w.k.A. gazdis! Blanka / Autóból kidobott szuka,1257.
[2.]
Hát lányok, ma nagyon sok kutya utazott.
Ahogy Vera írta, Ciffyke, Bora eldugta az összes kistestűt, Annám, a drága odaállt vele a kapuba, nehogy tévedés legyen, de nem volt rá szükség, mert rögtön beleszerettek
Zille
Zyna
Blanka, az autóból kidobott kis szuka, akit a múlt héten kinézett egy család
Csoffadtka, az utolsó kölyök, aki még Hudininél volt, és aki gyönyörű kutyává fejlődött
Elkényeztetett árva kis Rozika a Mancsrancstól
Johny baby, aki Budaitól jött, és akit Iván helyett ajánlottunk, mert Iván nem macskakompatibilis. Anyakutya vette észre, mikor pakolták be a ktuyákat a kocsiba, hogy Johnyka szuka Kíváncsian várjuk a gazdik rakcióját
És még három kutyus, Futrinka, Kresi, H. Andi pártfogoltjai, valamint még egy Szerbiában kidobott szépség, aki itt nálunk várta ki a gazdiját.
Asszem így van meg a 11.
www.koborka.hu V.Éva [Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2009-03-09 03:44:54]
[3.]
Ma reggel Ráckeve előtt a főúton hajították ki egy autóból, de hátha nem a gazdi volt és valaki sírva keresi.
Vizsla-labi keverék fiatal szuka, kedves, jól nevelt, ápolt kutyus.
Érdeklődni: 06-70-204-00-01, info@koborka.hu
[4.]
Ma reggel Ráckeve előtt a főúton hajították ki egy autóból, de hátha nem a gazdi volt és valaki sírva keresi.
Vizsla-labi keverék fiatal szuka, kedves, jól nevelt, ápolt kutyus.
[b]Érdeklődni: 06-70-204-00-01, info@koborka.hu [/b]
[5.]
Az első kézből való infó:
Sziasztok! Ági vagyok, én vakartam össze a labi-vizsla kislányt. Nem Szigetszentmiklóson, hanem Ráckeve előtt a főúton. Anyukám ment reggel dolgozni és a komvoj elején haladó autó lelassított, kidobta a kislányt és gázt adott. Anyám hívott fel zokogva, én meg rohantam. Fél napig kocsikáztam a kutyával, kb. 4szer kaptam sírógörcsöt, mikor Bora azt mondta telefonon, mehetünk. A kutyus ápolt, jól nevelt, ül, pacsit ad, puszit oszt... Kérlek titeket küldjetek nekem képet róla az e-mail címemre, mert addig nem tudok elkezdeni segédkezni! Köszönöm! ben.agn@freemail.hu