Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9459943/9 Témák: 18983 Tagok: 112764 Legújabb tag: Albella123 Online: (74/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 7 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 

Jövőre ószövetségi megváltás?

(üzenet: 173, Vallás, filozófia)
 

Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
173. Elküldve: 2023-01-08 17:19:10,

Jövőre ószövetségi megváltás?

[1.]

Y2JXSUWX62U.jpg

A bosszú népe visszavonta a palesztin külügyminiszter utazási engedélyét

Az izraeli kormány visszavonta Rijád al-Malki palesztin külügyminisztertől izraeli beutazási és a szabad mozgást biztosító engedélyét büntetésből amiatt, hogy a Palesztin Hatóság a hágai székhelyű Nemzetközi Bírósághoz (ICJ) fordult Ciszjordánia státusával kapcsolatban - jelentette a Háárec című újság hírportálja vasárnap.

Forrás:https://kuruc.info/r/4/253631/

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
172. Elküldve: 2023-01-07 11:38:28,

Jövőre ószövetségi megváltás?

[2.]

szc1C8SpSwc.jpg

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
171. Elküldve: 2023-01-04 05:06:25,

Jövőre ószövetségi megváltás?

[3.]

fMMf-0myNNU.jpg

A TÉNYEK MAKACS DOLGOK!!! "A VILÁG ÉS AMI MÖGÖTTE VAN! "


Egy kis háttér. 1999-ben, egy bomba robbant egy nagy info zsidó hazugság. Zsidó régészek több mint 70 éve folytatott ásatásokat a földeket a jelenlegi Izrael és a szomszédos földek Palesztina, valami konkrét tényeket bizonyítani a világnak, köztük a zsidók, a hitelességét a bibliai történet a zsidó nép, mint nemzet Isten által kiválasztott.

Zsidó régész professzor Z. Duke merészkedett, hogy ellenkezik a cionista hazugság és szenzációs eredmények közzé közel egy évszázados régészeti feltárások.
Most, a tudomány azt mondja, hogy a történelem, a zsidók és Izrael nem volt bibliai időkben, nem ez volt az egyiptomi menekülés, vagy vándorlás a Sinai, sem az ostrom Jericho Joshua, nem nagy birodalom Dávid és Salamon.

Ezek a telkek kerülnek kialakításra, a két világvallás, de a régészet nem tudja bizonyítani, hogy egyes megállapítások bár több ősi tények a történelem más nemzetek erőteljes régészeti bizonyítékok.

Például Jeruzsálem nem lehet a központ a birodalom, mint ezer évvel Krisztus előtt élt vele az erejét 3-4 ezer ember. A régészek ásni évtizedekig, nem találtam jelét a monumentális építési időt. Ez vonatkozik a híres bibliai templom.
A X. század BC ezeket a földeket létezett csak csekély fejedelemség élén a dinasztia Dávid.
Nem támogatja a bibliai történetek és földmunkák megközelíthetetlen Jericho Józsué serege képes volt, hogy csak a mennyei segítséget. Jericho "ásni" nyolcszor, és most régészek azt mondják, hogy a város nem létezik az idő ...
Képtelenség, hogy erősítse meg a tévedhetetlen Ószövetség megkérdőjelezi nem csak a "Isten választott" olvasni az emberek, hanem tönkreteszi a kapcsolatot időpontokat, amikor az ideológia az Izrael Állam épül ...
A tudomány már régóta kérdőjelezték értelmezése az Ószövetség, mint szigorúan történelmi dokumentum. Világ érzés volt az ékírásos könyvtár az asszír király Asszurbanipal, amely valójában bizonyult történészek, hogy az Ószövetség egy igaz összeállítása Babylon.
"Még nagyobb felfedezés volt világszerte szenzációt kőoszlop, amelyen a törvények a babiloni király volt írva a XVII században, Hammurabi, amely egybeesik a szövetségek, amelyek állítólag adta (közel 2000 éve) a zsidók Mózes próféta. Csak Hammurabi van nekik egy másik isten nevű Shamash ... "
Ezért nem meglepő, hogy az Egyesült Államok Irak megtámadása, olyan erősen nyomni sionomasonskoy vlastyuAmeriki és ortodox zsidó rabbinak és Izrael. Szükséges volt továbbá a stratégiai problémák megoldására és ideológiai, hogy elfog a híres Régészeti Múzeum Irak Bagdadban és hibája (ellopni) tárolt minták vannak ékírásos bizonyítékok legnagyobb zsidó hazugság arról, hogy a történelem és az ő "választott nép. Ebből nagymértékben függ a status quo az egész zsidó hazugság a történelem, a zsidók és Izrael.

Itt nem szabad elfelejteni, a stratégiai értéket a zsidó lzheistorii a világ cionizmus, amely révén a rabbinátus és a vallási összetevő az Ószövetség, és ennek alapján a Talmud és a Tóra, feltartóztatni az egész világon, hogy a hitközség. Elvégre csak támaszkodva a zsidó diaszpóra él fele (- majdnem minden) ország a világon, a világ zsidó oligarchia cionizmus iudeomasonstvo képes meghódítani más országok, fosztogatni a jólét, hogy lebontják és bemocskolják a nemzetek.

Az összes zsidót a világ egyetemlegesen felelősek az emberiség az összes dolog, hogy ők a föld zsidókról közül magasabb rétegekben a burzsoázia, az oligarchia, cionista és más zsidó ortodox rasszista, fasiszta és felforgató iudomasonskih nyújt.
(Yuri Kozenkov. Killer Oroszország 1995 p. 324)

Izraeli régészek úgy vélik, hogy a bibliai időkben Izrael történelem nem volt
Tel Aviv
Az izraeli újság "Haaretz" megjelent szenzációs nyilatkozatot neves régész professzor Zeev Duke. Herzog azt állítja - nem több és nem kevesebb -, hogy a bibliai időkben Izrael történetében soha nem létezett volna. Szerint a nyilatkozatok, nem volt az egyiptomi kivonulás vagy barangolásokra Sinai, sem az ostrom Jericho Joshua, nem nagy teljesítmény Dávid és Salamon.

Duke arra a következtetésre jutott, hogy a rendelkezések a meg nem felelés a mögöttes történelmi valóság a Biblia.Elmondása szerint 70 éves ásatások a földön ma, Izrael és Palesztina nem adott egyetlen megerősítette azokat a tényeket rögzített az Ószövetségben. Z. győződve Duke ", ahogy vele azonban nehéz elfogadni, de az emberek Izrael nem jött ki Egyiptomból, nem skitals a sivatagban, nem hódította meg a" Land of Israel ", és megdicsőült állapotában Dávid király nem volt nagy regionális hatalom, és egy kis törzsi fejedelemségek .

Duke cikk az újságban "Haaretz" egy interjúban az izraeli rádióban mondta egy másik történész és régész - Yair Kamaysky aki teljesen egyetért rendhagyó hiedelmek kollégája.
 Izrael királysága.
Szerint Kamayskogo egy olyan időszakot, hagyományosan kapcsolódó uralkodása Dávid és Salamon, Jeruzsálem volt nyomorúságos város lakossága mintegy 3,5-4000. Man. "Milyen birodalom lehet mondani?" - Retorikailag kérdezi Kamaysky.


Azt is elutasította azt a javaslatot, hogy a régészek egyszerűen még nem talált bizonyítékot, hogy megfelel az Ószövetség történeti adatokat. Izrael szerint Kamaysky, a helyén a legintenzívebb ásatások a világon. Állítólagos izraeli régészek, még mindig úgy tűnik, hogy okoz Izraelben és más országokban, erőszakos és komoly vita a tudományos és vallási körökben.

ITAR-TASS /

A Közel-Keleten, elpusztult a levéltár cáfolják az Ószövetségben?

A forrás szerint, a következő egyiptomi cél - Irán és Szíria
"Aki uralja a múltat, irányítja a jövőt. És ki irányítja a irányítja a múltat, és a ". Ez a bizonyos nem ismert, aki először kiejtette a "igazság", de ez nem olyan fontos. Ennél is fontosabb, az igazság ez a mondás nem vonható kétségbe. Mindenesetre, viszonyítva a modern világban. És mivel a felett a tájékoztatás a múltban, Vol. H. A távoli múltban, ma van egy valódi háború, bár talán nem nyilvánvaló, hogy az átlagember és a hétköznapi városlakók. Ő megy, úgy tűnik, és az arab világban, amely továbbra t. N. "Arab tavasz", több mint egy éve, hogy vegyenek részt a figyelmet a nemzetközi közösség.
Váratlan verzió az egyes epizódok a forradalmi hullám és a pszeudo-tüntetések és tiltakozások, és valójában - .. polgárháború, t h Egyiptomban, bemutatva nem is olyan régen az újság "orosz Gazette". 

Amint arról a honlapon kiadás, mielőtt az új, 2012-ben Kairó belvárosában alatt újra kitört az egyiptomi fővárosban az utcai tiltakozások megfizethetetlen ősi dokumentumot elpusztítottak, amely tanúsítja, hogy a világ "történet kidolgozott teljesen másképp hogyan találták fel és le, a zsidók a "Tanakh" (Ószövetség) "abban az időszakban, legkésőbb az V. században.BC. e. Szerint a másik változat, az Ószövetség volt írva az időszakban az I-V cc. n. e. ".

"Ebben az időben, a tömeg irányított provokátorok, lezuhanyozott Molotov-koktéllal, és égett a híres antik tárházát alapján a szer az egyiptomi hadjárata Napóleon - írja:" az orosz Gazette ". - Volt a könyvtár, amely az úgynevezett Science Center, része az egyiptomi parlament épületek. A tetőn, rendőrök, aki megpróbálta a harcot le a tomboló tömeg a vízágyú. Provokátorok küldött a tömeg az épület, megverték firebombs. Első robbanás, ami után a régi épület kigyulladt gyorsan. Tűzoltók, tushivshie környező épületek, megpróbálta megmenteni a műemlék, de hiába volt minden. Könyvtár leégett majdnem teljesen.

Összességében a könyvtár tartott 200.000 régi könyvek és kéziratok. Hányan vannak menthetetlenül elveszett a tűz még nem ismert. De még ezek a veszteségek, amelyeket jelentettek, pótolhatatlan. Szerint a miniszterelnök (Egyiptom - .. a szerk.) Kamal al-Ganzuri, a tűz elpusztította az eredeti ősi leírások Egyiptom, valamint felbecsülhetetlen térképek és történeti kéziratok, amelyek tárolják az Tudományos Központ megalakulása óta augusztus 1798. Volt egy rövid időszak, amikor a francia csapatok parancsnoksága alatt Napóleon átvette az irányítást Egyiptomban, de ebben az időben gyűjtött a legértékesebb történelmi dokumentumokat.
És ez - nem az első, sem az utolsó megsemmisítése történelmi tényeknek. Területén Egyiptom -.

Ez legalább egy harmadik " A kiadvány hivatkozik több meg nem nevezett forrásokra, akik azt állítják, hogy a zsidók, hogy elrejtse kulcsfontosságú történelmi adatok elpusztította a régi információs tárház, eltérő a mítoszok a farizeusok a zsidóság, különösen az Alexandriai Könyvtár Egyiptomban.

 Emlékezzünk, ez a könyvtár kell tekinteni a hivatalos történetírás alakult a III. BC. e. - Az egyik változat szerint, a korszak uralkodásának az égyiptomi király, I. Ptolemaiosz, a másik - a fia, Szent Ptolemaiosz II Philadelphus. Ez az első alkalom a könyvtár égett az I. században. BC. e, a második -. a III. n.e., amikor a római császár Aurelianus elpusztult, és leégett a könyvtár Alexandriai során a támadást. IV. n. e. A túlélő könyvek költözött Konstantinápolyba. 2002-ben a modern könyvtár és kulturális központ épült

Alexandriában a helyén a legendás Alexandriai Könyvtár. 2011-ben azonban, amikor az egész tágabb Közel-Keleten kezdődött t. N. "Arab tavasz" egyiptomi villant a "tűz", összehasonlítva, amely az égő a régi könyvtár tűnhet szinte gyerekes csíny, a Vol. H. tekintettel a pusztítás és fosztogatás a történelmi és kulturális emlékek.
"A támadás során a Nemzeti Múzeum Kairóban, lázongók magukkal egy hosszú rúddal-kar, csatlakozik" a lemez ellenőrzés, aranyból, ventilátor, "miközben nagyon fan tiszta arany" valamilyen okból "nem érintette (!) - Írja, "orosz Gazette". 

- Azt is elpusztult a múmia ", ahol papirusz és vászon kötéseket becsomagolt múmiákat fedeztek fel különböző szövegek ... némelyikük kiderült, hogy ... az etruszk nyelvet." Fenntartása mitológia az Ószövetség, a "vállalati kultúra", a források kifejtette, és a vadászat leletek az ősi civilizációk Ur Sumer, Babylon, Asszíria, Mezopotámia és más országokban a Nemzeti Múzeum Irak elkülönítését. Itt is, mint az újság megjegyzi, elveszett a legértékesebb leletek az ősi időkben, és az idők "babiloni fogság", teljesen cáfoló ábrahámi változat a történet.

Ugyanakkor a következő célok a háború levéltári dokumentumok, mint az "orosz Gazette" - Irán és Szíria: "Nem véletlen, és készül egy támadás Irán, akiknek Mahmoud Ahmadinejad elnök a megnyitón a kiállítás" kincsei dzhiroftskoy civilizáció "szentelt a visszatérését 5000 leletek délnyugat iráni Jiroft régió után csempészték az Egyesült Királyság hét évvel ezelőtt, azt mondta, hogy "a cionisták létrehozott egy hamis 2500 éves kultúra maguknak, hogy megfossza más nemzet történelmi gyökereit."

Ma már meg a látnivalók a Szíriai Nemzeti Múzeum. "
Akár tetszik, akár nem, nem ismert, azonban figyelemre méltó ebben a tekintetben úgy tűnik néhány publikáció izraeli történészek szentelt említett ószövetségi eseményeket. Így 1999 végén, az izraeli újság "Haaretz" megjelent egy változata a híres jeruzsálemi régész professzor Ze'ev Herzog, amelynek alapja éves kutatás arra a következtetésre jutott, hogy a történelem az emberek, akik éltek, a mai Izrael, nem voltak meghatározott időszak az Ószövetségben.

Herzog azt állítja, hogy nem volt kivándorlása a zsidók Egyiptomból vagy barangolásokra Sinai, sem az ostrom Jericho Joshua, nem nagy teljesítmény Dávid és Salamon. Így a történész megállapítja, meg nem felelésre vonatkozó alapvető történelmi valóság a Biblia. Elmondása szerint 70 éves ásatások a földön ma, Izrael és Palesztina nem adott egyetlen megerősítette azokat a tényeket rögzített az Ószövetségben. Meggyőzni a Duke ", ahogy vele azonban nehéz elfogadni, de az emberek Izrael nem jött ki Egyiptomból, nem vándorolt a sivatagban, nem hódította Erec Izrael (" Izrael földje ", és" Az ígéret földje "," Szentföldre "- a történelmi kifejezés, és fogalom judaizmus és a kereszténység, utalva a régió ma legszorosabban kapcsolódó Izrael állam, a történelem, a bibliai időkben a mai napon - a szerk.), és a megdicsőült állapotban Dávid király nem volt nagy regionális teljesítmény .. egy kis törzsi fejedelemségek. "

Duke, az úton, nem úttörő a felülvizsgálata az ószövetségi változata a történelem, a honlap "új időszámítás". Sok orosz kollégák biztosították az izraeli tudós, például, hogy az aktuális város Palesztina és Izrael, szerény megjelenésű, semmi köze a valódi Betlehembe, Jerikóba, Názáretbe. És a bibliai Egyesület képviselői szerint ez a tendencia a tudomány fordul elő, amikor átutazóban Palesztina csak ékesszólás de a vezetők rögeszmék országúti jeleket.

 Néhány kutató azon a véleményen vannak, hogy a történeti alapja a bibliai történetek az igazi, csak az események zajlanak re a jelenlegi Palesztina: Joshua, például vezette győztes ezred-re a Vörös-tenger mentén egész Európa, de az ókori izraeliták a régi hős nem sok köze .
A Biblia soha nem fagyott által jóváhagyott dokumentum modern történészek: az előkészítés emberiség történetében minden átírta a Bibliát szöveg korrekciót hajtottak végre, sok jelenet Szentírás társított sokkal fiatalabb karakterek és események. Ugyanezen okból, a kutatók úgy vélik, a köznép a késő középkorban tilos volt olvasni a saját Bibliát .

A helyzet az izraeli professzor Duke megosztott izraeli történész Ya.Kamaysky. Ő is úgy véli, hogy az információk az Ószövetségben nem tekinthető megbízható történeti adatok. Mint mondta egy interjúban az izraeli rádióban, ásatások megerősíti a bibliai leírást. Ez Kamaysky szerint neki, nem hisz a hagyományos magyarázat egy ilyen bizonyítékok hiánya -, hogy ezek bizonyítékok, azt mondják, még mindig egyszerűen nem található. Terület egyedül Jericho emlékeztet Kamaysky, kiásott többször. De még csak nem is törekedett agyagedény, de legalább az alapjait a bevehetetlen falak soha nem látott az ókori világban. Nem sikerült, mert az ilyen bástyák nem élte túl ...

De a végén, mondja a tudós, semmi lényeges, a régészek nem találtak.VB Íme egy másik IZRAELI régész professzor véleménye a BIBLIAI időszakról és annak a kornak a zsidókhoz köthető régészeti emlékeiről,lelet anyagáról!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
170. Elküldve: 2023-01-01 20:37:04,

Jövőre ószövetségi megváltás?

[4.]

G1ecMvNoa4M.jpg

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
169. Elküldve: 2023-01-01 20:34:56,

Jövőre ószövetségi megváltás?

[5.]

gMwjlo-LMNI.jpg

Ukrajna bosszút állt Izraelen az ENSZ-ben, amiért nem hajlandó fegyvereket szállítani neki!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
168. Elküldve: 2023-01-01 16:12:45,

Jövőre ószövetségi megváltás?

[6.]

A Messiás is találkozott már vajon velük??

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[előzmény: (165) Klaus Matefi, 2023-01-01 15:37:21]
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
167. Elküldve: 2023-01-01 16:08:12,

Jövőre ószövetségi megváltás?

[7.]

Zrq_F1vl7uw.jpg

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
166. Elküldve: 2023-01-01 16:05:17,

Jövőre ószövetségi megváltás?

[8.]

lU4C_uNQ-fI.jpg

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Klaus MatefiTagság: 2005-10-05 20:38:13
Tagszám: #22580
Hozzászólások: 189
165. Elküldve: 2023-01-01 15:37:21,

Jövőre ószövetségi megváltás?

[9.]

https://ujvilagtudat.blogspot.com/2022/12/a-karhozat-es-az-isten-fia-az-izraeli.html

A titkos tudományok útjára senki ne lépjen rá vakmerően, mert ha egyszer elindult rajta, célhoz kell jutnia, különben elveszett." (Alphonse Louis Constant)
[válaszok erre: #168]
Haladó
Klaus Matefi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Klaus MatefiTagság: 2005-10-05 20:38:13
Tagszám: #22580
Hozzászólások: 189
164. Elküldve: 2022-12-18 21:45:05,

Jövőre ószövetségi megváltás?

[10.]

Napjaink nagy változásai okainak megértéséhez egy kis segítség Nir Ben-Artzi rabbi tolmácsolásában:

https://www.youtube.com/watch?v=G-BHx8SIVZ8

A titkos tudományok útjára senki ne lépjen rá vakmerően, mert ha egyszer elindult rajta, célhoz kell jutnia, különben elveszett." (Alphonse Louis Constant)
[előzmény: (159) Klaus Matefi, 2022-11-02 10:07:22]
Haladó
Klaus Matefi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
163. Elküldve: 2022-11-07 17:50:01,

Jövőre ószövetségi megváltás?

[11.]


Petter Attila
nov. 3. 20:53

A világunk megrázó élményeket tartogat. Hiába volt itt feltámadás. A Jézust felvisszük az Olajfák hegyére azóta is.

Az okokat keresve leírhatatlanul egyenes a konklúzió. Akik ma cipeltetik a keresztet a kereszténység megmaradt tagjaival, ugyanazok. A kereszt megjelenítése megmaradt a fájdalomnak amiről azóta sem volt képes lemosni a Jézus vérét, arról fáról amiből ácsolták. Az elrozsdásodott vasszögek amelyekkel odaszegezték mintha a húsa nem porladna le róla. Ostobasággal hajlította el a szeg végét. Azt képzelve ott marad örökké. Ami ott maradt pedig csak az, hogy azóta is megjelenik ábrázolásunkban.

Erre lenne jó, ha képesek lennénk felfogni mi történt. De így hiába a fennen hordozás. Semmit nem volt képes megjegyezni az emberiség. Megy mint az a bizonyos Kacsa abban a novellában. Az ember amit tesz az jó. Szórja a kukoricát. De mikor a nyakát hátrafogja, nem érti miért van az a tárgy a másik kezében amivel elvágja a nyakát.

Az ember nem képes felismerni azt aki az életére tör. Csakúgy mint a kacsa! Ami a világunkban zajlik, hordoz minden információt. Mint egy DNS. Mégsem használja a kibontásra termett agyat. Eljutunk ugyanoda mindig.

A fáraók kudarca is ez volt. A Rómaiak is ebbe buktak bele. Sorolhatnánk a birodalmakat semmire nem megyünk vele. Ott tartunk mikor írták az első könyveket. Amit csak páran tudtak elolvasni. Ennyire tellett a könyvtárak felhalmozásából. Az írástudatlan olvasott volna a történelem lapjaiból, de analfabéta volt. Mára szinte mindenki olvashat könyveket. A betűket mintha diszlexia miatt képtelen lenne összerakni.

Mit várunk életünket lassan leélve? Elborít minket a közhelyes szenny. Nehéz itt úgy megnyilatkozni, hogy ne keljen káromkodni. Már látom magamat, ahogy tolom a Trójai falovat mint egy idióta. Pedig olvastuk, tanultuk a történelemből. Hazavisszük falaink mögé, akiket ki kellene irtani!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
162. Elküldve: 2022-11-04 12:21:50,

Jövőre ószövetségi megváltás?

[12.]

jwo0x5syGsE.jpg

27 éve ölték meg Rabint!

Az egyetlen Igaz,tisztességes,Izraeli államférfit!Államfőt!Aki ténylegesen tenni próbált az Izraeli-Palesztin,következés képen pedig az egész közel-keleti térség békéjéért!(Arafattal ő megtudta volna még Arafat életében valósítani,azt amire a Palesztinok és a normális zsidók,izraeliek és a világ emberibb része is vágyott,vágyik!)
Rabin megölésével 27 ÉVE MEGÖLTÉK A BÉKE ÉS A REMÉNY MADARÁT IS!
Nem tudom,lesz-e valaha is még egy olyan nagyszerű és kiváló Izraeli ember,államférfi,vezető,mint amilyen a néhai Yizhak Rabin volt!
("nemrajongok az izraeliekért",de őt és emlékét tisztelem és megőrzöm)
Ahogy 27 éve megrázott a halála,úgy máig sem feledem Rabint az embert! ❤ A béke és a remény madarát!
Nyugodjék békében!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
161. Elküldve: 2022-11-03 18:18:29,

Jövőre ószövetségi megváltás?

[13.]

'AMÍG A ZSIDÓ VALLÁS IRÁNYÍTJA AZ EMBERISÉGET, ADDIG NEM LESZ BÉKE A FÖLDÖN

A zsidó vallással az a baj hogy nemzetközi nemzet ellenes monopolista ember ellenes világnézet - 'Az úr megáld és minden népnek kölcsönözhetsz de neked nem kell kölcsönt kérned és számos népen uralkodhatsz de rajtad nem uralkodhat senki....és szopod a népek tejét.... és a föld népei mind félni fognak tőled' - Mózes V. 15/6, 28/10, 28/13 !

A zsidó vallás a nemzetközi kereskedők ragadozó életmódjának 'a nagy hal megeszi a kis halat' ideológiája. Nem a társadalom békés együttélésére hanem az 'oszd meg és uralkodj' elv rendszer fenntartására törekszik. A rendszerét a háború és az erőszak élteti. Ennek a hatékony eszköze a nemzetközi magán bankok kamatos pénzrendszerének a monopóliuma amivel eladósítják és kirabolják a nemzetállamokat.

A zsidó vallás a tőkés kapitalizmus kisajátító ideológiája. Le kell leplezni és váltani kell a normális emberek a természettel és egymással harmóniában együtt élő dolgozó érték előállító emberek világnézetére. A józan parasztok a becsületes gondolkodásáról van szó, akik évezredek óta harmóniában élnek a teremtéssel és eszükbe sem jut másokon élősködni !'

(Facsar Imre posztja a FB-on)

Videó LINK

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
160. Elküldve: 2022-11-02 17:24:37,

Jövőre ószövetségi megváltás?

[14.]

xy70p3dB0co.jpg

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Klaus MatefiTagság: 2005-10-05 20:38:13
Tagszám: #22580
Hozzászólások: 189
159. Elküldve: 2022-11-02 10:07:22,

Jövőre ószövetségi megváltás?

[15.]

https://www.youtube.com/watch?v=BTF9dpR7ihI

A titkos tudományok útjára senki ne lépjen rá vakmerően, mert ha egyszer elindult rajta, célhoz kell jutnia, különben elveszett." (Alphonse Louis Constant)
[válaszok erre: #164] [előzmény: (155) Klaus Matefi, 2022-11-01 13:57:39]
Haladó
Klaus Matefi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Klaus MatefiTagság: 2005-10-05 20:38:13
Tagszám: #22580
Hozzászólások: 189
158. Elküldve: 2022-11-02 09:40:40,

Jövőre ószövetségi megváltás?

[16.]

Immánuel közelgő fellépését vetíti előre Netanjahu újraválasztása is.

A titkos tudományok útjára senki ne lépjen rá vakmerően, mert ha egyszer elindult rajta, célhoz kell jutnia, különben elveszett." (Alphonse Louis Constant)
[előzmény: (116) Klaus Matefi, 2022-06-22 14:03:37]
Haladó
Klaus Matefi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
157. Elküldve: 2022-11-01 20:15:15,

Jövőre ószövetségi megváltás?

[17.]

VlaiDjvaKIY.jpg

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
156. Elküldve: 2022-11-01 14:15:50,

Jövőre ószövetségi megváltás?

[18.]

JKHctml1X7U.jpg

Jöjj el közénk újra!Istenünk, kérünk,
Jöjj el közénk újra,
Készíts fel minket
A végső háborúra!

Erősíts meg minket
Keresztény hitünkben,
Szent István szellemét
Éleszd fel szívünkben!

Vezesd Országodba
Megtévesztett néped,
Magyar Messiásként
Áldozd velünk véred!

Harcolj végre velünk,
Hulljon le az átkunk,
Szebb magyar jövendő
Köszöntsön be nálunk!

Utolsó nemzedékként,
Kivérezve szenvedünk.
Nincs már idő könyörögni!
Segíts! Vagy elveszünk...figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Klaus MatefiTagság: 2005-10-05 20:38:13
Tagszám: #22580
Hozzászólások: 189
155. Elküldve: 2022-11-01 13:57:39,

Jövőre ószövetségi megváltás?

[19.]

https://www.youtube.com/watch?v=CadvwzOiHeU

https://www.youtube.com/watch?v=0iMVM3Xb_mI

https://www.youtube.com/watch?v=LvYAXkRbi2U

A titkos tudományok útjára senki ne lépjen rá vakmerően, mert ha egyszer elindult rajta, célhoz kell jutnia, különben elveszett." (Alphonse Louis Constant)
[válaszok erre: #159] [előzmény: (126) Klaus Matefi, 2022-08-12 14:33:30]
Haladó
Klaus Matefi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
154. Elküldve: 2022-11-01 12:33:48,

Jövőre ószövetségi megváltás?

[20.]

x42_FeH29AI.jpg

A luciferiánus háttérhatalom által erőltetett multikulturalizmus ideája egy határozott programot kíván megvalósítani.

Konkrétabban azt a programot, hogy a bevándoroltatás és a népek keveredésének kierőszakolása által felszámolják az európai fehér rasszt, mert az több tekintetben is útjában állhat az Új Világrendnek. Ez a kevert rasszosítás egyébként már Bábel óta mániája a luciferiánus nemlétezőknek.
Hogy ez mennyire egy céltudatos ágenda, azt az ún “Kallergi Terv” szemlélteti leginkább, amiről tömören csak annyit kell tudni, hogy ezt a tervet egy egységes és kevert rasszú Európa létrehozására dolgozta ki Richard Coudenhove-Kalergi 1922-től kezdődően.

Kalergit egyébként az EU szellemi atyjának nevezik, ami önmagában is sokatmondó. Hogy ezt a tervet aztán ki is vitelezik-e azok a bizonyos nemlétezők, nos, ahhoz elég az EU migránspolitikájára tekinteni. A Kalergi tervet sokáig hoaxnak minősítette a fősodratú lakájmédia, de annyira jól dokumentált, hogy ez a hoaxozás nem igen jött be nekik.

Ezúttal egy másik ilyen “hoax”-ra szeretném felhívni a figyelmet, ami megint csak egy olyan hoax, ami a tartalmát tekintve minden mozzanatában valósult meg a szemünk láttára. Szerzője a kor egy kimagasló kommunista agitátora és a nemlétezők egy jeles machinátorra.

„Tisztában kell lennünk azzal, hogy [kommunista] pártunk legfőbb fegyvere a rasszok közötti feszültség. Ha a sötét-bőrű rasszok tudatába ékeljük azt, hogy a fehérek évszázadokon át elnyomták őket, akkor bevonhatjuk őket a kommunista párt programjába.

Amerikában apránként haladva törekszünk a győzelemre. Amíg a néger kisebbséget a fehérek ellen uszítjuk, addig a fehérekben fel kell gerjesztenünk a bűntudatot amiatt, hogy kizsákmányolták a négereket. A négereket mindenben támogatni fogjuk, hogy az élet minden területén kiemelkedhessenek, a hivatásokban, a sport világában és a szórakoztatóiparban. Az ezzel járó presztízzsel a négerek már képesek lesznek a fehérekkel való vegyes házasságokra és kezdetét veszi azt a folyamat, ami Amerikát az ügyünk mellé állítja.

Israel Cohen, A Racial Program for he Twentieth Century, 1912.
Aki látott már amerikai sportmérkőzést és/vagy hollywoodi produkciókat az elmúlt húsz évben, az bizonyára meg tudja cáfolni a fentieket. Mert a valóságban nincsenek politizáló, térdelgető fekete sport egyéniségek, és a feketék á de hogyan is vannak túlreprezentálva Hollywoodban, úgy, mint szuper laza, divatos és mégis bohókás, no és persze erkölcsileg makulátlan főhősök, akik minden nehézség ellenére felülkerekednek a – hogy, hogy nem mindig fehér – fő gonoszokon, és lenyúlják a bomba szőke nőket. Nem idegesítőek ezek a hoaxok? Valahogy mindig fején találják a szöget.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
153. Elküldve: 2022-10-28 15:13:32,

Jövőre ószövetségi megváltás?

[21.]

NEMES EMBER...NEMES LÉLEK

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
152. Elküldve: 2022-10-25 16:41:31,

Jövőre ószövetségi megváltás?

[22.]

Eljött az idő Uraim

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
151. Elküldve: 2022-10-22 17:06:45,

Jövőre ószövetségi megváltás?

[23.]

rAeibHF_7gg.jpg

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
150. Elküldve: 2022-10-18 20:56:55,

Jövőre ószövetségi megváltás?

[24.]

MbJUcn1lJKA.jpg

Tudtátok?

Az egyetlen madár, aki mer packázni a sassal, az a varjú. Rászáll a sas hátára és megcsípi a nyakát. Ám a sas nem törődik vele, nem méltatja őt arra, hogy harcoljanak. Nem pazarol időt és energiát a varjúra. Kitárja a szárnyait és elkezd felfelé szállni, az égbe. Minél magasabbra emelkedik, annál kevesebb oxigén jut a varjúnak, aki előbb-utóbb leesik a hátáról.

Te se fecséreld az idődet a "varjakra".

Csak emeld őket a te szintedre, és abban a pillanatban eltűnnek az életedből. 💝
Szerző ismeretlen.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
149. Elküldve: 2022-10-18 11:12:40,

Jövőre ószövetségi megváltás?

[25.]

Ismétlés, hogy ne kövessünk el újabb hibákat!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 

Jövőre ószövetségi megváltás?

(üzenet: 173, Vallás, filozófia)
 
    / 7 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.017066955566406 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2023. E-mail