szia,szeretnem kerdezni hogyy ez a halozatos dolog hogy megy a skystaron?jelentkezz az ary@stcable.co.yu mail cimemen vagy esetleg msn en megtalalsz ezen az email cimen,jelentkezz ryan
minden szatelitos dolgokhoz értek,de szeretnék társuli aki ert ijesmihez
Sziasztok.Nekem olyan gondom van vele hogy látják egymást de semmi kép.Rádiós ruterem van kinyitottam a portokat de semmi kép a másik gépen.Videoserve.1.4.Esetleg mással próbálljam?
Először kell egy működő hálózat, de ez gondolom már adott.
Mindkét gépen lenni kell PogDVB-nek.
Azon a gépen, amelyikben a Skystar van a Settings>Module List menűben engedélyezni kell a Brodcast servert és a Propertis alatt beállítani a hálózat broadcast címét. ˙(Az első három szám megegyezik a gép IP-jével, a negyedik szám 255.) A portokkal nem kell foglalkozni. Esetleg szükség lehet a ProgDVB újraindítására.
A másik gépen Settings>Device list menűben a Broadcast Clientet kell kiválasztani. A Properties alatt a szerver (tehát a másik gép) IP-jét kell beállítani. A portokkal itt sem kell foglalkozni, lényeg, hogy a két gépen egyforma legyen.
Jó, eddig értem, a Mode of operation interface mind a két gépen a saját ip-je, az identification az mindegy, a servernél van egy olyan box, hogy "advenced settings for client connections" oda be kell állítani két portot, és a multicast addresst, ez mi legyen? A Clientnek Egy server IP és egy port kell, melyik legyen a multicast vagy az IP? És a Server port melyik legyen az administracion vagy a data? remélem érthető a kérdés. Egyszerűbb lenne, ha készítenél egy screenshot-ot mind a két gép config paneljáról. köszi
Zsolt,egyáltalán felállítottad a normalis hálózatot a két gép között?Ha igen akkor csak másold be a ProgDvb fokönyvtárába a file-okat, és a szervizben megtalálod a Video Servert.A Serveren csak elinditod a gepet.A mikor gepen pedig felrakod a ProgDvb ugy h nem a SkyStar kátryára állítod be h üzemeljen hanem a Video Serverre.(megtalálod a programban a beállitásokban,Ezköz listában,itt is be birod állitani a Cliens gépet)
Ha ez megvan akkor már csak az van hátra h a két gép IP-je megjelenjen és ráklikkelj a connect gombra...
Baalint, én is bajlódtam a beállításnál,na de rá kellet jönnöm h nem kell semmit sem állítani komolyabban,csak a Serveren kell a saját IP-jét beirnod az Interface-be.(pl. 128.0.02)A cliens gépen pedig a Beállítás, Ezköz Listabába kell beállítanod,csak az IP-t (pl. 128.0.01)
Persze a konekció csak akkor jön létre ha Network beállításokban is ez a IP van beírva! No,probáljátok,,,aztán ha valami nem megy,írjatok.... Üdv : PIKI pioker@eunet.yu
Hello
Segítsetek, 2órája próbálkozom a VideoServer és Client v1.4BETA beállításával....
Tehát az egyik gépet beállítom servernek, a másikon device-nak a Video Clientet állítom, kell egy csomó beállítás, ami nem megy, már szerintem az összes variációt kipróbáltam...:( A server IP-je 192.168.0.1, a clientté 192.168.0.50 Hogy kell beállítani pontosan, a 127.0.0.1-es IP-vel sem sikerült, a leírást olvastam, de azzal eggyüt sem megy. Segítsetek Kössz
helló
Nekem ez az NSV program nem jó.
Valami hibát jelez!
Ezt most a ProgDVB könyvtárba kell tenni?
Kell hogy fusson alatta a ProgDVB?
Kérlek segítsetek!
igen 2 gepem van, es a masikon is szeretnem nezni,vagyis hasznalni.
A halozat be van alitva,de mit kell meg rajta kivul alitani? A ProgDVB-ben kell valamit,vagy Plugin kell hozza?
Koszi a segitsegedet elore
Pontosabban mire gondolsz? Hogy van egy gépben egy SS2, és másikon szeretnéd nézni a műsort?
A ProgDVB támogat ilyet, de a két gépen csak ugyanazt a csatornát lehet nézni, de akár a másik (nem ss2s) gépről is tudsz váltani.
Ami szükséges hozzá, egy sima 100 mbites LAN. (10 megabites LAN-on nem működik, próbáltam).
Nagyon hasznos, ha több géped van a lakásban, és a kedvenc műsorod idején épp a másik szobában vagy...