Olyankor mi van, hogy bármely műhold bármely frekijét választom ki, a program állandóan az 5 W 10971-es frekijét írja ki legalul jobb oldalon.
A műholdas kártya ki van választva BDA eszközként, ha pedig az adott holdon vagyok és keresésnél rámegyek a tune-ra akkor megtalálja a jelet és le is keresi de utána hiába váltok bármelyik csatornára mindig az 5 W-t írja ki alul és egyik csatorna sem jön be ?
Már megvan, igazam volt trójai, hitmannal kipucultam, érdekes hogy a comodo nem vette észre, vmi taskhost.exe futott ami nem system process volt, ez hogy nem tűnt fel nekem :)
Ha arra gyanakodsz, hogy a gépen vírus, malware, vagy trójai van, akkor futtas le pár ennek javítására szolgáló programot.
Én AVG free + MalwareBytes free-t szoktam futtatni.
Eddig különösebb gondom nem volt.
Amit megtalál, azt mind törölni szoktam --- ha valami Patch vagy hasonló is közte van, azt érdemes nem törölni :)
Persze lehet ezek közül valamelyik okozza a problémát.
Néztem a linket. Hát elég régi ahogy néztem a dátumot ..Szerintem ha ok a DvbDreamed akkor ne piszkáld mert még erlontod :) Mint pl én mikor a Codekekkel játszottam :)
SS2, SSHD2,SilverCrest SL65, /65, 100, 120 cm lavorok:S/ C-sávos LNB Strong SRT C980+ 150cm- es kacsausztato: S2100 Vu Zero 4k.Ab -cryptobox. LG NanoCell 4K tv. 100cm a motoron. 3 Ab Cryptobox Uhd. 125 cm emme esse motoral
Egyébként a CTRL és L gomb használatával csak a lista sorrendjeit és az oszlopokat lehet állítani.
Listában a szerkesztést a csatornán jobb gombbal klikk után a csatorna tulajdonságoknál lehet át irogatni az adatokat. Törölni is lehet a csatorna nevén jobb klikk után a törlést választva.
Szia. Már régóta használom a Dvbfreamet de énsem tudok csati szerkeszt.progiról. Hisz egyszerú benne keresni. de pl ha megnyomod a CTRL gombot és a L gombot akkor kiugrik kis ablak és ott is tudsza álitgatni par dolgot.
SS2, SSHD2,SilverCrest SL65, /65, 100, 120 cm lavorok:S/ C-sávos LNB Strong SRT C980+ 150cm- es kacsausztato: S2100 Vu Zero 4k.Ab -cryptobox. LG NanoCell 4K tv. 100cm a motoron. 3 Ab Cryptobox Uhd. 125 cm emme esse motoral
Azt azért illik tudni, hogy crack-re és patch-re beriasztanak a vírusírtók.
A vírustotal honlapon le tudod csekkolni, garantáltan nem vírusos egyik program sem. Évek óta használom.
Feltöltöttem egy frisebb pakkot.
https://www.dropbox.com/s/bmdhg7ojtht8nah/DVB%20Programok.rar?dl=0
Ezek a programok vannak benne:
DVB Dream v2.6 HUN
DVBViewer Pro 5.1.0.0 Multilingual Incl Crack+Key - [MUMBAI]
ProgDVB Professional v7.08.0 HUN x86-x64
ProgFinderSetup2.34x64×86
SmartDVB 0.4.0.12 Release (final updated) 2015
TransEdit_3_8_3
TSReader 2.7.44
Tudom, hogy több mint 1 éves hozzászólás, de letöltés után maga a Firefox szólt, hogy vírusos, el is távolíttattam vele. Talán azóta lett "megszállva", és pont ezért maradt fent a datán ennyi idő után is.
Viszont örülnék egy hasonló gyűjteménynek.
Korábban AltDVB-t használtam, a gépet sem fogta annyira. Van valami hasonló tudású light-os program ezek között? Vagy más, pl. sichbopvr.com
szia...nekem a smartdvb - vel nem óhajt együttműködni.Előfordul, amikor új telepítéskor találok olyan verziót, amivel megy, de nem ez a jellemző erre a programra.
A DVBViewerrel viszont megy mindig gond nélkül.
Üdv : Huni
KU : Nagykecske 95E - 45W, C sáv : 180 - as tükör.TBS 8922 PCI, OMICOM PCI rev2.3, OCTAGON SF8008 SUPREME, uClan (U2C) Denys H.265, GT Media V8 UHD, pihen : AMIKO HD 8840 COMBO, OPTICUM SLOTH COMBO, beállító készülék : ILLU M3
Itt van pl a 11045-ös freki, EBS Pro-val megtalálja, 12.2 dB. DVB dream még sem találja meg, a 10985-ös meg simán megvan pedig az gyengébb. Bár igaz oda van írva a 11045-nél, hogy time to lock 3317 ms, míg a 10985-nél 648 ms.
De pl a 11505-nél is 717 ms van odaírva, mégsem kereste le a dvb dream. Mit lehetne vele csinálni, hogy megtalálja a hiányzókat is?