VU+ DUO 4K SE , Panasonic VIERA TX-65GZ950E OLED DVBS2/C/T/T2, Gibertini OP100L, Inverto Black Ultra Twin LNB, Amiko DM3800 MOTOR [Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2006-11-29 16:00:41]
Ez igy igaz!!!
Mondjon barki barmit is az RTL Klubrol de ami az ovek az az ovek...nem tudom hogy de nekik egyedul sikerult megoldaniuk hogy a kozvetites meg abban az iteletidoben is zavartalanul menjen...gondolom hogy a TV 2 meg az M1 muholdas kozvetitest vett at a helyszinrol ami a vihar elerkeztevel akadozni kezdett...az RTL Klub viszont vagy foldi atjatszoadokat hasznalt vagy egy olyan muholdat valasztott a kozvetites lebonyolitasara amely szerencses modon nem volt bearnyekolva a viharfelhoktol...jo lenne bovebb technikai informaciokat tudni a ma esti kozvetitesekrol viszont attol felek hogy ilyesmit nem fogok egyhamar itt latni...vagy megis?
Azért elismerés az RTL stábjának, mert ebben a viharban csak ők tudták végig közvetíteni a tűzijátékot. Az mtv és a tv2 is a vihar kezdete után nem sokkal abbahagyta a közvetítést.
Ez a tv2 már nem tud mit kitalálni. Őszintén remélem, hogy megbukik a sorozat. Én ezt illuzió rombolásnak tartom. Aki szereti az Egy rém rendes családot és megszokta annak a szereplőit az szerintem nem fogja kedvelni a magyar változatot.
De mi lesz a következő lépés? A Dallas-t is le fogják utánozni?
Ha nincs jobb dolga a tv2-nek, mint ilyen (szerintem) halott ötletekbe ennyi pénzt fektetni akkor csinálják. De az eredeti sorozat rajongóit szerintem erősen megosztja. Nekem Al Bundy figurája = Ed O'Neill, és ezzel nem a magyar főszereplőt Szervét Tibort akarom bántani, ő amúgy se olyan Bundy-féle alak Viszont Kelly szerepére van jelöltöm: a tv2 mega-hülye szöszije,
Kelemen Anna szerintem tökéletesen eljátszaná a buta szőke picsa szerepét, hiszen csak magát kellene alakítania
Az emberek többsége nem tudja, h ki a kommentár egy meccsen és nagy részük nem is ismeri fel a játékosokat. Mint ahogy Léderer sem. Palikék se ismerik fel, h adott f1-es autót kivezet, én mindig hamarább rájövök.
Ma egy újabb film van/volt, amit tudok kivulról. Hóbortos hétvége
Na ezt is megvágták, 1-2 helyen 1-2 mondat hiányzik. Ezt nem tudom miért vágták meg ebben semmi durva nincs.
Nem értem miért nem kapcsolsz tovább, minthogy magadat emészted!
Vagy csak ez a csatorna fogható nálad?
Nálam csak akkor van RTLK mikor a feleségem nézi a "lábatok közt-et"
Tavaly nyáron is ha emlékeztek, minden este volt elsötétítés az ertéelen, mert a legkevésbé nézett időre tolták az 1872-ben elkövetett bűneiket. Olyan egy hetest a nyakukba varrnék, hogy öröm lenne nézni, meg a híradókban elkövetett hazugságokért is csak annyi a bünti, hogy be kell olvasni a tévesen állítottuk, hogy abban a hamis színben tüntettük fel stb.
Ha rajtam múlna, második ilyen után lehet újra pályázni...