EtyekKata Hozzászólások: 521
1174. Elküldve: Ma, 16:24:39 [3.]
--------------------------------------------------------------------------------
Képzeljétek! Majdnem egy év után Torma gazdira talált. Hatalmas területe lesz, és mindent megkap, ami csak kell neki. Imádja az új gazdija, teljesen oda van érte!
Sokat kellett várnia, de igazi gazdit talált magának!
2,5 év körüli nagytestű szikár alkatú keverék kan. Etyeken a halastó melletti erdőben találták az arra járó lovasok. Legyengülten feküdt az avarban.
Virgonc, játékos, jópofa kutya, sok energiával. Más kutyákkal is jó kijön. A pofája kicsit farkasra emlékeztet. A képek nem adják vissza igazán, hogy hogy nézki, mert állandóan rohan, szinte lehetetlen lefényképezni. Élőben sokkal szebb és kedvesebb kinézetű.
érdeklődni lehet: Travnik Kata: 06- 20-361-8681, email : trakata@freemail.hu
--------------------------------------------------------------------------------
Na ez az! Ezek sokkal jobb képek róluk!
Amikor fotóztam a dalmatát, megpróbáltam őket is lefotózni, de egyszerűen lehetetlen! Két ilyen sprintes kutyát még nem hordott a hátán a föld!
Tormát ma megfürdettük, kifésültük, a pofályánál fazonra igazítottuk. Egyszerűen gyönyörű lett. Nyugodtan és kedvesen tűrte a procedúrát egy igazi jó kutya. Beleszerettem!!! Ha nem lenne már itthon kettő, haza hoznám iziben.
Kivisszük a majálisra a focipályára, hátha valaki más is úgy bele szeret, mint én.
Etyeki Állatvédő Egyesület
trakata@freemail.hu
Fórumunk
Tormáról a képek nem igazán adják vissza az ő igazi arcát. Szép és kedves kutya, tele energiával. Jó barátja Shedónak. A birkózás nagymesterei ők ketten.
Etyeki Állatvédő Egyesület
trakata@freemail.hu
Fórumunk
EtyekKata
12. Elküldve: Tegnap, 18:02:14 [1.]
Torma jófej fazon kutya. Először nagyon félt, amikor bekerült hozzánk, de aztán rájött, hogy itt senki sem bántja. Azóta virgonc, jókedéjű kutya lett belőle.
Jól tűri más kutyák társaságát is.
2,5 év körüli nagytestű szikár alkatú keverék kan. Etyeken a halastó
melletti erdőben találták az arra járó lovasok. Legyengülten feküdt az
avarban.
Virgonc , játékos, jópofa kutya, sok energiával. A pofája kicsit farkasra
emlékeztet.