Sziasztok ,Sky Deutchland ra hogyan lehet itthonról mostanában előfizetni ? Csak 1 éves prepaid lètezik? Prepaid kártya aktiválása is lakcímet igényel ? Köszönettel
Az Eurosport 360 csatornák, csak egyes időszakokban működnek, sportesemények élő közvetítésére rendszeresítették. pl US Open, Wimbledon, stb.. Itt egyszerre közvetítik az érintett pl tenisz mérkőzréseket, és kedvünkre válogathatunk.
Éljen és virágozzék a megbonthatalan konzervdoboz :)
QTH:N47,84 E18,99
Működik az még? Már nem emlékszem pontosan melyik de valami nagyobb sportesemény alatt voltak ezek a 360 csatornák, de szerintem azóta már meg is szűntek.
Hajrá! Az adócsalókat is folyamatosan keresik! Hogy vizsgálják meg az IP címeket? Honnan? Hogy? Marhaság! Megoldhatatlan feladat, szerintem! A Premiere, vagy Sky DE. nagy szarban van, évek óta veszteséges és mindent megpróbál, hogy ne kelljen becsukatni a boltot. Amikor Kudy N2-je miatt nyitva volt évekig nem volt gond? Murdoch meg talán még nem hal éhen!
A német SKY feljelentést tett a rendörsegen,az illegálisas müködö kártyaszerverek tulajdonasi ellen.
Az eljárasban minden olyan IP cimet megvizsgalnak,és rendörségi eljárást kezdeményeznek,ahol a SKY csatornai megosztassal elérhetövé válltak.
Egyidelyüleg feljelentettete a Linux boxokat gyarto cégeket is,amiért az illegális tv-nézés támogatásával nem hagynak fel,és szoftvereikben szabad beavatkozast kinalnak.
többek közöt a DreamBox kerül erös figyelem középontjaba ezzel a lepessel.
keresek valakit Pesten, aki a dreambox dm 8000ra minden szoftot feltesz es a vinyot beszereli, hogy itt nalam mar csak ra kelljen dugni az parabola antennara. Az antenna astra-t es thor-t fog. Fogni szeretnem a digi-tv-t, astrat, sky-t es esetleg angol adokat is. Segitseget termeszetesen kompenzalnam.
Köszönöm a hozzászólásokat, átnézem a sharinget, egyelőre nem értek ehhez még. A (fél)hivatalos éves díj az tényleg 500-600 EUR között lesz, a DSS Hungary -aki Mo-on forgalmazza az előfizetést-még nem kapott új árakat - mailben írták.
Azt nemtudom magyarba hol kapsz kartyat,de azt tudom,hogy alapcsomag kotelezo es eves dijjat elore kell fizetni!az jelenleg durvan 150 ezer forint! Cim valahol van a topikba,olvass vissza
Üdv mindenkinek, jó a fórum.
Én új vagyok, és szeretnék Sky Deutschland vételt kiépíteni. 2 kérdés:
1.) a Németországban vagy Ausztriában vásárolt prepaid aktiválása simán megy Magyarországról? (A DSS Hungary most írta, hogy még nem egyeztették a külföldi partnerükkel az új csomagárakat.)
2.) Milyen merevlemezes beltérit javasoltok?