Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9452021/12 Témák: 18931 Tagok: 112517 Legújabb tag: escapegameroom Online: (77/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 13 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 309 üzenet

CherryMuse


Tagság: 2010-06-22 15:00:45
Tagszám: #86258
Hozzászólások: 309
86535. Elküldve: 2011-11-05 17:13:31 [1.]

Szia! Hál istennek nem velem történt az eset, csak bemásoltam. De amúgy rám is teljesen igaz, amiket leírtál, és biztosan a többiekre is. Nem nagyon van mit tenni... icon3.gif icon3.gif


Téma: Hétköznapjaink Fórum: Bullterier Baráti Társaság
[előzmény: (86528) bulcsy, 2011-11-04 20:07:28]
Törzstag
CherryMuse adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


CherryMuse


Tagság: 2010-06-22 15:00:45
Tagszám: #86258
Hozzászólások: 309
86522. Elküldve: 2011-11-04 11:24:03 [2.]

Sziasztok! Átmenetileg eltűntem az éterből, de nyugi, élünk még maradéktalan példányszámmal (kivéve a kiscicámat... )

Most azért jöttem, hogy megosszak veletek valamit, amiről lehet, hogy hallottatok már, lehet, hogy nem. Máshogy nagyon megmutatni nem tudom nektek, ezért remélem nem baj, ha bemásolom ide, és így el tudja olvasni mindenki. Én személy szerint szörnyen kiakadtam, és tehetetlennek érzem magam.
Íme:

'Péter Fazekas
Ez egy történet és egyben egy kérés…Kérem szépen minden barátomat és minden állat barátot, KUTYASZERETŐT, hogy olvassa el, OSSZA meg…

Ismét egy eset amikor megkérdőjelezem, hogy érdemes -e az általam nagyon sokáig szeretett szülőhazámban élni.
2011.november 2-án szokásos délutáni kutyasétáltatásom végéhez közeledve sosem gondolt esemény színesítette, és egyben feketítette, be a napom, de ha jobban belegondolok az egész életem. Nyugodtan sétálgatunk, tréningezünk Dantéval (15 hónapos bullterrier akivel a gödöllői kutyasport központban elvégeztem egy alap és egy középfokú tanfolyamot. Mindkettőt nagyon szép eredménnyel végeztük.) Budapesten a XVI. kerületben mikor egy rendőrautó lelassított mellettünk. Gondoltam magamban én kis naiv, hogy megnézik a kutyám, hogy milyen szép és okos. Nyugodtan sétál a PÓRÁZON LÁBNÁL folyamatos szemkontaktust keresve gazdájával. Végre nem egy olyan kutya gazda párost látnak, mint a híres mesében, ahol általában FRAKK sétáltatta Károly bácsit. Persze nem így gondolták. Az autó bekanyarodott elénk utunkat elzárva és kiszállt egy nagyon udvarias úriember majd bemutatkozásos procedúrát követően, megkérdezte tudom -e az új jogszabályt. Persze, hogy nem tudtam. Törvénytisztelő és dolgozó ember lévén nincs időm és nem is feladatom olvasgatni a folyamatosan bővülő és változó jogszabályokat. Végül is a lényeg, ami miatt egy nyugodt lakóparkban félreállítottak, megkülönböztettek az nem más, mint hogy a kutyámon, aki hangsúlyozom 60 cm-es pórázon jött a lábam mellett nem volt SZÁJKOSÁR! Nem rabosítottam a kutyám. Szabálysértési eljárást indítottak ellenem. Akár 50E Ft-ra is megbírságolhatnak azok, akik az én adómból élnek és az én adómból kapnak ilyen megtisztelő munkát. Mást nem találtak nekik. Két jól megtermett úriember, akik a magyar rendőrség tagjai, akiknek az lenne a dolga, hogy megelőzzék a bűnt, a rongálásokat, az autófeltöréseket, a késeléseket, a nemi erőszakot stb…inkább kaptak egy kényelmes munkát, furikázzanak valakit az önkormányzat soraiból és üldözzék a kutyasétáltatókat. Az igazi bűnözőket! Arra nevel minket ez a kimondottan demokratikusnak nem mondható rendszer, hogy fogadjunk el mindenkit, és ne legyenek megkülönböztetések, kirekesztések. Ehhez képest az új jogszabály szerint én és még másik 14 kutyafajta gazdája ezentúl megkülönböztetést élvez: PÓRÁZ ÉS SZÁJKOSÁR KÖTELEZŐ!!!!!! Ezek szerint mi átlag dolgozó, adófizető emberek harcolhatnánk egy olyan jogszabályért, hogy akit veszélyesnek ítélünk meg mindenféle ismeret nélkül, rakjuk rabláncra. Ezzel majd megelőzzük a bajt. Azért valljuk meg őszintén ez kissé vicces. Nem azért szerettem volna ezt megosztani, hogy féljetek, és azonnal mindenki szerezzen be egy szájkosarat és csináljon a kutyájából Hannibál Lecter-t, hanem azért, hogy közösen találjunk ki valamit, és ne fogadjuk el ezt a bődületesen ostoba jogszabályt.
Sok minden jár még a fejemben, ami a kimondottan a témáról, a tudatos és felelősségteljes kutyatartásról és nevelésről szól, de mondanivalóm így sem sikerült rövidre ezért köszönöm, hogy végig olvastad és megosztottad… Ha bárkinek tanácsa ötlete van , kérem írjon nekem…'

Nos. Én nem érzem magam olyan embernek, aki leláncolja, vagy 'rács mögé zárja' a családtagját, a barátját, a kutyáját.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, vagy ez ellen tenni lehetséges-e, de én nem szeretnék szájkosárral kutyát sétáltatni. Mert nincs okom rá! Nem szükséges, mert a kutyám nyugodt, és minden eddigi megfigyelésem szerint ártalmatlan is.

Ne haragudjatok, ha nem ide kellett volna kiraknom, és hogy off-oltam valamilyen szinte, de gondoltam tudjátok meg Ti is.
A fészbukon, a H.E.M.E.M.-en van róla egy kis komi-áradat, és a fórumján is lesz hamarosan szerintem.

További szép napot, és remélem, mindenki jól van!Téma: Hétköznapjaink Fórum: Bullterier Baráti Társaság
[válaszok erre: #86526 #86528]
Törzstag
CherryMuse adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


CherryMuse


Tagság: 2010-06-22 15:00:45
Tagszám: #86258
Hozzászólások: 309
85764. Elküldve: 2011-08-09 23:38:36 [3.]

Sziasztok. A képek nagyon szépek.

Ne haragudjatok hogy ilyen hírrel zavargok itt, de egy perc néma csöndet szeretnék kérni Gizinek, aki szép, de szörnyen rövid két éve után itt hagyott minket. Zafinak bolondos játszótársa, és mindannyiunk barátja volt. Nagyon hiányzik, és reméljük boldog ott, ahol van.

1739415328964957435755.jpg
5184817282486367435756.jpg
DSC01765.jpg
goncsigizi.jpg
Kp011-1.jpg
Kp031-1.jpg


Téma: Hétköznapjaink Fórum: Bullterier Baráti Társaság
[válaszok erre: #85772 #85785 #85805]
Törzstag
CherryMuse adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


CherryMuse


Tagság: 2010-06-22 15:00:45
Tagszám: #86258
Hozzászólások: 309
4. Elküldve: 2011-07-28 13:07:58 [4.]

Örülök! :):) Utolsó mondat:)26: "halottak voltak." icon53.gif icon53.gif


Téma: Te is.. Fórum: Kristine Holt Fórum
[válaszok erre: #5] [előzmény: (3) kristineholt, 2011-07-28 13:02:30]
Törzstag
CherryMuse adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


CherryMuse


Tagság: 2010-06-22 15:00:45
Tagszám: #86258
Hozzászólások: 309
2. Elküldve: 2011-07-28 12:53:57 [5.]

Nagyon hideg van… - gondolta magában a fiatal lány, amint átvágott az ötös és hatod számú üvegház között a Roxfort sötét udvarán. Összébb húzta éjfekete utazóköpenyét, és fejére húzta annak hatalmas, meleg kapucniját. Hirtelen eltűnt bal lába alól a puha fű, és a lány majdnem orra bukott.
Áh, rohadt gödör… - gondolta, és köpenye rejtekében egyre jobban szorította testéhez az aznapi Reggeli Prófétát. amikor elérte az oltalmazó, ős öreg fákat, megnyugodott kissé. Most már senki nem láthatja meg. Itt már nem kell attól félnie, hogy az egyik tanár, vagy egy nyomorult griffendéles meglátja. A másik három háztól nem félt: a mardekárosok falaznának neki, a hollóhátasok és a hugrabugosok pedig nem mernének árulkodni.

Nekidőlt egy különösen vastag tölgyfa törzsének, és egy pillanatra behunyta fekete szemeit. Elgondolkodott, hogy saját házából mennyien irigyelnék őt, ha megtudnák, miért szökik ki minden hétfőn. De ő nem örült ennek. A sok csitri még tizenhat évesen is csak a pénzt és a hatalmat keresnék a lehetőségben. Ő azonban semmi ilyet nem akart már több, mint egy éve. Régen túl volt a vagyon által kecsegtetett lehetőségek hívogató szaván. A hatalom pedig sosem érdekelte őt.

Mindössze három dolog vezérelte minden egyes hétfő éjszaka az ijesztő, sötét fák közé. Három dolog; a egyik, hogy annak az embernek a megelégedésére szolgáljon, aki a fák titkos rejtekében várja őt, a második, hogy láthassa a férfit. Ez utóbbi inkább csak saját titkos vágyainak kielégítésére szolgált. A harmadik pedig, amit semmilyen szerelem, vágy nem tudott kiöli a szívéből, az a dicsőség volt. Az az érzés, amit mindig érzett, mikor hasznot hajtott a férfinak.

Kinyitotta a szemeit, és lecsúsztatta fekete, dús hajártól a meleg kapucnit. Elindult mélyebben a vastag fák felé. Elmotyogott egy Lumost, egy aprócska lángot gyújtva pálcájának hegyén. Egyre beljebb és beljebb haladt a vastag törzsű, egyre szorosabban álló fák között. Fekete, lapos talpú edzőcipőjének talpa alatt recsegtek a fagyott ágak. A szél nem fújt az erdő mélyén, ehelyett az ágak tépázták a lány haját és köpenyét. Egy vékonyabb ág arcon csapta őt, ezzel sebet ejtve hófehér bőrén. Nem fájt neki, a hideg levegő pedig csak csillapította az égető érzést. Egyre hevesebben dobogott a szíve, amit elérte a kicsiny ösvényt, ami a találkozójuk helyéhez vezetett. Már kívülről tudta az egészet oda-vissza. Lábait egyre gyorsabban kapkodta szoros sötét farmernadrágjában. Köpenyének szegélye zörgette a fagyott avart. Vörös ajkai megremegtek, mikor megpillantotta a ködös kis tisztást, melyet olykor megvilágított az előbukkanó telihold fénye. A terület még elég messze volt, de a lány már az egészet látta az ösvény végénél. Futásnak eredt, nem törődve vele, hogy hangos mozgásával felriaszthat állatokat. Nem félt. Odaért a tisztásra és körbenézett. Sehol senki, üres az egész. A lány ledobta magát a tisztás szélén álló legvastagabb fa tövébe. Mindig itt szokott ülni. Itt ül és vár. Várja Őt. Őt, akinek az információkat hozza, Őt, akinek a közelségére, elismerésére vágyik. Elővette a talárja alól a Reggeli Prófétát, és rezzenéstelen pillákkal kezdte nézni a címoldalon lévő fényképet. Csak nézte és nézte, nem gondolt semmire közben. Nézte, és várt. Eltelt egy fél óra, mikor hirtelen égető érzés kerített hatalmába egész bal alkarját. Váratlanul érte, felszisszent. Pedig számíthatott volna rá.

- Bellatrix… látom, újfent eljöttél.

Bella a nevét hallva összerezzent, megfordult, majd azonnal térdre vetette magát. Óvatosan pillantott fel a vele szemben álló férfira, majd így szólt:

- Ha Ön itt lesz, én örökké eljövök, Nagyuram.

Az említett gúnyos mosolyszerűséget mímelt kígyószerű arcára, majd megparancsolta a lánynak, álljon fel. Bellatrix felegyenesedett, majd hatalmas, áhítattal teli szemeit Voldemortra függesztette.

- Elhoztam, amit kért, Kegyelmes Uram - azzal kivett egy darab pergament az újságból, és a Sötét Nagyúr felé nyújtotta. Ő el is vette azt. Két dátum állt rajta szép kézírással. Bella hozzátette:

- Ezeken a napokon nem fog Dumbledore az iskolában tartózkodni.
A lánynak fogalma sem volt, miért érdeklik a dátumok a nagyurat, de nem is érdekelte igazán. Nem kért tőle ilyet minden alkalommal a mágus. Volt, hogy csak eljött, és beszélt a lányka a terveiről, aki minden alkalommal kocsányon lógó szemekkel és fülekkel nyelte Urának minden egyes szavát.

- Szép munka, Bella - dicsérte őt Voldemort. Bellatrix szemeit elfutották az öröm édes könnyei. Mindennél jobban imádta, ha Ura ezt mondta neki. A következő pillanatban már nem volt semmi más… csak a Nagyúr kígyószerű arca, hűvös ajkai, és Bella véres arca, vörös ajkai. Sokáig, vad csókban forrtak össze.

Ekkor Bellatrix összerázkódott. Magához térítette a nyomorult, kikötözött fél óriás vergődésének robaja. Ott ült, annak a fának a tövében, ahol iskolás időszakának utolsó három évében minden hétfő éjjel. Fájó szívvel gondolt vissza a harminchat évvel ezelőtti éjszakára, mikor a dátumokat vitte hőn szeretett Urának. Az az éjszaka, ha lehet, még jobban beleégett tudatába örökre, mint a többi. Azon az éjszakán csattant el élete első csókja, amit a Nagyúrral váltott. Első, és utolsó. Most is itt voltak. De ezúttal nem csak ketten. A halálfalók népes seregének egy része állt ült a meggyújtott tűz körül. Egyedül Bella ült. A Nagyúr is állt egy fa takarásában, nem messze a nőtől. Bella minden erejét összeszedte, és visszarángatta magát a jelenbéli tisztásra. Itt ült, negyvenhét évesen, és reménykedett.

Háború van. Háború van, és mi győzni fogunk. Ő győzni fog…
Ketten győzni fogunk.


Erre gondolt, és némán ült tovább. Érezte, hogy Ura nem veszíthet ma éjjel.

Két órával később mindketten halottak volt.Téma: Te is.. Fórum: Kristine Holt Fórum
[válaszok erre: #3] [előzmény: (1) kristineholt, 2011-07-28 12:25:05]
Törzstag
CherryMuse adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


CherryMuse


Tagság: 2010-06-22 15:00:45
Tagszám: #86258
Hozzászólások: 309
85321. Elküldve: 2011-07-03 20:53:25 [6.]

Meg az ugrálás, mert hívjuk játszani a porszívót... igen igen : D icon53.gif


Téma: Hétköznapjaink Fórum: Bullterier Baráti Társaság
[válaszok erre: #85323] [előzmény: (85314) Marcsi és Rambó, 2011-07-03 19:03:31]
Törzstag
CherryMuse adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


CherryMuse


Tagság: 2010-06-22 15:00:45
Tagszám: #86258
Hozzászólások: 309
85313. Elküldve: 2011-07-03 16:47:19 [7.]

A porszívóval játszok sztori nálunk is megy! icon53.gif icon53.gif


Téma: Hétköznapjaink Fórum: Bullterier Baráti Társaság
[válaszok erre: #85314] [előzmény: (85311) Marcsi és Rambó, 2011-07-03 08:41:25]
Törzstag
CherryMuse adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


CherryMuse


Tagság: 2010-06-22 15:00:45
Tagszám: #86258
Hozzászólások: 309
44. Elküldve: 2011-07-03 16:43:50 [8.]

Kukuccs.

Mi is tervezünk oda egy látogatást. A tombolára tudnánk vinni dolgokat, ha kellenek, ilyen "tombolás cuccokat". Tudjátok, gyertya, bögre, esetleg fridzbi, hasonlók... :) Ha ötletetek van, hogy miket vigyünk, ha van, akkor visszük! : )


Téma: X. Országos Bullterrier Baráti Találkozó Fórum: Bullterier Baráti Társaság
[válaszok erre: #45]
Törzstag
CherryMuse adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


CherryMuse


Tagság: 2010-06-22 15:00:45
Tagszám: #86258
Hozzászólások: 309
85308. Elküldve: 2011-07-01 13:46:40 [9.]

Sziasztok!! icon53.gif icon53.gif icon53.gif

Tegnap volt egy kerek éve, hogy Zafika nálunk van! :)


Téma: Hétköznapjaink Fórum: Bullterier Baráti Társaság
[előzmény: (85307) Izisz1975, 2011-06-30 20:37:46]
Törzstag
CherryMuse adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


CherryMuse


Tagság: 2010-06-22 15:00:45
Tagszám: #86258
Hozzászólások: 309
85241. Elküldve: 2011-06-27 12:41:12 [10.]

Mi is nagyon sajnáljuk. Nehéz lehet... kitartás. icon15.gif


Téma: Hétköznapjaink Fórum: Bullterier Baráti Társaság
[előzmény: (85240) Izisz1975, 2011-06-27 11:43:24]
Törzstag
CherryMuse adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


CherryMuse


Tagság: 2010-06-22 15:00:45
Tagszám: #86258
Hozzászólások: 309
85154. Elküldve: 2011-06-23 12:23:42 [11.]

Sziasztok! Anyuval erősen fontolgatjuk, hogy mi is odapofátlankodunk majd a Bull-talira :) icon53.gif icon53.gif


Téma: Hétköznapjaink Fórum: Bullterier Baráti Társaság
[előzmény: (85153) Grübedli, 2011-06-23 11:16:37]
Törzstag
CherryMuse adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


CherryMuse


Tagság: 2010-06-22 15:00:45
Tagszám: #86258
Hozzászólások: 309
85104. Elküldve: 2011-06-21 20:20:55 [12.]

Na, akkor rendben! :) Imádom a képeket icon22.gif


Téma: Hétköznapjaink Fórum: Bullterier Baráti Társaság
Törzstag
CherryMuse adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


CherryMuse


Tagság: 2010-06-22 15:00:45
Tagszám: #86258
Hozzászólások: 309
85089. Elküldve: 2011-06-21 14:20:14 [13.]

De én tényleg semmi rosszat nem akartam azzal a linkel :( Grübi, nem ismerem meg a teraszodat, a kutyát pedig szintén nem. Én csak gondoltam megmutatom. Elolvasni pedig nem olvastam el, bocsánat :(


Téma: Hétköznapjaink Fórum: Bullterier Baráti Társaság
[válaszok erre: #85090] [előzmény: (85086) Grübedli, 2011-06-21 13:07:10]
Törzstag
CherryMuse adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


CherryMuse


Tagság: 2010-06-22 15:00:45
Tagszám: #86258
Hozzászólások: 309
85082. Elküldve: 2011-06-21 12:01:02 [14.]

Egy ctrl-el és az egérgörgővel orvosolható a képek nagysága.. :(


Téma: Hétköznapjaink Fórum: Bullterier Baráti Társaság
[előzmény: (85081) CherryMuse, 2011-06-21 11:57:49]
Törzstag
CherryMuse adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


CherryMuse


Tagság: 2010-06-22 15:00:45
Tagszám: #86258
Hozzászólások: 309
85081. Elküldve: 2011-06-21 11:57:49 [15.]

Na a képek...

Egy kis off, a tegnapi sétáról, szokásos unalmas táj vagy növényképeim :) icon53.gif

iz013.jpg

iz042.jpg

iz045.jpg

iz025.jpg

iz023.jpg

iz016.jpg

iz010.jpg

hehhe4.jpg

hehhe3.jpg

hehhe1.jpg

iz070.jpg

iz068.jpg

iz066.jpg

iz050.jpg

iz032.jpg

iz061.jpg

iz078.jpg

iz065.jpg

iz048.jpg

iz043.jpg

iz018.jpg

iz006.jpg

iz103.jpg

iz111.jpg

iz110.jpg

iz112.jpg


A Menyétke beteg, a Zafi pedig vigyáz rá!! :):)
Bocsánat a sok képért...

icon32.gif icon32.gif icon70.gif icon70.gif


Téma: Hétköznapjaink Fórum: Bullterier Baráti Társaság
[válaszok erre: #85082] [előzmény: (85080) CherryMuse, 2011-06-21 11:45:32]
Törzstag
CherryMuse adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


CherryMuse


Tagság: 2010-06-22 15:00:45
Tagszám: #86258
Hozzászólások: 309
85080. Elküldve: 2011-06-21 11:45:32 [16.]

Nem láttam... :( Sajnálom, hogy ilyenek történnek...
icon52.gif


Téma: Hétköznapjaink Fórum: Bullterier Baráti Társaság
[válaszok erre: #85081] [előzmény: (85079) Bagoly88, 2011-06-21 11:24:27]
Törzstag
CherryMuse adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


CherryMuse


Tagság: 2010-06-22 15:00:45
Tagszám: #86258
Hozzászólások: 309
85078. Elküldve: 2011-06-21 11:21:50 [17.]

Eltűntetek :( Pedig hozok képeket! icon53.gif icon53.gif


Téma: Hétköznapjaink Fórum: Bullterier Baráti Társaság
[előzmény: (85077) CherryMuse, 2011-06-21 10:47:33]
Törzstag
CherryMuse adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


CherryMuse


Tagság: 2010-06-22 15:00:45
Tagszám: #86258
Hozzászólások: 309
85077. Elküldve: 2011-06-21 10:47:33 [18.]

Sziasztok! A fészes témához csak annyit szólnék, hogy teljesen egyetértek... Engem speciel rohadtul irritál, hogy sok ismerősömtől hallom, hogy nem megy ide vagy oda, vagy most nem jön le mert fészbukozik... Tudom, hogy ezt az egészet az én hozzászólásom indította el, ezért bocsánat, azt a linket egy tag írta ki a HEMEM fészbuk oldalára, én meg gondoltam, megmutatom. Nem akartam semmi rosszat vele! Nekem szinte már muszáj megnéznem a fészt, mert velem is ez van, hogy kérdeznek valamit, és fogalmam sincs, amjd kderül, hogy a fészen látnom kellett volna... icon11.gif Rohadtul unom, de nincs élet nélküle, lassan a személyes beszélgetéseket is helyettesíti :( Én a BBT-vel nem tartom a kapcsolatot fészen! Maradok itt, nyugi! :)

A képek iszonyat jók! Az összes! icon53.gif icon53.gif icon70.gif icon70.gif icon22.gif icon22.gif


Téma: Hétköznapjaink Fórum: Bullterier Baráti Társaság
[válaszok erre: #85078] [előzmény: (85048) nszethi, 2011-06-20 14:20:54]
Törzstag
CherryMuse adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


CherryMuse


Tagság: 2010-06-22 15:00:45
Tagszám: #86258
Hozzászólások: 309
85046. Elküldve: 2011-06-20 13:52:10 [19.]

Én fészbukon láttam, akkor elnézést... örülök, hogy téves infó! Bocsi :D


Téma: Hétköznapjaink Fórum: Bullterier Baráti Társaság
[előzmény: (85045) FBI, 2011-06-20 13:51:01]
Törzstag
CherryMuse adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


CherryMuse


Tagság: 2010-06-22 15:00:45
Tagszám: #86258
Hozzászólások: 309
85043. Elküldve: 2011-06-20 13:36:30 [20.]

http://www.illatosut.hu/allatvedo.php?pid=13461

Nem tudom, ki mit tud tenni... :( Gondoltam megmutatom. Illatos úton Bully... :(:(


Téma: Hétköznapjaink Fórum: Bullterier Baráti Társaság
[válaszok erre: #85044 #85045]
Törzstag
CherryMuse adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


CherryMuse


Tagság: 2010-06-22 15:00:45
Tagszám: #86258
Hozzászólások: 309
85037. Elküldve: 2011-06-20 09:49:41 [21.]

Jó kép! icon22.gif icon22.gif Édes pofa-kutya:D:D


Téma: Hétköznapjaink Fórum: Bullterier Baráti Társaság
[előzmény: (85033) Grübedli, 2011-06-19 23:30:47]
Törzstag
CherryMuse adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


CherryMuse


Tagság: 2010-06-22 15:00:45
Tagszám: #86258
Hozzászólások: 309
85030. Elküldve: 2011-06-19 18:46:07 [22.]

Köszönöm szépen! Én is imádom ezt a számot, ahogy az összes többit is! Dehogy baj, külön köszönöm, én is felraktam! :) icon70.gif icon70.gif icon22.gif icon22.gif


Téma: Hétköznapjaink Fórum: Bullterier Baráti Társaság
[előzmény: (85028) Bagoly88, 2011-06-19 18:32:47]
Törzstag
CherryMuse adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


CherryMuse


Tagság: 2010-06-22 15:00:45
Tagszám: #86258
Hozzászólások: 309
85026. Elküldve: 2011-06-19 16:07:00 [23.]

Sziasztok! Nagyon jó képek!! icon22.gif icon22.gif Ha gondoljátok, kukkantsátok meg, saját készítésű Bullis videó! Alatta Nightwish-el...

http://www.youtube.com/watch?v=wipuRLOGu14

icon53.gif icon53.gif icon53.gif icon22.gif icon22.gif icon22.gif icon21.gif icon21.gif icon21.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif


Téma: Hétköznapjaink Fórum: Bullterier Baráti Társaság
[válaszok erre: #85028 #85031]
Törzstag
CherryMuse adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


CherryMuse


Tagság: 2010-06-22 15:00:45
Tagszám: #86258
Hozzászólások: 309
84989. Elküldve: 2011-06-17 18:45:50 [24.]

Képek!! Édesanyámat és a kuplerájt kérésre el kellett tüntetnem... De a lényeg látszik! Egy nagy adag Zafrina némi kis Menyétke feltéttel... (az utóbb említett jelenleg üvöltöző lény kissé dzsuvás, valószínűleg támplálkozás utn lettek rögzítve a képek. A koszos pofiját kéretik nem jellemezni icon53.gif )

DSCF0180.jpg

Itt nem Édesanyám emelgette a Zafi buksiját, hanem a malac foglalta be anyum kezét :)
DSCF0178.jpg

DSCF0177.jpg

DSCF0176.jpg

DSCF0175.jpg

DSCF0174.jpg

DSCF0181.jpg

Jó Zafnyétkézést*!

Zafi+Menyétke... hirtelen jött találmány :)
Téma: Hétköznapjaink Fórum: Bullterier Baráti Társaság
[válaszok erre: #84993] [előzmény: (84988) CherryMuse, 2011-06-17 18:35:42]
Törzstag
CherryMuse adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


CherryMuse


Tagság: 2010-06-22 15:00:45
Tagszám: #86258
Hozzászólások: 309
84988. Elküldve: 2011-06-17 18:35:42 [25.]

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.224023130948891.63709.100000236164119

Ne tudom, mit tudtok tenni, de gondoltam megmutatom nektek is! Remélem, beadja a linket... ha nem, itt a szöveg:


S.O.S!!! Butch
Helló mindenki, Butch vagyok! Három év körüli bullterrier. Nagyon szeretnék már végre bekerülni egy igazi családba, ahol egy határozott falkavezér vigyáz rám és leveszi a vállamról a döntések terhét. Mivel fiatal vagyok még, nem bánom, ha sportos a falka, szívesen elkísérem őket sétálni, futni, ha kell még úszom is egy keveset. Egy kis tanulás is rám férne, amihez szintén szükségem lesz segítségre és némi türelemre Cserébe figyelmes kisdiák leszek megígérem, a nevelőanyuék azt mondják, könnyen tanulok, nem vagyok reménytelen eset. Pórázon szépen tudok sétálni, néha ugyan vehemensebben kezdek nyomozni egy-egy szagnál, de egy szavadba kerül és ismét a lábad mellett leszek. Autókázni egyenesen imádok, szeretek nagyokat szunyókálni a hátsó ülésen, persze csak biztonsági öv használata mellett, mert anya szerint az mindenkinek kötelező. A labda..., hát a labda a mindenem! Egy szavadba kerül és megmutatom neked is, mennyire kikapcsol egy kis labdázás, főleg, ha nem egyedül játszol... DE ITT VAGYOK ÉN! Cserébe csak annyit kérek, hogy tető legyen a fejem felett és némi víz és étel a tányérkámban. Nem vagyok válogatós, mindennek örül a pocim, nem lesz semmi bajom akkor sem, ha csirkét tartalmaz a vacsim. Ha szeretnéd, hogy megtanítsalak önfeledten labdázni, ha szeretnéd hogy feldobjam a mindennapjaidat, ha szeretnéd hogy hű társad legyek, ha nincs még négylábú családtag nálatok... és ha ezek közül a "HA"-k közül akár egyre is igen a válasz, hívd anyát a 30/219-0835 számon és kérdezd meg, hogy összebútorozhatok-e veled.
Készítette: Ildikó Révai

A Hölgy neve alatt megtaláljátok a cikket és a képeket fészbukon, de ha beírjátok keresőbe, hogy HEMEM, ott is láthatjátok. (Mellesleg lájkolhatnátok is... :):) H.E.M.E.M. - "Harci" Ebek Megkülönböztetése Elleni Mozgalom :D)


Téma: Hétköznapjaink Fórum: Bullterier Baráti Társaság
[válaszok erre: #84989] [előzmény: (84985) lankakore, 2011-06-17 18:00:11]
Törzstag
CherryMuse adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 Találatok száma: 309
    / 13 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.027542114257812 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail