Köszönöm.
Eddig sem androidos készüléket és sem Kodit használtam. Emiatt kicsit bizonytalan vagyok a megvásárlást illetően. UClan Denys és Vu+ Solo2 készülékeim voltak.
Gabywap ajánlotta a 660-as hozzászólásban az Amiko A6 Combot.
Ez egy viszonylag új beltéri. Van hozzá már okosított szoftver, vagy nem is kell.
Engem a következők érdekelnének:
- UPC Direct kártya fogadása
- C-sor alkalmazhatósága
- Netflix
- IPTV
A készülékre telepített gyári szoftver vajon tudja ezeket?
Számomra az Enigmás gépek kezelőfelülete a kedvenc. Az viszont mindíg kiábrándít amikor a Youtube korlátozottan kezd elérni tartalmakat és frissíteni kell. Létezik olyan image, gép ahol a Youtube évekig működik? Melyik az a gép amelyik nem E2 de kezelőfelülete hasonlít az enigmás gépekéhez. Jelenleg duo2 3 tunerral amit kedvelek felhasználhatósága miatt.
Kösz,
Törzstag
Leíratkozott felhasználó
661. Elküldve: 2020-07-01 13:28:30,
Milyen Digitális beltérit érdemes venni?
[8.]
Azon megy a sat tv is.kezeli az osvam-t?.
Van benne ci+ olvasó?
Köszönöm
Nem tudom nem próbáltam ki a movieshark repoban van HBO GO addons ha kell letesztelem, ahogy időm lesz rá, netflixet nem használok de ugy tudom biztos megy a DenysOS-on gyérilag benne sőt már a KODI-ban is benne.
[o.o]_START__GO_! Privát üzenetben nincs támogatás! Írj ide a fórumra! [o.o]
Enigmára az HBO Go mennyire biztos és hogyan?
Vettem egy combó (Android-linux) boxot direkt Go-ra mint rendes előfizető, de hibaüzenettel kidob android alatt.
Enigmára az HBO Go mennyire biztos és hogyan?
Vettem egy combó (Android-linux) boxot direkt Go-ra mint rendes előfizető, de hibaüzenettel kidob android alatt.
szeretnék tippet kérni.
Olyan boxot keresek amin tudok upc műholdat nézni kártyával ( + c sor is játszhat). Illetve hbo go ,netflix ,plex menjen.
Gondolom így csak androidos irányba kell induljak. 100-150€ körüli összegre gondoltam.
Előre is köszönöm
Ui.: nem tudom hogy a fent említett alkalmazások futnak e e2 rendszeren is.ha igen akkor arra is kérnék jó tippet
Vanni van de kevés, inkább ezt vedd meg Octagon SX88+ Optima Combo (majdnem ugyan az ez is) ezzel még jobban is jársz combo és jobban is van szoftware hozzá. Na meg a volt gazdája is tud mindenben segiteni. :)
[o.o]_START__GO_! Privát üzenetben nincs támogatás! Írj ide a fórumra! [o.o]
Pont nem erre gondoltam.
Így már értem. Akkor ez sem árt ha tudja az mpeg4 és a HEVC mellett ezt a kódolást.
Így ujjra kell gondolni az Amiko Viper Combo-t
Köszönöm ezt az oldalt is megtaláltam.
Holnap fel is hívom őket. :)
Ez nem tudja a Multistream-et amit írtál lentebb.
De mit is jelenet ez? Maga a fordítás világos, de ez esetben valahogy máshogy kell értelmezni szerintem.
Bocsánat a sok hülye kérdésért!
Köszönöm!