Sziasztok. A napokban szerettem volna használni a skystar hd eszközömet de nem tudom használni, nem talál semilyen hardvert és illesztöprogramot pedig miota megvan nem voltak ilyen problémáim.Ujra telepitett gépen probálom win7 alatt,automatikusan sem tud a net leszedni valamit. Kérem aki tud segitsen köszönet.
Nekem is SS2HD van, az UBK lemezképekben egy megpatkolt kernel van az SS2HD térerő kijelzéshez és a DiSEqC forgatáshoz.
]http://uhu.ubk.hu/iso/2.2/ Nem ötletet, hanem megoldást kapsz a patch-elt kernelünkkel!
Sőt! A kaffeine is használható kódolt adásokhoz a sasc-ng telepítése után.
Vedd ki a kártyát a PC-ből néhány órára.
Van hogy új windows kell alá.
VU+ UNO 4K SE * VU+ Solo2 Mini * Sharp 49" 4K TV * UPC Direct +HD * Hauppauge WinTV-Nova-HD-S2 * SS HD2 + DVBViewer Pro * Gibertini 100 és 120 * Inverto Black Ultra * Powertech DG-380
Van egy kis problémám, SSHD2 jelszint 0. A kártyát teszteltem win és linux alatt is, driver-t betölti a rendszer a kártyát látom is de nincs jel. A tápkábel bedugva, sat-kábel ellenörizve SS2-vel tökéletes minden.
Valakinek ötlete ???? előre is kösz.
Ma rákattantam a Windows Média Centerre.
El is indul szépen T-t és S-t is viszi, csak nem találom, hol lehetne frissíteni neki a transponderlistát.
Valaki használja esetleg?
Üdv : Huni
KU : Nagykecske 95E - 45W, C sáv : 180 - as tükör.TBS 8922 PCI, OMICOM PCI rev2.3, OCTAGON SF8008 SUPREME, uClan (U2C) Denys H.265, GT Media V8 UHD, pihen : AMIKO HD 8840 COMBO, OPTICUM SLOTH COMBO, beállító készülék : ILLU M3
Ha nem boldogultok tudok segíteni én békéscsabai vagyok, te is itt laksz a környéken ha jól emlékszem. Az én kártyámat megjavítottam igaz nem skystar hd hanem Hauppage volt.
Pont most következik ez be, amikor új antennád van installálva a forgatóval együtt. Nem irigylem a helyzetedet, de remélem, az SS2 ideig-óráig kielégít némileg...amíg ez meg nem javul illetve nem lesz egy új karid.
Srácok, ha kellene valakinek laptophoz (vagy asztali géphez skystar helyett) egy usb-s DVB-S vevő, nekem van egy, szimpla usb csatlakozás a géphez, koay a fejhez, de van loop is, plusz van egy 12V-os táp, hitelkártya méretű távirányító, egy 11X8cm méretű pici doboz az egész, és nem kell PCI sínes asztali gép, hogy tévézz.
Egy darab van, 7 ezrest kérek érte, akit érdekel, írjon privátot.
Amúgy tervezted, hogy beszerzel egy jobb kártyát. Pont most döglött be, amikor a legnehezebb téli időket éljük, és az ember pénze mindig más helyre kerül.
Kínálat...az van...a kereslet csökkent le. Ha lenne felesleges 15-20e Ft-om, én is vennék egy TBS-t vagy egy Omicom-ot, na de nincs. Marad az, ami van.
Kellene szerválnom valahonnan egy használt 140-180cm közötti prim antennát is, aztán hozzá polármountot, tolómotort, esetleg pozicionert. Persze Ku és C-sávra jó fejet is...és nem 4-5 ezer Ft-os tételek ezek.
Kösz az infót...de, ma nem valószínű, hogy bármit is nézzek.
Úgy néz ki, hogy a mai napon elhalálozott az SSHD2-m. Már egy pár hónapja nem mindig indult el.Egy pár napja meg már alig - alig akaródzott neki.
Most este pedig a tápcsatlakozója kihajlott a helyéről, mostmár egyáltalán meg se nyikkan.
Az SS2-t kell majd beálesíteni egyelőre, de azt meg a tv programok nem akarják megismerni valamiért.
Üdv : Huni
KU : Nagykecske 95E - 45W, C sáv : 180 - as tükör.TBS 8922 PCI, OMICOM PCI rev2.3, OCTAGON SF8008 SUPREME, uClan (U2C) Denys H.265, GT Media V8 UHD, pihen : AMIKO HD 8840 COMBO, OPTICUM SLOTH COMBO, beállító készülék : ILLU M3