Remélem, tud valaki segíteni nekem a következő gond megoldásában.
Egy pár napja próbáltam hd-s csatit nézni rajta progdvb-vel sof módban.
Ment is az astra promo, de néha kockásodott a kép, és kattogott a hang, de minden más csatorna hibátlan (90-es tükör pontosan beállítva). A többi hd-s adó (pl. lux tv) jön maximális térerővel, de se kép,se hang pedig dvb-s-esek.
Kb. 3-4 napja már az astra hd sem jön be, sötét marad a kép, pedig mutat a térerőjelző)
Szóval mitévő legyek, hogy legyen hd-s kép-hang jó minőségben.
Mpeg dekódernek a cyberlink powerdvd 7.3 van meg, minden hd-s adást röccenésmentesen játszik.
Még egy kérdés : pcie-s dualcore-os rendszerre melyik a legjobb driver ill. lesz-e bda driver skystar 1-re?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Törzstag
Leíratkozott felhasználó
17. Elküldve: 2007-04-24 13:32:20,
Hardver-Szoftver: Skystar 1
[4.]
Szia. Nézz majd be légyszíves a premier topicba. Hátha tudsz rajtam segíten. SZIL
Na akkor most mi lesz veled SkyStar1 a Vista alatt?
A 32 bites Vista-t próbálta, szinte minden hardvert felismert csípőből, csak mit nem?... hát persze a SkyStar1-et nem ismerte fel. Próbálkoztam a driverek telepítésével, hát sikerült összeomlasztanom a Vista-t velük. A TechnoTrend 2.19c Vista driverrel pár másodpercig volt kép a ProgDVB-n, aztán összeomlás. Ilyenkor az utolsó helyes állapot indítással tudom csak elindítani a gépet.
Ha valakinek sikerült összehozni Vista-ra a driver telepítést, az szóljon. Én is rajta vagyok az ügyön.
Sziasztok!
Miután újra felraktam az ss1 cuccait, nem jön az m2. Már rég foglalkoztam vele és elfelejtettem, mit is állítottunk be, vagy írtunk át, hogy bejöjjön?
Kösz a segítségetek, bull
Szia!
Elövettem a kedvedért a ss1-et.
Altdvb-vel mennek a francia csatik 11591-en van kép is rendesen.
Ha már beraktam szétnéztem az E13-on is. Meglepetés hogy megy a Carton is meg a TCM is vpluggal.
A gyerekek örülnek most.
Üdv bull
Nálam 11609 V 6944 van a két HD-s adás,de
nekem is csak audio pid van.
Valószínű DVBS-2 ben ad.
Érdekes,hogy a progdvb nálam se hozza a france2-őt én nagyrészt ritzdvb-t használok.
sziasztok.
Megnézi nekem valaki a ny5fokon lévö müholdat,a 11591 és a 11607 tp-ket,mert nekem skystarral csak hang van,soft mod-ban is.
Minden más bejön.
Lehet valami codec hiányzik,vagy beállitás?
Sziasztok.
Azt szeretnem egy szakertotol megkerdezni hogy a techotrend skystar1 kartyam miert nem ad ki kepet hardware modban...ha atteszem soft modba akkor siman megy de igy nem akar...nagyon mergesit.ha valakinek van otlete lecci irjon...
Ha valaki talalkozott mar hasonlo problemaval, kerem segitsen: egy ideig jol mukodot a letoltes a prog file graberral, de aztan egyet gondolt, es most csak jpg-t, txt-et,csak kicsi meretu dolgokat tolt le.
Mar mindent kiprobaltam meg a kabel cseret is.
péter: szerintem video render mode-nal van gond, ha az a hibajelenseg amire en gondolok (gyors mozgasoknal szalkasodik a kep) a regi gagyi videokartyaknal nem volt ilyen gond. Az ujabbaknal pedig probalkozni kell a videokartya beallitasokkal
Előző hozzászóláshoz: főleg akkor jelennek meg a vibráló vizszintes csíkok, ha gyors a kamera mozgása. A video render mode-nál lehet a gond vagy filter problémáról lehet szó?
Kérdés: ProgDvb és MyTheatre esetében is bizonyos időközönként (3-4 másodperc) egy-két pixelsor vibrál, de csak hard módban. Soft módban minden tökéletes, csak mivel gyenge a procim, jó lenne ha hard módban is tökéletes lenne.
Lehetséges hogy az új hálókártyám kavar be?