bazz, fel se tünt. elnézést :) mondjuk eleve a shaolin soccer mit keres ebben a topikban, meg az audition is?! hiába na csak a netboardon léteznek ekkora műfaji keveredések :))
ha jól emlékszem szerény személyem volt az aki az ide irógatók közül elsőként látta és úgy 1 évvel ezelőtt írt is róla szuperlavituszokba természetesen
versus isten király. junk ott meg ma este nézem meg.
Nem tudom, látta-e még itt valaki az Odishont, de nekem a torkom összeszorult, miközben néztem. A legjobban az fájt, hogy az a gyönyörű nő valójában velejéig gonosz és beteg ember volt. Szinte fizikai fájdalmat éreztem a film utolsó perceiben. Nem is igazán horror, inkább pszichotikus dráma megfelelő sokk-készlettel. :)
A Shaolin Soccert szeretem nagyon! Bár nem vagyok különösebben oda a wuxiákért, főleg akkor fintorgok, ha széteffektezik őket, de ebben a filmben az volt a legjobb, ahogy fasza könnyed stílust csinált a véresen komoly műfajból. Jó, nem ez volt az első alkalom, de biztos, hogy a leglazább. :)
Nyugalom, nem fogunk a témán összeveszni, mert olyan minimális számú ázsiai filmet láttam, hogy nincs társalgási alapom. :)
Az Odishont egyébiránt 1 teljes hónapomba telt letölteni... kicsit pipa is voltam utána, mikor nem hozta a várt színvonalat. Viszont nemrég láttam a Shaolin Soccert (nem horror, de ázsiai), az viszont nagggyon bejött!
Az utolsó japán horror (bár nem zombifilm), amit láttam, az Odishon volt. Gyenge volt, mint ló hátúszásban. De a Harvester oldal poén DVD (vagy valami hasonló című) rovatában van egy-két gyögyszem értékű utalás a témára.
anonymusss
38. Elküldve: 2003-06-28 12:29:12,
City Of The Living dead
[9.]
A japán zombis cucokkal hogy álltok? Versus, Junk... ezek frankón eszement filmek.
nemhogy szabados, hanem abszolút nem azt jelenti, amit az angol cím takar.
a Fulci film leírás egyenesen szórakoztató, felidézi bennem a régi szép időket, mikor általános iskolában egy-egy fogalmazást elrettentő, avagy elöljáró példaként olvasott fel a tanár.
Kiváló dolgozó
anonymusss
29. Elküldve: 2003-06-16 20:07:57,
City Of The Living dead
[18.]
Hehehaha. Prüntyi, te itt inkább hallgass! A két hetes kutyaszarnak is több mondanivalója van, mint neked, kiscicám. Mégis te pofázol a legtöbbet. Szerelj zippzárt arra a nagyon sötét arcodra, jó?
Az Erdő szelleme cím valóban eléggé szabados, viszont nagyon találó és nosztalgikus érzéseket ébreszt a régi motorosokban, az biztos.
összesen egyszer néztem meg érdekességként a szinkron miatt. (megvan dvd-n is) úgy emlékszem vágott volt. borítóról nem tudok nyilatkozni egy sokadik másolat volt és iszonyú tré minőségben szinte alig lehetett látni belőle valamit. :)
lehet, hogy ugyanarról beszélünk.
leizézték a thinget? :) az M1 meg "A valami" néven adta.
Törzstag
anonymusss
25. Elküldve: 2003-06-15 11:41:28,
City Of The Living dead
[22.]
Ja. Az Army of Darkness a Guildtől jött ki legelőször. De ha van GH is, akkor minimum kétféle változat létezik. Egyébként az is lehet, hogy míg a borítóra Démonok cím került, a filmben már legonoszhalottazták a címet. Volt már erre példa: ott van Stephen King féle Az. Asszem "Izé"-nek mondja a krapek. De pl. ugyanez volt a Dolog című Carpenter mozival is. Azt is leizézték már. Jó mi?
Én úgy tudom az első kettő egy jó ideig meg se jelent nálunk. Egyből a harmadik résszel kezdük. Tehát, legjobb tudomásom szerint a filmeket csak egyszer adták ki hivatalos formában.
"You're making me angry. I don't think you're gonna like me when I'm angry!" - Bruce Banner
Lehet, többször. Látjátok, ebben nem vagyok biztos. Az a verzió, amivel én találkoztam, Démonok névre hallgatott. Egyszerre jött ki valami ismeretlen kiadó forgalmazásában, bűnszar szinkronja és képminősége volt és mint említettem, szétbaszkurálták az első részt. A ti ED1-etek nincs megvágva?