Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9456534/2 Témák: 18960 Tagok: 112662 Legújabb tag: runolfsson Online: (51/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 15 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 

the two towers

(üzenet: 366, Mozi)
 

DonLacaone



Tagság: 2002-06-02 00:00:00
Tagszám: #69
Hozzászólások: 1493
341. Elküldve: 2003-01-21 16:56:20,

the two towers

[26.]

Nem szeretnék vitatkozni, mert úgy tartom, mindenkinek szíve-joga, hogy tetsszen, vagy ne tetsszen neki egy film. Sajnálom, hogy többeknek nem nyerte meg a tetszését a film, de hát ez van. Még reménykedem benne, hogy másodszori megnézésre jobban bejön majd nektek és javulnak azok a 10/6-8-as eredmények. :)

Viszont annyit azért leírnék (tényleg nem vitaképpen, csak, hogy tudjátok :D ), hogy Mister véleményével nagyon egyetértek. Nem arról van szó, hogy mi valami rózsaszín felhő mögül nézzük a filmet és még a hibákat is előnyként értékeljük. Mivel már ötször láttam a filmet, szerintem az egész fórumon én tudnám a legtöbb hibát felsorolni, amit észrevettem. Bizony sok van a filmben. Sok apróbb filmes hiba, sok apróbb és bizony néhány nagyobb olyan hiba, amit a forgatókönyv tartalmaz a könyvhöz képest. Fel tudnék sorolni legalább ötször annyit pontról-pontra, amennyit ti hibáknak írtatok. Hogy akkor miért nem teszem? Miért nem adok 10/5-öt és kiáltom ki rossz filmnek? Sőt! Miért hirdetem az év, mitöbb minden idők egyik (ha nem A) legnagyobb filmjének? Azért, mert hiába vagyok a könyvnek a rajongója, már az első rész ugyanilyen "hibáit" látva el tudtam vonatkoztatni a könyvtől. Nem úgy ültem be a moziba, hogy a könyv sorait szeretném viszontlátni sorról-sorra. Nem várom el, hogy Frodó pontosan ugyanazt mondja, ugyanarra menjen és minden ugyanúgy történjen, mert tudom, hogy nem csak olyan emberek élnek a földön, akik olvasták a könyvet. Az szerintem könnyen belátható, hogy egy pontos adaptáció érthetetlen lett volna mindenkinek, aki nem olvasta a regényt. Vagy túl hosszú lett volna, vagy ha csak 3 órás, akkor zavaros és érthetetlen. Jacksonéknak egyszerűen nem volt ideje (például), hogy Faramir jellemét bemutassák. Nem tölthettek egyetlen mellékszereplővel fél órát csak azért, hogy megismerjük és felfogjuk, miért is engedte el simán Frodót. Ha simán elengedi, akkor a nézők nagy része (akik nem olvasták a könyvet ugyebár) felhorkant volna, mondván, mi ez a badarság!? Miért engedte el? Miért nem viselkedett úgy, ahogy a bátyja? Mi, akik olvastuk az eredetit, persze tudnánk és vállunkat megrántva lehurrognánk őket, hogy ezt még a hülye is tudja, hogy Faramir teljesen más jellem, mint Boromir... De Jacksonéknak ez nem megoldás és mivel a film nem hat órás részenként, hogy a hasonló részletes jellemábrázolásokra is jusson idő, így kénytelenek voltak belepiszkálni (és nem belepiszkítani, ahogy sokan mondják) a történetbe és ezt a részt is átalakítani. Faramir miért engedi el Frodót?

Bemutatni Faramir jellemét és a könyvet nem olvasóknak részletesen elmagyarázni a dolgot: 1 óra és közel sem biztos, hogy mindenki érti, mert halálra unják magukat egy ilyen gigantikus filmen.
Hasonlóvá tenni Boromirhoz, hogy mindenki értse és uralkodásvágytól hajtva levitetni vele Frodót Osgiliathba kis kerülővel és egy Nazgúlos affér után elengedni: 15 perc

Tehát jóval kevesebb idő és semmi rizikó, hogy egy olyan hosszú és terjengős filmet megnéz-e majd akárki is és úgy vajon megérti-e a dolgot. Aki nem tud elszakadni a könyvtől, annak ez egy nagy pofon és hihetetlen árulás, de aki külön filmként kezeli, annak ez egy apró semmiség, ami a nagyközönségnek jobbá, érthetőbbé és fogyaszthatóbbá teszi a filmet, aminek így megvan az esélye a legnagyobbak közé, vagy akár fölé emelkedni.

Összefoglalás: Nem vagyunk hülyék, mi is ugyanazt a filmet láttuk, amit ti, csak mi a fenti dolgokat el tudtuk fogadni (ahogy ti is az első résznél, ahol hasonló - ámbár igaz, hogy kisebb - dolgokat gond nélkül elnéztetek PJ-nak) és nem a könyvet akarjuk betűről-betűre viszontlátni a vásznon, hanem egyszerűen csak jól akarunk szórakozni egy csodás és hatalmas filmen. A maradék hibát, ha összeszámoljuk (ezek már csak apróbb, filmes hibák, mint: egyszer erre áll valakinek a haja, egyszer arra..), jóval kevesebbet kapunk, mint amennyi akármelyik korábbi - klasszikusnak nevezett - filmben van. Szakadjatok el a könyvtől és ne zsörtölődjetek. Nektek is hihetetlen élményben lesz részetek minden idők egyik (ha nem A) legnagyobb filmjét nézve.
[válaszok erre: #342]
Kiváló dolgozó
DonLacaone adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


maktub



Tagság: 2002-06-11 00:00:00
Tagszám: #87
Hozzászólások: 62
340. Elküldve: 2003-01-20 18:35:54,

the two towers

[27.]

Nem csak Gyűrűk Ura rajongóknak, az első rész egy jelenetének alternatív változata Jack Black-kel:
http://www.vicclap.hu/static/video/poen/LOTRtruestory.wmv


Kezdő
maktub adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


pifu



Tagság: 2002-07-11 00:00:00
Tagszám: #132
Hozzászólások: 473
339. Elküldve: 2003-01-20 17:27:43,

the two towers

[28.]

Szép volt! Végre kritikai él is került a dicshimnuszok közé. icon2.gif
Na körülbelül ezek voltak nekem is a fenntartásaim, és továbbra is fenntartom a véleményemet, bár a 7en tuti megnézem még egyszer és lehet, hogy finomodik a kritika, de a zavarás megmarad...

pifu
[előzmény: (316) zalus, 2003-01-12 10:15:16]
Törzstag
pifu adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


DonLacaone



Tagság: 2002-06-02 00:00:00
Tagszám: #69
Hozzászólások: 1493
338. Elküldve: 2003-01-15 22:21:08,

the two towers

[29.]

TTT hírek: KLaca ma negyedszer is beült a filmre és bizony most is jobban tetszett neki. Megállapította: Ez a film egyre jobb lesz, pedig már elsőre is tűrhetőnek találta. A szinkron sem volt rossz, bár állítása szerint Gollum hangja az angol verzióban mérfölfekkel jobb, mert a magyar hangja sajna túl mély az eredetihez szokott fülének és kissé még gépies is, mintha szegény Gollum egy bödönből beszélne. De KLaca hamar megszokta az új hangot és a film végére már semmi gondja nem volt vele. Kisebb problémák akadtak még, ugyanis a szinkronos verzóban Szilszakállnak egy teljes (!!!) mondata kimaradt. Nem hosszú, de KLacának, aki az egész filmet kívülről fújja, (a hülye!) igencsak hiányzik az a mondatocska. A hiányzó rész egyébként Szilszakáll következő mondata: Ravasz ork csínynek tűnik. (vagy valami nagyon hasonló) A többi rész aránylag rendben van, bár többször is változtattak olyan részeken a szinkronosok, amik eredetileg fontosak és jobbak voltak. Vajh miért kell átkölteni a filmet? Kérdezi (jogosan) KLaca... A film továbbra is 10/végtelen
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 1970-01-01 01:33:23]
Kiváló dolgozó
DonLacaone adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Feco



Tagság: 2002-07-04 00:00:00
Tagszám: #118
Hozzászólások: 8
337. Elküldve: 2003-01-15 20:35:15,

the two towers

[30.]

'Furcsa volt Aragon gyors gyógyulása'
Nekem is és mikor barátnőmmel megosztottam eziránti kételyeimet simán megmagyarátza :) (Első részt kicsit soxszor látta :)) Klönben tiszta Arwel kinézetű a szentem :)))

Ha még emlékeztek az első részben Frodó is keményen dögrováson van amikor a nazgúl megszúrja utánna a folyóparton szinte meghal, ekkor Arwen 'motyog' valami olyasmit hogy hagy használja azt az ajándékot amit kapott (apjától meg hogy tünde) és emiatt éli túl ! Ezután viszik el a tündékhez lábadozni + healingelik még egy kicsit stb.
Namármost mikor Aragorn dettó a folyó parton fekszik, Arwen megjelenik neki és szintén 'motyog' neki aminek következtében nem kizárt hogy őt is tápolja egy kicsit és szépen meggyógyul.
Mikor a lóra szál még szarul van de ahogy hat a tündevarázs jobban lesz.
És természetesen mire a várba él maxon ven :)
[előzmény: (328) MISTER, 2003-01-13 02:52:09]
Zöldfülű
Feco adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


zalus



Tagság: 2002-03-28 00:00:00
Tagszám: #15
Hozzászólások: 8733
336. Elküldve: 2003-01-13 20:25:58,

the two towers

[31.]

de mint írtam is, egyáltalán nem írtam le a filmet, most már úgy vagyok vele, hogy újra meg akarom nézni, s nagyon várom az őszre ígért hosszabb verziót, ami remélhetőleg nem lesz ennyire megcsonkítva, mint a moziverzió külső nyomás hatására.

_____________________
dvdextra.hu * aeonflux

why must fireflies die so young
Kiváló dolgozó
zalus adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


zalus



Tagság: 2002-03-28 00:00:00
Tagszám: #15
Hozzászólások: 8733
335. Elküldve: 2003-01-13 20:24:27,

the two towers

[32.]

Idézet:
Szauron és Szarumán pedig szintén teljesen tisztában van a gyűrű útjával...



ez szerintem nem így van. ha így lenne, akkor szauron nem vacakolna azzal, hogy megütközzön a gondori-rohír koalícióval, hanem minden erejét latba vetve osgilathnak ment volna, ahol egy hobbit és egy párszáz fős gondori csapat leledzik csupán.

SPOJLER

a könyv végén szauron az urolsó pillanatban döbben rá, hogy a gyűrű kinál van és az az illető hol van. abban a pillanatban az összes nazgúl visszafordul, a sereg is rükvercel, a szem sem gondor felé tekint, de már késő.

SPOJLER vége

erősen kétlem, hogy a nazgúlok tudtak volna arról, hogy frodó merre járkál, különben nem hagyták volna annyiban és nem pucoltak volna el egyetlen nyíllövéstől. icon26.gif

_____________________
dvdextra.hu * aeonflux

why must fireflies die so young
Kiváló dolgozó
zalus adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


MISTER



Tagság: 2002-04-03 00:00:00
Tagszám: #22
Hozzászólások: 4457
334. Elküldve: 2003-01-13 19:39:51,

the two towers

[33.]

icon53.gif
Azért moziban meg fogod nézni vagy csak a DivX marad?
[előzmény: (332) ZOMBIESANDERSON, 2003-01-13 18:33:59]
Kiváló dolgozó
MISTER adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ZOMBIESANDERSON
333. Elküldve: 2003-01-13 18:40:26,

the two towers

[34.]

Ja, a 2 CD-s Vite verzión "csak" sztereó MP3 hang van, a 3 CD-sen viszont AC3... ;)
  


ZOMBIESANDERSON
332. Elküldve: 2003-01-13 18:33:59,

the two towers

[35.]

Hááát.. ilyet.... hogy tik ilyeneket töltötök... hááát... az eszem megáll....
[válaszok erre: #334]
  


zalus



Tagság: 2002-03-28 00:00:00
Tagszám: #15
Hozzászólások: 8733
331. Elküldve: 2003-01-13 17:41:55,

the two towers

[36.]

kétlemezes xvid? sajna, az enyém a második cd háromnegyedénél elakadt és most nem tudom folytatni. icon26.gif

_____________________
dvdextra.hu * aeonflux

why must fireflies die so young
Kiváló dolgozó
zalus adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Red5



Tagság: 2002-08-14 00:00:00
Tagszám: #191
Hozzászólások: 903
330. Elküldve: 2003-01-13 15:53:49,

the two towers

[37.]

azaz...már jön is lefele..
[előzmény: (327) zalus, 2003-01-12 18:55:53]
Törzstag
Red5 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


peterk2



Tagság: 2002-05-30 00:00:00
Tagszám: #57
Hozzászólások: 26
329. Elküldve: 2003-01-13 04:51:37,

the two towers

[38.]

Egyetértünk.

Én egyébként még az első rész előtt tisztáztam magamban, hogy mit várok a filmtől (Középföldét és nem elsősorban a regényt a filmvásznon), és azt hiszem sikerült ezt annyira betartatnom magammal, hogy az itt felsorolt hibák felett én könnyedén szemet tudok hunyni.

Számomra a fontos a trilógiában az, hogy - vizuálisan is - elmerülhessek egy csodálatos világban, melyek különleges lényeinek olyan kalandját élhetem át, amire a valós életben nincs mód, de mégis valahogy közel áll az emberhez. Ha ezt az élményt át tudom élni, akkor számomra tökéletesen érdektelen, hogy ki mikor és mit csinált amit a könyvben nem. Gimli pedig lehet, hogy egy személyiségi-jogi pert meg tudna nyerni Jackson ellen, a kifigurázása miatt, de engem ez nem érdekel :) Tökéletesen mindegy, hogy Gimli a 'valóságban' (regényben) milyen karakter. A filmvásznon önmagában szvsz nem zavaró - sőt néha jópofa.

A kicsit elsietett vágással viszont egyet kell sajna értenem. Látszik a filmen, hogy valami nem klappolt a vágásnál. Lehet hogy az időből futottak ki nagyon (voltak ilyen hírek), lehet hogy annyira meg kellett vágni az első verziót, hogy emiatt keletkeztek 'lukak' - nem tudom, de érezni a filmen valamit. Viszont az bíztató, hogy most lesz idő megcsinálni a DVD verziót, ahol a hossz sem probléma. Ha az első részből indulok ki - ami az egyik legjobb 'directors cut' amit valaha láttam - akkor nem lesz itt gond :)

A bibliát pedig jobban tette volna a világ, ha valóban regénynek kezelte volna. Annak csodálatos - annak aminek használja a világ, pedig....
[előzmény: (328) MISTER, 2003-01-13 02:52:09]
Zöldfülű
peterk2 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


MISTER



Tagság: 2002-04-03 00:00:00
Tagszám: #22
Hozzászólások: 4457
328. Elküldve: 2003-01-13 02:52:09,

the two towers

[39.]

Érdekes amit írsz. Az az érdekes benne, hogy a film nézésekor Én is észrevettem ugyan ezeket a "hibákat".
Furcsa volt Aragon gyors gyógyulása, a szerelmi memoár Arwennel dramaturgiailag szintén sántított (Galandriel féle látomások az előzőben sokkal jobban meg voltak szerkesztve), Gimlit már Én is sajnáltam, annyira hülyét csináltak belőle. Helm szurdoki csatából még Én is néztem volna 1-2 órát, valóban akkor jött a last snitt mikor az ember eddigi feszültségét levezetendő szeretné egyesével végignézni mind a 6500 cgi ork halálát. meg a főorkét, meg a szárnysegédjéét...
Ha már Helmnél és a kukacoskodásnál tartunk, a filmtörténet SZVSZ legjobban elkészített csatajelenetében néha (egyik snittről a másikra) változott a középső udvar szint mérete.
Valóban nagyon buták a vásznon, a könyvben rendkívül bölcs fák. De ha az intelligenciájukat be kellene mutatni az további fél óra lenne.
A humor SZVSZ hiányzik a regényből is! A nézőtábor szélesítése miatt a filmbe viszont kell. Ez az Entek és Gimli bőrére megy. Ha ez az ára, hát akkor ez.
A mellék hobbitokra valóban kicsit túl sok idő jutott és keveset látni Gandalfot, a karakter maximust akire az egész story épül. Ugyanakkor ez egy film -amit bármennyire is szeretnénk- nem mi írunk. Továbbra is állítom, hogy nem ismerek olyan regényadaptációt ami megközelítőleg is ennyire követné az eredeti mű fonalát, jellegét, hangulatát és színvonalát. Ha már ennyi szabadságot sem engednénk az alkotónak, akkor akár CGD (Computer Generated Director) is rendezhetné a filmet. Nem várhatjuk el a rendezőtől, hogy a mi fejünkkel gondolkozzon. A film számomra továbbra is tökéletes, számokban pedig természetesen 10-es.

u.i. talán az egyetlen dolog (a "hibák" súlyosságának eltérő megítélése mellett, melyeket Én inkább stílusjegynek és nem hibának mondanék) amiben nem osztom véleményed az annak a jelenetnek a kritikája amiben Frodo a nazgulnak mutogatja a gyűrűt. Ha figyelmesen olvasod a regényt láthatod, hogy a lidércek legtöbbször igen is tudják, érzik, hogy hol a gyűrű. Szauron és Szarumán pedig szintén teljesen tisztában van a gyűrű útjával...

ja, s a Bibliát regénynek titulálni - hát kevesebbért is törtek már kerékbe embert icon21.gif
[válaszok erre: #329 #337] [előzmény: (316) zalus, 2003-01-12 10:15:16]
Kiváló dolgozó
MISTER adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


zalus



Tagság: 2002-03-28 00:00:00
Tagszám: #15
Hozzászólások: 8733
327. Elküldve: 2003-01-12 18:55:53,

the two towers

[40.]

no, a TTT-ből is kijutott egy dvd screener. a minőség természetesen hibátlan, sokan fogják így megnézni, de azért meglesz a 8-9oo milla világszinten. icon13.gif

gollam.jpg

olifant.jpg

_____________________
dvdextra.hu * aeonflux

why must fireflies die so young
[válaszok erre: #330]
Kiváló dolgozó
zalus adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Prüntyi



Tagság: 2002-03-14 00:00:00
Tagszám: #2
Hozzászólások: 24884
326. Elküldve: 2003-01-12 17:36:18,

the two towers

[41.]

ez igaz?
Kiváló dolgozó
Prüntyi adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


tyler_durden



Tagság: 2002-03-28 00:00:00
Tagszám: #12
Hozzászólások: 3131
325. Elküldve: 2003-01-12 14:43:19,

the two towers

[42.]

ennyi baszottul sivár embert bazmeg. icon49.gif icon30.gif
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 1970-01-01 01:33:23]
Kiváló dolgozó
tyler_durden adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


tyler_durden



Tagság: 2002-03-28 00:00:00
Tagszám: #12
Hozzászólások: 3131
324. Elküldve: 2003-01-12 14:41:51,

the two towers

[43.]

http://index.hu/kultur/scifi/tolk0112/
Kiváló dolgozó
tyler_durden adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


tyler_durden



Tagság: 2002-03-28 00:00:00
Tagszám: #12
Hozzászólások: 3131
323. Elküldve: 2003-01-12 14:41:14,

the two towers

[44.]

pedig bár mennyire is furcsa, de engem 0-ra érdekel, hogy milyen kulturális környezetből érkezik/érkezett egy film.
[előzmény: (315) peterk2, 2003-01-12 04:02:07]
Kiváló dolgozó
tyler_durden adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Szása



Tagság: 2002-03-28 00:00:00
Tagszám: #14
Hozzászólások: 1975
322. Elküldve: 2003-01-12 14:32:39,

the two towers

[45.]

Első rész után még BIZTOS VOLTÁL benne... :-) Én megelőlegezem neki a bizalmat.
[előzmény: (318) zalus, 2003-01-12 12:24:16]
Kiváló dolgozó
Szása adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ZOMBIESANDERSON
321. Elküldve: 2003-01-12 13:17:12,

the two towers

[46.]

Mi ebben az off?
[előzmény: (319) Prüntyi, 2003-01-12 12:25:16]
  


Jim Kirk



Tagság: 2002-07-25 00:00:00
Tagszám: #149
Hozzászólások: 2321
320. Elküldve: 2003-01-12 12:50:34,

the two towers

[47.]

Csütörtöktől! icon32.gif

"You're making me angry. I don't think you're gonna like me when I'm angry!" - Bruce Banner
[előzmény: (319) Prüntyi, 2003-01-12 12:25:16]
Kiváló dolgozó
Jim Kirk adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Prüntyi



Tagság: 2002-03-14 00:00:00
Tagszám: #2
Hozzászólások: 24884
319. Elküldve: 2003-01-12 12:25:16,

the two towers

[48.]

bocs, hogy offolok, de a gyűrűk urának második részét most nyomják a moziban???
mert akkor megnézném
[válaszok erre: #320 #321]
Kiváló dolgozó
Prüntyi adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


zalus



Tagság: 2002-03-28 00:00:00
Tagszám: #15
Hozzászólások: 8733
318. Elküldve: 2003-01-12 12:24:16,

the two towers

[49.]

szása, erre csak annyit tudok mondani, nagyon remélem, hogy tudja, mit csinál.

_____________________
dvdextra.hu * aeonflux

why must fireflies die so young
[válaszok erre: #322]
Kiváló dolgozó
zalus adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Szása



Tagság: 2002-03-28 00:00:00
Tagszám: #14
Hozzászólások: 1975
317. Elküldve: 2003-01-12 11:54:33,

the two towers

[50.]

Én második nézésre is tartom magam a véleményemhez, a film lélegzetelállító volt. És megigérem, hogy most már újraolvasom a könyvet, de ennek ellenére: a szükséges változtatások tekintetében megbízom a rendezőben, és azt mondom, hogy a Return of the king megnézése után értékelném a történet egészét, mert, mint az első rész kritikájában sokan írták: a fazon tudja mit csinál, és minden, a regénytől való eltérésnek megvan / meglesz a maga értelme és magyarázata.
Eddigi munkája alapján az a minimum, hogy megbízzam Jackson zsenialitásában....
Kiváló dolgozó
Szása adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 

the two towers

(üzenet: 366, Mozi)
 
    / 15 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.011859893798828 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2023. E-mail