Igen sajnos, hetek óta rosszabb a képminőség. (Telekom IPTV-n is)
Beltérik: Medi@link ML 6500S2T2C/CryptoBox 800UHD/Ustym 4K Pro Twin S2X/GT Media V7 Pro/GT Media V8 UHD. Fejek:Inverto ULTRA Single Universal HGLN/Inverto HOME Pro Twin. Tányérok: 1 darab Kiskecskeméti/1 darab Bozsér (100cm)
Másnál is hetek óta úgy néz ki a Comedy Central HD, mintha csak kicsivel lenne jobb egy felskálázott SD-nél? Határozottan életlenebb a kép. Vagy csak OneTV-n (korábbi Vodafone kábel) van ez? Bár ott a többi HD-csatorna rendben van, csak a CC-nél érzékeltem ezt a minőségromlást.
Én is évek óta ezt használom. Meg az Opera beépített reklámblokkolóját, de már az is átengedi néha a reklámokat az asztali gépen. Mobilon meg érdekes, működik gond nélkül. Amin ugye vissza lehet nézni kitérők nélkül a Comedy adásait (hogy ne legyen már annyira OFF a topic).
Telekom TV L + SkyShowtime + SDMC SmartBox + Optika Net 500/150 + Technicolor FGA 2235 MAG + Mobil L + Korlátlan Net Netflix [Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2024-04-24 20:23:30]
" Amúgy meg ha nem akarsz előfizetni, van olyan Adblocker ami még mindig tudja blokkolni a reklámokat pc-n. "
Nekem van Adblocker , de a Youtube érzékeli ha be van kapcsolva és addig nem enged lejátszani semmit amíg ki nem kapcsolom . Hogy aztán van e olyan Adblocker amit nem vesz észre azt nem tudom .
Netán minden esetben ingyen, reklámok nélkül kellene biztosítania neked a tartalmat, amit a feltöltő előállított? Ez egy üzleti vállalkozás. A felhasználó fizet, a feltöltő pedig pénzt tud keres vele (ha akar). Ha nem fizet, nézheti a reklámot, ezzel fizetve a szolgátlatásért (vagy b@szakszik az ADblockerrel).
A probléma az, hogy a lineáris tv vs. youtube tartalmi alapú összehasonlításából jutottál el oda, hogy milyen szar már a youtube (a lineáris tévéhez képest), mert sok a reklám.
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2024-04-24 14:13:59]
Azt kéne felfogni (ami nem megy neked), hogy a Youtube nem lineáris tv. Ha a videó közepén dobna csak be reklámot, azért is menne a köpködés. Az meg a másik, hogy sokszor van, hogy megnyitok valamit és végig se nézem mert mégsem érdekel / nem értem a nyelvet vagy bármi ok miatt bezárom. Na akkor várhatnák, ha a közepén van a reklám mikor nézem meg. Ezért (is) van gondolom az elejére berakva.
De magyarázhatjuk neked, ha csak a saját hülyeséged hajtod (megint).
Egyébként meg mintha a lineáris tv-nél nem lenne az, hogy random odakapcsolsz valahova (vagy lapozod szimplán a csatornákat) és nem épp reklám megy rajta??? Ja várj, de ilyen van több mint 50%-ban.
Amúgy meg ha nem akarsz előfizetni, van olyan Adblocker ami még mindig tudja blokkolni a reklámokat pc-n.
Sat: Ustym 4K Pro x 2 + Technisat Multytenne + Gibertini 100 - Net: Fritz!Box 7590 + 7490 + Digi optika
Ignore lista: miki2002, Zolien,Benedek012Nincs support privátban! Írj a fórumra!
Látom nem vagy tisztában, hogy mi a helyzet a reklámokkal a youtubon. "nem a csatorna jönne be, hanem mindig ugyanaz a reklám, és csak aztán a csati." a Yt prémiumban nincs reklám a videó lejátszása elott. Ha meg valaki feltesz egy videót amiben reklám van azt meg torlik. /nem tudom 100%-ra, de én amit feltettem rogton torolték.