Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9485079/51 Témák: 19328 Tagok: 113276 Legújabb tag: Michael Zoltan Online: (84/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:

Valaki próbálta már a Bet22 bukmékerrel?

(üzenet: 2, Egészség)

Thomas Warren

Tagság: 2025-09-25 19:35:29
Tagszám: #140469
2. Elküldve: Ma, 19:38:29,

[1.]

Te már próbáltál fogadni ennél a bukmékernél? Én a Bajnokok Ligája Real Madrid – Napoli meccsére tettem, a Real győzelmére az odds 1.85 volt, én 25 € raktam, és a fogadás bejött. A Bet22 bukméker oldala stabilan működik, a kínálat széles van foci, e-sport és még röplabda is. Azt mondom, nehéz csak akkor nyerni, ha vaktában fogadsz. Ha viszont elemzel, akkor az oddsok jók lesznek, és a fogadások is bejöhetnek. Te hogyan elemzed a meccseket?
Zöldfülű
Thomas Warren adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   

JasonY

Tagság: 2025-09-25 19:02:07
Tagszám: #140468
1. Elküldve: Ma, 19:04:48,

[2.]

Már egy ideje gondolkodom azon, hogy kipróbáljam a fogadásokat a Bet22 bukmékernél, de eddig még nem mertem belevágni. Hallottam erről a cégről különféle véleményeket: van, aki dicséri, és van, aki azt mondja, hogy nehéz ott nyerni. Kíváncsi vagyok, tényleg így van? Akik játszanak ezen az oldalon, meséljetek, milyenek az oddsok ott!
(TÉMANYITÓ)
Zöldfülű
JasonY adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   

(üzenet: 2, Egészség)

/ 1 
Lista: 
Kép:
Smile:

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.0043959617614746 másodperc alatt generálódott.

Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2023. E-mail