésem, hogy ha megtenném, az öröm is elszállna. – Nicholas Sparks

A szomorúság és a harag megélése kreatívabbá teheti Önt, és ha kreatív vagy, túlléphet fájdalmadon vagy negativitásain. – Yoko Ono

Néhány nap csak rossz nap, ez minden. A szomorúságot meg kell tapasztalnod, hogy megismerd a boldogságot, és emlékeztetem magam, hogy nem minden nap lesz jó nap, ez már csak így van! – Dita Von Teese

“A legkedvesebb dalaink azok, amelyek a legszomorúbb gondolatokról szólnak.” – Percy Bysshe Shelley

Semmi sem gyógyíthatja meg a lelket, csak az érzékek, mint ahogy semmi sem gyógyíthatja meg az érzékeket, csak a lélek. – Oscar Wilde

Nem tudod megvédeni magad a szomorúságtól anélkül, hogy megvédenéd magad a boldogságtól. – Jonathan Safran Foer

A „boldog” szó értelmét veszítené, ha nem egyensúlyozná ki a szomorúság. – Carl Jung – Szomorúság idézetek

A mély szomorúságban nincs helye a szentimentalitásnak. – William S. Burroughs

Az általunk „személyiségnek” nevezett dolog legnagyobb részét az határozza meg, hogy hogyan védekezünk a szorongás és a szomorúság ellen. – Alain de Botton

Minden ember bizonyos fajta szomorúsággal sétál. Lehet, hogy nem hordják az ujjukon, de ha mélyen nézel , ott van. – Taraji P. Henson – Szomorúság idézetek

A szomorúság mélységet ad. A boldogság magasságot ad. A szomorúság gyökereket ad. A boldogság ágakat ad. A boldogság olyan, mint az égbe szálló fa, a szomorúság pedig olyan, mint a föld méhébe szálló gyökerek. Mindkettőre szükség van, és minél magasabbra megy egy fa, annál mélyebbre megy, egyszerre. Minél nagyobb a fa, annál nagyobbak lesznek a gyökerei. Valójában mindig arányos. Ez az egyensúlya. – Osho“A szomorúság az idő szárnyain repül.” – Jean de La Fontaine

A boldogságot soha nem ízleljük meg tökéletességben, legszerencsésebb sikereink szomorúsággal vegyülnek. – Pierre Corneille

Arra tanítanak bennünket, hogy szégyelljük a zavarodottságot, a haragot, a félelmet és a szomorúságot, és számomra ezek egyenlő értékűek a boldogsággal, az izgalom és az inspirációval. – Alanis Morissette

Azt mondják, jobb, ha temetőbe vagy kertbe temeti szomorúságát, amely arra vár, hogy a tavasz felébredjen álmából és kizöldüljön. – Conor Oberst – Szomorúság idézetek

Soha nem ízleljük meg a tökéletes örömet; legboldogabb sikereink szomorúsággal vegyülnek. – Pierre Corneille

Dönthetek úgy, hogy örökös szomorúságban ülök, a veszteség súlyától mozgásképtelenül, vagy dönthetek úgy, hogy felemelkedem a fájdalomból, és megőrzöm a legértékesebb ajándékomat – magát az életet. – Walter Anderson

A jó élet nem mentes a szomorúságtól, hanem az, amelyben a szenvedés hozzájárul fejlődésünkhöz. – Alain de Botton – Szomorúság idézetek

Minden édes mosoly mögött keserű szomorúság van, amelyet soha senki nem láthat és nem érezhet. – Tupac Shakur

Az unalom, a harag, a szomorúság vagy a félelem nem „tiéd”, nem személyes. Ezek az emberi elme feltételei. Jönnek-mennek. Semmi, ami jön és megy, az te vagy. – Eckhart Tolle

Szomorúság idézetek és szomorú idézetek
“Szomorúan fáj, de egészséges érzés.” – JK Rowling

Minden embernek megvannak a maga titkos bánatai, amelyeket a világ nem ismer; és gyakran hidegnek mondjuk az embert, ha csak szomorú. – Henry Wadsworth Longfellow

Az élet túl rövid ahhoz, hogy sokáig dühös vagy szomorú légy. – Alphonso Davies – Szomorúság idézetek és szomorú idézetek

Minél hosszabban és alaposabban nézünk egy vicces történetet, annál szomorúbb lesz. – Nyikolaj Gogol

Ha szomorúnak érzed magad, az rendben van. Ez nem a világ vége. – Mac Miller

Van valami édes ártatlanság az emberi létben – abban, hogy nem kell csak boldognak vagy csak szomorúnak lenni – abban a természetben, hogy egyszerre lehetünk megtört és épek. – C. Joybell C.

Minden szomorú nyelv és toll szó ellenére a legszomorúbbak ezek: “Lehetett volna.” – John Greenleaf Whittier – Szomorúság idézetek és szomorú idézetek

A szomorú lélek gyorsabban ölhet, mint a csíra. – John Steinbeck

Nem árt, ha időnként szomorúnak érzi magát. – Willie Nelson

“A büszke emberek szomorú bánatot szülnek maguknak.” – Emily Brontë

Szomorú dolgok történnek. Csinálják. De nem kell örökké szomorúan élnünk. – Mattie Stepanek

Nincs szomorúbb látvány egy fiatal pesszimistánál. – Mark Twain

A szomorú emberek nem szeretik a boldogokat, a boldogok pedig a szomorúakat; a gyors gondolkodás a nyugtató, a hanyag a dolgos és szorgalmas. – Horatius

A legszomorúbb dolog, ami egy lélekkel történik, az, amikor elveszti hitét Istenben és a nőben. – Sándor Smith

Aki nem igazságos, az szigorú, aki nem bölcs, az szomorú. – Voltaire – Szomorúság idézetek és szomorú idézetek

Az öregek tudják, mit akarnak; a fiatalok szomorúak és tanácstalanok. – Logan Pearsall Smith

Szomorú, ha valaki, akit ismersz, olyan lesz, akit ismersz. – Henry Rollins

Szomorú nem szeretni, de sokkal szomorúbb, ha nem tud szeretni. – Miguel de Unamuno

“A melankólia a szomorúság boldogsága.” – Victor Hugo

Jobb, ha elfelejted és mosolyogsz, hogy emlékezz és szomorú legyél. – Christina Rossetti

Szomorú megöregedni, de szép érni. – Brigitte Bardot

A ma jó ideje a holnap szomorú gondolatai. – Bob Marley – Szomorúság idézetek és szomorú idézetek

A szépség szomorúvá teszi az idiótákat, a bölcseket pedig boldoggá. – George Jean Nathan

Milyen szomorú, hogy lemondunk azokról az emberekről, akik olyanok, mint mi. – Fred Rogers

Elég szomorú, amikor két rossz közül kell választani a kisebbik közül. – Meg White

Néha szomorúak vagyunk dolgok miatt, és nem szeretjük elmondani másoknak, hogy szomorúak vagyunk miattuk. Szeretjük titokban tartani. Vagy néha szomorúak vagyunk, de valójában nem tudjuk, miért vagyunk szomorúak, ezért azt mondjuk, hogy nem vagyunk szomorúak, de valójában azok vagyunk. – Mark Haddon

Szomorú, valaminek vége szakad. Valamilyen módon feltöri az embert – felnyitja az érzésre. – Jennifer Anniston

Szomorú vagy, mert pazarolja a lehetőségeit. Te tudod, a családod is tudja, mindenki tudja. Csinálj valami hasznosat. – Carlos Del Valle

“Leginkább a veszteség az, ami megtanít minket a dolgok értékére.” – Arthur Schopenhauer

A seb az a hely, ahol a fény behatol. – Rumi

Az emberi állapot olyan jó, hogy senki sem boldogtalan, csak a saját hibájából. – Seneca

Általában amikor az emberek szomorúak, nem tesznek semmit. Csak sírnak az állapotuk miatt. De ha dühösek lesznek, változást idéznek elő. – Malcolm X

A fájdalom valójában soha nem múlik el; csak felemelsz és megszokod azáltal, hogy megerősödsz. – Ritu Ghatourey – Szomorúság idézetek és szomorú idézetek

Választhatok, hogy folyamatosan aktív és boldog vagyok, vagy introspektíven passzív és szomorú. – Sylvia Plath
***************************************************************************************************************
Szomorúság idézetek???

Téma: Versek Idézetek Gyüjteménye! Fórum: Hobbi
Kiváló dolgozó
ozon23 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ozon23


Tagság: 2021-04-28 17:38:20
Tagszám: #137305
Hozzászólások: 1184
195. Elküldve: 2022-07-23 16:27:12 [22.]

Baba születés idézet??

Idézet:„Megtanultam azt, ami egy gyerek számára nyilvánvaló. Ez az élet egyszerűen kis életek gyűjteménye, amelyek mindegyike egy-egy nap megélt.” – Nicholas Sparks

“Nincsenek szavak, amelyek leírhatnák azt az eufóriát, amelyet akkor érzel, amikor a baba először felismer és elmosolyodik.” – Jared Padalecki

„Amikor végül a karjaimba került, belenéztem drága szemeibe, és elsöprő, feltétel nélküli szeretetet éreztem… soha életemben nem éreztem magam ennyire teljesnek és erőnek.” – Gisele Bündchen

„Mindenféle mélyreható dolog tör rád, amikor a gyermeked megérkezik a világra. Mintha megtaláltad volna az életed okát.” – Johnny Depp

„Az újszülöttek nem sokra tudnak egyedül. Nem tudnak enni, járni vagy telefonon beszélni. De minden szülő biztos abban, hogy alkotása kétségtelenül hatalmas szenzáció.” – Jennifer Davis – Baba születés idézet

„Egy kisfiúnak különleges módja van arra, hogy kihozza a férfit az apjából és a kisfiút a nagyapjából.” – Tanya Masse

„A baba kívánságkút. Mindenki beleteszi a reményeit, a félelmeit, a múltját, a két centjét.” – Elizabeth Bard

“Nehéz úgy érezni, hogy sok minden nincs rendben a világon, ha egy boldog baba szemébe nézel.” – Lisa Wingate

“Semmi sem olyan, mint egy újszülött, amely megújítja a lelkedet, és megerősíti elhatározásodat, hogy jobb hellyé tegye a világot.” – Virginia Kelley

“Vannak helyek a szívben, amelyekről nem is tudsz, amíg nem szeretsz egy gyereket.” – Anne Lamott – Baba születés idézet

“Minden gyermek újrakezdi a világot.” – Henry David Thoreau

“A baba az, amit kilenc hónapig hordozol magadban, három évig a karjaidban, és a szívedben halálod napjáig.” – Mary Mason

„Az első gyerek a legjobb lábfejed, és hogyan vidítod fel azokat a kis lábakat, amint kiütnek.” – Barbara Kingsolver

“Az egyetlen olyan lény, amely eléggé fejlett ahhoz, hogy tiszta szeretetet közvetítsen, a kutyák és a csecsemők.” – Johnny Depp

“A csecsemők csillagpordarabkák, amelyeket Isten kezéből fújtak ki.” – Larry Barretto

“Az ujjaimat csiklandozza a baba nevetésének lágy hullámzása.” – Helen Keller

“A babák mindig nagyobb gondot okoznak, mint gondoltad, és csodálatosabbak.” – Charles Osgood

„Ó, babák! Többek, mint egyszerűen imádnivaló kis lények, akikre hibáztathatja a fingjait.” – Tina Fey – Baba születés idézet

„A boldog babának csillogó szeme van. Nyitott szívvel jár a világba, és varázslatot terjeszt.” – Sigrid Leo

„Szeretem ezeket a kis embereket; és nem csekély dolog, ha ők, akik annyira frissek Istentől, szeretnek minket.” – Charles Dickens

“A csecsemők természetéből adódóan a boldogságban élnek.” – Deepak Chopra

„Egy új baba olyan, mint minden dolog kezdete – a csoda, a remény, a lehetőségek álma.” – Eda LeShan

“A baba Isten véleménye, hogy a világnak tovább kell mennie.” – Carl Sandburg – Baba születés idézet

“A tökéletesség csak a babákban és a süteményekben létezik.” – Gayle Wray

„A baba szeretete körkörös üzlet, egyfajta visszacsatolás. Minél többet adsz, annál többet kapsz, és minél többet kapsz, annál inkább van kedved adni.” – Penelope Leach

„Szerintem, ha egy anya egy gyermek születésekor megkérhetné egy tündérkeresztanyát, hogy ajándékozza meg a leghasznosabb ajándékkal, az a kíváncsiság lenne.” – Eleanor Roosevelt – Baba születés idézet

„Két maradandó hagyatékot adhatunk gyermekeinknek. Az egyik a gyökerek. A másik a szárnyak.” – Hodding Carter Jr.
***************************************************************************************************************
Baba születés idézet???

Téma: Versek Idézetek Gyüjteménye! Fórum: Hobbi
Kiváló dolgozó
ozon23 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ozon23


Tagság: 2021-04-28 17:38:20
Tagszám: #137305
Hozzászólások: 1184
194. Elküldve: 2022-07-23 16:17:12 [23.]

Nagyszülőknek idézet??

Idézet:„A szeretet a legnagyobb ajándék, amelyet az egyik nemzedék a másiknak hagyhat.” – Richard Garnett

„A nagyszülők azért vannak, hogy segítsenek a gyereknek olyan huncutságba kerülni, amelyre még nem gondoltak.”

“Amikor a nagyszülők belépnek az ajtón, a fegyelem kirepül az ablakon.” – Ogden Nash

„A nagyszülők nagyon különleges erőforrások lehetnek. A közelükben való tartózkodás szavak nélkül megnyugtatja a gyermeket a változásról és a folytonosságról, arról, hogy mi volt azelőtt és mi lesz ezután.” – Fred Rogers – Nagyszülőknek idézet

„A nagyszülők kincsek a családban . Kérem, vigyázzon nagyszüleitekre: szeressétek őket, és engedjétek, hogy beszéljenek a gyerekeitekkel!” – Ferenc pápa

“A nagyszülő egy kicsit szülő, egy kicsit tanár és egy kicsit a legjobb barát .”

„A nagyszülők kétségtelenül a világ legjobb pedagógusai közé tartoznak.” – Charles W. Shedd

“Egy nagymama úgy tesz, mintha nem tudná, ki vagy Halloweenkor .” – Erma Bombeck

„A nagyszülőknek mindig azt mondják, hogy ők a történelmet elevenítik meg unokáik számára, hogy megnyugvást adnak a gyerekeknek gyökereikről. Nekem és sok nagymamának, akikkel beszéltem, ez fordítva is működik. Ezek adják nekünk a folytonosságot.” – Ruth Goode

„Nem igazán értesz valamit, hacsak nem tudod elmagyarázni a nagymamádnak.”

“Tudom, hogy születésem óta szeretsz, de én egész életemben szeretlek .”

„A nagypapák csak antik kisfiúk.” – Nagyszülőknek idézet

„A fiataloknak szükségük van valami stabilra, amihez ragaszkodhatnak – kulturális kapcsolatra, saját múltjuk érzésére, saját jövőjük reményére. Leginkább arra van szükségük, amit a nagyszülők adhatnak nekik.” – Jay Kesler

“A nagymamáknak soha nem fogynak ki az ölelésből vagy a sütikből .”

„Nincsenek szavak annak a boldogságnak a leírására, amelyet a baba babája kézben tartásával járó boldogság jellemzi.”

„Az unokák nem érzik öregnek az embert; az a tudat, hogy feleségül vette egy nagymamát. – G. Norman Collie – Nagyszülőknek idézet

„Mivel [a nagyszülők] általában szabadon szerethetik, irányíthatják és barátkozhatnak a fiatalokkal anélkül, hogy napi felelősséget kellene vállalniuk értük, ezért gyakran elérhetik a múlt büszkeségét és a kudarctól való félelmet, és bezárhatják a generációk közötti teret .” – Jimmy Carter elnök

„Amilyen most vagy, olyanok voltunk mi is egykor.” – James Joyce

„Én leszek a nagyapád! Nekem van a legnagyobb mosolyom . Nagyon régóta várok arra, hogy találkozzunk.” – Billy Crystal

„Az igazat megvallva, nagylánynak lenni olyan közel van a tökéletességhez, amennyire valaha is el lehet jutni. A tökéletes meleg ragadós zsemle gömbölyded mazsolával és dióval. Felhők kilenc, 10 és 11.” – Bryna Nelson Paston – Nagyszülőknek idézet

„A bácsik, nagynénik és unokatestvérek nagyon jól vannak, az apákat és anyákat pedig nem szabad megvetni; de egy nagymama a nyaralás idején megéri mindet.” – Fanny Fern

„A gyereknek szüksége van egy nagyszülőre, bárki nagyszülőjére, hogy egy kicsit nagyobb biztonságban tudjon belenőni egy ismeretlen világba.” – Charles és Ann Morse

„A nagyszülőknek lenni kellőképpen eltávolít bennünket a felelősség alól, hogy barátok legyünk.” – Allan Frome

„A nagyapám csodálatos példakép volt. Rajta keresztül ismertem meg a férfiak gyengéd oldalát.” – Sarah Long – Nagyszülőknek idézet

„A legjobb szülőket nagyszülővé léptetik elő.”

“A nagyszülők a szerelem, a nevetés és a boldog emlékek tökéletes keveréke.”

“Az okos, kedves, szép gyerek biztosan a nagyszüleitől kapta.”

„Egy kisgyerek számára a tökéletes nagypapa nem fél a nagy kutyáktól és a heves viharoktól, de teljesen retteg a „fú” szótól.” – Nicholas Brault

„A legjobb bébiszitterek természetesen a baba nagyszülei. Teljesen jól érzi magát, ha hosszú időre rájuk bízza a babáját, ezért a legtöbb nagyszülő Floridába menekül.” – Dave Barry

„Az egyik legerősebb kézbilincs az új nagybaba a nagyapa ujja körül.” – Joy Hargrove

„Annyira nagyszerű dolog anyának lenni – ezért hívja a világ nagymamának.”

„Senki nem teheti meg a kisgyermekekért azt, amit a nagyszülők. A nagyszülők mintegy csillagport szórnak a kisgyermekek életére.” – Alex Haley – Nagyszülőknek idézet

„A legtöbb nagylánynak van egy kis hímvesszője.” – Helen Thomson

„A nagyszülők olyanok, mint a sztárok. Nem mindig látod őket, de tudod, hogy ott vannak.”

„Micsoda akciós az unokák! Odaadom nekik az aprópénzemet, és ők millió dollár értékű örömet szereznek nekem.” – Gene Perret

“A legegyszerűbb játékot, amelyet még a legkisebb gyerek is tud kezelni, nagyszülőnek hívják.” – Sam Levenson
***************************************************************************************************************
Nagyszülőknek idézet???

Téma: Versek Idézetek Gyüjteménye! Fórum: Hobbi
Kiváló dolgozó
ozon23 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ozon23


Tagság: 2021-04-28 17:38:20
Tagszám: #137305
Hozzászólások: 1184
193. Elküldve: 2022-07-23 16:05:30 [24.]

Elegem van idézet??

Idézet:A világ dicsérni fog a javaiért és a pletykák a rosszakért. Számomra nincs benned jó vagy rossz. Csak én vagyok benned, és én csak te vagy bennem. Nem elég igazságos ez? Nem vagyunk elégek egymásnak? Azon az elismeréseken és panaszokon túl tökéletes vagy, és elég vagy nekem egyetlen életben és hat további életben.

Amikor megtaláltalak, elállt a vágyam, hogy tovább és tovább menjek. Szóval azt mondom, elég vagy. – Fáradt, elegem van idézet

Abban a pillanatban, amikor már nem tudtam tovább menni, tudtam, hogy elég vagy, sőt több, mint elég nekem. A szeretet, ami bennem volt, köztudott, hogy minden miattad van. A bennem lévő hibákat soha nem vettem át ennyire. Csak azért, mert szeretted őket, hálával fogadtam őket, és értékelem az élet egészét. Felnőttél, hogy felvirágozzak. Ön elég ahhoz, hogy egy olyan növény, mint én, újra és újra megnőjön.

Azon a napon, amikor nem fogsz beilleszkedni a világba, elkezdesz élni. – Fáradt, elegem van idézet

Ne alkalmazkodj a világhoz, amikor arra születtél, hogy kitűnj. Amikor abbahagyod, hogy mások szemszögéből éld az életed, akkor valójában élni kezdesz. Hallgass pozitív szívedre, és ne éld tovább az életedet valaki más feltételei szerint. Légy erős és merész, és ne feledd, hogy sztár vagy. Minden alkalommal, amikor megpróbálsz lenyűgözni az embereket, csökkented saját ragyogásodat.

Ahhoz, hogy boldog legyél, nem kell tökéletesnek lenned. Csak valódinak kell lenned, és elfogadnod magad olyannak, amilyen vagy, mert már elég vagy. – Fáradt, elegem van idézet

Az önelfogadás nagyon fontos szerepet játszik a boldog és kielégítő életben. Nem baj, ha vannak hibái, mindenkinek vannak hibái, de önmagad pozitív oldalára kell koncentrálnod. Nem kell tökéletesnek lenned, csak valódinak és hűnek kell lenned önmagadhoz. Az önelfogadás lelkileg, érzelmileg és fizikailag erősebbé tesz.

Ne várj valakire, aki nélküled halad előre.

Elegem van idézet
Ne hozd magad olyan helyzetbe, amikor úgy érzed, elakadtál, és nem tudsz előrelépni. Az élet megy tovább, és tovább kell lépned előre. Ne áldozza fel az életét olyan emberekért, akik nem hűségesek hozzád. Nem érdemes olyasvalakire várni, aki végül nélküled lép előre.

Lehet, hogy ismernek téged, de csak az igaziak fognak megérteni.

Elegem van idézet
Sok emberrel találkozunk nap mint nap, és néhányuk közeli barátunkká válik. De tényleg közel állnak hozzánk? Lehet, hogy tudják, mik vagyunk, de vajon megértenek-e minket? Különbség van a tudás és a megértés között, és ezt a különbséget akkor vesszük észre, amikor a legrosszabb helyzetben vagyunk, és szükségünk van valakire, aki felemel minket.

Ne veszítsd el a mai napodat, miközben örökké hajszolod.

Elegem van idézet
Az élet egyik legfontosabb tanulsága, hogy megtanuld értékelni azt, ami most van. Légy hálás azért, ami most van. Hagyd abba a panaszkodást a helyzeted miatt, és tanulj meg minden pillanatot a legjobban megélni. Még az örökkévalóság sem jelent semmit, ha nem tudod, hogyan éld meg a jelen pillanatot.

Meg fogok lepődni, ha az élet nem tartogat számomra meglepetéseket.

Elegem van idézet
Az élet akkor kezdődik, amikor a terveid elkészítésével van elfoglalva, és Isten terve mindig nagyobb, mint a te terved. Az élet soha nem a terveink szerint alakul, és ez rendben van. Szóval ne lepődj meg, ha az élet meglep. Ezek a meglepetések értékessé teszik az utazást, és sok leckét tanulsz az út során.

Semmi sem rosszabb, mint álmokkal teli szívvel nézni a halállal. – Fáradt, elegem van idézet

Ne pazarolja az idejét a félelmeire való törekvéssel. Legyen egy kis bátorság, és kezdje el megvalósítani az álmait. Használjon egy esélyt, mert a kudarcok mindig jobbak, mint a megbánás. Tehát tedd azt, amit szeretsz, és tedd anélkül, hogy kételkednél magadban.
***************************************************************************************************************
Elegem van idézet???

Téma: Versek Idézetek Gyüjteménye! Fórum: Hobbi
Kiváló dolgozó
ozon23 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ozon23


Tagság: 2021-04-28 17:38:20
Tagszám: #137305
Hozzászólások: 1184
192. Elküldve: 2022-07-23 16:02:23 [25.]

Idézet a boldogságról??

Idézet:Az élet legnagyobb boldogsága az a meggyőződés, hogy szeretnek minket; magunkért szerettük, vagy inkább magunk ellenére szerettük. – Victor Hugo

Ebben az életben egyetlen boldogság van: szeretni és szeretve lenni. – George Sand

“A boldogság rajtunk múlik.” – Arisztotelész

Minden boldogság vagy boldogtalanság kizárólag annak a tárgynak a minőségétől függ, amelyhez szeretettel kötődünk. – Baruch Spinoza

A boldogság inkább a mindennapi örömök kényelméből áll, mint a nagy szerencsedarabokból, amelyek ritkán fordulnak elő. – Benjamin Franklin

A boldogság nem az értelem eszménye, hanem a képzeleté. – Immanuel Kant

A boldogság nélkülözhetetlen része, ha nélkülözni akarsz néhány dolgot, amit szeretnél. – Bertrand Russell

A boldogság nagy akadálya az, ha túl sok boldogságot várunk el. – Bernard de Fontenelle. – Idézet a boldogságról

Ahhoz, hogy jó egészségnek örvendhessen, igazi boldogságot hozzon családjában, békét hozzon mindenki számára, először saját elméjét kell fegyelmeznie és uralnia kell. Ha az ember képes uralkodni az elméjén, meg tudja találni az utat a megvilágosodáshoz, és minden bölcsesség és erény természetesen eljön hozzá. – Buddha

Van valami édes ártatlanság az emberi létben – abban, hogy nem kell csak boldognak vagy csak szomorúnak lenni – abban a természetben, hogy egyszerre lehetünk megtört és épek. – C. JoyBell C.

“A boldogság a bátorság egyik formája.” – Holbrook Jackson

Még a boldog élet sem nélkülözheti a sötétség mértékét, és a boldog szó értelmét vesztené, ha nem egyensúlyozná ki a szomorúság. Sokkal jobb, ha türelemmel és kiegyensúlyozottsággal fogadjuk a dolgokat, ahogy jönnek. – Carl Jung

A boldogság titka a szabadság, a szabadság titka a bátorság. – Carrie Jones – Idézet a boldogságról

Nem az a boldogság, hogy mennyi van, hanem az, hogy mennyit élvezünk. – Charles Spurgeon

Nincs olyan boldogság, mint az, ha szeretik a teremtménytársaid, és úgy érzed, hogy jelenléted kiegészíti a kényelmüket. – Charlotte Bronte

Ha egy órára boldogságot akarsz, aludj egyet. Ha boldogságot akarsz egy napra, menj horgászni. Ha boldogságot akarsz egy évig, örökölj egy vagyont. Ha egy életre boldogságot akarsz, segíts valaki másnak. – Kínai közmondás – Idézet a boldogságról

Az egyetlen módja annak, hogy megtaláljuk az igazi boldogságot, ha megkockáztatjuk, hogy teljesen kinyílnak. – Chuck Palahniuk

Senkit nem érdekel, ha nyomorult vagy, szóval akár boldog is lehetsz. – Cynthia Nelms

„A boldogság nem cél; ez egy melléktermék.” – Eleanor Roosevelt

A boldogság nem valami kész dolog. Ez a saját tetteidből fakad. – dalai láma

Nem az tesz boldoggá vagy boldogtalanná, hogy mi van, ki vagy, vagy hol vagy, vagy amit csinálsz. Ez az, amit gondolsz róla. – Dale Carnegie

Az emberek boldogtalanok, ha túl könnyen kapnak valamit. Izzadni kell – ez az egyetlen erkölcs, amit tudnak. – Dany Laferrière

Nem tudjuk irányítani a világot. Csak (alig) tudjuk kontrollálni saját reakcióinkat rá. A boldogság nagyrészt választás, nem jog vagy jogosultság. – David C. Hill – Idézet a boldogságról

A boldogságot nem lehet odautazni, birtokolni, megszerezni, viselni vagy elfogyasztani. A boldogság az a lelki élmény, amikor minden percét szeretettel, kegyelemmel és hálával éljük meg. – Denis Waitley

Szerintem az élet kulcsa az, hogy boldog ember legyél, és a boldogság meghozza a sikert. – Diego Val

A boldogság az, ha elégedett vagy azzal, amije van, szabadságban és szabadságban él, jó családi életet és jó barátokat él. – Divyanka Tripathi

“A boldogság csak megosztva igazi.” – Jon Krakauer

A boldogság a boldogtalanság időszakai közötti időszak. – Don Marquis

A világ tele van olyan emberekkel, akik látványos boldogságot keresnek, miközben elégedettek maradnak. – Doug Larson

A boldogság a saját kandallóinknál nő, és nem szabad idegenek kertjében szedni. – Douglas Jerrold

A boldogság az izgalom, amely megnyugtató helyet talált. De mindig van egy kis sarok, amely folyamatosan csapkod. – EL Königsburg – Idézet a boldogságról

A boldogság mindig valami más keresésének serény eredménye. – Dr. Idel Dreimer

Tanuld meg élvezni életed minden percét. Most légy boldog. Ne várj arra, hogy valami rajtad kívül álljon boldoggá a jövőben. – Earl Nightingale

A filozófia lényege, hogy az ember úgy éljen, hogy boldogsága a lehető legkevésbé függjön külső dolgoktól. – Epiktétosz

“Semmilyen gyógyszer sem gyógyítja meg azt, amit a boldogság nem tud.” – Gabriel García Márquez
***************************************************************************************************************
Idézet a boldogságról???

Téma: Versek Idézetek Gyüjteménye! Fórum: Hobbi
Kiváló dolgozó
ozon23 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 Találatok száma: 1184
    / 48 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.036412000656128 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail