Ez pontosan így van. Nálam a szolgarouter modem módban van az első perctől fogva és a saját routerem végzi a munkát, ami van is neki mert per pill is 72 kliens van a belső hálózaton.
Simán lehet, amúgy sem túl szerencsés a szolga eszközre bízni, ha több cucc van otthon, sokkal jobb egy saját router.
A 2,4 és 5GHz hálót mindig érdemes szétválasztani, a csak 2,4-et tudó cuccokkal gond van, ha azonos néven van a kettő.
Sat: Ustym 4K Pro x 2 + Technisat Multytenne + Gibertini 100 - Net: Fritz!Box 7590 + 7490 + Digi optika
Ignore lista: miki2002, Zolien,Benedek012Nincs support privátban! Írj a fórumra!
Köszi a tippet.
Elsőre azt irtam volna, hogy egy Aux klíma miatt már nyáron át lett állítva a 2.4 és 5 GHz wifi használat (az Aux is 2.4 GHz kommunikál), de most megnéztem a klíma állapotát off line-on van pedig eddig működött.
Pár napja elment abba a lakásba minden, újra kellett indítani központilag. Lehet, hogy úgy támasztották fel, hogy a ONT/wifi is gyári állapotra állt vissza?
Ez melyik márka?
Nálunk a Xiaominál külön kellett szedni az ONT menüjében a 2,4 és 5 GHz-es wifi hálózatot, mert a kamera csak 2,4 GHz-en kommunikál a mobillal.
A mobil meg ugye automatán az 5GHz-re csatlakozik.
Telekom TV L + SkyShowtime + SDMC SmartBox + Optika Net 500/150 + Technicolor FGA 2235 MAG + Mobil L + Korlátlan Net Netflix
Valaki használ Tapo kamerát a kapott Vodafone wifi routeren keresztül?
Az asszony próbálta beállítani, de nem ment valami titkosítás hibaüzenet miatt.
Lehet nem is lehetséges?
Én ma váltottam. Nekem a Kölyökklub HD nem megy csak, újrahangolás után sem. De nem azt írja, hogy "nincs hozzáférése", hanem, hogy Érvénytelen szolgáltatás. Neked azóta megoldódott?
A One csomagoknak már nem része a csatorna. Ha esetleg váltottál az új csomagok egyikre, akkor a német RTL, D1 és a hatoscsatorna már nem lesz nézhető.
Köszi! Azt hiszem ez volt amikor megjelent a Comedy Central HD, lejárt a hűség, csináltam újat, valamennyivel jobb áron és ment. Lehet most is ezt teszem, holnap felhívom őket hogy mit ajánlanak
- SAMSUNG UE50ES6710, VU+ Solo2 mini
- SAMSUNG LE40C530, Dreambox 800 HD PVR
Január 1-jén éjjel egy rövid ideig be volt téve a csatornahely a listába, Canal+ névvel, de üres volt és utána ki is vették.
Digi hálózaton is megvan a 80-as csatornahely jelenleg, üresen.
Az ASZF-ben lévő csatorna lista sorszám szerint van. A 40. valóban a Canal+.
Azonban ha ONE csatorna kiosztást nézed a honlapon akkor a „filmek,sorozatok,szórakoztató műsorok” csoportban a 80as hely a sanszos.
Ezt 1-2 boksz le is tárolja de jelen pillanatban üres.
Sziasztok! A https://www.one-tv.hu/login szeretnék belépni, de ezt írja ki : "A bejelentkezés sikertelen
Ejha! Úgy tűnik, hogy túl sok mobileszköz van társítva egyidejűleg a fiókodhoz. A folytatáshoz, kérjük, távolíts el egy korábban társított mobileszközt a Selfcare alkalmazáson keresztül. A Selfcare alkalmazás az online ügyfélfiókodban és a médiabox-on is elérhető."