Érdekes, lehet már nem értékesítik a földfelszíni előfizetéses konstrukciót, vagy csak átvíriálták a műholdas miatt és eltüntették a földfelszíni szolgáltatást? Ugyanis eltűnt a menüpont, csak Műholdas TV és Műholdas TV + Mobilnet:
Feltöltős már nincs.
A régi előfizetéses MindigTV családi csomagban megy tovább. Ha 2025.01.01. előtt a feltöltősről átállt volna előfizetésesre akkor most is menne neki.
Idén már csak az "One basic" csomagjára lehet váltani, abban már nincs.
Létezik mèg elôre feltöltès vagy mindenkit àttereltek a havidíjas BASIC csomagra? Egy ismerôsömet ràkènyszerítettèk a havidíjas àtàllàsra ès nekem is règóta az van, így nem làtjuk màr a Spíler2-ôt. Ha nem fizethetô az elô akkor kinek sugàrozzàk? Nem èrtem a stratégiát.
Az iConcertset szerettem nézni, vagyis legtöbbször inkább háttérbe berakni főzéshez, munkához.
Kiváló minőségű (nem a képminőségre gondolok :) ) koncerteket sugároznak, mindenféle zenei irányzatból (nappal a populárisabbak, késő esti órákban volt ott már Rammstein vagy Five Finger Death Punch koncert is).
Azért is szerettem, mert néhány előadónak megismertem olyan oldalát is, amit a kommersz zenei klipekből nem látok. Értsd: egy-egy előadót vagy annak zenéjét nem tartottam túl sokra, de a koncerten előadva ugyanazt, muszáj volt elismernem, hogy nem is olyan szar, amit csinál :) ).
Ezeknek a "niche" típusú csatornáknak melyek nézők kisebb csoportjainak szólnak úgy tűnik előbb-utóbb ez a sorsuk műholdon és IPTV-n élnek tovább. Műholdon nem jósolnék hosszú jövőt a fennmaradó CMusic-nak sem.
Elnézést, valóban... ezeket a csatornákat sosem néztem és a hiányukat sem érzem, pláne nem a Hbbtv-n, ami itt Magyarországon kb. a feledés homályába merült, hosszú évek óta hozzá se nyúltak és van egy olyan érzésem, hogy nem is fognak...
A CMusic ott van még az Astra 3C-n továbbra is, az iConcerts meg a Classica szűnt ott meg az Astrán. Ettől függetlenül az iConcerts és a Classica is jelen van több szolgáltató kínálatában, pl. a Skylink (M7) OTT platfromján is. Tehát IPTV forrás az lenne.
A iConcerts és C Music műholdas elosztása már korábban megszűnt (az Astra 3-on volt, innen vette szinte minden európai szolgáltató), azóta nem elérhető sem itt a Hbbtv-n, se az M7 Csoport DTH kínálatában (bár a Direct One appban megy, gondolom a Skylinknél, freeSAT-nál és a Focus Satnál is, minden bizonnyal IP-n megy csak az elosztás, de ha emlékeim nem csalnak, más európai szolgáltatók is dobták őket).
Talán akkor ha műholdon megjelenik egy FTA TP, de kötve hiszem hogy bármi megtörténne.
Nincs arról tudomásom se hogy a A és B mux egyáltalán átvált-e DVB-T2-re.
Kb. 2 héttel ezelőtt kísérleteztem a HbbTV-vel. Azt gondoltam, hogy nálam nem akar valamiért elindulni a 2 Stingray csatorna. A Balaton TV ment.
Vagy működjenek vagy vegyék ki a menüből. Nagyjából nem is maradna ott semmi. A hírek is régebbről voltak már, az pár MTVA-s műsorvideó meg semmi a MÉDIAKLIKKhez képest.
Kb. a One-os átállás óta a MindigTv infócsatornáján (HBB Tv) nem jön sem az iConcerts, sem a C Music. A menüben ott a lehetőség, de mindkettő helyén csak fekete kép jön. Ugyaninnen, a Balaton Tv működik.
Nem érdekel ez senkit odafent, hogy bár a menüben ott szerepel ez a két lehetőség, de gyakorlatilag teljesen feleslegesen, mert egyik sem működik?
"De továbbra is én arra gondolok, hogy esetleg másik csomag lesz majd a mostani basic helyett."
Remélem igazad lesz és pozitív irányba mozdulnak a dolgok.
Az egészet helyén kell kezelni, egy random tag egy 'pletykával' ez eddig, semmi biztos forrás nincs.
Mondjuk így, hogy a One-é több kábeles cég és mellé ott a műholdas, lenne logika benne. De továbbra is én arra gondolok, hogy esetleg másik csomag lesz majd a mostani basic helyett.
Sat: Ustym 4K Pro x 2 + Technisat Multytenne + Gibertini 100 - Net: Fritz!Box 7590 + 6490 Cable + exDigi optika
Ignore lista: miki2002, Zolien,Benedek012Nincs support privátban! Írj a fórumra!
A MindigTV az ingyenes, a MindigTV Extra-t migrálják át ONE TV Basic-re ha jól tudom.
Vagyis akkor csak annak a megszüntetését emlegetik a MindigTV marad?
Bár így sem túl jó hír :(
U.i.:
Ennek meg nagyon értelmét nem látom, fenntartanak egy nagy infrastruktúrát az ingyenes csatornáknak, a plusz bevételről meg lemondanak.
--
[ uClan Ustym 4K Pro @OpenPLi v8.3 | AMIKO Viper 4K V40 Combo @OpenViX v6.3 | AMIKO MiraX HiS-4300 | Amiko Mini Combo Extra ] * [ MindigTV | DigiTV ] [Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2025-09-07 12:09:00]
Ugyanis az pontosan így néz ki:
"Ne ruházz be rá, mert meg fog szűnni a fizetős mindigTV alias TVBasic."
Ennek még lehet akár realitása, hogy a fizetőst megszüntetik, de inkább én arra gondolnék, hogy másik fizetős csomagot hoznak létre a basic helyett.
Az ingyenes megszüntetéséről szó sincs itt...
Sat: Ustym 4K Pro x 2 + Technisat Multytenne + Gibertini 100 - Net: Fritz!Box 7590 + 6490 Cable + exDigi optika
Ignore lista: miki2002, Zolien,Benedek012Nincs support privátban! Írj a fórumra!
Majdnem minden országban van alap ingyenes.Vagy több vagy kevesebb a kínálat de van. Nálunk pl takar egy domb de már ~300 méterre már plusz egy külföldi ingyenes alap csomagot is fognak stabilan. Kicsit arrébb meg még plusz egyet. Valahol három is van.
Kizárt dolog, nemzetstratégiai szempontból fontos, hogy legyen egy mindenki számára elérhető ingyenes tömegkommunikációs eszköz. Főleg az ilyen nemzetközi zavaros időkben...
Beltérik: Medi@link ML 6500S2T2C/CryptoBox 800UHD/Ustym 4K Pro Twin S2X/GT Media V7 Pro/GT Media V8 UHD. Fejek:Inverto ULTRA Single Universal HGLN/Inverto HOME Pro Twin. Tányérok: 1 darab Kiskecskeméti/1 darab Bozsér (100cm)
Prohardveren valaki írta hogy a földfelszini sugárzás meg fog szűnni (Mindigtv, one tv basic), hallott valaki erről?
Előfordulhat hogy egy ilyen alap infrastruktúráról lemondjon egy ország?
A megoldás nem nálunk van, ill.volt, hanem a MindigTV üzemeltetőinél ;-)
De úgy látszik, ma reggelre úrrá lettek a problémán, mert mind a 2 boxomon leellenőrizve (Amiko, AB Cryptobox) immáron mind a dátum, mind az óra, mind az EPG, mind a mostani és köv.músor kijelzése rendben van.
Az, hogy honnan kapjon órajelet, az boxfüggő. Valahol automatikusan OTA, valahol beállítható, honnan vegye, valahol átáll helyire, ha nem kap jelet, stb.