Még meg van a SkySars2 HD PCI kártyám.
Ez már régen elavult a most használt PC már nem rendelkezik PCI foglalattal és az előző leváltott pc-k sem.
De vettem PCI-E kártyát anno Hauppauge Vin TV Nova HD S2 model 229.
Ez 1 órát volt használva.
Kíváncsiságból mindkettőt beizzítom, mert van még néhány régi alaplapom és komlett PC is.
Már nem emlékszek meddig volt a digi nézhető emu-val, akkor lett félrerakva a DVB kártya.
VU+ UNO 4K SE * VU+ Solo2 Mini * Sharp 49" 4K TV * UPC Direct +HD * Hauppauge WinTV-Nova-HD-S2 * SS HD2 + DVBViewer Pro * Gibertini 100 és 120 * Inverto Black Ultra * Powertech DG-380
Nekem az idén ősszel lesz 20 éves az SS2 - m...Napra pontosan egy idős a lánykámmal... .. a vas már sok éve pihen a szekrény mélyén dobozában....Évekig nekem is ProgDVB futott, még XP alatt. Aztán jött a win7...utána több féle progit használtam, de a mai napig hazsnált SmartDVB vált be a legjobban.
Mi volt a DVBDream indításávasl?
Üdv : Huni
KU : Nagykecske 95E - 45W, C sáv : 180 - as tükör.TBS 8922 PCI, OMICOM PCI rev2.3, OCTAGON SF8008 SUPREME, uClan (U2C) Denys H.265, GT Media V8 UHD, pihen : AMIKO HD 8840 COMBO, OPTICUM SLOTH COMBO, beállító készülék : ILLU M3
Nekem SkyStar2 volt, de egyébként én is épp gondolkodok egy kártyában, már csak nosztalgia miatt. A "lebegő" pip-es ablakot imádtam, az miatt lehet ismét használnám.
Sat: Ustym 4K Pro x 2 + Technisat Multytenne + Gibertini 100 - Net: Fritz!Box 7590 + 7490 + Digi optika
Ignore lista: miki2002, Zolien,Benedek012Nincs support privátban! Írj a fórumra!
Néhány hete jutott eszembe a program.
Beléptem a szerverére és letöltöttem a frissített programokat.
Már DVB kártya nincs a pc-ben nagyon sok éve.
VU+ UNO 4K SE * VU+ Solo2 Mini * Sharp 49" 4K TV * UPC Direct +HD * Hauppauge WinTV-Nova-HD-S2 * SS HD2 + DVBViewer Pro * Gibertini 100 és 120 * Inverto Black Ultra * Powertech DG-380
Sziasztok...Több év után elővettem ezt a jó kis programot. Nem krekkelt, hivatalos...de ilyen problémával nem emlékszek, hogy találkoztam volna. Megyek az íven, keresem le sorban és nyugat fele a 45 fokot már nem teszi hozzá a listához. Lekeresi, de ennyi...Kelet fele pedig az 53 fokot még hozzáadja, de ami utána van, csak lekeresi, de nem teszi be a csat listába...nem találom a miértjét a problémának...
Üdv : Huni
KU : Nagykecske 95E - 45W, C sáv : 180 - as tükör.TBS 8922 PCI, OMICOM PCI rev2.3, OCTAGON SF8008 SUPREME, uClan (U2C) Denys H.265, GT Media V8 UHD, pihen : AMIKO HD 8840 COMBO, OPTICUM SLOTH COMBO, beállító készülék : ILLU M3
Sziasztok:Nektek megyen windows 10-en 1709- verzió , a viewer ? Az elöző 1703-verzióval minden rendben volt de a frissités után nem akarja elfogadni az aktuális drivert. Mi a véleményetek?