Nagyon aranyos, kb 2 éves szuka kutyus. 3 másik kutyával szedtük ki egy 4 méter mély aknából, ahol még kb 8 kutyatetem volt. Ő volt a "csalétek". Heveder volt rákötve és bálamadzag, így lógatták be a többi kutya közé hátha ráharapnak. Sajnos kicsit meg is harapdálták a lábait, ami azóta az orvosi kezelés hatásár szépen gyógyul. Szerencsére nem voltak annyira vérmesek a kutyusok mivel jobban nem bántották, így az egész csapatot magukra hagyták a veremben, ahonnan tűzoltók segítségével kimentettük.
Kontakt : Gótzy Kornélia
Tel:06-20/932-0618, 06-20/299-7297
Nagyon aranyos, kb 2 éves szuka kutyus. 3 másik kutyával szedtük ki egy 4 méter mély aknából, ahol még kb 8 kutyatetem volt. Ő volt a "csalétek". Heveder volt rákötve és bálamadzag, így lógatták be a többi kutya közé hátha ráharapnak. Sajnos kicsit meg is harapdálták a lábait, ami azóta az orvosi kezelés hatásár szépen gyógyul. Szerencsére nem voltak annyira vérmesek a kutyusok mivel jobban nem bántották, így az egész csapatot magukra hagyták a veremben, ahonnan tűzoltók segítségével kimentettük.
[b]Kontakt : Gótzy Kornélia
Tel:06-20/932-0618, 06-20/299-7297[/b]
08 as képen lévő kutyát 3 másik kutyával szedtük ki egy 4 méter mély aknából,ahol még kb 8 kutyatetem volt.Ő volt a "csalétek".Heveder volt rákötve és bálamadzag.Így lógatták be a többi (3 db )kutya közé hátha ráharapnak.Sajnos kicsit meg is harapdálták a lábait amire azóta szurit is kapott,de szerencsére mégsem voltak annyira vérmesek a kutyusok mivel jobban nem bántották,így az egész csapatot magukra hagyták a veremben.....Míg rá nem találtunk és a tűzoltók segítségével kimentettük.Most két hétig megfigyelésen vannak!!!Nagyo aranyos kb 2 éves szuka kutyus!!!