Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9456298/40 Témák: 18957 Tagok: 112656 Legújabb tag: jacobmark51 Online: (54/29
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?

A szabályzat értelmében megkérünk mindenkit, hogy magyar érdekeltségű műholdas csomagkulcsokat NE küldjön fel a fórumba! Ilyen esetben a kulcsokat tartalmazó hozzászólás törlésre kerül, a felküldő pedig tiltásra kerülhet. Köszönjük az együttműködéseteket és megértéseteket!

    / 244 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 

Amos műholdak

(üzenet: 6096, Sat)
 

attila.scourgeofgod



Tagság: 2009-08-19 20:58:00
Tagszám: #77030
Hozzászólások: 13881
5146. Elküldve: 2017-07-11 11:13:35,

Amos műholdak

[76.]

Amos-8 (angol): http://advanced-television.com/2017/07/11/israel-questions-new-amos-satellite-plan/



DTV News - Friss hírek a digitális televíziózás világából
Kiváló dolgozó
attila.scourgeofgod adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


attila.scourgeofgod



Tagság: 2009-08-19 20:58:00
Tagszám: #77030
Hozzászólások: 13881
5145. Elküldve: 2017-05-11 17:43:33,

Amos műholdak

[77.]

Ez keddi történet, aznap este már megjelent magyarul:

Idézet:
Kedden utoljára sugározta 1968-ban útjára indított esti híradóját az izraeli közmédia, de ezt csak az adás előtt két órával jelentették be.

Geula Even, a híradót vezető neves újságírónő sírástól elcsukló hangon közölte a frissen érkezett hírt a tévénézőkkel, majd a program végén a műsor készítői egybegyűltek a stúdióban, és az izraeli himnusz, a Hatikva eléneklésével búcsúztak el a nézőktől.
A Mabat lehadasot, vagyis A hírek egy nézőpontból című esti híradó évtizedeken át meghatározó része volt az izraeli médiának, de a kereskedelmi csatornák kilencvenes évekbeli elindulása óta háttérbe szorult, mert nézettsége jelentősen elmaradt a frissebb hangvételű, rivális esti hírműsoroktól.
Benjámin Netanjahu miniszterelnök a közmédia reformjával magyarázta a műsor megszüntetését, de a munkatársak úgy vélik, elégedetlen volt munkájukkal, mert szerinte túlzottan kritikusak voltak.
Egyelőre nem világos, hogy mikor indul el a Tagid vagy Kan néven átszervezett új közmédia és az új híradó. Netanjahu és Móse Kahlón pénzügyminiszter márciusi megállapodása szerint ennek május 15-én kellene megtörténnie, de a Likud párt újabb kéthetes halasztás megszavazását kérte a kneszetben.
A közmédia reformja miatt márciusban több hétig kormányválság volt Izraelben, mert a kormányfő a már életre hívott, de még működésbe sem lépett új közmédia feloszlatását szerette volna elérni, hogy helyette inkább a régi közmédiát alakítsák át.
Követelésében a helyi lapok szerint az is közrejátszott, hogy előzőleg az új közmédia vezetői felkérték Geula Event az új híradó vezetésére is, akinek a férje, Gideon Szaár volt oktatási és igazságügy-miniszter a Likud egyik legnépszerűbb politikusa és a kormányfő egyik legjelentősebb riválisa. Egyelőre nem világos, hogy Even szerepet kap-e a közmédia reformja után elinduló új hírműsorokban.
A pénzügyminiszter azonban gazdasági veszteségekre hivatkozva ragaszkodott a három évvel ezelőtt elhatározott reformlépésekhez, vagyis a régi közszolgálati média szervezetének felszámolásához, és helyette az új vállalat elindításához. Végül olyan kompromisszumos megállapodásra jutottak, hogy a már elfogadott új médiatörvényt átalakítva kiemelték a hírszerkesztőséget az új közmédia szervezetéből, és ezt az aktuális műsorokkal együtt a régi közmédia dolgozóinak továbbfoglalkoztatásával egy különálló, és később létrejövő szervezethez rendelték, amelyet egy tanácsadó testület felügyel majd.
Az új közmédia eredetileg április 30-án kezdte volna meg munkáját, de az indulást május közepére halasztották, hogy addig jóváhagyhassák a változásokat. A kompromisszumos megállapodást rögzítő törvényeket rendkívüli plenáris ülésen szavazta meg a kneszet.
Kahlón erről szóló sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy a politikusoknak nem lesz beleszólásuk az új közmédia munkájába, és sikerként könyvelte el, hogy a miniszterelnök nem tudta keresztülvinni szándékát, tehát mégis elindulhat az új vállalat.
A már létrehozott, és adásra kész új közmédia dolgozói ugyanakkor tiltakoztak, mert szakszervezetük közleménye szerint "ellenzik a kormány törekvését a média feletti ellenőrzésre". A szakszervezetet aggasztotta, hogy Miri Regev, a Likudhoz tartozó kulturális és sportminiszter az izraeli kormány egyik nyári ülésén az előző tervezetről azt mondta: "Micsoda? Pénzt teszünk bele, és azt mondanak, amit akarnak? Mire jó a közmédia, ha nem mi uraljuk?". David Bitán, a koalíció elnöke pedig a kneszet ülésén úgy vélekedett, hogy a 2014-es törvényben meghatározott közmédia "túlságosan szabad", amivel a szerkesztők szabad véleménynyilvánítási jogára utalt.
Az ügy előzménye, hogy 2014 májusában az izraeli kormány elfogadott egy határozatot, amellyel felszámolták az addigra teljesen eladósodott izraeli közmédia-társaságot, a Resut Hasidurt (angolul Israel Broadcasting Authority, IBA), és eltörölték a minden tévékészülék-tulajdonostól évente beszedendő mintegy 300 sékeles (18 ezer forintos) előfizetési díjat.
Helyette megszavazták egy új közmédiacég, a Tagid Hasidur Haiszraeli (Israel Broadcasting Corporation, IBC) sokkal kisebb és hatékonyabb intézményeinek létrehozását.
Az új közmédia munkatársai már tavaly ősszel bejelentették, hogy ők készek az előzetes tervek szerinti adásra, de Netanjahu többször követelte indulásuk elhalasztását. Tavaly novemberben egy szintén Kahlónnal született kompromisszumban tűzték ki április 30-ra a végleges időpontot.



Ez meg a rádió kapcsán, tegnap:

Idézet:
Nyolcvanegy évi működés után szerda este az izraeli közszolgálati rádió, a "reset bet" is beszüntette adását, miután előző este a bezárásra ítélt régi közmédia tévéadása is véget ért az utolsó tévéhíradó sugárzásával.

Szerdán egész nap búcsúműsorokkal köszöntek el hallgatóiktól a rádiós újságírók. A déli hírműsor idején Reuven Rivlin államfő is ellátogatott a stúdióba, hogy együttérzésükről biztosítsa őket, és személyesen köszönje meg a médiamunkások áldozatos munkáját, akik közül sokan egész életükben a "reset bet"-ben dolgoztak.
"Közmédia nélkül nincs demokrácia, közmédia nélkül Izrael állama nem lenne Izrael, és ezért köszönöm mindannyiuk munkáját. A nyilvános vita lehetőségét, a különböző megítélésre váró vélemények napirenden tartását, melyeknél mindannyian megértjük, hogy nézetkülönbségeink vannak, és mindannyian ugyanazt a csodálatos értéket használjuk, amelyet a demokrácia rendelkezésünkre bocsájt: a közszolgálati médiát "- mondta Rivlin.
Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök szerda délután bírálta, méltatlannak nevezte, ahogyan kedd este megszüntették a régi köztelevízió híradóját, ugyanis csak két órával az adás előtt közölték a műsor készítőivel, hogy véget ér munkájuk.
A kormányfői hivatal közleménye szerint a miniszterelnök csak a médiából értesült a döntésről. A Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet szerint a régi közmédia felszámolásával megbízott hatóság azért határozott a műsorszórás beszüntetése mellett, hogy az új közmédiához átkerülő munkatársaknak legyen ideje felkészülni új munkájukra.
Az újjászervezett új közmédia várhatóan jövő kedden indítja meg adásait, addig óránként hírbeolvasás, és a hírblokkok között zene lesz hallható a közszolgálati rádió nyolc csatornájának frekvenciáin. Csak egy kivétel lesz, a köztévében húsz, ezzel megbízott munkatárs közvetíteni fogja szombaton az eurovízió selejtezőjét.
A kneszet várhatóan szerda este szavazza meg az új közmédia, a Tagid Hasidur Haiszraeli (Israel Broadcasting Corporation, IBC) elindításához szükséges új jogszabály utolsó részét, miután az utóbbi hetekben Netanjahu kérésére átalakították az IBC 2014-ben elfogadott szabályozását: kiemelték a hírszerkesztőséget az új közmédia szervezetéből, mert ezt az aktuális műsorokkal együtt, a régi közmédia dolgozóinak továbbfoglalkoztatásával egy különálló, és később létrejövő szervezethez rendelték, amelyet egy tanácsadó testület felügyel majd.
Az új közmédia eredetileg április 30-án kezdte volna meg munkáját, de az indulást május közepére halasztották, hogy addig jóváhagyhassák a változásokat. Az ügy előzménye, hogy 2014 májusában az izraeli kormány elfogadott egy határozatot, amellyel felszámolták az addigra teljesen eladósodott izraeli közmédia-társaságot, a Resut Hasidurt (angolul Israel Broadcasting Authority, IBA), és eltörölték a minden tévékészülék-tulajdonostól évente beszedendő mintegy 300 sékeles (18 ezer forintos) előfizetési díjat.
Helyette megszavazták egy új közmédiacég, a sokkal kisebb és hatékonyabb "Tagid", vagy IBC intézményeinek létrehozását.
Az új közmédia munkatársai már tavaly ősszel bejelentették, hogy ők készek az előzetes tervek szerinti adásra, de Netanjahu többször követelte indulásuk elhalasztását. Tavaly novemberben Móse Kahlón pénzügyminiszterrel kötött kompromisszum eredményeként április 30-ra tűzték ki a végleges időpontot.





DTV News - Friss hírek a digitális televíziózás világából
[előzmény: (5144) Kardos Attila, 2017-05-11 17:27:58]
Kiváló dolgozó
attila.scourgeofgod adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Kardos Attila



Tagság: 2002-10-22 00:00:00
Tagszám: #375
Hozzászólások: 11772
5144. Elküldve: 2017-05-11 17:27:58,

Amos műholdak

[78.]

http://www.broadbandtvnews.com/2017/05/11/israel-shuts-down-public-broadcaster-iba

Ez azért érdekes.
Bár dolgoztak rajta egy ideje, de váratlanul lekapcsolták az izraeli közszolgálati rádiókat és tv-ket, amíg május 15-én újat nem indítanak helyette. Új néven új emberekkel.

A tv csatornák nem sugároznak, a rádiók is csak zenét.
20-an maradnak egyelőre, hogy az Eurovíziós versenyt közvetítsék.

-----------------------------------------
TV műsor: több, mint 170 csatorna műsora a musor.tv-n
[válaszok erre: #5145]
Kiváló dolgozó
Kardos Attila adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


attila.scourgeofgod



Tagság: 2009-08-19 20:58:00
Tagszám: #77030
Hozzászólások: 13881
5143. Elküldve: 2017-04-26 17:38:45,

Amos műholdak

[79.]

"Ismét" eladó a Spacecom...: http://advanced-television.com/2017/04/26/spacecom-up-for-sale-again/



DTV News - Friss hírek a digitális televíziózás világából
Kiváló dolgozó
attila.scourgeofgod adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


gomey



Tagság: 2009-06-07 12:13:38
Tagszám: #75148
Hozzászólások: 4624
5142. Elküldve: 2017-04-26 17:34:02,

Amos műholdak

[80.]

"nem tudom miért nem kapható itthon, ha pont ez kellene a két "magyar" műholdhoz..."

Amiért C-sávos fejet + 1 rakás dolgot se nagyon kapni.
[előzmény: (5140) Permi, 2017-04-18 08:48:48]
Kiváló dolgozó
gomey adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


franjobp



Tagság: 2011-04-23 20:55:55
Tagszám: #93292
Hozzászólások: 5216
5141. Elküldve: 2017-04-18 10:15:37,

Amos műholdak

[81.]

Mert javarészt a szolgáltató biztosítja a berendezést. Szerintem mi vagyunk kevesebben, akik sajàt eszközt hasznàlunk (főleg UPC esetében, T-Home esetében pedig tudtommal erre nincs is lehetőség). Az adott szolgáltató pedig csak egy adott holdon/pozíción bérel kapacitást, ami egy fejkonverterrel vehető.
Horvátországban és a többi délszláv államban elterjedt a 3 fokos monoblock az Eutelsat 16-Astra páros miatt (német csatornák széles választéka), bàr ott sem láttam quad kimenetes monoblock fejet.
Én egy Inverto Quaddal, egy Inverto Multiconnecttel Quaddal és négy DiSEqC kapcsolóval oldottam meg a dolgot. :-)

Friss Direct One frekvencialista
http://directone.franjo.nhely.hu/Frekvencialista-20240509.pdf
[előzmény: (5140) Permi, 2017-04-18 08:48:48]
Kiváló dolgozó
franjobp adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Permi



Tagság: 2002-12-18 00:00:00
Tagszám: #642
Hozzászólások: 3731
5140. Elküldve: 2017-04-18 08:48:48,

Amos műholdak

[82.]

3 fokos single monoblock még viszonylag könnyen elérhető, de a quad kimenetest nem találtam sehol, pedig pl. az inverto oldalán van ilyen: http://www.inverto.tv/products/product.php?id=168
icon26.gif nem tudom miért nem kapható itthon, ha pont ez kellene a két "magyar" műholdhoz...
[válaszok erre: #5141 #5142] [előzmény: (5139) franjobp, 2017-04-17 23:10:49]
Kiváló dolgozó
Permi adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


franjobp



Tagság: 2011-04-23 20:55:55
Tagszám: #93292
Hozzászólások: 5216
5139. Elküldve: 2017-04-17 23:10:49,

Amos műholdak

[83.]

3 fokos monoblock fej kell, amit itthon kicsit nehéz találni, vagy a fókuszba helyezel egy normál fejet (40 mm nyak) mellé egy 23 mm nyakú multiconnect fejet, összekötöd DiSEqC kapcsolóval és megvan a megoldás...

Friss Direct One frekvencialista
http://directone.franjo.nhely.hu/Frekvencialista-20240509.pdf
[válaszok erre: #5140] [előzmény: (5137) Permi, 2017-04-17 22:07:43]
Kiváló dolgozó
franjobp adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


gomey



Tagság: 2009-06-07 12:13:38
Tagszám: #75148
Hozzászólások: 4624
5138. Elküldve: 2017-04-17 22:26:20,

Amos műholdak

[84.]

Semmilyet, mert a szögtávolság 3 fok a két műhold között.
Illetve ez még függ attól is, hogy mekkora antennába akarod beletenni.
[előzmény: (5137) Permi, 2017-04-17 22:07:43]
Kiváló dolgozó
gomey adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Permi



Tagság: 2002-12-18 00:00:00
Tagszám: #642
Hozzászólások: 3731
5137. Elküldve: 2017-04-17 22:07:43,

Amos műholdak

[85.]

4,3-as monoblock fejjel milyen vételi eredményt várhatok Thor-Amos viszonylatban?
[válaszok erre: #5138 #5139]
Kiváló dolgozó
Permi adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


franjobp



Tagság: 2011-04-23 20:55:55
Tagszám: #93292
Hozzászólások: 5216
5136. Elküldve: 2017-04-09 10:07:10,

Amos műholdak

[86.]

Brit fórumokon arra panaszkodnak, hogy a kódolatlan csatornák Amos 7-re költözése óta náluk nincs jel. Az Amos 3-ról tudnak venni nèhány T-Home-os TP-t, de a többi meg se nyikkan náluk... Úgy tűnik, az Amos 2 távozása után ők búcsút inthetnek az Amos 3/7-nek, hacsak nem korrigàlnak a nyalábokon.

Friss Direct One frekvencialista
http://directone.franjo.nhely.hu/Frekvencialista-20240509.pdf
Kiváló dolgozó
franjobp adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Atilu



Tagság: 2006-12-08 18:52:09
Tagszám: #38313
Hozzászólások: 5619
5135. Elküldve: 2017-04-09 08:02:23,

Amos műholdak

[87.]

Csak az amos2-es TP-inek a zavaro hatasa megszunt. Nincs atpakolva annak freki valtassal kellene jarnia.
[előzmény: (5134) attila.scourgeofgod, 2017-04-09 07:33:25]
Kiváló dolgozó
Atilu adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


attila.scourgeofgod



Tagság: 2009-08-19 20:58:00
Tagszám: #77030
Hozzászólások: 13881
5134. Elküldve: 2017-04-09 07:33:25,

Amos műholdak

[88.]

Hogy ezzel van-e összefüggésben nem tudom, de valami történt, vagy csak feltekerték a kakaót az Amos3-on, vagy a T transzpondereit átpakolták az Amos7-re, mert pár napja sokkal magasabb értéket mutat az SNR...



DTV News - Friss hírek a digitális televíziózás világából
[válaszok erre: #5135] [előzmény: (5133) franjobp, 2017-04-05 22:29:46]
Kiváló dolgozó
attila.scourgeofgod adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


franjobp



Tagság: 2011-04-23 20:55:55
Tagszám: #93292
Hozzászólások: 5216
5133. Elküldve: 2017-04-05 22:29:46,

Amos műholdak

[89.]

Nem nagyon volt hivatalos infó, de egy nemzetközi fórumon azt olvastam, hogy április 2-án az Amos 2 elhagyta a nyugati 4,1 fokot és naponta kb 1 fokot halad nyugati irányba.

Friss Direct One frekvencialista
http://directone.franjo.nhely.hu/Frekvencialista-20240509.pdf
[válaszok erre: #5134]
Kiváló dolgozó
franjobp adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Coviello



Tagság: 2007-06-11 19:41:54
Tagszám: #45930
Hozzászólások: 64
5132. Elküldve: 2017-03-02 20:55:11,

Amos műholdak

[90.]

Amos 3 izraeli adasok vétele Dél-Olaszországban (Potenza) 3.4m Prodelin antennával ma este:
14474 V 8.1 dB;
11630 V 6.2 dB
11658 V 7.1 dB
Osztom Petronius50 véleményét:
Amos 3 Vertikális tp.k vételi nehézsége a közeli ( 3W és 5W ) szatellitektôl fugg.

Az ùj Amos7 MiddleEast beamjérôl egyenlôre semmi jel sem érzekelhetô.

Coviello
[előzmény: (5117) petronius50, 2017-01-03 14:46:35]
Kezdő
Coviello adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Permi



Tagság: 2002-12-18 00:00:00
Tagszám: #642
Hozzászólások: 3731
5131. Elküldve: 2017-02-28 19:29:51,

Amos műholdak

[91.]

Hát a nyalábokat elnézve, a legnagyobb púdert mi kapjuk icon21.gif
[előzmény: (5130) huni66, 2017-02-28 17:50:29]
Kiváló dolgozó
Permi adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


huni66



Tagság: 2005-05-01 21:15:58
Tagszám: #18375
Hozzászólások: 10148
5130. Elküldve: 2017-02-28 17:50:29,

Amos műholdak

[92.]

Nem sajnálják a kakaót az új transpondertől.... icon2.gif

Üdv : Huni

KU : Nagykecske 95E - 45W, C sáv : 180 - as tükör.TBS 8922 PCI, OMICOM PCI rev2.3, OCTAGON SF8008 SUPREME, uClan (U2C) Denys H.265, GT Media V8 UHD, pihen : AMIKO HD 8840 COMBO, OPTICUM SLOTH COMBO, beállító készülék : ILLU M3
[válaszok erre: #5131] [előzmény: (5128) gomey, 2017-02-28 17:20:20]
Kiváló dolgozó
huni66 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


attila.scourgeofgod



Tagság: 2009-08-19 20:58:00
Tagszám: #77030
Hozzászólások: 13881
5129. Elküldve: 2017-02-28 17:42:52,

Amos műholdak

[93.]

Látod, ez csehül is pont így van, tehát nem kellett lefordítani... nem mintha hatalmas erőfeszítésbe kerülne ráklattyantani a gugli fordítóra, már ha nincs beállítva, hogy automatikusan fordítson...



DTV News - Friss hírek a digitális televíziózás világából
[előzmény: (5128) gomey, 2017-02-28 17:20:20]
Kiváló dolgozó
attila.scourgeofgod adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


gomey



Tagság: 2009-06-07 12:13:38
Tagszám: #75148
Hozzászólások: 4624
5128. Elküldve: 2017-02-28 17:20:20,

Amos műholdak

[94.]

Azért a lényeget kiírhattad volna magyarul.

12,314 GHz, pol. H, SR 15000 az új TP.
[válaszok erre: #5129 #5130] [előzmény: (5127) attila.scourgeofgod, 2017-02-28 16:37:12]
Kiváló dolgozó
gomey adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


attila.scourgeofgod



Tagság: 2009-08-19 20:58:00
Tagszám: #77030
Hozzászólások: 13881
5127. Elküldve: 2017-02-28 16:37:12,

Amos műholdak

[95.]

Ahogy várható volt, az ukrán csodák kezdték meg a sort: http://www.parabola.cz/zpravicky/27434/amos-7-s-prvnim-televiznim-multiplexem/



DTV News - Friss hírek a digitális televíziózás világából
[válaszok erre: #5128] [előzmény: (5126) attila.scourgeofgod, 2017-02-27 10:00:02]
Kiváló dolgozó
attila.scourgeofgod adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


attila.scourgeofgod



Tagság: 2009-08-19 20:58:00
Tagszám: #77030
Hozzászólások: 13881
5126. Elküldve: 2017-02-27 10:00:02,

Amos műholdak

[96.]

https://amos-spacecom.com/press/spacecoms-amos-7-communication-satellite-begins-operations-at4w-hot-spot/



DTV News - Friss hírek a digitális televíziózás világából
[válaszok erre: #5127] [előzmény: (5124) Permi, 2017-02-24 19:25:51]
Kiváló dolgozó
attila.scourgeofgod adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


attila.scourgeofgod



Tagság: 2009-08-19 20:58:00
Tagszám: #77030
Hozzászólások: 13881
5125. Elküldve: 2017-02-24 20:02:56,

Amos műholdak

[97.]

Passz... gondolom azért tesztelnek egy kicsit, aztán az Amos-2 maradékát átpakolják rá, azt meg küldik a temetőbe...



DTV News - Friss hírek a digitális televíziózás világából
[előzmény: (5124) Permi, 2017-02-24 19:25:51]
Kiváló dolgozó
attila.scourgeofgod adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Permi



Tagság: 2002-12-18 00:00:00
Tagszám: #642
Hozzászólások: 3731
5124. Elküldve: 2017-02-24 19:25:51,

Amos műholdak

[98.]

s mikor indulnak el róla az első bitek a nagyközönségnek?
[válaszok erre: #5125 #5126] [előzmény: (5123) attila.scourgeofgod, 2017-02-24 18:41:53]
Kiváló dolgozó
Permi adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


attila.scourgeofgod



Tagság: 2009-08-19 20:58:00
Tagszám: #77030
Hozzászólások: 13881
5123. Elküldve: 2017-02-24 18:41:53,

Amos műholdak

[99.]

Mely csak úgy mellesleg a bérleti szerződés létrejötte óta Amos-7 névre hallgat... ;)



DTV News - Friss hírek a digitális televíziózás világából
[válaszok erre: #5124] [előzmény: (5122) Permi, 2017-02-24 18:28:36]
Kiváló dolgozó
attila.scourgeofgod adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Permi



Tagság: 2002-12-18 00:00:00
Tagszám: #642
Hozzászólások: 3731
5122. Elküldve: 2017-02-24 18:28:36,

Amos műholdak

[100.]

Megérkezett az Asiasat8 a 4W-os pozícióba icon33.gif
[válaszok erre: #5123]
Kiváló dolgozó
Permi adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 

Amos műholdak

(üzenet: 6096, Sat)
 
    / 244 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

SAT.HU Antenna Szakáruház

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.012401103973389 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2023. E-mail