Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9447097/15 Témák: 18904 Tagok: 112425 Legújabb tag: Fackelmann Adam Online: (86/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 

Nemzeti Cselekvési Program

(üzenet: 15, Politika)
 

Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
15. Elküldve: 2013-07-22 11:45:26,

Nemzeti Cselekvési Program

[1.]

Rosszabbul élünk, mint 100 éve-
2013-07-20 08:00:00 Hetek-atv

Bár a kormánypárti politikusok előszeretettel beszélnek arról, hogy fordulat történt hazánkban: Magyarország jobban teljesít, ezt azonban a statisztikai adatok nem igazolják. Sőt, Magyarország lassú leszakadása a régiós versenytársaktól továbbra is tart, mivel Lengyelországban és Szlovákiában, de Romániában is nagyobb növekedést várnak. Legutóbb az Orbán-kormánnyal nem ellenséges viszonyban álló közgazdászok is kijelentették, hogy - a kormányzati propaganda ellenére - Magyarország nem teljesít jobban. A Hetek cikke.
Lehet, hogy ők 100 éve rosszabbul éltek, én még akkor nem éltem.

De ha úgy gondolják, akkor kívánom nekik, hogy éljenek úgy, mert ezt MINDENKI megteheti: szoba-konyhában, fürdőszoba és wc nélkül, vízvezeték nélkül, hűtőszekrény és computer nélkül, televízió és rádió nélkül, igyanak kútvizet, amit a kútról kell hozni, ne vegyenek könyveket, (a gyüliben úgyis eldobatják) ne legyen annyi ruhájuk, hordják a cipőjüket, amíg lekopik a lábukról - de főleg 100 éve: nem fértek hozzá ilyen agymosó propaganda kanálisokhoz, és nem is mételyezhették Lenin hasznos idiótáit vele. Ez utóbbi már nyereség lenne. Tényleg kár, hogy nem igaz állításuk a címben és így módjukban áll a marhaságokat terjeszteni.

Ja, és a Hitgyülinek nem volt se Hetek, se ATV, és támogatást sem kaptak - vagyis a zsiráfok nem a mi kontónkra élősködtek!


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


kissberryTagság: 2008-02-05 00:15:46
Tagszám: #55426
Hozzászólások: 9
14. Elküldve: 2013-07-20 00:50:21,

Nemzeti Cselekvési Program

[2.]

Félelmet keltenének a gárdisták? Nem tudom, más hogy van vele, de ha meglátnék az utcán 200 gárdistát menetelni, bennem semmiféle félelem nem ébredne. Ha viszont szembe jönne velem öt buzi, akkor már elkezdenék vigyázni. De ha egy cigányt látok, óvatosságból még időben átmegyek a túloldalra. Ez a realitás.

Azt még hozzáteszem, hogy ha egy rabbi jönne szembe velem, előle is átmennék a túloldalra. A fenének se hiányzik, hogy pofán verje magát, aztán elkezdjen sivalkodni, hogy megtámadtam. Ha véletlenül a közelben tartózkodik egy "hitsorsos", mindjárt tanúja is lesz, és nekem annyi.

Ebben az országban nem a gárdistáktól kell félni. Pont tőlük nem kell félni. Ellenben számosan vannak mások - "mások" - akiktől igenis tanácsos félni.
[előzmény: (13) Topi-50, 2013-07-15 11:27:52]
Zöldfülű
kissberry adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
13. Elküldve: 2013-07-15 11:27:52,

Nemzeti Cselekvési Program

[3.]

"Kampányidőben nem árt ezt is megértetni a választókkal. Ha egy politikai nómenklatúra, korrupt gazdasági érdekeltségeivel próbálja bebetonozni társadalmi befolyását, az könnyen bumeráng lehet számára, s a választásokon földcsuszamlásszerű fordulatot hozhat. Ilyenkor a kormányzásra bizalmat kapott más pártok első dolga, hogy lenullázzák a korábbi politikai maffia alkotta szabályrendszert.
Magyarország számára a megváltás és feltámadás lehetne egyben, ha jövőre a Jobbik abszolút többséget kapna a szavazóktól. Kérdés, hogy érett-e a társadalom tudatállapota ehhez. Az idő azonban mindenképp nekünk dolgozik. A magyar emberek látják, hogy az EU milyen mértékben torzul nap nap után egyre undorítóbb és fenyegetőbb démoni szörnyeteggé, és ez tükröződik vissza a Strassburgi Emberi Jogi Bíróság justizmord ítéleteiben is.
Az ember áteredő bűne és a bűnre való hajlama miatt a földi jog sosem fogja teljesen lefedni az igazságosságot, szellemi válságok idején hovatovább egyenesen szembekerülnek egymással. Hiszen már az alapfogalmak értelmezése terén is képtelen hazugság uralkodik. „A Magyar Gárda félkatonai szervezetének fellépése félelmet keltő, ezért jogszerű volt feloszlatásuk”. Az adekvát meghatározás szerint „félkatonai” szervezetnek az minősül, melynek valamiféle fegyvere van, és nyíltan erőszak gyakorlását tervezi, vagy valósítja meg. Egyetlen csoport sem lesz félkatonaivá attól, hogy egyenruhát ölt, vagy menetel! Hogy félelmet keltő? A kisebbségi bűnözőkben mindig félelmet kelt, ha úgy vélik, hogy valaki meg akarja őket akadályozni, vagy büntetni a közösség többsége elleni vétkeikben. Ha a rendőrség kelt bennük félelmet, azt nem kell feloszlatni félelemkeltés ürügyén? Mert ugye beszélhetünk az állam erőszak-monopóliumáról, de mióta beszélünk félelemkeltési monopóliumról? És ha a rendőrség különböző okok miatt nem tudja, vagy nem akarja biztosítani a bűnözőkkel szemben a társadalom védelmét, akkor magának a társadalomnak nincs-e joga az önvédelemre? (Mely ráadásul mindezidáig erőszakmentesen zajlott?)
A legújabb törvények szerint az arányosság elvének mérlegelése nélkül is joga van a fegyveres önvédelemhez az állampolgároknak. Ha a meglopott, megvert, megfenyegetett idős falusi lakosságnak nincs módja fegyvert beszerezni, használatát megtanulni és gyakorolni; ezért ennél sokkal békésebb úton, elkezdenének egyenruhában menetelni, hogy egységüket és elszántságukat a jogos önvédelem szellemében demonstrálják a cigánybűnözőkkel szemben, akkor ők is elkövetnék a félelemkeltést?
Nem, mert kiröhögnék, és legjobb esetben elkergetnék őket a „nem hiába születettek”. De ha a velük szolidáris, erejük teljében lévő gárdisták teszik ugyanezt, az feloszlatásukra okot adó félelemkeltés? Nem félelemkeltés ez, hanem a nemzeti önvédelem szolidaritásának demonstrálása. Ehhez joga van a nemzetnek, és félelemet csak abban fog kelteni, akinek nem tiszta a lelkiismerete. S a gyáva félelem alkalomadtán vissza fogja tartani az újabb bűnelkövetéstől a „rejtett erőforrásokat”. A strassburgi bírákat viszont felbujtóként egyszer elszámoltatják egy magasabb fórumon, a hetente megerőszakolt, kirabolt, agyonvert magyar öregekért.
Meg a kettős mércéért is. A vörös, vagy a sárga csillag nem alkalmas a félelemkeltésre? Annak ellenére hogy eddigi magyarországi hordozóik évtizedeken át a fél ország kipusztításáért, megkínzásáért, kirablásáért, megerőszakolásáért voltak felelősek? Ezzel szemben a Magyar Gárda alkalmas rá, pedig tagjai soha egyetlen esetben sem követettek el erőszakot? A fekete ruha (nem papokat, pincéreket, rabbikat?) nyilasokat sejtet, a vörös csillag nem sejtet ávós, zsidó verőlegényeket?
Úgy látszik, Strassburg nálunk jobban tudja, hogy a Kárpát-medencében kiben mi kelt félelmet. Persze, hiszen nem az ő bíráikat és bíráik rokonait vitték „málenkij robotra”, vagy Recskre, s nem az ő szüleiket terrorizálják kormosék…
Tarnóczy Szabolcs - Kuruc.info"

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[válaszok erre: #14]
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
12. Elküldve: 2013-07-14 12:17:30,

Nemzeti Cselekvési Program

[4.]

A mobilokkal kapcsolatban részben igazad van, de a mobilok az általad említetteken felül az átlag által kevésbé ismert , több veszélyt is rejtenek.
ajanlott.png
Annak viszont örülök, hogy a szokásos lopás helyett, Te is nyílt forráskódú és legális szoftvereket használsz. Egyébként én arról egyáltalán nem írtam, hogy jelenleg milyen Linuxot használok, a film és az információ viszont valamennyi Linux rendszerről szól.
tovább>>>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2013-07-14 12:45:08]
[előzmény: (11) tartarus1, 2013-07-14 11:26:58]
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


tartarus1Tagság: 2013-07-03 05:54:53
Tagszám: #128174
Hozzászólások: 29
11. Elküldve: 2013-07-14 11:26:58,

Nemzeti Cselekvési Program

[5.]

Én úgy tudom, hogy a titkosszolgálatot azután kezdte érdekelni a Face meg a Google, Twitter meg nem tdom, hogy mik vannak még, amiúta világszinten elterjedtek.
Miután rájöttek, hogy megfigyelik őket, azt szerették volna elérni, hogy legalább kiírhassák, hogy az adatokat amiket megosztanak, azokat megfigyelik, de nem engedélyezték még ezt sem.
Egyébként ha valami olyan mondanivalója van az embernek, amit nem szeretnének, hogy lehallassák, arra csak a személyes találkozás a módja... mert ugye már azt is tudjuk, hogy a kikapcsolt telefont is le tudják hallgatni, ha benne van az akksija. Egyébként én is linuxot használok, bár nem az általad említettet, hanem a legnépszerűbbet, az Ubuntut. Én is nyílt forráskódú párti vagyok. És a google chromium böngésző is ilyen, szal azzal minden stimmel. Igaz voltak gondok, de észrevették :)

http://bestlapok.blog.hu
A legjobb webes tartalmak tárháza előlájkolás nélkül
[válaszok erre: #12] [előzmény: (10) Topi-50, 2013-07-14 10:48:51]
Zöldfülű
tartarus1 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
10. Elküldve: 2013-07-14 10:48:51,

Nemzeti Cselekvési Program

[6.]

Azt már látom, hogy csak szelektíven szeretsz olvasgatni, mert az idézett növekedési adatok éppen a cionista titkosszolgálatok által gyűjtött adatok növekedésére vonatkozik!
"Az amerikai titkosszolgálat által a PRISM-en keresztül lehívott adatokat tekintve 131%-os növekedésről beszélnek a Facebook és 63%-os növekedésről a Google esetében. "


Hírszerzők hozták létre a Facebook nevű cionista kémportált!

Ma már az egész világ a legnagyobb amerikai szoftveróriásoktól, illetve a sok esetben általuk informált Nemzetbiztonsági Ügynökségtől (NSA) függ.

Soha nagyobb függőség nem volt
]snowden.jpg]
Az Edward Snowden egykori CIA-alkalmazott által kiszivárogtatott iratokból ma már tudni vélhetjük, hogy az Amerikai Egyesült Államok elviekben képes arra, hogy olyan nagyvállalatok által továbbított adatokból szerezzen meg bármilyen információt rólunk, mint a Google, a Microsoft, az Apple vagy a Facebook. Míg az érintett cégek egyelőre struccpolitikát folytatnak az üggyel kapcsolatban, addig az államokban részleges beismerésként már elkezdték a hajtóvadászatot a WikiLeaksen kiszivárogtató Snowdenre.

Mit tudhatnak meg rólunk?

Mindent!

A mézédes Facebook startup-mesék híveinek most csalódniuk kell: az, hogy a legnagyobb amerikai szoftvervállalatok direkt kapcsolatban állnak az amerikai hírszerzéssel, nem új keletű elmélet. Már évekkel ezelőtt felröppent a hír, hogy a Facebook sztorija mögött is valószínűbb, hogy nem feltétlenül pár kollégista srác által összekuporgatott pénzek állnak: hiába a jól sikerült propagandafilm, azért nyilvánvaló, hogy az ilyen volumenű fejlesztésekhez nem két php programozó és egy frissen végzett közgazdász vagy projektmenedzser kell, hogy álljon. Ugyanígy nap mint nap örülünk vagy csodálkozunk azon, ha a levelezésünkben olyan hirdetések jelennek meg, melyek valamilyen kapcsolatban vannak az általunk az elmúlt hónapokban látogatott weboldalak témáival, sőt egyes weboldalakon is azokat a szolgáltatásokat látjuk hirdetve, amikkel kapcsolatban már egyszer valaha érdeklődtünk.

Az internetes cionista zsidó kémek – ha tetszik, ha nem – adatokat gyűjtenek rólunk. Teszik ezt azért, mert így hozzá tudunk férni egyes böngészési előzményeinkhez, mindig, most már mindenhonnan látni tudjuk kedvenc weboldalainkat, illetve nem utolsósorban jelszavainkat sem kell mindig újra és újra bepötyögni az egyes oldalakon. Amióta felhő a felhő, azóta ezeket az adatainkat már valahol messze is tárolhatjuk annak érdekében, hogy a mobiltelefonunkon vagy a táblagépünkön is ugyanazon előzmények, kedvencek és egyéb adatok jelenjenek meg, mint az asztali gépen.

Hol itt a bökkenő?

A böngészőkön túl más alkalmazások, sőt az operációs rendszerek is sok esetben kommunikálnak a gyártók távoli szervereivel: ismerős az a kérdés ugye, hogy „a program használatával kapcsolatos felhasználói programban részt akarsz-e venni?”. Merthogy elviekben erről gyűlik az adat. Valahol hasonló a helyzet, mint a mobiltelefon esetében: a mobiltelefonos rendszerek alapja, hogy az egyes cellákhoz való kapcsolódás szükségessége miatt tudni kell a szolgáltatóknak azt, hogy helyileg hol vagy. A mobilokba épített GPS pedig már csak finomhangolás, hab a tortán.

Azonban ha valahol messze-messze tároljuk ezeket az adatokat, akkor mi a garancia, hogy ezekhez nem fér hozzá más is? Miért van az, hogy a nemrég felbukkant, magyar keletű Tresorit felhőalapú tárhelyszolgáltatónak lehet piaca a Dropbox mellett? Miért van az, hogy amióta megnéztem egy autótuning weboldalt, azóta a legtöbb oldalon különféle autó pimp ajánlatokat kapok a Google rendszerén keresztül?

Természetesen azért, mert ezek a te kényelmedet szolgálják: a tudatodat, ami el szeretné hinni, hogy te, aki a monitor előtt ülsz, mindig biztonságban vagy, menő a Facebookon közzétenni azt, hogy mikor és hol vagy, ráadásul a pillanatnyi érdeklődési körödnek megfelelő hirdetések is inkább a kényelmedet hivatottak szolgálni, mintsem a tudatodat beszűkíteni és kizárni más impulzusokból.

Vagy nem. Ma, amikor az emberek nagy része a Facebookon éli az életét, akkor annak, hogy milyen információkat osztunk meg az egyes közösségi platformokon, legalább akkora jelentősége van, mint hogy az egyes szolgáltatásokat, programokat, alkalmazásokat hogyan, mire és miként használjuk a hétköznapokban.

Csak úgy tudsz védekezni ha, törlöd magad !
Te döntesz!


[img]https://encrypted-tbn1.gstatic.com//images?q=tbn:ANd9GcQ7WVUJXdiw3dEYeF9vsXWLa5aolvNbO9qjXqy6-TIb5f0ivTg8[/img]

AJÁNLOTT

http://www.wimp.com/linuxbuilt/

Európában egyre több kormány kezdi felismerni a nyílt kódú szoftverek előnyeit a biztonság és a megbízhatóság területén az amerikai gyártmányú, ismeretlen kódot tartalmazó (és emiatt akár rejtett kémkedést is magába foglalni képes), vírusokra is rendkívül érzékeny programokkal szemben.

A nyílt kódú szoftverek közül a legismertebb az egyik legújabb operációs rendszer, a Linus Torvalds finn egyetemista által útjára indított Linux. Elterjedése egyre nő, és várhatóan egy-két évtizeden belül kiszoríthatja a kevésbé megbízható, csak pénzért megszerezhető használati jogú operációs rendszereket.
forrásfigyelemre méltó írások:
példaképünk..
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2013-07-14 11:02:44]
[válaszok erre: #11]
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


tartarus1Tagság: 2013-07-03 05:54:53
Tagszám: #128174
Hozzászólások: 29
9. Elküldve: 2013-07-14 10:01:12,

Nemzeti Cselekvési Program

[7.]

Az miért baj, ha növekszik a Facebook és a Google?
Én csak a saját tapasztalataimat írtam. A face törli azt is ha a magyarokat érik atrocitások

http://bestlapok.blog.hu
A legjobb webes tartalmak tárháza előlájkolás nélkül
[előzmény: (8) Topi-50, 2013-07-14 09:44:26]
Zöldfülű
tartarus1 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
8. Elküldve: 2013-07-14 09:44:26,

Nemzeti Cselekvési Program

[8.]

Az egyébként jó, hogy több helyen is megfordultál legalább némi tapasztalatot is gyűjtöttél. De azt nem értem, hogy valójában milyen mocskolódásról, vagy rasszizmusról hablatyolgatsz ?

Az amerikai titkosszolgálat által a PRISM-en keresztül lehívott adatokat tekintve 131%-os növekedésről beszélnek a Facebook és 63%-os növekedésről a Google esetében.

A Guardian beszámolója szerint, amikor az NSA egy-egy kommunikációt figyelve további vizsgálatot rendel el, akkor gyakorlatilag teljes profilt állítanak össze egy jelentésben. Az NSA szerint minden egyes hónapban több, mint 2000 ilyen PRISM-alapú jelentést készítenek el. Ez 27%-os növekedés az elmúlt év óta.

tovább>>>

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QdZUhxh6Ldo

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2013-07-14 09:50:42]
[válaszok erre: #9]
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


tartarus1Tagság: 2013-07-03 05:54:53
Tagszám: #128174
Hozzászólások: 29
7. Elküldve: 2013-07-14 08:22:08,

Nemzeti Cselekvési Program

[9.]

Sajnos régen én is hasonlóan gondolkodtam , mint te. Aztán sikerült kijutnom németbe dolgozni. Rengeteg különböző országokból voltak munkatársaim és azt kell, hogy mondjam, hogy a német, arab, néger, román, olasz kollégáim többet segítettek (úgy, hogy nem beszélem a nyelvet) mint a honfitársaim.
Magyarországot a magyarok teszik tönkre :) nem kell itt másokra fogni :)
Twitteren nem vagyok fent, facen igen, de én nem vettem észre, hogy cionista lenne :D hiszen most is Vona Gábor facebook oldala van a fizetett hirdetéseknél. Az viszont tény, hogy a mocskolódást, a rasszizmust és bármely nép ellen uszító bejegyzéseket törlik. Mi ezzel a baj?

http://bestlapok.blog.hu
A legjobb webes tartalmak tárháza előlájkolás nélkül
[előzmény: (6) Topi-50, 2013-07-13 19:18:36]
Zöldfülű
tartarus1 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
6. Elküldve: 2013-07-13 19:18:36,

Nemzeti Cselekvési Program

[10.]

"Antiszemiták" adatait adta ki a Twitter*
A Twitter pénteken bejelentette, hogy átadta a francia igazságszolgáltatásnak azokat az adatokat, amelyekkel azonosíthatók azon antiszemita bejegyzések szerzői, amelyek miatt eljárás indult a mikroblog szolgáltatója ellen.*
A Franciaországi zsidó diákok uniója (UEJF) más egyesületekkel együtt azt kérte az igazságszolgáltatástól, hogy kötelezze a Twittert azoknak az adatoknak a közlésére, amelyek alapján azonosítható, hogy ki írt francia nyelvű antiszemita üzeneteket 2012 októberében unbonjuif (egyjózsidó), illetve unjuifmort (egyhalottzsidó) álnévvel a mikroblogon.
A párizsi legfelsőbb bíróság januári döntésében kötelezte a Twittert az antiszemita bejegyzések szerzőinek azonosítására.

Ugyan ezt teszi a Facebook nevű cionista portál is!

Egy askenázi zsidó nő főfoglalkozása az anti-semmi-ta-izmus vádjával megbélyegezni minden NEMZETET, akiknek
- van NEMZET-tudatuk
- van NEMZETI hagyományuk, kultúrájuk, ősi vallásuk
- van NEMZETET védő Törvényük
- akik a NEMZETI EGYSÉGET kifejező összejöveteleken a NEMZET JELKÉPEIT használják,

ahelyett, hogy minden fillérüket és energiájukat abba fektetnék, hogy a lecsúszott kisebbségeket /zsidókat, cigányokat/ támogatnák.
Veszélyes az állandó nemzeti identitástudat keresése és erősítése, ez maga az anti-semmi-ta-izmus.


Az askenázi zsidó nő magáról így vall :
- nincs NEMZETI identitásom,
- a körülményekhez képest mindig változik, most éppen zsidó, cigány és buzi vagyok.

http://hu.metapedia.org/wiki/Marsovszky_Magdolna

http://www.szittya.com/APUFAJKASGYILKOSKOMMUNISTATEMETESEN.html

Nefljszeretniahazt_www.kepfeltoltes.hu_.png

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2013-07-13 19:28:54]
[válaszok erre: #7]
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


PÉNTEK13Tagság: 2013-07-08 00:48:42
Tagszám: #128212
Hozzászólások: 13
5. Elküldve: 2013-07-13 16:03:29,

Nemzeti Cselekvési Program

[11.]

Érdekes. Ezt a lakópark reklámot amit izraelben zsidóknak ajánlanak, a már megszűnt origó fórumán valaki betette. Azonnal ment valamelyik fórumozótól az üzenet, és rövidesen megjelent a moderátor, ( aki állitólag ingyen és bérmentve basztatta a jobboldali fórumozókat) és törölte a linket, törölte a fórumozót, mondván, hogy antiszemita.
[előzmény: (4) Topi-50, 2013-03-11 09:28:43]
Zöldfülű
PÉNTEK13 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
4. Elküldve: 2013-03-11 09:28:43,

Nemzeti Cselekvési Program

[12.]

A zsidók elrendelték, hogy a palesztinok nem utazhatnak egy buszon velük! Amerikában is volt ilyen, amikor a négereket különítették el. Ez természetesen nem rasszizmus, nem antiszemitizmus, ez egy emberbarát intézkedés!

Ezek tiltják meg Magyarországon a magyarnak, hogy vihet-e magyar zászlót magával?
Ezek aláznak folyamatosan bennünket, hogy antiszemiták, rasszisták, meg trappisták vagyunk?
Amennyiben Iránnak lesz atomerőműve, megtámadják.
Már folyik Obama feltüzelése. A háborúk miatt már a tönk szélén áll Amerika...

És mondj egy olyan 1945 után indított amerikai háborút, amelyet megnyert.

Miután az amerikai férfiak már nem igazán szeretnének katonák lenni, a katonanők is mehetnek a csatába! Szép új világ!"

A fenti beírást a helyi katolikus pap tette be a facebook-ra. 41787_368331787864_3751921_n.jpg
Néhány nap, oszt március 15. Az emberek többsége viseli a kokárdát. Rá kell venni az embereket, hogy NE VEGYÉK le, viseljék minden nap! Aki magyarnak érzi magát, legyen a ruháján éjjel-nappal! A zsidók meg akár viseljék a sárga csillagot, ha nagyon akarják. (úgyis felveszik, ha ajvékolni akarnak)
Bevezetném a parlamentbe is. Aki meg nem visel semmit, az legyen "gyanús" :-)))
Mindenki vállalja fel, hová tartozik, mi az elkötelezettsége!
Én még a kocsimra is teszek.
Szóval, mindenképpen elindítom valahogy ezt a mozgalmat, azt gondolom, hogy békés és nem törvénytelen.
Első dolgom lesz, hogy írok Matyiatyának (neki itt 2500 híve van) és biztosan ismer hasonló gondolkodású egyházi vezetőket más városokban, akik terjesztenék a mozgalmat.

Magyarokra kokárdát, antimagyarokra petárdát!


Vagy jobb ha elkezded tanulni, ...előbb-utóbb úgy is bevezetik hivatalos nyelvként !!!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[válaszok erre: #5]
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   

Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
3. Elküldve: 2010-12-15 11:20:12,

Nemzeti Cselekvési Program

[13.]

http://internetfigyelo.wordpress.com/2010/12/15/papp-lajos-az-igazsag-felszabadit-mi-nem-vagyunk-szabadok-video/

http://www.youtube.com/watch?v=tpFF0kU873c

http://www.kreten.hu/comments.php?mid=7651

http://vilagpanorama.sytes.net/Vilagpanorama_2010.html Főleg a 11,05 - 11,22 ig, részeket ajánlom a szemellenzős elvtársaknak, a többit másnak is!


Beindult a Hun-szkíta rádió:

Weblap http://hunszkita.atw.hu/

Adás itt: http://hackerjoe.hu/radio2/

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


kunmachoTagság: 2010-11-29 09:14:08
Tagszám: #90295
Hozzászólások: 2
2. Elküldve: 2010-12-13 10:50:14,

Nemzeti Cselekvési Program

[14.]

Kedves olvasók!
Akik bármilyen formában segíteni szeretnék a programtervezet terjesztését azok az e-mail címemen elérhetnek:
[email protected]
[előzmény: (1) kunmacho, 2010-11-29 11:11:11]
Zöldfülű
kunmacho adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


kunmachoTagság: 2010-11-29 09:14:08
Tagszám: #90295
Hozzászólások: 2
1. Elküldve: 2010-11-29 11:11:11,

Nemzeti Cselekvési Program

[15.]

Tisztelt fórumozók!

Az alábbiakban egy társadalompolitikai programtervezet részletét olvashatjátok, amelynek programpontjai és irányelvei, véleményünk szerint halaszthatatlanok az ország békés jövője szempontjából.
Az NCSP. olyan súlyos, társadalmi- alkotmányos- és emberjogi kifogásokat és hiányosságokat fogalmaz meg, amelyek korrekciója elengedhetetlen a demokratikus berendezkedés a jogállamiság és a jogtisztaság kialakítása és fenntartása érdekében.

A teljes programtervezet a következő web(blog) oldalon olvasható:
http://my.opera.com/kunmacho/blog/

Felhívom mindenki figyelmét, hogy a programtervezet radikálisan szakít a jelenlegi politikai és ideológiai platformokra helyezkedő pártok által képviselt államirányítási szemlélettől, mind alkotmányjogi, mind közgazdasági értelemben. Valamint még egy nagyon fontos körülményre fel kell hívjam a figyelmet; a programtervezet bevezetője túlnyomórészt a saját értékítéleteimet és személyes véleményemet tükrözik, azonban a programtervezet további elemei isteni kegyelem birtokában íródtak.
Amennyiben a jelenlegi politikai elit, a média és a közélet szereplői a programtervezetet elutasítják, vagy megpróbálják elkendőzni a nyilvánosság előtt, akkor az országunkat valószínűsíthetően súlyos társadalmi krízisjelenségek fogják figyelmeztetni a tervezetben foglalt változtatások szükségszerűségére. (ezek egy része már sajnos jelenvaló)
A programtervezetet nyílt levélként fogalmaztam meg, a nemzetünk minden tagjához és a köztársasági elnökhöz címezve. Reményem, hogy a társadalom felismeri a programtervezetben az Igazság kardját, és a nemzetépítő szándékot, amelynek alappillére a szociális gondoskodás, és társadalmi szolidaritás.

Nemzeti Cselekvési Program.

 Az életfogytig tartó börtönbüntetés eltörlése.

- A büntetőszankció eltörlésének kezdeményezése a Köztársasági Elnöknél.
Amennyiben az elnöki jogkör nem terjeszthető ki erre az esetre, akkor kezdeményezni az Országgyűlés általi eltörlését, illetve a szükséges törvényességi korrekciót.

Indoklás:
A közelmúltban a magyar parlament törvénybe iktatta az életfogytig tartó börtönbüntetést, amely azóta az igazságszolgáltatásban alkalmazott büntetőszankció. Véleményem szerint ez a büntetőszankció súlyosan sérti az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatában megfogalmazott alapelveket, az EJENY 5. cikkelye alapján embertelennek minősül.

Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának vonatkozó cikkelye:
( Forrás: Magyar ENSZ Társaság honlapja.)
http://www.menszt.hu/informaciok/emberi_jogok/az_emberi_jogok_egyetemes_nyilatkozata

5. cikk
Senkit sem lehet kínvallatásnak, avagy kegyetlen, embertelen vagy lealacsonyító büntetésnek vagy bánásmódnak alávetni.

Az életfogytig tartó börtönbüntetés végérvényesen megfosztja az elítélt személyt a társadalomba való visszatérés lehetőségétől.
Az agresszivitását uralni képtelen vagy a gátlástalanságba és kegyetlenségbe süllyedt ember elkülönítése a társadalom többi tagjától indokolt. Ez az elkülönítés mindaddig indokolt marad, ameddig az elítélt mentalitásában és gondolkodásában ezt a lelkületet hordozza. Azonban azt feltételezni, hogy az ilyen mentalitást hordozó ember soha nem képes azt levetkőzni és ezért életfogytig elszeparálni a társadalomtól, igen súlyos tévedésnek minősíthető. A másik indok, amely arra hivatkozik, hogy a többi deviáns embert elrettentse a bűnelkövetéstől, pedig kifejezetten kegyetlennek minősíthető. Egy emberélet kárára nem statuálható példa elrettentésként.
Az ember értelemmel és lelkiismerettel bíró lény, amelyből következik, hogy az értelmén és lelkiismeretén keresztül, megfelelő értelmi ráhatással meggyőzhető a békességes élethez szükséges viselkedési normák fontosságáról. Amennyiben az elkülönítés alatt lévő elítélt belátásra jut, és az elhatározása a békességre való törekvés tekintetében megszilárdul, akkor a továbbra is fenntartott elkülönítése a társadalomtól indokolatlanná válik.

EJENY: 1. cikk
Minden emberi lény szabadon születik és egyenlő méltósága és joga van. Az emberek, ésszel és lelkiismerettel bírván, egymással szemben testvéri szellemben kell hogy viseltessenek.

 A Magyar Köztársaság üzenetet intéz minden nemzethez, valamint szándéknyilatkozatot tesz a következő diplomáciai lépések tekintetében:

 -- A Magyar Köztársaság felfüggeszti diplomáciai kapcsolatait minden olyan országgal, ahol érvényben van a halálbüntetés, az életfogytiglani börtönbüntetés, és az elítéltek vagy bebörtönzöttek kínzása, vagy megalázása, 72 órás várakozási idővel.

 -- A nevezett büntetőszankciók felfüggesztésének elmaradása esetén, a Magyar Köztársaság az érintett országgal a diplomáciai kapcsolatait megszakítja. (A diplomáciai mandátumok megszüntetése.)

 -- A Magyar Köztársaság a diplomáciai kapcsolatait megszakítja minden olyan országgal, ahol nem törlik végérvényesen a nevezett büntetőszankciókat. 30 nap várakozási idővel.

 -- A Magyar Köztársaság a diplomáciai kapcsolatait megszakítja minden olyan országgal, ahol a nevezett büntetőszankciók bevezetésre kerülnek.

 -- A Magyar Köztársaság a diplomáciai kapcsolatait felfüggeszti, minden olyan országgal, ahol nem születik szándék nyilatkozat, mindennemű tömegpusztító fegyverek leszerelésére, 1 hónap várakozási idővel.

 -- A Magyar Köztársaság a diplomáciai kapcsolatait megszakítja, minden olyan országgal, ahol a tömegpusztító fegyverek leszerelése nem kezdődik meg 1 éven belül.

 Menedék, tartózkodás és letelepedés biztosítása, minden halálra ítéltnek, és életfogytiglanira ítéltnek, illetve minden valós és valótlan bűnelkövetőnek, akit országában kínzásnak, kínvallatásnak, megalázó büntetésnek tettek ki, vagy a nevezett büntetőszankciók fenyegetik.
(A menekült vagy menedéket kérő bűnelkövető, aláveti magát a magyar büntetés-végrehajtás szabályainak.)

 Önkéntes közteherviselés bevezetése. (A törvényi kötelezettségként kirótt közteherviselés eltörlése.)

Indoklás:
A törvényi kötelezettségként kirótt közteherviselés sérti az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatában megfogalmazott alapelveket, az EJENY 22. és 25. cikkelyében megfogalmazott lét- és szociális biztonság megteremtésének feltételeit súlyosan akadályozhatja és korlátozhatja, illetve az embert alapvető döntési jogosultságától megfosztja.

Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának vonatkozó cikkelye:
( Forrás: Magyar ENSZ Társaság honlapja.)
http://www.menszt.hu/informaciok/emberi_jogok/az_emberi_jogok_egyetemes_nyilatkozata

22. cikk
Minden személynek mint a társadalom tagjának joga van a szociális biztonsághoz; minden személynek ugyancsak igénye van arra, hogy - az államok erőfeszítései és a nemzetközi együttműködés eredményeképpen és számot vetve az egyes országok szervezetével és gazdasági erőforrásaival - a méltóságához és személyiségének szabadon való kifejlődéséhez szükséges gazdasági, szociális és kulturális jogait kielégíthesse.

25. cikk
Minden személynek joga van saját maga és családja egészségének és jólétének biztosítására alkalmas életszínvonalhoz, nevezetesen élelemhez, ruházathoz, lakáshoz, orvosi gondozáshoz, valamint a szükséges szociális szolgáltatásokhoz, joga van a munkanélküliség, betegség, rokkantság, özvegység, öregség esetére szóló, valamint mindazon más esetekre szóló biztosításhoz, amikor létfenntartási eszközeit akaratától független körülmények miatt elveszíti.
Az anyaság és a gyermekkor különleges segítséghez és támogatáshoz adnak jogot. Minden gyermek, akár házasságból, akár házasságon kívül született, ugyanabban a szociális védelemben részesül.

Bármely ember a létfenntartásának érdekében folytatott cselekedeteihez való hozzájárulásra vonatkozólag, más emberre semmilyen formában nem gyakorolhat kényszert.
Ezért a közterhekhez való hozzájárulás elhatározása és annak mértéke, az adott személynek személyes döntési és mérlegelési jogosultsága. Ez a döntési és mérlegelési jogosultság semmilyen körülmények között és semmilyen indokból nem vonható meg az adott személytől. A közterhekhez való hozzájárulás szándékának mérlegelése az embertől elidegeníthetetlen alapjog. Azon személy, aki döntése nyomán, valamely okból nem járul hozzá a közteherviseléshez, nem követ el törvénytelenséget és nem követ el feltétlenül erkölcstelenséget sem, ezért a közteherviselés nem képezhet törvényi kötelezettséget.

 Új alkotmány létrehozása és új törvénykönyv létrehozása, amely a jogtisztaság talaján áll.

Megjegyzés: A hatályos magyar alkotmány jelenleg is tartalmaz olyan kitételeket, amelyek szembe helyezkednek az elemi emberi jogokkal, különösen a hadkötelezettségre és a hadiállapotban és a rendkívüli állapotban az állampolgárra rárótt kötelezettségekre vonatkozó kitételek.

Például:
- 70/H. § (1); (2); (3); (4); (5);
- 70/I. §;
- 70/J. §;
- 2. § (3)

Valamint számos olyan törvény van hatályban, amely torz és hibás, illetve szándékosan eltorzított jogi szemlélet terméke.
Az alábbiakban felvázolásra kerül néhány, az igazságszolgáltatásban jelenleg rosszul értelmezett és alkalmazott büntetőszankciót helyettesítendő értelmezés.
(Az értelmezéseknek nem minden eleme jogi visszásság felvázolása, és az értelmezések nem terjednek ki minden, a tárgykörre vonatkozó törvényességi megállapításokra, azok csak helyenként jelzik a jelenlegi vonatkozó szabályozás hibás voltát.)

 -- Balesetekben érintett személyek esetében, amennyiben a szándékosság és/vagy a veszélyeztetés szándékossága kizárható, a baleset előidézése nem vonhat maga után büntetőjogi felelősségre vonást és eljárást. Kártérítési eljárás sem indítható.

 -- Baleset esetén, a balesetben érintett személyek bármelyike, bármely okból a baleset helyszínét elhagyja, és/vagy a segítségnyújtást és/vagy a segítségkérést elmulasztja vagy elodázza és utólagosan a baleset bekövetkezésének tekintetében a szándékosság hiánya megállapítást nyer, azok cselekménye nem vonhat maga után sem büntetőjogi vizsgálatot sem eljárást. (ha nincs szándékosság a baleset körülményei nem firtathatóak.)

 - A balesetben érintett személyek bármelyike, mindaddig nem vonható be a baleset körülményeinek vizsgálatába, ameddig az önként nem veti alá magát a vizsgálatnak.
- Ezt a vizsgálatot végző személyek mindegyike köteles a vizsgálat megkezdése előtt a vizsgálatba bevonandó személy tudomására hozni és a vizsgálatot csak igenlő válasz megtétele esetén kezdheti meg.
- A vizsgálat szándéka kizárólag két alkalommal közölhető a vizsgálatba bevonandó személlyel, de a baleset helyszínén csak egyetlen alkalommal tehető meg.
- Amennyiben a vizsgálat kezdeményezését elutasító válasz vagy jelzés követi, de a későbbiekben a vizsgálatba bevonni kívánt személy maga kezdeményezi a vizsgálatban való részvételt, arra hajlandóságot mutat, akkor természetesen a vizsgálat megkezdhető.
- A vizsgálat szándékának közlése után, elutasító válasz vagy kommunikáció, vagy magatartás esetén, vagy nem értelmezhető kommunikációs és/vagy metakommunikációs cselekmény vagy magatartás esetén a vizsgálatot kezdeményező személy a vizsgálatra vonatkozó semmilyen további intézkedést nem kezdeményezhet.

 -- Bármely ember a létfenntartásának érdekében folytatott cselekedeteihez való hozzájárulásra vonatkozólag, más emberre semmilyen formában nem gyakorolhat kényszert. Ezért az összes ilyen törvényi kötelezettséget megfogalmazó törvény vagy rendelet törlendő.

Például:
- Gyermekkel rendelkező szülők egzisztenciális elkülönülése esetén, gyermektartási hozzájárulás és más egyéb anyagi hozzájárulás, a másik félre vonatkozólag, törvényi kötelezettségként nem fogalmazható meg.
A másik fél/felek létfenntartásához való hozzájárulás elhatározása és annak mértéke és mikéntje, a hozzájáruló fél mérlegelési és döntési jogosultsága, attól semmilyen körülmény nem foszthatja meg.
A hozzájárulás szándéka vagy formája a gyermekkorúság időszakában a másik fél részéről bizonyos szintig elhárítható.

- A közteherviselés és adóztatás bárbej formája, amely törvényi kötelezettségként került megfogalmazásra.
A burkolt adónemek sem törvényesek, például: ÁFA, jövedéki adó, termékdíj, és a kötelező érvénnyel fizettetett szolgáltatási díjak.

- A közmunka és a társadalmi munka vagy tevékenység bármely formája, amely törvényi kötelezettségként került megfogalmazásra.
Például: Hadkötelezettség, hadiállapotban és rendkívüli állapotban vagy katasztrófahelyzetben az emberre rárótt bármely kötelezettség, tankötelezettség, beszolgáltatási kötelezettség.

 Azon anyagi/vagyon ellen elkövetett bűncselekmények elkövetői, akik önként feladják magukat a hatóságnak, és a cselekményük közvetlenül vagy közvetve nem eredményez súlyos testi vagy egészségi károsodást,
(a fenti meghatározásban a mentális/pszichés terhelés is figyelembe veendő, pl. fegyveres rabló nem tartozhat ebbe a kategóriába.) azok büntetőjogi szankciójában az elzárás/börtönbüntetés nem szerepelhet, feltételes és felfüggesztett módon sem. Azokra olyan szankciók kiszabása kívánatos, amely a társadalmi integrációt nagymértékben segíti, előmozdítja. Például: felajánlott és/vagy önként vállalt társadalmi munka, iskolai képzésben oktatásban (szakma elsajátításában) való részvétel.
A társadalmi munka lehet fizetett, amely a költségvetésből finanszírozható. (állami és/vagy önkormányzati és/vagy más civil szervezet által és/vagy magánforrásból is finanszírozható, az oktatásban továbbképzésben való részvétel hasonlóképpen.)

 A prostitúció, mint büntetőjogi kategória nem értelmezhető.

 A futtatás, mint büntetőjogi kategória nem értelmezhető.

- Ha a prostituált személy, önként, minden testi és/vagy lelki kényszertől mentesen átadja a prostitúcióból származó anyagi javait egy másik személynek, az sem a prostituáltra sem a másik személyre vonatkozólag, önmagában nem képezheti büntetőszankció tárgyát.
- A prostitúcióra való kényszerítésben a testi és lelki terrorizálás/kényszerítés/fenyegetés/presszió valamely formája szankcionálható.
- Az érzelmi zsarolás magánügynek minősül, ezért ebben az esetben büntetőszankció csak akkor szabható ki, ha a zsaroló fél a súlyos testi sértést elköveti.
- A prostituáltnak nyújtott személyes „védelem”, és a szállásadás, csak akkor szankcionálható, ha a védelemre és a szállásadásra vonatkozólag a kényszerítésnek valamely formája bizonyítható.

 Azon személyek, akik érintettek bűnelkövetésre-, bűncselekményre-, felfogásával össze nem egyeztethető erkölcstelenségre kényszerítésben (ebbe beletartozhat az érzelmi zsarolás is, házastársak esetében is.), azok közvetlenül és közvetve is törvényes védelmet kérhetnek. A „törvényes megbízott(ak)” a rendelkezésére álló eszköz és feltételrendszer birtokában igyekszik ezt a törvényi védelmet érvényesíteni.
(A fenti kijelentés nem csak a prostitúció vonatkozásában érvényes.)

 A homoszexuális és a többi, a szexuális beállítottságát tekintve nem monogám heteroszexuális emberek, törvényes úton örökbe fogadhatnak fiatalkorú személyt. (14. évét betöltő fiatalt). Az örökbefogadandó személy egyértelműsíthető nyilatkozata szükséges feltétele az örökbefogadásnak.

 A magzatvédelemre és az abortuszra vonatkozó törvényi szabályozás.

- A két területen a jog által alkalmazott retorzív elemek megszüntetése.
- A jogi eljárás alá vont, érintett személy, egyszemélyi vagy több emberből álló mentor/segítő/felkészítő/előkészítővel történő elbeszélgetésre felszólítást kap, ahol eligazítást és tájékoztatást kap a terápián/gondozói ellátásban való részvétel lehetőségeiről. A megjelenés nem kötelező.
(Lelki gondozás; lelki vezetői gondozás; családterápia; életrendezés terápia; életvezetés terápia; lelki segély szolgálat; édesanya otthonok; szülő otthonok; kismama tanfolyamok; szülésre való gyakorlati (és lelki) felkészítés stb.)
- Az összes terápiás és gondozói ellátás és szolgálat az állami költségvetés által 100%-ban finanszírozható/térítésmentes.

- Súlyos* magzatkárosodás és nemi erőszak esetén, az édesanya kizárólagos joga az abortusz kezdeményezése.

- A magzatelhajtásra nem kötelezhető semmilyen egészségügyi foglalkozású személy, azt csak egyszemélyi döntés alapján, önkéntes alapon végezhető el.

(A magzatelhajtást elvégző személy és az abortuszon átesett személy valamint az abortuszt bizonyos esetekben harmadik személyként kezdeményező személy a fenti két esetben és az alábbi összefüggésben törvényileg nem szankcionálható.)

- Az egészséges és a súlyosan károsodott kategóriába nem sorolható magzatot abortáló egészségügyi vagy dilettáns személy, büntethetőségi, büntetőjogi felelősség megállapítása esetén, hasonló szankcióban részesül, vagyis felszólítást kap, lelki vezető (lelkész) vagy más, teológiailag képzett szakemberrel történő elbeszélgetésre, vagy írásba foglalt teológiai értekezést vehet át, amely a megfogant élet életszentségére vonatkozó teológiai alapvetéseket tartalmazza. A felszólításnak nem köteles eleget tenni az érintett személy. A felszólítási aktust, az ateista vagy szakrálisan közömbös szemléletű felszólításra jogosult személy nem köteles megtenni.

Személyes megjegyzés:
A fenti értelmezés, súlyos magzatkárosodás és nemi erőszak esetén az édesanya számára biztosítja az abortusz melletti döntés lehetőségét, azonban ez nem jelenti azt, hogy az abortusszal ezekben az esetekben egyetértek vagy indokoltnak tartom.
Kinyilvánítom azon véleményemet, hogy a megfogant élet szent.
Ezért az üzenetem, minden hasonló élethelyzetbe került édesanya számára, hogy ne abortálja magzatát semmilyen körülmény okán, akkor sem, ha az erőszakos cselekedet következtében fogant, vagy ha a magzat súlyos egészségkárosodással jöhet csak a világra. Ha az édesanya úgy érzi, hogy nem képes vállalni az ilyen körülmények miatt világra jött gyermek felnevelésének vagy gondozásának érzelmi vagy anyagi terheit, akkor az örökbefogadás vagy az állami gondozás intézménye biztosítja az így világra jött kisgyermekek számára a róluk való gondoskodást.

 Az eutanáziára vonatkozó szabályozás.

- Az aktív eutanázia alkalmazása erkölcsileg nem helyeselhető.
- Az élet elvesztését feltételező betegséggel vagy fogyatékossággal bíró, kommunikációra képes beteg döntése alapján, a beavatkozás, gyógykezelés, rehabilitációs kezelés vagy terápia megszüntethető/megszüntetendő vagy lecsökkenthető/lecsökkentendő.

-- Nagyon fontos: A beteg érzelmi alapú döntése nyomán a valós szándék (az életben maradás vagy gyógyulás) rejtve maradhat, illetve a betegséggel kapcsolatos információk hiánya vagy rosszul történő értelmezése, vagy más rosszul értelmezett körülmény is a beteg döntésének alapja lehet, ezért a passzív eutanázia mellett döntő beteg esetén, az orvosnak (ellátónak, gondozónak) nagyon körültekintően kell a döntés meghozatalában közreműködnie és a beavatkozást, gyógyászati vagy rehabilitációs kezelést elhagyni, megszüntetni vagy lecsökkenteni.

- A kommunikációra nem képes beteg esetében, kizárólag a kezelő orvos vagy orvosi személy döntése nyomán hagyható el, szüntethető meg vagy csökkenthető le a gyógyászati vagy rehabilitációs kezelés.

 Azok az elítéltek, akik olyan bírói ítélet nyomán kerültek bebörtönzésre vagy más büntető jellegű szankcióban részesültek, amelyek jogszerűsége és törvényessége kifogásolható, azok elzárásának vagy szabadságuk korlátozásának, valamint a rájuk kirótt büntetéseknek azonnali hatályú megszüntetése, feloldása.

Például:
- (lásd a fentebbi értelmezéseket.)
- Hadkötelezettség elutasítása.
- Alternatív katonai szolgálat elutasítása.
- Társadalmi (köz) munka elutasítása.
- Beszolgáltatási kötelezettség elutasítása.
- Tankötelezettség elutasítása.
- Kötelező védőoltás elutasítása.
- Nagy nyilvánosság előtt elkövetett holokauszt tagadás.
[válaszok erre: #2] (TÉMANYITÓ)
Zöldfülű
kunmacho adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 

Nemzeti Cselekvési Program

(üzenet: 15, Politika)
 
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.011902093887329 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2023. E-mail