Ez nagyon egyszerű. Nekem sincs smtp-m. Van a regisztrációs panelen egy e-mail cím. Belépsz a freemail-edbe, vagy akármibe, levél küldése, és az e-mail-be beleírod a regisztrációs panelen levő kérdéseket, valamint a válaszokat és elküldöd. Én is így csináltam, és 1 napon belül megjött a regisztráció.
Az a helyzet, hogy mikor el akarom küldeni a send gombbal, akkor nem tünik el az ablak, és el sem külni...
Januárban már használtam a másik műholdon, ott szó nélkül ment...
Hali. Mi a hibajelenség? Az ELERT lapon kiírja a program hogy registration info sent? Ha igen onnantól kezve a mailre kell csak várnod, amiben benne lesz a szükséges infó. Ha vmi hibakódot ír ki ugyanitt akkor azt tanácsolom szedj le minden nemszükséges dolgot és csak az legyen fent ami feltétlenül szükséges. Ez Nálam is megoldotta a problémát. A mail 1.5 nap alatt jött meg úgyhogy légy türelemmel.
Nekem 18-án behalt a FastSurf az Eutelsat W3-on.
Van olyan akinek még megy?
Vaj olyan ekinek megy egyáltalán valami?
Aztat tudom, hogy a Thor-on megy a letöltés tesztüzem, de titkosítva vannak a fájlok.
Én is VPN-el használom (mostanság csak néha) a Vodát. nálam is lassú mint a tetű, de fájl letöltésnél meglódul néha 400 kbps fölé is. Azért nemhiszem, hogy a feltöltési sebesség lassúságával van gond, mert annak idelyén az Astra műholdon tudott normálisan menni Vodával is. Most érdekes hogy a böngészés (FastSurf) az Eutelsat W3-on megy, míg a fájl letöltést már a Thor-on tesztelik. A Thor-on egyenlőre még nemmegy a "CsigaSurf".
http://pubika.pe.hu/ [Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2005-03-09 20:28:35]
gabriell1:
Ha laptopot össze tudod hozni a Dreambox-szal (driver, receiver soft, stb.), akkor szvsz nincs akadálya, egy VPN kell hozzá egy regisztráció az EOL-nál, meg le kell tiltani az IPSec-et.
Nem tudom másnak hogy műxik ez a konfig (biztos jól, mert eléggé halódik ez a fórum ), de nekem sz@rt sem ér. A böngészés szaggatottan működik. Időnként meglódul, időnként semmi. Az átlag kb. 1kB/sec. Érdekes, hogy a tisztán file-letöltéssel nem volt különösebb probléma.
Volt 1-2 levélváltásom az EOL-lal ez ügyben (mivel Posta Tibiéknek írtam, de a mai napig nem kaptam választ ) amiből az derült ki, hogy az EOL az szuper csak nálunk hülye magyaroknál van probléma a szolgáltatóval (Vodafone, mint hülye magyar szolgáltató ). Biztos kicsi az upload sebessége. Namost a 9,6kbit/sec-os GSM adatátvitelnél meg hasít mint az állat, de GPRS meg lassú hozzá. Hát persze. Ez már csak így van. Az ő VPN-jüknek biztosan semmi köze hozzá, jól is van méretezve, stb. Nem tudom cáfolni, mert itt a fórumon sem reagált senki, úgyhogy azt sem tudom másnak van-e egyáltalán hasonló problémája.
Sziasztok!
Tegnap este az EOL felől megszűnt az adatkapcsolat. A bejelentkezés megtörténik rendesen, de a DVB kártya virtuális hálózati kapcsolat kijelzője a tálcán nem mutat semmi adatforgalmat. A számítógépemen nem állítottam semmit. Péntek éjjel még használtam rendesen, szombatra semmi. Most akkor az EOL használhatatlan, vagy én vagyok béna?