HÉV vezetői a Metropol újságban nemrég benne volt. Metróra ez nem feltétlenül igaz állandóan, mert van mikor kizárólag bentről (pl. segédvezetőkből) van merítés. Addig pedig nem veszik fel őket (a kintieket), míg az orvosi nincs rendben, illetve nincs hatósági határozat.
Azért nem ilyen egyszerű a történet!
Mindhárom vonal leadta az igényét a tanfolyamra,úgy tűnik,hogy az egyiknek már kézzelfogható a tervezett tanfolyam indításának az ideje,de addig még bármi lehet.
Az a biztos,ha hivatalosan meghírdetik és a feltételeket is a nyilvánosságra hozzák.
Addig csak a szokásos összeesküvés elmélet.
Amúgy kérd meg médmfsz-t,hátha tud segíteni állásügyben,jók a kapcsolatai .
Szia! Van egy 27 éves barátunk, akinek egy ideje keresgélek a műszaknál helyet, de eddig nem jött semmi össze. Az mkv. tanfolyamra vajon jelentkezhet e? Ha még igen kit, hol keressen fel?
Azonban a jelentkezők lehet sosem kapnak majd orvosit.
Addig meg nem léptetik be őket, ergo nem lesz kivel tanfolyamot indítani.
Biztos forrásból tudom, hogy jelenleg senki nem írja alá a már megfelelő orvosi alapján a hatósági végzésnek megfelelő papírt.
Ezért egy bizonyos per tárgyalásán kedden elképzelhető, hogy a Nemzeti Közlekedési Hatóság és a rövid nevén MÁV kórház felett vizsgálatra jogosult szerv kijelölését kell kérni, vagy magának a bíróságnak a végzését erre vonatkozóan.
Szia!
Esetleg egy telót megér,telefonálj be,hátha.
Már jó ideje az ALSTOMRA várnak,hogy a kevesebb karbantartás miatt felszabaduló munkaerőt átvezényelnék é-d.-re,többek között.
Az sv. munkakört mkv. is el tudja látni, ráadásul a munkakör belátható időn belül megszüntetésre kerül.
Az mkv. állományban keletkező létszámhiányt szándékosan nem szüntetik meg; vannak mellékfoglalalkozású (többek között nyugdíjas) foglalkoztatások, ezek anyagi terhei jóval kisebbek az új munkaerőéhez képest!
Itt meg a fődíszmadár, látható élvezettel lovagolja meg a "csúcstechnikát".
Valaki azárt szólhatott volna ennek a feszt idétlenül vigyorgó "semmirőlnemtudoksemmit" baromállatnak, hogy amit markolászik, az nem a vezérkontroller (az a túloldalon van), hanem a külön kérésre utólag beletervezett fékezőszelep.
Amúgy valóban szépen be is fékeződött ez a dolog, csak kicsit drága a döglődése, úgy vélem.
A helyzet paradox, mert folyamatos a létszámhiány az É-D vonalon, ugyanakkor tudtommal majd a K-Ny-ről akarják a létszámot feltölteni.
Tehát amikor már az Alstomok futnak, oda nem kell segéd, azokból (nem mind, persze) képződnek plusz mkv-k, szóval valahogy így.
Tudtommal ez az elképzelés, de ez nem egy hivatalos infó, én így tudom a magam részéről.
Kiváló dolgozó
Leíratkozott felhasználó
1. Elküldve: 2009-09-15 22:03:55,
Metró járművezetői tanfolyam
[25.]
Sziasztok üdv mindenkinek! :)
Első lépésben szeretném megkérdezni a kedves kollégákat, hogy mikor várható metróvezetői tanfolyam az É-D vonalra?
Vagy a K-NY vonalra?
Mert már jó régen nem volt én mennék szívesen azt várom hogy hírdesség meg de nem nagyon megy ez a dolog még egyenlőre talán hátha van itt okosabb rajtam kivül aki többet tud köszi előre is!