Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9458494/14 Témák: 18975 Tagok: 112728 Legújabb tag: jamesbond12 Online: (179/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 2 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 

Jézus kínhalálának évfordulója

(üzenet: 40, Vallás, filozófia)
 

Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
102. Elküldve: 2022-02-09 19:45:57,

Jézus kínhalálának évfordulója

[1.]

Árvai Attila - TEDD HELYÉRE!

Résnyi sejten leskelődöm,

Sírni már nem tudok.

Kezét nyögve tolja felém,

Fél világnyi halott.Mára nem látom hol vagyok,

S mi lett az emberé?

Félálomban téged hívlak,

Úton a hold felé.Futnak tájak, rezzenések,

Gonosz kúszik, figyel.

Még mi kábán álmodozunk,

Világok tűnnek el.Kicsik vére, könnyes arca

Köszön rám naponta.

Szív és lélek megriadna,

Szakadna, ha volna.Fogd a szíved, tedd helyére!

Teremtőd is látod!

Ő veled van, lökd a mélybe

E sátáni világot!

Árvai Attila-író

©2022-02-09

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2022-02-09 19:52:24]
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
101. Elküldve: 2022-02-06 21:12:03,

Jézus kínhalálának évfordulója

[2.]

Fohász

Somogyi Zsolt

Felnézek az égre minden áldott este,

Keresem az Istent, mert beszédünk lenne.

Nehéz szívvel várok csöndben a soromra,

Tudom odafönn is rengeteg a dolga.

És csak halkan mondom az ég csillagának:

Szólhatna egy jó szót az Úr angyalának,

Hogy a Jóistennek súgja oda csendben:

Uram! A világgal nincs valami rendben!

Hallgassa meg imám, más kérésem nincsen,

Segítsen mirajtunk, hiszen Ő az Isten.

Ember az embernek farkasa lett régen,

Gyűlölet vert tanyát sok ember szívében.

Rengeteg a földön a hontalan, árva,

Uram, ez a világ saját sírját ássa!

Túl sok már a fájó, bús könny a szemekben,

Uram! A világgal nincs valami rendben!

Anya a gyermekét sorsára hagyja,

Pénzért az ember a lelkét is eladja.

Háborúk zajában ártatlanok halnak,

Jól tudom Uram, Te nem így akartad.

Nagyon nagy a bűnünk, amit meg kell bánnunk,

Bocsásd meg, úgy kérlek, minden gonoszságunk!

Könyörögve száll fel fohászunk az égbe:

Uram! A világnak Tenélküled vége.


Kattintás, majd nagy képernyő:
Tovább >>


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
100. Elküldve: 2022-02-06 08:16:07,

Jézus kínhalálának évfordulója

[3.]

Levél Advent idején

(Kondor Katalin újságíró, a Magyar Rádió volt elnöke)


Beteg a világ, bizony Uram, nagybeteg. Az olyan zseniális váteszek, mint Ady, már évszázada látták ezt. Mi meg azt látjuk, hogy azóta még betegebb. Mit tegyünk, Uram?

Sohasem írtam neked levelet. Mert már gyermekkoromban úgy gondoltam, nekem a kérés nagy szégyen, pedig még nem is ismerhettem Nagy László versét. Most írok, és kérek. Sokak nevében, és alázattal.
Ne büntess bennünket többé, Uram! Nézd el nekünk, hogy mi folyton csak várunk, ráadásul nem Rád, a Te eljöveteledre, hanem bizony a sült galambra, arra, hogy a dolgok maguktól rendeződjenek..
Végtelen a mi adventünk, Uram, és hitetlen. Nem bízunk már a magunk méltóságában; reményvesztettek vagyunk, és ostobák. Olyanok szavának hiszünk, akiknek nincs egy igaz gondolatuk sem. Pedig egy másik vátesz már régen megmondta: ,,Gyalázatos hazugok megrontották a szavak becsületét." Őt Karinthy Frigyesnek hívták.
Kérlek, tehát Uram, hogy ebben a félelemre és megfélemlítésre alapított világrendben szállást találj a jó emberek szomorú szívében. Tudom, hogy érdemtelenek vagyunk a szeretetedre, mégis könyörületért esengek. Gyújts világosságot bennünk, és adj bátorságot nekünk. Mondd, hogy ne tűrjük tovább napi megaláztatásainkat, mondd, hogy kergessük el a kufárokat. Segíts nekünk kimondani, hogy elég volt! Elég a nemzet kiárusításából, elég a rablásból, az ország elszegényítéséből, beteggé tételéből, a szemkilövésekből, a jogtiprásokból, történelmünk ellopásából.
Most az egyszer nem leszek szerény, Uram! Sokat kívánok. Adj erőt, hogy ne a tagadásodban legyünk szilárdak, hanem igenlésedben. Adj hitet, hogy lehetséges és érdemes embernek lenni, s hogy az életnek van értelme és célja.
S ne haragudj azért sem, kirekesztettünk Téged Európából. Legalábbis a Nagy Átverés Globális Uniójából. Megvagy Te enélkül is, tudom, csak mi nem vagyunk meg Nélküled. Rád vár a világ, Uram, csak nem tudja, mert ostoba. Bocsásd meg ezt neki. S bocsáss meg nekünk, szegény magyaroknak is azért, hogy van itt néhány millió múltját, örökségét, kultúráját vesztett ember, akik kilátástalan, lelketlen világot akarnak utódaikra hagyni. Tudod, nekünk most legnagyobb ellenségünk a gyöngeségünk, ne haragudj ezért se. Van ennek is oka, de nem magyarázkodom.

Adj tehát karácsonyi ajándékot nekünk, de ne satnya vágyainkat nézd, hanem hozz méltó életet!Mint Wass Albert írja:


,,A látszat csal. Isten ma is a régi.
Te hagytad őt el, te s a többiek,
s míg vissza nem zarándokoltok Hozzá,
s a múlt hibáit le nem törlitek:
magyar földön nem lesz új
Magyarország,
Gaz és szemét nem terem nemzetet!
S a gyűlöletet nem mossa le semmi,
csak az összetartó igaz szeretet!"

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
99. Elküldve: 2022-01-29 14:17:45,

Jézus kínhalálának évfordulója

[4.]

Fontos Ima kérés

Talán a nyilas korszak óta nem volt olyan heves gyűlölet Magyarországon, mint amit ma tapasztalunk az ellenzéki táborban. A szándékos és megfontolt rágalomhadjárat, keresztényellenesség és gyűlölködés hihetetlen méreteket ölt, és az ördögi üvöltözéstől a józan hang nem is hallatszik. Értelmesnek tartott, tanult emberek szólalnak meg olyan hangon, amely hang eddig elképzelhetetlen volt a hazai közéletben. Az elmúlt hét előre jelzi, hogy április 3-áig milyen aljas sátáni erőkkel kell megküzdenünk, hiszen már előre hirdetik, hogy a választásokat elcsaljuk, hogy nem engedünk a népakaratnak… stb. A gyűlölet izraeli főideológusa is megjelent ismét a bal-liberális kampányt levezényelni.

A nyugodt és kiegyensúlyozott versengés helyett a magyarországi bal-liberálisok háborút indítottak a magyar nemzet ellen, s idegen zsoldosként igyekeznek felszámolni nem csak az elmúlt évtized eredményeit és normalitását, de a magyarság minden szegmensét, a történetkutatástól a kereszténységig. Igaz, ez utóbbinak csak előhírnökeit látjuk ma, de hangjuk egyre jobban erősödik, s a helyett, hogy csírájában fojtanánk el ezt a keresztényellenes magatartást, csupán szörnyülködünk, és alig érkezik erőteljes válasz a durva és a világhatalom kedvére megfogalmazott támadásokra. Aki pedig megválaszolja a tévhiteken, hitetlenségen alapuló Krisztus elleni támadást, azt kikezdi egy Perintfalvi nevű teológusnő, el odáig, hogy feljelentéssel és bírósággal fenyegeti magát Krisztust, azaz, a Krisztus tanításait hirdető ferences papot. Csaknem olyan magatartás ez, mint amikor a bolsevikok bírósága Istent ítélte el 1917-ben úgy, hogy a vádlottak padjára a Szentírást helyezték.

Hasonlóképpen artikulátlan üvöltözésbe kezdett a liberális média is, a Miniszterelnököt homofóbnak nevezve, mert dr. Orbán Viktor tényeket közölt arról, hogy vita van a tudományos életben arról, hogy a homoszexualitás és a pedofília között van-e összefüggés. Nem megállapította ezt, mint tényt, hanem a vitáról, mint tényről beszélt – fél mondatban. Mégis olyan szándékos félreértelmezésen alapuló mocskolódást kell tapasztalnunk, mint 1917-ben, amikor először vonultak Szentpéterváron meztelenül(!) a „felszabadult”, fiatal kommunista tömegek, mint a mai LMBTQ korai előfutárai. Mert ilyen is volt a szovjet bolsevizmus kezdeti időszakában. Ma mélyebbre süllyedt ez a beteglelkű társaság. A gyermekek egészséges nevelése, szerintük gyűlöletet kelt...

A magyarellenesség habzó szájú képviselői is jeleskedtek a héten. Az ő céltáblájuk Kásler miniszter úr volt, aki egy sokak által várt kiállítást tett rendbe. Ugyanis a tudós régészek és történészek nem a kiállítás lényegére – a kereszténység és a magyarság egységére – koncentrálva írták meg tanulmányaikat, hanem egy, az évszázadok alatt megkövesedett téves történelmi szemlélet alapján próbálták saját felfogásuknak megfelelően beállítani a kiállítást. Körülbelül olyan különbség van a kettő között, mintha a barokk zenei korszak kiállításán a nemzeti romantikusokról értekeznének az egyébként kiváló szakemberek. Itt is ez történt. A személyeskedő kifogások, és a Magyarságkutató Intézet elleni gyűlölködés azonban nem méltó a hazai tudós társadalomhoz, mert megkérdőjelezi az emberi értékeket, amelyek nélkül a tudás megítélése is degradálódik. Hiszen, nem a lelkiismeret vezérli a visszalépő, tanulmányaikat letiltó szakembereket, hanem a politika hazug embertelensége, a nemzettel szembeni lelkiismeretlenség. Ugyanis, nem indok a kiállítás vezetője személyének változása, vagy a kuratórium összetételében történt változás. A tudást a nemzet múltjának bemutatása követelte… ám, a visszalépők, a letiltók – sajnálatos módon – saját magukat minősítették ezzel a lépéssel, de igazolták is a Magyarságkutató Intézet létrehozásának szükségességét, fontosságát. Igazolták a máig élő és mindennap tapasztalható irányt: „decretum... Ugros eliminandos esse”…

Ha e belpolitikai és tudományos életünk nem volna elég, akkor hozzá jön a külföldi támadások sorozata. Markéta Pekarová Adamová, cseh politikusnő a magyar Miniszterelnök megbuktatására szólít fel, és tudatlanságáról téve tanúbizonyságot, arról acsarkodik, hogy Orbán Viktor lövetett a népre, majd helyesbít… Orbán Viktor támogatta a nép közé lövetést. Ám, lépten-nyomon halljuk, hogy csalni fogunk a választásokon, hogy ha győzünk, az nem is győzelem, hanem elcsalt választás lesz stb… Közben pedig, amiről nem sokan beszélnek, nemzetközi NGO-k készülnek arra, hogy Budapesten is megrendezzék a maguk Majdanját, hogy ismét vér folyhasson a pesti utcán…

Január második hete tehát, a Sátán hete volt mind itthon, mind a magyarellenes liberális új világban. És mindez nem másért, mint a pénzért, azért, hogy megszerezzék Magyarországot, hogy kiirtasson a nemzet, hogy Magyarország bukásával Európa is végleg elbukjon és átvehesse a hatalmat az abnormalitás, az Isten-ellenes sereg, a teremtéssel ellenkezők hordája és beköltözhessenek azok, akiknek az ősei már egyszer a történelem során 150 évig nyomorították, irtották a nemzetet.

A tét tehát áprilisban nem az, hogy lesz-e rezsicsökkentés a választások után vagy nem lesz, hogy a pszichopata miniszterelnök-jelölt tervei megvalósulnak-e vagy nem. A tét a nemzet megmaradása, jövője, továbbélése… magyarként, és keresztényként. Ezért van ma belháború, ezért hörög a hazug bolsevik-liberális kisebbség. Nekünk pedig nem ijedten hátrálni kell, hanem kard ki kard! Védekezni és visszaverni. Ha nem tesszük, keresztet vethetünk a magyarságra, a történelem évezredeire és a kereszténységre. És senkit nem hibáztathatunk…

Ismét mondom, ismét felszólítom honfitársaimat itt, a Kárpát-hazában: – Minden keresztény-keresztyén, magát Krisztus-követőnek tartó magyar imádkozzon, kérje Istent, kérje a Magyarok Nagyasszonyát, Magyarország Királynőjét hazánk megmaradásáért! Ki-ki, felekezetének és hitének megfelelően… és tegyen is meg minden tőle telhetőt gyermekeiért, unokáiért, hazájáért és nemzetéért. Mert az igazi belháború, 2022 januárjának második hetében elkezdődött…

Stoffán György

…… az imádkozók ne lehunyt fejű közönyöseket jelentsenek, hanem az eddig hosszan megtapasztalt nemzetellenesek végső leléptetését….

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
98. Elküldve: 2022-01-28 22:22:16,

Jézus kínhalálának évfordulója

[5.]

Transzvesztita "művész" koncertezik a pécsi bazilikában és a szegedi dómban

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
97. Elküldve: 2022-01-25 11:58:17,

Jézus kínhalálának évfordulója

[6.]

A HIT próbája

Van egy gyönyörű Cherokee indián legenda a hitről, amely így szól:

′′ Az apa kiviszi a fiát az erdőbe, beköti a szemét és ott hagyja, egyedül.

A fiúnak egész éjjel egy farönkön kell ülnie, anélkül, hogy levehetné a szemkötőt, amíg a nap sugarai fel nem ragyognak és reggel nem lesz.. Nem tud és nem is akar segítséget kérni senkitől.

Ha kibírja az éjszakát anélkül, hogy összeomlana, férfi lesz belőle.

Ez az egyetlen dolog ami a fejében jár.

A kisfiú egyértelműen retteg... sok furcsa hangot hall maga körül. Bizonyára gonosz szörnyek, vannak körülötte. Talán még veszélyes emberek is, akik bánthatják őt.

Éjszaka erősen fúj a szél, rázza a fákat, de bátran folytatja, nem veszi le a szemkötőt. Végül is csak így lehet férfivá válni!

Végre egy ijesztő éjszaka után előbújik a nap, és leveszi a szemkötőt.

Ekkor veszi észre, hogy az apja mellette ül a törzsön. Egész éjjel őrködött, hogy megvédje a fiát a veszélytől. Ott volt az apa, ha a fiú nem is tudott róla .

Mi sem vagyunk egyedül. A legfélelmetesebb éjszakában, a legmélyebb sötétben, a legteljesebb magányban, is ott van velünk Isten, és vigyáz ránk... ülve a fatörzsön mellettünk.

Higgy, benne!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
96. Elküldve: 2022-01-22 22:44:23,

Jézus kínhalálának évfordulója

[7.]

Készüljetek fel! A következő két évben 2 milliárd ember meg fog halni a Földön! Videó

Tovább >>


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
95. Elküldve: 2022-01-19 19:38:49,

Jézus kínhalálának évfordulója

[8.]

K_EPA20171001073.jpg

Ferenc pápa százezer euróval támogatja a lengyel határnál feltartóztatott migránsokat

"Adjátok a pénzt a perselybe vasárnap, mert jó helyre kerül!"

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
94. Elküldve: 2022-01-13 20:03:02,

Jézus kínhalálának évfordulója

[9.]

Thank you for sharing your opinion. I’m glad I liked my writing, I hope the other writings win your liking as well.

Hálásan köszönöm, hogy megosztottad a véleményedet. Örülök, hogy tetszett az írásom, reménykedem, hogy a többi írás is elnyeri a tetszésedet.

fordítás:"Én ritkán olvasok cikkeket online, de ma boldog vagyok. Ez nagyon jól írott, és a pontjaid jó-kifejezettek. Melegen kérlek téged soha ne hagyd abba az írást."
Thank you!
figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[előzmény: (92) Gerald Cruz, 2022-01-13 08:29:48]
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
93. Elküldve: 2022-01-13 10:46:31,

Jézus kínhalálának évfordulója

[10.]

A keresztény hitet megvallani nem bűncselekmény!

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
91. Elküldve: 2022-01-12 20:08:48,

Jézus kínhalálának évfordulója

[11.]

Az Úr Noéhoz (Attól tartok egyre aktuálisabb.)


Így szólt az Úr Noéhoz:


"Fél év múlva megnyitom az ég csatornáit és addig fog esni, míg a Földet el
nem lepi a víz.

De szeretnék megmenteni néhány jó embert és minden állatfajból egy párt,
ezért építs bárkát!"

Egy villámlás után a tervrajz ott feküdt a földön.

Fél év múlva elkezdett esni az eső, de az Úr legnagyobb megdöbbenésére Noé
csak ült szomorúan a kertjében, bárka sehol.

- De Noé, hol a bárka? - kérdezte felháborodva.

- Uram, bocsásd meg nekem, de felmerült néhány igen nagy probléma:

1. A hajóépítéshez engedélyt kellett kérnem, mert a terveidet nem fogadta el
a Hajóépítési Hivatal Műszaki Osztálya, ezért több mérnököt is fogadnom
kellett az áttervezéshez.

2. A szomszédom feljelentett, hogy nem a rendezési tervben megengedett
tevékenységet akarok folytatni a kertemben.

3. Nem tudtam fát szerezni, mert a fülesbagoly életterének megőrzése
érdekében fakivágási tilalmat rendeltek el.

4. Ahogy elkezdtem begyűjteni az állatokat, beperelt egy állatvédő
egyesület.

5. A Katasztrófavédelem közölte, hogy nem építhetem meg a bárkát, amíg nem
készíttetek egy hatástanulmányt az özönvízről.

6. Ezután konfliktusba kerültem az Esélyegyenlőségi Hivatallal az ügyben,
hogy mennyi hátrányos helyzetű kisebbségi etnikumot viszek magammal. Ennek
az lett a vége, hogy lefoglalták a félkész bárkát.

7. Amikor el akartam hagyni az országot, közölték velem, hogy adótartozásom
van, így nem mehetek sehová.

Most úgy ítélem meg Uram, hogy körülbelül még 100 év kell a bárka
elkészítéséhez.

Ekkor elállt az eső, és kisütött a nap.

- Úgy döntöttél Uram, hogy mégsem pusztítod el a Földet? - kérdezte Noé
bizakodva.

- Nincs rá szükség, - mondta az Úr. - Megoldjátok magatok!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
90. Elküldve: 2022-01-12 14:24:23,

Jézus kínhalálának évfordulója

[12.]

Háború egy szar rendszerrel

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
69. Elküldve: 2021-11-09 21:43:32,

Jézus kínhalálának évfordulója

[13.]


Imádság


Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
66. Elküldve: 2021-11-04 09:24:31,

Jézus kínhalálának évfordulója

[14.]

A lesz@rt Nürnbergi Kódex

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
64. Elküldve: 2021-11-03 20:17:21,

Jézus kínhalálának évfordulója

[15.]


Fogalmad sincs mi mellett tüntetsz és fogalmad sincs a világ működéséről.


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Klaus MatefiTagság: 2005-10-05 20:38:13
Tagszám: #22580
Hozzászólások: 189
63. Elküldve: 2021-11-03 09:38:27,

Jézus kínhalálának évfordulója

[16.]

A betlehemi csillag és a Schemhamphoras titkai, avagy az emberi színjáték isteni forgatókönyve

banner13.jpg

A titkos tudományok útjára senki ne lépjen rá vakmerően, mert ha egyszer elindult rajta, célhoz kell jutnia, különben elveszett." (Alphonse Louis Constant)
Haladó
Klaus Matefi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
60. Elküldve: 2021-10-13 20:26:40,

Jézus kínhalálának évfordulója

[17.]

Ahogy megbeszéltük

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
59. Elküldve: 2021-10-11 17:27:31,

Jézus kínhalálának évfordulója

[18.]

A jó hír az, hogy bár a főáramú média hazudik, minden egyes ember, aki megismeri az igazságot, igaz médiává válhat azok számára, akik még sötétségben vannak. Ha senki sem rejtené véka alá azt, amit megismert, a magyar nemzet legyőzhetné a lélekgyilkos világmédia hatalmát, amely rabszolgává tette a magyart a saját hazájában.

A tömegtájékoztatás (a tömegfélrevezetés) céljával létrejött hivatalos médiumok rengeteg pénzt emésztenek fel. A vallás- és az államhatalom (a fenevad) nem engedheti meg magának, hogy túl sok média egységet üzemeltessen. Még úgy sem, hogy a megtévesztett emberek pénzéből tartja fenn magát.

Ezzel szemben minden egyes ember, aki a kegyelmes Isten szeretete által felébredt, alkalmassá válik arra, hogy felhívja embertársai figyelmét arra az igazságra, amely valódi szabadulást adhat az embernek. Mindezt önzetlenül, elvárások nélkül, szeretetből, mint ahogy Jézus urunk is tette.

A baj azokkal van, akikkel az alternatív média elhitette, hogy fel vannak ébredve. Ezek azok az emberek, akik eljátsszák a megvilágosodottat annak ellenére, hogy nem váltak médiává a Teremtő Isten kezében.

Aki valóban kapott látást, ráébredt a valóságra, és az igazságot is megismerte, nem tud hallgatni. Automatikusan világossággá válik a sötétben élők számára, akiken a világi hatalom élősködik.

Jézus és az ő barátai nem lótuszülésben várták Isten országának eljövetelét, hanem cselekedvén, gyógyítván, tanítván, szeretettel szolgálván azok felé, akik még a világ rabjai voltak.

Aki ismeri az ő szavait, tudja, hogy annak bizonyítéka, hogy valaki igazságban van, az, hogy gyümölcsöt terem, és emberek szabadulnak meg általa a hazugságok, a bűnök és a tudatlanság gyilkos tengeréből.

Így hát, aki igazságban van, az médiává (közvetítővé) válik Isten és az emberek között. És, akik őt megismerik, ők is médiává válnak az igazság kezében sokak szabadulására. Így tud növekedni a világosság, amely könnyen legyőzhetné a korrupt világmédia okozta sötétséget, amely milliók lelkét kívánja bekebelezni.

Ha megértetted, mutasd meg ismerőseidnek.

Tovább >>


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
58. Elküldve: 2021-10-10 22:55:15,

Jézus kínhalálának évfordulója

[19.]

Grandpierre Attila: Helyre kell állítanunk önbecsülésünket!

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
48. Elküldve: 2021-09-22 22:23:29,

Jézus kínhalálának évfordulója

[20.]

Gedeon története

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
47. Elküldve: 2021-09-19 19:13:24,

Jézus kínhalálának évfordulója

[21.]

Ilara üzenetefigyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
44. Elküldve: 2021-09-11 20:34:06,

Jézus kínhalálának évfordulója

[22.]

Ramtha égi üzenetei - 8. fejezet - Teremtés és fejlődés

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
42. Elküldve: 2021-09-06 21:49:21,

Jézus kínhalálának évfordulója

[23.]

Az Antikrisztus értelmisége

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
41. Elküldve: 2021-09-05 17:34:09,

Jézus kínhalálának évfordulója

[24.]

Fülep Dániel: "Újra megfeszítik Isten Fiát" - A Nagy Újraindítás a történelemteológia fényében

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
38. Elküldve: 2021-09-01 22:35:39,

Jézus kínhalálának évfordulója

[25.]

Ramtha égi üzenetei - 4. fejezet - Isten maga a létezés

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 

Jézus kínhalálának évfordulója

(üzenet: 40, Vallás, filozófia)
 
    / 2 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.015007019042969 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2023. E-mail