Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9437137/11 Témák: 18846 Tagok: 112150 Legújabb tag: bjg.informatika Online: (46
 Név: Jelszó:  Eltárol   Bejelentkezve:       Nincs új üzenete.     új üzenet. | Hozzászólás | Cím/Tiltólista | Fórum/Téma | PÜ írása Elfelejtette jelszavát?
 Információ
Üdvözöljük a sat.hu fórum regisztrációs oldalán!
(Mert az Ön által előbb kért funkció csak sat.hu tagok számára elérhető.)

A fórumba való hozzászóláshoz a sat.hu csoport regisztrált tagjává kell válnia. Ez ingyenesen, és alig fél perc alatt elvégezhető a lenti linkre való kattintással.

A sat.hu fórum fórumszabályzat
A sat.hu fórum célja, hogy segítse műholdas (kábeles, földi, stb) TV- és rádióvétel iránt érdeklődőket a tájékozódásban és információ cserében. A szolgáltatóknak felületet biztosítson az előfizetőkkel való közvetlen és korszerű kapcsolattartásra. Nem célja a fórumnak a cégek, szolgáltatások reklámozása. Ez alól kivétel az üzemeltető által értékesített vagy használt reklámfelületek.

A szabályzat kötelező érvényű minden tag számára, a sat.hu csoportba való beiratkozással e szabályzatot minden tag elfogadta, és önmagára érvényesnek tekinti.
A szabályzat nem ismerete, illetve el nem olvasása nem mentesít a be nem tartásának következménye alól, ezért kérjük olvasd végig az alábbi szabályzatot figyelmesen!

A fórumon nem megengedettek az alábbi dolgok, ezért a hozzászólásod törlésével járhat, ha a hozzászólásod kimeríti a lenti pontok valamelyikét:

Agresszív viselkedés, illetve személyeskedés, nagyfokú tiszteletlenség egy másik taggal szemben
A fórum chat-szerű, 1-2 szavas üres, mondanivaló nélküli "beszélgetős" használata. (A fórum nem egyenlő egy chattel.)
Ugyanazon tartalmú hozzászólás sorozatos, feltűnően gyakori ismétlése (példa: nem szükséges naponta 3x beírni, hogy a DigiTv milyen kockás.)
Apróhirdetés elhelyezése a HIRDETÉSEK-en kívüli témákba
Más fórumok, weboldalak reklámozása.
Cross-posting, vagyis egyazon üzenet egyszerre több témába való felküldése
Rendszeresen olyan dolgok felküldése, mely hozzászólások a többi tag többségi véleménye alapján kimerítik a topicrombolás fogalmát
800x600-nál nagyobb méretű képek a fórumba illesztése (linkeld az ilyen képeket inkább)
Offtopic hozzászólások, illetve technikai jellegű hozzászólások nem a megfelelő témába való felküldése
A szabályzat megkérdőjelezése

A fórumon nem megengedettek az alábbi dolgok, ezért a tagságod felfüggesztésével vagy törlésével járhatnak a következők:

A fenti okok miatt kitörölt hozzászólás újbóli beírása.
Előfizetéses műsorok illegális vételéhez szükséges kulcsok felküldése, ismeretek átadása, ilyesmi kérése más tagoktól.
Kártyamegosztás csereberélése, fizetős szerverek nyílt vagy burkolt (trükkös) reklámozása.
Több néven a fórum szándékos rombolása.
Hamis információk szándékos terjesztése.
Bárminemű szándékos közösségromboló magatartás és provokáció.
Politizálás a fórum területén.
Olyan hozzászólás felküldése, amely személyes adatvédelmi törvényeket sért, illetve más személyes adatait nyilvánosságra hozza.
A nickneve és hozzászólásai alapján valaki olyan személynek vagy cégnek, vagy cég képviselőjének adja ki magát, ami nem felel meg a valóságnak.
A moderátor többszöri felszólításának ismételten nem tesz eleget.

További tudnivalók, melyekért csak akkor jár figyelmeztetés, ha a lenti dolgok tőled feltűnően nagy méreteket kezdenek ölteni, ezért barátilag KÉRÜNK, hogy az alábbi pontokat tartsd be:

Az oldalon a hivatalos nyelv a magyar, tehát idegen nyelvű bemásolt információt magyar nyelvű magyarázattal, rövid fordítással/összefoglalóval láss el, egyébként törlésre kerül, ahogy a google által készített fordítás is.
Ne használj gügye nyelvezetet vagy érthetetlen, írásjelek nélküli mondatokat és csupa nagybetűket. Tanulj meg helyesen írni!
Ne ismételgesd a kérdésedet, főleg ne több topikban!
A moderálást hagyd a moderátorokra. Ne fenyegess más tagokat kizárással, retorzióval. Egyrészt ez kimeríti a személyeskedés fogalmát, másrészt ez nem a te dolgod.

Különleges esetek: nagyon ritkán előfordulhatnak a világban és a műholdas életben olyan események, melyek arra kényszeríthetik a fórum üzemeltetőit, hogy úgynevezett 'szükségállapotot' hirdessenek ki, és a fenti szabályzatot ezen szükségállapot idejére kiegészítsék, vagy szigorítsák. (Jó példa volt erre, amikor a Digi napi kulcsváltásba kezdett, és a fórumot elözönlötték az új, csupán kulcsszerzés céljából regisztráló tagok.) Ilyen esetleges rendkívüli esetekben a fórum üzemeltetői fenntartják maguknak a jogot a szabályzat átmeneti szigorítására/megváltoztatására, valamint arra, hogy a teljes fórumot vagy annak részeit csak a regisztrált tagok számára tegyék elérhetővé.

Az üzemeltetőkről: A fórumon 3 moderátor van: postatib (ő egyúttal a fórum üzemeltetője is), LF, illetve KWP. Probléma, panasz, vagy a fórummal kapcsolatos kérdés esetén fordulj a fenti három személy bármelyikéhez bizalommal, privát üzenet formájában!
Ha az üzemeltető vagy a moderátorok a fenti pontok valamelyike szerint járnak el, az egyrészt nem képezi vita tárgyát, másrészt nem kell személyes sértésnek venni.
A fórum hozzászólásait bárki olvashatja, de írásra csak a regisztráltak kaphatnak jogosultságot.
A netboard.hu oldalon több különböző fórum üzemel. A műholdas fórum használóinak a sat.hu csoport tagsággal is rendelkeznie kell.


JÓ FÓRUMOZÁST KÍVÁNUNK!


Ezt a topikot csak a sat.hu csoport felhasználói olvashatják!!!
A topik használatához a csoport tagjává kell válnia. Beíratkozhat a csoportba itt: Klikk ide!
Ha kérdése van a csoport létrehozóját itt érheti el: KWPVissza :: Ugrás a főoldalra
Az oldal másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail