Hali Zoy ! Időnként elolvasom e "rokon" topikon az írásokat.
Sokszor volt már szó arról, hogy a Next Level gyakorlatilag
megegyezik az Echoval!
Jók rá az újabb Echos sw-k!
Többször részletesen és szinte "szőkéül"le van az Echos topikon írva,
hogy mit hogyan kell csinálni!
Ott kellett volna jócskán ( nem sajnálva a fáradságot ) visszaolvasni,
és ott kérdezni,ha valamit nem értesz!
Eddig még senkinek sem harapták le a fejét ott!
Sokkal hamarabb eredményre jutottál volna, mint így a "félinfókkal"!
Ne legyél fárasztó, az Echolink és klónjai, pl a Eurosat 3023FTA , már 2006 őszén nyitotta EMU-ból a Premiere-t, illetve akkor még a canal france-t, ill az Asta-s Seca2-es csomagokat,ezen kívül az Eurosportot valamint a TPS-t szintén Seca2-ből, tehát kulcsváltás nélkül, ez utóbbi 2 ma is működik, 50USD egy ilyen beltéri, erről többször, több tocsikban írtam, és már nem szeretném többször leírni, a fejlesztők megvásárolták a nanot-t a seca2-hőz , illetve a Premier dolgait, ugyanúgy, mint az Echolite-nál a Premier esetében, orosz fórumon részletesen foglalkoznak ezzel, sőt nagyon jó tocsikja van, minden droid, nem oda illő beírást azonnal törölnek..
DM800 SE, Tripletuner SR4, A8P, 320GB, GP3/OpenPli4, Karácsony Tamás tönkretette: Digipower 2100A,Triax TDA88, I/BU;
DM800 SE, A8P 320GB, Openpli4, Digipower 2100A,Triax TDS78, Lazer;
"Az Echostar/Echolink beltériknek semmi köze az Echosmart/Echolite beltérikhez. " --sajnos, egyébként most a -Premiere mellett az Eurosport is menne a HB-ről..
DM800 SE, Tripletuner SR4, A8P, 320GB, GP3/OpenPli4, Karácsony Tamás tönkretette: Digipower 2100A,Triax TDA88, I/BU;
DM800 SE, A8P 320GB, Openpli4, Digipower 2100A,Triax TDS78, Lazer;
Köszönöm, így minden világos.
Ami az echilte-os fórumban van, az a fordítás, nekem egyszerűen érthetetlen volt.
Tehát:
1. 7.4 loderrel felnyomom a 2.83-at
2. Ugyanezzel az Echocam key-t, és kész
És a másodikat is boot közben?[b]
Úgy néz ki az Illu NL-em, hogy bal felül van egy "matrica" Illusionsat Next Level, de a kártyaolvasnál meg ez áll rajta: Echolite 790. Szóval megegyezik
De a 2.83 alapsoft, az legalább megy az Illun, vagy az sem ahhoz való? akkor mivel megy a primőr?
Ne haragudjatok már az értetlenségem miatt, de ez a beltéri annyira idegen nekem a c3 után, az olyan egyszerűen kezelhető volt, semmi ki-bekapcs, aztán villámgyors indítás, mert különben lehet előről kezdeni....
De mikor felnyomtam a 2.83 sw-t akkor már nyitnia kéne a primőrt? Mert nem teszi:( Végülis a csat. szerkesztés a legkevesebb, azt megoldom, a primőr lenne a lényeg. Kell még valamit a 2.83 feltötésen kívűl csinálni?
Leszedtem ezt a 7.4-es feltöltőt. Ezzel sikerült is felnyomni a 2,83 sw-t. Megcsináltam a csat. keresést. Ezekután ez jön az előírásban:
"4. A ChEdit_7.6a Keszitts egy mentest "Read Default Data" segitsegevel
5 A keszen elmentett csatornalistat TV/RADIO -t a szamitogeprol a "Write Default Data" gomb segitsegevel toltheted vissza a belterire (ugyancsak a ChEdit_7.6a hasznalva)
"
Na, ezt a mentést nem tudom hogy kell, valami betöltést kiválasztó kép jön be. Hogyan tovább? Ez a ch edit mintha nem nagyon akarna kommunkiálni a beltérivel:(