Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9459946/12 Témák: 18983 Tagok: 112764 Legújabb tag: Albella123 Online: (98/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 1 üzenet

Tamási Termálfürdő


Tagság: 2011-06-06 10:46:53
Tagszám: #93830
Hozzászólások: 1
1. Elküldve: 2011-06-06 10:55:22 [1.]

A Tamási Termálfürdő a megye egyik legjelentősebb fürdője, amely a Várhegy fenyvessel borított lábánál, 7 hektáros zöldterületen, gyönyörű környezetben található. A termálfürdő egész évben folyamatos nyitva tartással várja vendégeit. A téli nyitva tartás alatt, október közepétől április végéig a téliesített ülőpados és a nyitott ülőpados termálvizes gyógymedencék üzemelnek. Még a nyári nyitva tartás alatt május elejétől október közepéig 5 db különböző méretű és vízhőmérsékletű termálvizes medence, 1400 m²-es vízfelülettel várja a fürdőzni vágyókat.
A két ülőpados töltő-ürítő rendszerű gyógymedence 35-38 C° vízhőmérséklettel üzemel, vízcseréjük naponta történik. A magas sótartalmú, alkálikloridos, hidrogén-karbonátos gyógyvíz elsősorban ízületi bántalmakra, porckopásos és baleseti bántalmak utókezelésére kiváló. Az úszni vágyók igényeit a 33 méteres úszómedence szolgálja. A gyermekek számára 2007-ben épült egy élményelemekkel ellátott 26-28 C° vízhőmérsékletű strandmedence és egy 30-32 C° vízhőfokú gyermekpancsoló.

[b]Gyógyvíz gyógyító hatása az alábbi betegségekre bizonyított: [/b]

-végtagizületi porckopásban,
-mozgásszervi degeneratív elváltozásokban,
-gerinc és csípőizületek porckopásos elváltozásában,
baleseti és orthopédiai mozgássérültek utókezelésében,
továbbá javasolt még a gyógyfürdő nőgyógyászati gyulladások mérséklésén túl a petefészek – funkciók aktivizálódása miatt sterilitás, menstruációs zavarok, klimaxos panaszok esetén is.

[b]Fejlesztési tervek:[/b]
Új turisztikai beruházások készülnek a Tamási Termálfürdő fejlesztéseként, amelyek egy úgynevezett Ability koncepció szerves részei. A program azt tűzte ki céljául, hogy kerekesszékes, illetve mozgáskorlátozott vendégek minden olyan szolgáltatást igénybe tudjanak venni a gyógyfürdőben, mint ép társaik.
Ennek szellemében épül fel egy modern fedett fürdő. A közel 3000 m² -es létesítményben helyet kap pezsgő-, élményfürdő, meleg vizes relaxmedence, éppúgy, mint két termálmedence, jacuzzi és csobbanómedence is. A kialakításra kerülő szaunavilág mellett megjelennek a gyógyászati szolgáltatások is. A jelenlegi fürdő mindeközben megőrzi hangulatos, családias jellegét, és az építkezés ideje alatt és után is várja a látogatóit.

Bővebb információért látogasson el weblapunkra: [b]Tamási Termálfürdő[/b][url]http://tamasifurdo.com[/url]

[img]http://tamasifurdo.com/images/stories/tamasi_gyogyfurdo.jpg[/img]


Téma: Termálfürdő - gyógyfürdő Fórum: Utazás
(TÉMANYITÓ)
Zöldfülű
Tamási Termálfürdő adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 Találatok száma: 1
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.0049240589141846 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail