Tudna valaki segíteni, mivel lehetne ogg. - formátumból fölégetni audio CD-t. Nero 6.0.0.15 -öst használok, de az még nemtámogatja aszt a formátumot. Ha tudd valaki választ, privát üzenetben várom. Elöre is köszi.
Valaki nem tudna nekem tanácsot adni, hogy hogyan és melyik programmal tudnék frankón, ogg file-ot vágni? Merthogy most az a megoldás hogy átrakom wavba, majd sound editorral szétcincálom, de ez nem túl szerencsés a file méretek miatt. Letöltöttem az ogg cut nevű programot, de szart se ér, be sem olvassa az ogg filejaimat. Köszi
Hi. 1régi számot keresek, de eddig
nem sok sikerrel. Magic Affair-Omen III kimondottan a szám elején lévő intró érdekelne, ha valaki tud róla valamit meg köszönném ha meg osztaná velem
Zöldfülű
uz
5. Elküldve: 2003-03-29 14:48:31,
ogg
[8.]
Hypnotic Tango
www.fw.hu/gmt a bonusokz menüpontban találod meg!
a downloads.com-on van egy program nem tudom a nevét, de ha rákeresel arra, hogy "ogg mp3" akkor az első találata az a program lesz, ami konvertálja oda vissza a két formátumot
Nem tud valaki valami infót, hogy mivel lehet ogg formátumu számokat átkonvertálni wav-ra, esetleg mp3-ra? Kicsit idegesítő, már a Tilos-on is ezt használják, a jól bevált mp3 ki fog szorulni.