Ez a topic a feleslegessé vált, használt, megunt, stb. eszközök adás-vételére van fenntartva. Az ilyen jellegű hirdetéseidet INGYEN megjelentetheted. "Kamionról leesett", szürkeimportból vagy egyéb nem legális módon szerzett eszközök értékesítéséhez nem akarunk segítséget nyújtani. Amennyiben kereskedelmi célból szeretnéd használni ezt a felületet, a részletekről kérj tájékoztatást itt: postatib(@)sat.hu. A jóvá nem hagyott kereskedelmi hirdetéseket figyelmeztetés nélkül töröljük. Ha újból felteszed, akkor azt a szabályzat megsértésének tekintjük és kitiltással honoráljuk.
Figyelem: Mint mindenhol az interneten, sajnos fórumunkon is megnövekedtek a csalások, átverések száma. A saját érdekében mindenkit arra kérünk, hogy - főleg nagyobb összegű vásárlásoknál - az utánvétes postázást válasszák, és ne utalják a termék vételárát előre, maximum olyan tagoknak, akikben az itteni tevékenységük alapján maradéktalanul megbíznak. Hogy az eladó is védve legyen, köztes megoldás lehet, ha valaki a POSTAKÖLTSÉG árát átutalja előre, magát a terméket azonban csak megérkezéskor fizeti ki. Amely eladó a fentiektől látványosan elzárkózik, azt kezeljék gyanúval.
Igen, és ugye ez egy (majdnem) teljesen kör alakú antenna. A műhold szempontjából így egy fektetett ellipszisnek látszik. Emiatt még 110-nek sem mondható.
Mondtam nem akarlak elkeseríteni de ami 127.8 cm az még nem 130 és máris nem 140! Sokat számít még 1cm is de a mérőszalagos kép jobban nézne ki, a perem is van kb 3-5 cm között azt nem számold ott nincs vétel csak a belső része számít. :)
Szerintem hanyagoljuk ki mennyire saccol csak láttam már párat, ha az udvaromon is van pár 30db kb :D a 60cm től a 370cm -ig.... de felejtsük el.... ide lámák jámak....
[o.o]_START__GO_! Privát üzenetben nincs támogatás! Írj ide a fórumra! [o.o]
Szia ! Nem tudom mik a gyári méretek és a valóság közti különbség, igaz 140 re emlékeztem... de most megmértem, legnagyobb átmérő 127.8 cm !!! akkor gondolom 130 as vagy nem tudom hogy számolják, mert ha a peremet beleszámolom akkor 140 szóval azért saccolónak ne menj...és elbír minden mindenkit, pár évet használtuk gond nélkül, de mostanában nagyon keveset, és a ház szigetelésekor, már nem tettük vissza.... hogy miből van nem tudom, de rozsda nincs rajt semmi, és azt tudom hogy anno jó drága volt ! Amugy igy a képeken tényleg nem tűnik nagynak, de a centi nem hazudik :-)
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de ez az antenna nem igen lehet 140-es és még a vastag pereme is kijön a nyereségből ez kb 105 cm saccolom. De még a forgató sem bírna el max 120-at ha alu lenne. De sok sikert az eladáshoz! :)
[o.o]_START__GO_! Privát üzenetben nincs támogatás! Írj ide a fórumra! [o.o]
Ház szigetelés miatt leszerelésre került,
és kihasználatlanság miatt eladó az alábbi műhold vevő készlet:
- 140 cm es parabola antenna
- univerzális fej
- diseq 1.2 es Digipower SG 2100 A forgató motor
- fali tartó
Keleti 42 foktól nyugati 30 fokig találtam műholdakat vele,
Eladó egy T90 Torroidal multifókuszos antenna 5 db fejtartóval, kifogástalan állapotban. Adok hozzá 4 db LNB-fejet és egy 4/1-es Diseq-kapcsolót. Mindegyik kipróbált, leszerelés előtt működött. Ár : 35e Ft. Postázást nem vállalom, csak személyes átvétel Sopronban.
Sopron közelében szállításban és beállításban tudok segíteni. Képek:
https://hardverapro.hu/apro/t_90_torroidal_multifokuszos_antenna/friss.html
Eladnám, de tényleg csak azért mert nem használom és már nincs helyem. - de sajnálom, mert nagyon szép, antracit - halvány nyomok talán látszanak a házon- de más semmi- a rajta levö egység nyomai. KX 330 CDX 750E RX 550 a tipusok, az eredeti táv nincs meg hozzá, de adok hozzá egy tenitottat- ami fullosan viszi a magnót is a cd és és persze a receivert is. A magnónak minden funkciója kitünő, felvétele is szuper- semmit nem kell vele csinálni- másik magnóban is jól szól. Videót mellékeltem, remélem látszik. A cd is olvas irottat is- Phono bemenet van. Személyesen vehető át Bp.17 keröletben, vagy elviszem a közelbe -szivesen.
Eladó egy T90 Torroidal multifókuszos antenna 5 db fejtartóval, kifogástalan állapotban. Adok hozzá 4 db LNB-fejet és egy 4/1-es Diseq-kapcsolót. Mindegyik kipróbált, leszerelés előtt működött. Ár : 35e Ft. Postázást nem vállalom, csak személyes átvétel Sopronban.
Sopron közelében szállításban és beállításban tudok segíteni. Képek:
https://hardverapro.hu/apro/t_90_torroidal_multifokuszos_antenna/friss.html